/spanien/bilbao/forum/8.aspx/spanien/bilbao/forum/8.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Athletic
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Athletic Los Leones
2018-01-29 22:03
Men kul att Kepa och Williams förlängde iallafall.
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Los Leones
2018-01-29 22:02
Tråkigt med Laporte, han har varit så viktig. Men som sagt man får respektera hans beslut, förstår att han vill ta nästa steg. Läste idag att flera olika källor förväntar sig att Dani Garcia kommer ansluta i sommar, då hans kontrakt går ut. Angående Merino har jag inte riktigt koll på hans situation, är han utlånad till Newcastle eller var det ett köp?
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic C.E.I.K
2018-01-29 21:47
Synd att Laporte lämnar men man får väl respektera hans beslut. Jag hoppas att Yeray kan ta platsen bredvid Nuñez nu. För om han bara kan hålla sig frisk så är han riktigt bra.
Sen så är 65 miljoner € inte lite pengar det. Hade inte Liverpool köpt VVD för 78 miljoner hade Laporte blivit världens dyraste försvarare! Återstår att se vad Athletic kommer göra med pengarna. Vågar man hoppas på att man värvar någon av Dani Garcia, Mikel Merino eller kanske t.o.m. Ander Herrera?
Athletic Adde E
2018-01-29 20:22
Aymeriiic...
Athletic Los Leones
2018-01-26 22:51
Ingen vilja, ingen intensitet, ingen kreativitet. Vi har tappat allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Los Leones
2018-01-26 22:44
Härligt, ta ut Susaeta och in med vesga
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic C.E.I.K
2018-01-25 20:22
Rykten florerar om att City är nära att aktivera Laportes utköpsklausul på 65 mil €. Riktigt tråkigt om han lämnar, det skulle vara svårt att ersätta honom. Positivt för Yeray dock. Vi får se vad som händer de följande dagarna.
Athletic Los Leones
2018-01-23 19:24
Kommer Dani Garcia så kommer vi ha 6, 6! Innermittfältare att välja mellan. Benat,vesga,rico,san jose, dani och iturraspe. Förutsatt att alla är kvar förstås. Angående anfallspositionen så har Gorka Guruzeta från B laget förlängt sitt kontrakt och kommer att spendera försäsongen med A laget. Förhoppningsvis kan han axla den rollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Arrasate
2018-01-23 19:03
Jo, bred trupp kommer vi att ha (förutsatt att nyförvärven håller klass) med som du sa, anfall och innermittfältet ser inte ramstarkt ut. Skulle nog lägga till tränaren där också. Men håller det att ha en bra trupp utan bra anfall i en liga som den spanska? För förr eller senare måste åldern komma ikapp Aduriz och vem ska då göra målen?
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic C.E.I.K
2018-01-22 20:50
Från och med nästa säsong kommer vi ha en otroligt bred trupp till förfogande, med riktigt bra spelare på varje position + bra rotationsspelare överallt utom för innermittfältet och anfallet. Det känns som att om vi bara tar en europaplats igen denna säsong så kommer vi, för första gången, på allvar kunna konkurrera på flera fronter samtidigt.

Hoppas bara man lyckas förlänga med Mikel Rico också, hans kontrakt går ut i sommar.
Athletic C.E.I.K
2018-01-22 20:26
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Det här var verkligen rätt beslut av Kepa, hade varit synd att se honom bänkad i Madrid.
Men man kan som sagt inte blunda för Herrerins kvaliteter. Han förtjänar att få vakta målet åtminstone i cup/europa sammanhang precis som förut.
Athletic Los Leones
2018-01-22 18:31
Kepa är en fantastisk målvakt såklart, men vet inte, herrerin har också varit bra. Får se hur det kommer att hanteras när han är tillbaka från skadan.
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Los Leones
2018-01-22 18:29
Min teori är att det dröjde på grund av att han ville avvakta och vänta på att real skulle agera, men när de gav honom den kalla axeln så hade han inget val. Möjligtvis ville man mjölka lön också, sägs att hans pappa var en faktor angående det nya kontraktet och lönekravet. Tycker herrerin har gjort sig förtjänt av en startplats och tycker inte att han bör petas till förmån av kepa.
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Arrasate
2018-01-22 17:34
Härligt att Kepa skrev på. Samtidigt undrar man hur dom ska gör nu med Herrerin för han har ju verkligen växt med ansvaret. Och varför dröjde det så länge att förlänga? För att mjölka lön?
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic GR.eus
2018-01-22 13:26
Mycket glädjande med Kepas avtalsförlängning och att inte alla faller direkt så snart någon av de största klubbarna visar intresse.
Athletic Nervión
2018-01-22 11:58
Stort att Kepa nobbar Real och skriver nytt kontrakt istället! Det förtjänar verkligen att hyllas så som fotbollsvärlden ter sig just nu. Inte heller ska Laportes förlängning och nobb av City förra sommaren glömmas. Tror dessa aktioner skickar goda signaler till övriga Athletic-talanger. Snart lär det väl börja dras i Unai Nunez t ex.
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Los Leones
2018-01-20 22:00
Athletic och Bóveda har kommit överens om att bryta kontraktet som går ut i sommar. Man såg det komma tyvärr. Hoppas det går bra för honom!
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Los Leones
2018-01-20 00:46
Ja det var det jag faktiskt var orolig över i somras angående tränarsituationen. Ja, inte för att vara en sån "i told you so" men jag kände på mig att ta in ziganda inte var det bästa beslutet. Som du säger så hade han gynnats mer att träna ett mindre lag där han kan etablera sig. Vår trupp är bra, och vi ska kunna spela bra fotboll. Inte bara slå massa långbollar, och kolla på våra mål, antingen är det på straffar eller bara ren slump. Jag kan räkna på fingrarna hur många bra matcher vi gjort denna säsong. Vi är ett lag med ambitioner som ska utmana om minst en Europa League plats, inte ett lag som nöjer sig med ett poäng mot vaniljlag. Jag blir nöjd med en top 10 placering i år. Tycker vi hade mått bra av en säsong utan europaspel för att kunna bygga upp på nytt och införa nån typ av en spelidé. Håller med angående byten, återigen väntar man till sista 10 med byten. Det måste kännas frustrerande för Córdoba att få så lite tid på sig. Trevlig helg
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic C.E.I.K
2018-01-19 23:57
Det blir allt tydligare att Ziganda inte har tillräckligt med erfarenhet eller taktisk förmåga för att coacha laget. Att träna ett ungdomslag är inte samma sak som ett seniorlag. Jag tror att den senaste tidens "uppryckning" beror främst på stabiliseringen av mittfältet som Mikel Rico gett, samt att vi i övrigt faktiskt har ett riktigt bra spelarmaterial. Men man ska heller inte dra för stora växlar av vår förlustfria svit. I hur många av de senaste matcherna har vi verkligen imponerat? Det är väl kanske bara hemma mot ett avdankat Alaves där vi dominerat och spelet flutit på.

