/spanien/bilbao/forum/401.aspx/spanien/bilbao/forum/401.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Athletic
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Athletic losleo
2007-08-04 16:40
Athletic är riktigt nära Gorka nu:D Det ser ut att hamna på 4.5 eller 4.6 miljoner euro, vi har bara 2 miljoner att köpa för kvar, så vi får göra nån sorts summa per match nota eller nåt. Att vi bara har 2 miljoner och kommer ha 2.6 miljoner i skulde betyder antagligen att Del Horno inte kommer efter allt, ifall vi inte lånar honom.

Så nu gjorde vi ett litet misstag, vi gav Alba pengar för att säga upp kontraktet, dagen där på går han till Hércules gratis, dom hade kunnat köpt honom av oss gratis istället så hade vi sparat lite pengar menmen....

Morgado är nära även han, så vi får nog drömma vidare om Del Horno, nyckeln till framgång.
Istället för att köpa Del Horno, så:
-Betalade vi 2 miljoner euro för mkt för López
-Köpte vi Ocio för 3.5 miljoner
-Köpte vi David Cuéllar för 0.4 miljoner
-Påskrivnings bonus och löner till dom och Muñoz
-Betalar vi även nu ca 1 miljon för mkt för Gorka

Där har ni vår nya styrelse!
Athletic Etxeberria
2007-08-03 08:40
Ang. Del Horno-affären.. Är det någon som vet något mer? Vad står det i spansk press... (Min spanska är knackig..) :)
Athletic losleo
2007-08-02 16:52
Ämne: Del Horno-affären hå....
Årets citat;)
Athletic KungYeste
2007-08-01 22:11
Del Horno-affären håller på att bli ett skämt...
Borde bli skott-pengar på Macua ifall han inte ordnar den övergången!
Athletic AC
2007-08-01 15:12
Ja, det var ju det första nyförvärvet City gjort till vettigt pris. Antar att dom avstår Chiellini för €15M nu...!!!

Ezquerro är verkligen good riddance. Vill aldrig se honom i Athletic igen. Trodde han på riktigt att han skulle få spela i Barca?!?! Tänk om man hade haft så bra självförtroende (alt. snedvriden självbild?). Pajas...
Athletic losleo
2007-08-01 15:00
Fabbelinho, tyvärr vill vi inte ha honom, han är för dålig, jag hoppas det värsta för honom ty han är en förrädare, att vi skulle betala 3 miljoner euro för en sån är ett skämt:)
Athletic losleo
2007-08-01 14:58
Garrido går till City för £2 miljoner.
López Vallejo går till Zaragoza gratis.

Vänsterbacks alternativ just nu:
Alberto Morgado, såg ut att komma den här veckan, men bara för att jävlas ska Valencia lägga sig i, vi kan låta dom få honom ifall vi får Del Horno, då är jag grovt nöjd.

Del Horno som sagt, han har gått ut och sagt att det är konstigt att han inte hört nåt från Athletic, hade vi haft en kompetent president hade det varit konstigt men just nu känns det helt naturligt.

Nuvarande vänsterbackar; Casas, Moya, Koi, samt Zubi, kommer spela vänster, Exposíto, Amorebieta, och Símon.

Mitt förslag ifall Asier och Morgado inte skulle funka har vi alltid Natxo Monreal ifrån Osasuna, väldigt duktig vänsterback.
Barcelona Fabbelinho
2007-08-01 13:41
Hej
Tänkte höra mig för huruvida ni känner till om det förs samtal om/med Ezquerro?
Jag anser personligen att han är en bra spelare som av olika skäl inte kommit till sin rätt i Barcelona men skulle hoppas att se honom åter i fornstor form i en annan klubb där han kanske kan hoppas på mer speltid. Bilbao exempelvis.
Athletic Kuba
2007-07-31 21:40
Ämne: När truppen inför ko....
Gillar också nya tröjan! Men håller med dig om siffrorna. Fula...
Athletic KungYeste
2007-07-31 21:22
När truppen inför kommande säsong presenterades på San Mames igår var hela 15000 Athletic-fans på plats för att möta laget. 15000! Många med mig som har otroligt stora förväntningar...

Dessutom presneterades Athletics nya Hemma-tröja igår, en retrotröja som jag personligen tyckte var riktigt snygg förutom siffrorna som ser ut som nån klipp-kupong! Se länken!

Fler notiser:
Susaeta har fått mycket beröm av tränare Capparos, han säger bland annat att han kommer bli en väldigt viktig spelare inte bara för Athletic utan för hela ligan. Vi hoppas...

Amorebieta har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till 2011.

Och på värvarfronten inget nytt :(
Athletic Etxeberria
2007-07-29 14:03
Man måste komma ihåg att Aranzubia har haft en av la ligas sämsta backlinjer framför sig under de senaste två säsongerna och att han innan dess var landslagsaktuell för Spanien. Om vi släpper honom kommer han förmodligen göra jättesuccé i sitt nya lag i ny omgivning. Nej försök förlänga kontraktet istället, en målvakt är oftast bäst när han kommit över 30. Håller dock med om att vi borde göra oss av med Lafuente.
Athletic losleo
2007-07-29 10:07
Ämne: Han är värd en hög l....
Nja, han är inte värd en högre lön än dom andra, är kanske rätt duktig, men han har totalt stannat i utvecklingen och kommer inte bli bättre, Gorka kan däremot bli bättre. Dessutom är han knappast den bäste Baskiske målvakten, det finns minst 3 som är lika bra som honom om inte bättre. Vi har även 3 väldigt lovande målvakter som måste få chansen någon dag. Det finns inte ett lag i hela världen som inte kommer spela mer än 40 matcher nästa år, som behöver 4 vuxna målvakter, speciellt inte när 3 av dom inte ser ut att komma någonstans. Det känns nästan lite tråkigt att Dani inte gick till Zaragoza, han har ju kontrakt som går ut nästa säsong och vi kunde få en 2 millar för honom och bli av med en överbetald spelare, någonting jag personligen värderar högt.
Athletic aitorurzaiz
2007-07-28 13:36
Ämne: Kolla länken och gis....Jag skulle nog gissa ja..
Athletic KungYeste
2007-07-28 12:18
Kolla länken och gissa om Gorka vill till Athletic...
Athletic KungYeste
2007-07-28 12:14
Glömde också nämna att vi har en färsk Europamästare i Javi Martinez! Javimar var tyvärr avstängd i finalen men bar annars kaptensbindeln turneringen igenom och var en starkt bidragande anledning till Spaniens täta fösvar.
Athletic KungYeste
2007-07-28 12:06
Aranzubia har tackat nej till Zaragoza och sagt att han tänker stanna i Athletic för att kämpa om en plats något som också Lafuente har meddelat. Värvas Gorka kommer åtminstonne en av dem bli lite ledsen i ögat! På vänsterbacksfronten är det inget nytt om vare sig Del Horno eller Garrido men däremot om Morgado. Athletic har tydligen lagt ett bud på 500 000 Euro och parterna skall träffas igen på måndag. Själv är jag ganska övertygad att Gorka, Del Horno och Morgado kommer och därefter är det nog sluthandlat... Med de nyförvärven har vi en riktigt bra trupp det enda som behövs är att bli av med ett gäng utfyllnadsspelare. En annna glad nyhet är att det verkar finnas en strimma av hopp för Gurpegi då La Ligas "spelarförening" står bakom honom när falet tas upp igen. Kanske kanske får vi se Gurpegi i höst :), det skulle i så fall bli det allra bästa nyförvärvet!
Athletic Etxeberria
2007-07-28 11:35
Han är värd en hög lön tycker jag! Aranzubia måste vara kvar!! Han är den baskiska målvakten helt klart!

Hoppas Del Horno eller Garrido värvas inom kort... Vi behöver en vänsterback..
Athletic KungYeste
2007-07-26 21:20
Det verkar som anledningen till att det blir just Aranzubia som lämnar är hans skyhöga lön. Tyvärr är Almunia inte ett dåligt skämt utan det bekräftades av Macua igår att han fortfarande finns med som ett alternativ om inte Gorka-affären ros i hamn.
Athletic AC
2007-07-26 18:50
Fan, jag vill inte att Aranzubia ska lämna...
Han ÄR klass. Det är fan inte lätt att trolla med, ursäkta språket, hönsgården till försvar han haft framför sig många gånger. Aitor Ocio kommer bli sjukt viktig och kommer förhoppningsvis styra upp det...

Att Lafuente rankats före till och från har jag alltid ställt mig lite frågande till.

Ersätter Almunia lägger jag ner...men det var förhoppningsvis bara ett dåligt skämt...eller hans agent som startade det ryktet?
Athletic KungYeste
2007-07-24 22:05
Aranzubia till Zaragoza :(
Athletic KungYeste
2007-07-24 13:49
Ismael López Blanco och Ander Vitoria Agirre uttagna till u-17 VM!
Athletic KungYeste
2007-07-24 11:21
Capparos börjar forma laget efter den klassiska 4-4-2 uppställningen. Så här ser det ut just nu:
---------------Aranzubia-------------
Iraola - Ocio - Amorebieta - Casas
Etxeberria - Orbaiz - Tiko - Lopez
-------Llorente - Aduriz--------

Återstår dock att se vad som händer när Yeste, Javi Martinez och ev nyförvärv anländer.
Athletic losleo
2007-07-22 16:05
Det ser ut som om att vi kan göra ännu en Javi Martínez värvning, dvs betala 4 gånger värdet av en supertalang, Alberto Morgado, den 17årige pojklandslags vänsterbacken och supertalangen från Alavés kan vara på väg in för inget mindre än 4 miljoner euro...! Detta är alltså max priset men med tanke på hur bra vi är på att pruta ner priset lär vi väl få betala en 40 miljoner euro istället, hur som helst är han en otroligt stor talang, redan bättre än Casas och Exposíto! Hur som helst så är han enligt elcorreodigital för tillfället sedd till a-laget eftersom att vi redan har 2 grymma vänsterbackar i reservlaget och möjligtvis några i Baskonia. Det vore väl lite ironiskt i fall vi 2 säsonger i följd köper spelare som inte ens hunnit debutera i sina egna lag och gör dom till nyckelspelare i vårat lag, jag hoppas att vi köper honom, men inte för 4 miljoner euro, jag hoppas åxå att vi köper Del Horno och lånar ut deras "perla" ett par säsonger.
Athletic losleo
2007-07-22 15:41
Ämne: Kollade nyss igenom ....
Det stämmer att vi har en väldigt bred trupp flertalet spelare platsar inte, och vi borde inte ha köpt 3 utav dom 4 spelarna vi har köpt enligt mig. På grund av dessa värvningar har klubben fått bland annat släppa 2 stora talanger. På grund av att vi ännu inte har gjort oss av med någon av de dåliga spelarna så spelar fortfarande 4-5 duktiga spelare som lika gärna kunde ha spelat i a-laget i BA och vi har numera 27åringar i vårat så kallade utvecklingslag.
På grund av samma misstag har vi släppt ännu en talang som är bättre än den som fick ansvaret, det är en tidig indikation av hur vår framtid kommer att se ut med García Macua som president.
Ifall vi ska göra något konstruktivt säljer vi en 10 spelare, köper Del Horno och Gorka. då har vi fortfarande en bred och grym trupp utan lata skitspelare som Casas och Gabilondo etc. !
Athletic toreadore
2007-07-22 14:50
AUPA RASMUSSEN!
AUPA EUSKATEL!
Colo Colo
2007-07-22 13:41
Vad kan ni säga om Iker Muniain?
Athletic Etxeberria
2007-07-22 13:12
Kollade nyss igenom truppen på den officiella hemsidan.. Känns som vi har en bred och bra trupp i nuläget, som borde kunna klara av en mittenplacering i ligan. Ska bli kul att se hur Caparros tänker formera laget. Är det någon som har koll på hur han har lagt upp taktik/uppställningar i tidigare klubbar??

Förslag med nuvarande trupp:

Aranzubia
Iraola - Ocio - Ustaritz - Casas??
David Lopez - Javi M/Munoz/Tiko - Orbaiz - Yeste
Etxeberria - Aduriz

Athletic KungYeste
2007-07-20 22:00
Yeste missar de 3-4 inledande omgångarna av säsongen pågrund av en efterhängsen skada som måste opreras!
AJAJAJAJ :(
Athletic KungYeste
2007-07-20 14:39
Ämne: Skulle Del Horno gå ....
Han är defenitivt värd pengarna. Dessutom på den plats i laget där vi är som svagast.
Spanien Hassan J
2007-07-20 13:40
Måste bara säga att jag gillar Ismael Urzaiz starkt. Han är stark och jag vågar säga att han bland europas bästa huvudspel av alla toppforwards. Han ser på något konstigt sett ut och vara en riktig krigare. Jag gillar honom och det är synd att ni tappar honom!
Annons: