Efter en del förändringar i redaktionen är det nu dags att få in lite nytt fräscht blod. Vi söker dig som gillar att skriva och har ett brinnande intresse för FC Barcelona.
 
Vad innebär detta?
Vi söker några vanliga skribenter som ska förstärka den befintliga redaktionen och skriva införrapporter och matchrapporter efter ett rullande schema. Räkna med att skriva om ungefär en match i månaden. Utöver det ser vi gärna att du har tid och intresse för att kunna publicera nyhetsartiklar, krönikor och andra artiklar om klubben och laget.
 
Dessutom söker vi en skribent som är intresserad av Barcelona B och övriga ungdomslag i La Masia och som vill koncentrera sig speciellt på dessa. Ansvaret för detta kommer du att dela med en annan redaktionsmedlem och ni får tillsammans lägga upp fungerande rutiner. Självklart ingår det även att skriva införrapporter, matchrapporter och annat om A-laget om du vill, men fokus ligger främst på Barça B och ungdomslagen.
 
Som en del av redaktionen är du dessutom med och kommer upp med nya idéer och hjälper till att utveckla sidan vidare.
 
Hur ansöker jag?
I din ansökan vill vi att du presenterar dig och berättar vem du är (ålder, sysselsättning, varför Barcelona är favoritlaget osv). Vi ställer inga krav på att du kan spanska, men det är en stor bonus. Däremot kräver vi att du skickar med ett arbetsprov för att en bedömning ska kunna göras. Vi ser gärna att artikeln handlar om Barcelona, men det är inget krav utan det går bra att skicka in en artikel som handlar om något annat.
 
Skriv i ansökan om du söker tjänsten som vanlig skribent eller skribent med fokus på Barcelona B/ungdomslagen.
 
Ansökan skickas till: emily.ottosson@gmail.com
 
Vill du vara med och göra Barcelonasidan till den bästa på SvenskaFans? Tveka inte, skicka in din ansökan i dag!

 
Vi ser fram emot din ansökan!
 
 
OBS! Arbetet på SvenskaFans är helt ideellt, man gör det på sin fritid utan ersättning i form av pengar.