/spanien/bilbao/forum/42.aspx/spanien/bilbao/forum/42.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Athletic
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Athletic Joseba
2015-08-23 20:30
När det verkligen gäller är vi ett nummer för små.
Struntar i att kommerntera dommaren.
Tycker vi stod upp bra trots tunnt lag. Boveda håller inte riktigt på den här nivån som jag sa tidigare i veckan.
Laporte är däremot otroligt bra och håller ihop sitt försvar.
Nu gäller det på torsdag, tror inte alls vi har ett lag som kan gå jättelångt i Europa League men att inte nå gruppspelet vore faktiskt pinsamt inför övriga lag i vår liga.
Dessutom är europaerfarenhet för de många nya också en nyckel för framtiden.
Svårt att säga så mycket alls efter dom här tre matcherna förutom att vi står upp bra.Lite imponerad av Sergi Roberto, i övrigt individuell skicklighet som avgör, men den räknas ju också...
Nästa vecka med Zilina och Eibar blir mer avgörande för hur jag ser på säsongsstarten.
Barcelona Barça-MeTi
2015-08-23 20:28
MÅSTE BARA SÄGA ENSAK OM BILBAO SPELARNA, TA DET SOM NI FAN VILL, USCH SÅ VIDRIGT NI SPELAR
Athletic Nervión
2015-08-23 19:01
Handen på Athletic spelare? Den som tillkom efter att bollen var solklart utanför sidlinjen när S.Roberto slog inlägget?

Straffen ni fick då? Det var solklar straff antar jag?
Flavía
2015-08-23 18:52
Undrar vad Athletic-fansen på forumet tänker säga när domaren inte vågar säga till hemmalaget som ständigt komma med dessa fula efterslängar och för att inte tala om handen från en Athletic-spelare....
Athletic oskar
2015-08-23 18:27
Tuff, på gränsen till omöjlig, uppgift på San Mamés idag. Verkligen synd att de möts nu när vi redan mötts två gånger på en vecka. Brukar ju vara säsongens höjdpunkt.

Samtidigt hade det varit nästan värre mot ett förväntat bottenlag idag. Då hade nog laddningen varit nästan omöjligt!

Hoppas vi kan kämpa oss till en poäng!

Kul att Rico är tillbaka!

Vamooos!
Athletic Joseba
2015-08-20 22:08
Det här var det sämsta jag sett på mycket länge, vilken fullständig och total arrogans. Boveda och Beñat springer runt och klackar som sista utposter och tappar boll i viktiga lägen. Gurpegui får ta på sig hörnan som ledde till målet, helt onödig. Herrerin, inget vidare. Ingen av de nya orkar springa.
Många som fick chansen idag och inte tog den utan snarare visade varför man INTE ska spela i en förstauppställning.

Fortfarande goda möjligheter att gå vidare om man tar matchen på San Mamés på allvar, men nu måste man vinna. Starkt av Silina att vända, det kommer att stärka deras lagmoral såklart...
Athletic Joseba
2015-08-20 21:51
Och där drar Williams baksida lår i ett friläge och är förmodligen borta en månad igen, ingen vidare avslutning på matchen!!!
Athletic Joseba
2015-08-20 21:48
Pinsamt av Beñat, det där får han nästan ta på sig, sen gör ju mittbackarna också ett otroligt dåligt jobb, nu är saken i ett helt annat läget.

B-lag är ju däremot fel, men bra att kunna få igång Williams och Mikel Rico och att tofsen fick göra mål också, en nödvändighet att få igång målskyttet på flera spelare.

Men Beñat, vilken jäkla sopa i inhoppet.
Athletic Joseba
2015-08-20 21:44
Har tyvärr inte sett matchen förutom senaste 5 men att leda med 2-1 borta med en så tydlig andrauppställning är ju inte illa. Kan vi hålla det hhär ser det mer än bra ut.
Athletic Manolito
2015-08-20 20:44
Skönt att Valverde lärt något från förra årets misslyckade feg-roterande och gör det ordentligt åtminstone ikväll. Och att det faller väl ut, 2-0 efter en halvtimme!
Postat via SvenskaFans-appen
Valencia Lukas Landl
2015-08-20 20:32
Lite oturligt för Zilina att ni tog ledningen. De inledde väldigt starkt. Nåja, ni är ju trots allt förhandsfavoriter! /SVK-red
Athletic C.E.I.K
2015-08-20 18:31
Flavia hur kan vi ha glidit på en räkmacka när vi tog oss hela vägen till Copa del rey final? Vad tycker du skulle vara rättvist, att man gav titeln till Barca automatiskt för att man van ligan och cupen?? Antingen liga tvåan eller cup finalisten måste ju ta plats i supercopa finalen...

Och fastän vi inte skulle vinna en ny titel på 30 år, så skulle jag ändå vara mer stolt över att kalla mig själv athletic supporter, än jag hade varit om vi hade vunnit 50 titlar samtidigt som klubben säljer sig till Qatar precis som Barcelona håller på att göra för närvarande.

Till sist sluta gilla dina egna inlägg! Patetiskt xD
Athletic Adde E
2015-08-20 10:14
Underbar video. Älskar San José huvudet runt 6:13.

Visar också att vi har bland världens bästa fans.
Athletic Manolito
2015-08-20 03:31
Rekommenderar länkad glädjefilm :)
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-08-20 01:38
@Nervión:

God kväll!

Men Nervión... Vad jag menade var att ni knappast tog er dit till den spanska supercupfinalen av egen kraft genom att vinna La Liga eller CdR utan gled på en räkmacka där ni råkade vara finalist i just CdR-finalen (en match där var överlägsna). Det var just den egentliga anledningen som jag fann det hela lustigt. Du får helt enkelt läsa noggrannare till nästa gång.

Återigen, grattis och passa på och njut av segerns sötma. Det lär väl ta ytterligare 31 år eller mer innan Bilbao överhuvudtaget vinner sin nästa titel som är lika prestigefyllt som den spanska supercuptiteln (såvida motståndartränaren inte fuckar upp genom att mönstra en rejäl svag elva i det första mötet)

Fridens!
Flavía
2015-08-20 01:38
@paniagua:

Såsom du resonerar, kan ingen ifrågasätta domarinsatser då alla lag har vid något tillfälle fått med sig flyt i domslutet. Hoppas du inser att det är rätt löjligt från din sida, om det har vi pratat färdigt.

Det är en självklarhet på vad jag menar att kritiken mot domarna kan rättfärdigas då denne var alltför partisk för Bilbao under den spanska supercupfinalen. Bland annat vad gällande maskningar, grova offsideavvinkningar och sådant.
Flavía
2015-08-20 01:38
Athletic oskar
2015-08-19 16:28
FInns ju viss risk för en liten underskattning imorgon.. hoppas vi får in ett bortamål!!
Athletic Manolito
2015-08-19 11:51
Det galna spelprogrammet fortsätter borta mot Zilina imorgon. Balen och Susa lämnas hemma för att komma fräscha till Helgens ligastart mot Barca. Hoppas Valverde också vågar vila/bänka Laporte, Beñat, Eraso och Aduriz imorgon.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
2015-08-19 11:31
@Flavía:
Det beror på vem som framför kritiken. Om kritiken kommer från ett håll som ständigt får fördelar av domaren och vars lag har satt i system att påverka domaren genom att falla lätt, omringa domare vid varje avblåsning för att påverka hans beslut osv., så känns det som att man kastar sten i glashus. I synnerhet som Barca-fans själva sällan, för att inte säga aldrig, erkänner att de väldigt ofta blir gynnade av domaren. Ska man framföra "rättfärdig" (vem bestämmer vad som är rättfärdigt? Det är ju högst subjektivt) kritik, så får man se till att ha "städat framför egen dörr" först. Fridens!
Athletic Nervión
2015-08-19 11:07
Och för att ge en kommentar till fokuset på domaren... Ja, jag klagade på den felaktiga straffen och offside-målet som Atletico fick förra året. Skillnaden mellan mig och dig (samt majoriteten av Barca-forumet) är att jag kan se när domaren är på vår sida också. Som mot Valencia hemma förra säsongen när vi fick tillbaka poäng av domarkåren. Vi fick med oss domslut på Camp Nou, inget snack. Ni klarade er från ett tidigt rött kort på Suarez armbåge på San Mamés. Vi hade inte nödvändigtvis vunnit mer mer ifall Suarez hade fått sitt röda. Ni hade inte vänt underläget ifall Aduriz blåsts för offside eller Iraizoz fått ett gult. Det blir bara löjligt att ni återigen ska tillskriva er dåliga insats till domaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Nervión
2015-08-19 10:51
Men Flavia... Det roliga är inte missnöjet över domaren. Det roliga är hur du tycker det är gulligt att spelarna firar titeln. Du tycks inte riktigt förstå att Athletic och Barca har lite olika resurser och därav möjligheter. Nämn ett lag i Spanien, eller låt säga världen, som inte hade firat en finalvinst mot Barcelona på samma sätt? Det patetiska med dig är att du sätter dig på den höga hästen och ser ner på en klubb, med en helt annan utgångspunkt än Barca, som firar att man slår världens bästa lag i en final. Vad är "gulligt"?
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-08-19 04:55
@Nervión:

God morgon!

Precis som när du själv klagade att Atlético de Madrid hade domaren på sin sida när de vann över er innan julen under förra året? :)

Fridens!
Flavía
2015-08-19 04:55
@paniagua:

God morgon!

Så du menar alltså att man inte alls ska komma med rättfärdig kritik, speciellt med tanke på hur omständigheterna såg ut där Bilbao ständigt fick fördelar under gårdagen?

Fridens!
Athletic Adde E
2015-08-18 22:22
@paniagua - Tack.
Atlético paniagua
2015-08-18 18:46
Hur definierar man ironi?
Svar: En Barca-supporter som gnäller på att domsluten går emot dem.
Athletic tio Pepe
2015-08-18 10:15
Vad sa Pique? :D
Athletic Nervión
2015-08-18 08:17
Haha. Både intressanta/diskuterande inlägg och fruktansvärt dumma inlägg underhåller mig. Flavia här nedan bidrar ju sannerligen med underhållning så som många andra Barca-fans. Därför har jag inget emot att dem postar här.
Postat via SvenskaFans-appen
Athletic Adde E
2015-08-18 07:51
Haha, asså finns det ingen funktion som gör att man kan stänga av bara barcafans från vårt forum? Pallar inte med detta.
Flavía
2015-08-18 04:17
God morgon!

Som vi alla kommer ihåg, förlorade ni CdR-finalen i våras. Och den enda anledningen att ert lag ens spelade den spanska supercupfinalen, var att Bilbao råkade vara en finalist och inte som cupvinnare från just CdR.

Ändå firar vissa av er som om ert lag har vunnit Champions League, rätt gulligt måste jag nog ändå säga ;)

Fridens!
Annons: