Club Atlético de Madrid
Då var det dags att studsa tillbaka igen efter förlusten mot Real Madrid i helgen , och vilket sätt är bättre att göra det på än en Champions League match. Även om förlusterna har kommit tätt i ligaspelet (tre förluster på fyra matcher) så är los rojiblancos alltjämnt den enda obesegrade laget i Champions League efter fyra omgångar.
I den situtation som laget hamnat i seriespelet så tror jag definivt att en seger skulle vara väldigt skön för hela lagets känsla just nu.
 
Jan Oblak, Juanfran Torres, Diego Godín, Yannick Carrasco och Antoine Griezmann har dock anledning att vara lite gladare än resterande truppen då de har nominerats för UEFAs årets lag för föregående säsong. Och visst finns det skäl för vissa av spelarna att komma med hela vägen, enligt mitt rödvita hjärta åtminstone.
Vill man rösta så gör man det här.
Även Saúls mål mot Bayern München förra säsongen har blivit nominerad till Puskás award, priset för det snyggaste målet. Målen röstar man på här.
 
Truppen
Oblak, Moyá, Godín, Filipe Luis, Savic, Vrsaljko, Lucas, Juanfran, Giménez,Tiago, Koke, Saúl, Carrasco, Gabi, Gaitán, Thomas, Griezmann, Fernando Torres, Correa och Gameiro.
 
Poteniell startelva
Oblak
Vrsaljko – Giménez – Godín – Filipe
Gaitán – Gabi – Koke – Carrasco
Griezmann – Gameiro
 
PSV Eindhoven
För PSV handlar återstoden av Champions League spelet komma tre för att ta sig in i Europa League. Både PSV och Rostov ligger på blott en poäng vardera så där är det en öppen fajt.
I Eredivise har PSV tagit betydligt fler poäng, där har de 26 poäng efter sju segrar och fem oavgjorda matcher. Noterbart är att de har gått betydligt bättre på bortaplan där de har tagit 17 poäng jämfört med nio poäng på Philips Stadium, deras enda poäng i Champions har också kommit på bortaplan mot Rostov.

PSV som lag påminner mycket om Atlético Madrid, de spelar med en hög intensitet i sina matcher och de är väldigt skickliga på att försvara (endast sex insläppta mål i ligan), men även att anfalla.
Likt Atlético gör de även många sena mål, i årets ligaspel har hela 35% av målen kommit den sista kvarten i matcherna.

Truppen
Zoet, Pasveer, Jurjus, Isimat, Moreno, Arias, Schwaab, Pröpper, Pereiro, L. de Jong, S. de Jong, Narsingh, Poulsen, Willems, Jozefzoon, Ramselaar, Zinchenko, Bergwijn, De Wijs och Lundqvist.

Viktiga Guardado saknas hos holländarna, likaså Hendrix och Locadia.

Poteniell startelva (senaste matchen)
Zoet
Arias – Isimat-Mirin  - Moreno – Brenet
Zinchenko – Schwaab – Ramselaar
Narsing – de Jong – Pereiro

Matchfakta
Var: Vicente Calderón, Madrid
Datum:  Onsdagen den 23 novmeber
Tid: Klockan 20:45
Domare: Aleksei Kulbakov (BLR)
Tv: Matchen sänds på Viasat Hockey och Viaplay