Om inget drastiskt händer med lagets prestationer så hoppas jag att en ny mer etablerad tränare får chansen från sommaren. Jag säger inte att Ziganda är helt död som tränare, men han borde ta ett jobb i en mindre klubb, kanske i segundan, där han kan utvecklas med mindre press på sig. Det tror jag hade gynnat honom.

Jag vill bara poängtera att om det inte vore för att lag som Real Sociedad, Celta, och t.o.m. Sevilla hade underpresterat så mycket så hade vi inte haft en minsta chans på europaplats. Nu kanske det kan gå vägen om vi lyfter oss lite under våren. Eibar nästa blir en otroligt viktig match där vi bara måste knipa 3 p. Inga mer kryss nu!
Athletic C.E.I.K
2018-01-19 23:09
Det har tyvärr alltid sett ut så när Athletic tagit ledningen denna säsongen. Förr eller senare släpper man in mål. Dessutom är vi inte alls bra på kontringar. Kolla bara hur bra Getafe utnyttjade sina kontringar, i slutet när vi jagar mål är det så mycket närmare Getafe-mål än Athletic-mål.
Zigandas byten fortsätter att irritera mig. I ett läge där vi är tillbakatryckta så slänger han in Aduriz, som inte kan tillföra något till presspelet eller kontringsattacker. Och än en gång varför vänta med Cordoba så länge???
Athletic Los Leones
2018-01-19 22:57
Halvrövad insats
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Los Leones
2018-01-19 22:55
Herregud vad dåliga vi är, åker till till Getafe och spelar på kontringar som om vi vore ett bottenlag. Slarvar bort bollar som ett gäng korpenlirare som spelar en gång i veckan. Kan inte den här skitsäsongen bara ta slut. Suck...
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Los Leones
2018-01-19 22:09
Herrerin! Framtiden är säkrad
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Los Leones
2018-01-19 21:51
Vi gör det ändå okej när vi väl är uppe i sista tredjedel, känns som borde ta hem alla 3 här.
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Arrasate
2018-01-19 21:22
Ja jävlar vilket mål har får till där!
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Los Leones
2018-01-19 21:14
Poooo, årets mål
Postat via SvenskaFans-appen
Osasuna Kepa
2018-01-19 11:48
När man talar om trollen.... Albacete skall tydligen vara intresserad av Sola, inte direkt något arabiskt oljelag... :-)
Osasuna Kepa
2018-01-18 22:50
@ C.E.I.K
Nej, jag förstod att du var ironisk. Håller med dig om att man kanske kunnat hitta någon annan för de pengarna...

Jag menade bara att p.g.a. sin policy så köpte man Sola. Men utan att egentligen veta om han skulle fungera lika bra där som han gjort i Osasuna. (det vet man ju aldrig med nyförvärv i.o.f.) Men som C.E.I.K är inne på så var man väl i stor behov av en striker och med 9 mål den gångna säsongen var han en av de få som även passade på policyn.
Athletic C.E.I.K
2018-01-18 19:39
@kepa Hoppas du förstod att jag var ironisk angående Solas utköpsklausul, ingen klubb skulle ens köpa honom för en halv mille. Tycker att det kanske var lite onödigt att lägga pengar på en spelare som bara hade en enda ganska ok säsong i Osasuna. Fast det är förståeligt iom bristen på strikers vi haft länge. Men athletics princip att endast ta in spelare med någon form av baskisk bakgrund är det som gjort oss så framgångsrika, och det hoppas jag verkligen inte att man ändrar på.
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Arrasate
2018-01-18 19:11
Jo, Sola har ju varit en stor flopp men att det skulle ha något att göra med att alla måste ha baskiskt ursprung kan iaf inte jag hålla med om. Det är ju inte så att Athletic alltid köper alla basker. Och säg det lag som aldrig har gjort floppvärvingar, oavsett transfer policy
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: