Oblak 2
Har inte mycket och göra och kan inte lastats för något av målen då de båda uppkommer efter passivt försvarsspel.
 
Juanfran 3
Lirar mer ytteranfallare än högerback. Alltid tillgänglig offensivt och ändå snabbt nere i defensiven och städar ibland. Kanske den bästa i de rödvita idag.
 
Miranda 1
Väldigt slarvig match av Miranda och då är det inte Levantes 1-0 jag tänker på då jag anser att det inte finns så mycket han kan göra av den bollen. Men klumpig i dueller och dåliga passningar. Behöver Godin som styr där bak.
 
Gimenez 2
Kraftpaketet från Uruguay är bättre än sin kollega idag. Sliter och spelar passionerat men ganska osynlig i det stora hela.
 
Siqueira 3
Inte lika pigg som Juanfran men tar många löpningar och är avig när han kommer offensivt. Kommer runt många gånger och slår fina inlägg. Dröjer sig kvar i straffområdet och lyckas slå in den snabba kvitteringen. Därför en 3a trots att han vid Levantes 1-0 mål befinner sig på helt fel plats.
 
Koke 1
Seg, långsam och inte alls kreativ som han brukar. Får i princip aldrig bollen rättvänd på offensiv planhalva och slarvar med fasta.
 
Gabi 2
Både han och Tiago är ganska osynliga idag. Kämpar och sliter men får inte ut så mycket av det. Utbytta i mitten av andra bägge två.
 
Tiago 2
Läs Gabi.
 
Arda Turan 2
Ah, mm mjoo, njaa. Det går inte lika långsamt som för Koke då turken är fruktansvärt trixig med bollen. Han har många tillslag men motståndarna blir stressade så fort han får yta och det öppnar upp för hans medspelare. Dock gör han inte sin gubbe många gånger idag och saknar det lilla extra, som alla i Atleti i dagens match.
 
Griezmann 2
Lossnar inte för Griezmann idag och är osynlig hela matchen.
 
Mandzukic 2
Detsamma gällde för Mario men får ändå något läge att bli målskytt men får verken in bollen med sitt annars starka huvudspel eller med foten (när han dock blev felaktigt avvinkad för offside).
 
Fernando Torres 3
Kommer in och nickar in 2-2 målet som kan vara det som räddar 3e-platsen om två veckor. Fantastiskt att se den forne kaptenen rädda sitt skepp och njuter varje gång han gör mål. Bidar med fart och passion.
 
RG/Saul 2
Märker knappast någon av dessa herrar. Slarviga och bidar inte med något är det man kan säga om deras inhopp.

Du måste logga in för att kunna rösta!