Celta Vigo:

Celta Vigo är inne i lite av en dålig period. Under de tre första matcherna för säsongen såg spelet bra ut och laget tog poäng men sedan dess har det sett sämre ut. Offensiven har gått trögare och på de två senaste matcherna har de ljusblåa inte gjort något mål.

Luis Enrique tyckte att matchen i torsdags på bortaplan mot Getafe var tråkig och att hans spelare verkade sakna inspiration. Hemmalaget vann med 2-0 efter två mål på hörnor slagna av Pedro Leon.
    - Vi är inte perfekta på den aspekten ännu och det kostade oss matchen. Deras mål kom också vid viktiga tidpunkter. Jag förväntade mig mer men vi saknade mod och motståndarna spelade efter sina kvaliteter, sa tränare efter matchen.
   Tränaren berättade att laget tränar en hel del på fasta situationer, något som Celta Vigo inte kontrollerar fullt ut ännu. Enrique frågades också om varför han gjorde så många förändringar i startelvan.
    - När en tränare bestämmer sig för något så gör han det av en anledning. Det var inte slumpmässiga förändringar. Jag tror på det här projektet och vi kommer att gå framåt tillsammans, inte bara med elva spelare. Det är jag övertygad om och jag kommer att göra det (rotera) igen, men då förväntar jag mig en högre nivå på spelet.

Det är nu dags för Celta Vigos tredje match på en vecka och förhoppningsvis blir det en seger för de ljusblåa. För motståndet står nykomlingarna Elche och hemmalaget får nog gälla som favoriter. Hos de ljusblåa borde flera ordinarie startspelare vara tillbaka efter att Enrique, som sagt, vilade flera av dem i den senaste omgången. Hugo Mallo, Toni Rodríguez, Andreu Fontás, Álex López och Charles borde alla finnas med i startelvan igen.

Då är det mer tveksamt med tröja nummer tio i laget. Nolito skadades i måndags och har under veckan haft problem med sin ankel men han ska vara redo för spel mot Elche. Frågan är bara om tränaren väljer att starta med mittfältaren. Augusto Fernández ska också vara redo för spel efter sin skada men frågan är vilken form han är i och även han kanske inleder på bänken.

Carlos Bellvís skadade sig mot Getafe och byttes ut i den 16:e minuten. Han opererades under lördagen och kommer att bli borta från spel i cirka en månad. För Mario Bermejo och Samuel Llorca ser det bättre ut och båda följer sina rehabiliteringsplaner. Den förstnämnde kanske kommer att återvända till träning med laget i mitten av oktober.

Truppen till matchen ser ut såhär:

Uppdateras senare.

Elche:

Det var många som trodde att Elche skulle få det tufft i Primeran den här säsongen och nykomlingarna har tre poäng efter sex spelade matcher. Med det krigar laget i botten av tabellen men är bara tre poäng efter Celta Vigo.

Det var 24 år sedan Elche senaste var i Spaniens högsta division och klubben vill undvika nedflyttning. För det är målvakten Manu Herrera viktig och han gjorde en mycket bra säsong förra året i Segunda Division.

Elche jagar sin första seger för säsongen och lagets tränare Fran Escriba menar att man är nära första vinsten.
    - Jag tycker att vi har spelat bra, men resultatet har inte kommit. Det finns ingen ångest här och jag har fullt förtroende för mitt lag. Vi möter ett bra Celta Vigo den här helgen, de har en bra trupp och spelar fin fotboll.

Elche har ändå gjort bra resultat ibland, som 1-1 mot Real Sociedad och i sin senaste match förlorade man mot Real Madrid med 1-2 efter att Cristiano Ronaldo gjorde på en straff i den femte tilläggsminuten. En straff som blev väldigt omdiskuterad och domarens insats fick kraftig kritik från flera håll. Edu Albacar tyckte att han och hans lagkamrater blev rånade på en poäng.

Om matchen:

Celta Vigo behöver en seger, laget har inte vunnit sedan den andra omgången när man slog Real Betis med 2-1 på bortaplan. Sedan dess har det blivit två oavgjorda och två förluster. Förhoppningsvis kan de ljusblåa bryta den trenden och ta säsongens andra seger på hemmaplan mot Elche.

För Celta Vigo har den fina starten tagit slut och man är nu inne i vardagen. Spelet ser fortfarande bra ut ibland men poäng och segrar måste också tas. Det är upp till Luis Enrique och spelarna att kunna kombinera de båda delarna. Det hela försvåras dock av hemmafacitet hittills den här säsongen som är tre oavgjorda.

Luis Enrique har inför matchen varnat sitt lag för självgodhet och sagt att det inte blir ett lätt möte.
    - En av de saker vi måste vara den här säsongen är att vara starka hemma. Alla vet att det här en svår liga och det kommer att bli lika svårt för oss som förra säsongen. Alla lag kan slå alla, men förhoppningsvis kan vi ge något till våra fans, som varit fantastiska, i morgon.

Vad: La Liga, omgång sju.
När: 17:00, 29/9-2013.
Var: Balaídos (Vigo).
TV: C More Live, C More Live HD, C Sports.