/spanien/barcelona/forum/996.aspx/spanien/barcelona/forum/996.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Xaviesta
2017-03-14 11:28
Inte en fetchans att Rijkaard ska hämtas hem igen. För vilken anledning då, pga ren nostalgi? Dessutom är dom aktiva tränarna idag införstådda med att fotbollen har utvecklats och dom har hängt med på resan och utvecklat sitt tänk och breddat sitt register (undantaget är Wenger som fortfarande inte fattat ett jota). Varför ska vi bakåtsträva och satsa "allt på rött" vid roulettebordet med Rijkaard istället för att noggrannt planera valet av nästa tränare? Nej du, helt ok skrivet överlag men uselt förslag i Rijkaard. Slutligen har Pep redan aviserat gång efter annan att han aldrig mer kommer att träna Barcelona och att det kapitlet i hans saga är över, och jag tycker att han gör helt rätt. Jag vill minnas honom för sin 4 års period där han ritade om hela fotbollskartan och fick Messi att fullständigt explodera och glasade in bucklor i Barcelonas faciliteter lika ofta som vi andra dricker vatten. En monumental era i klubbens fina historia and it should remain that way. Jag vill inte se Pep som tränare för oss någonsin igen. Dock får han gärna aspirera på presidentposten längre fram i tiden. Hade varit otroligt kittlande att se honom kandidera och följa alla strapatser som tillkommer. Med cameroonians som värd för valvakan! Men det kommer nog aldrig hända då Pep avskyr politiken som hör till fotbollen vilket är ännu ett karaktärsdrag hos denna underbara flintis som jag så hårt beundrar. Bottom line, nej tack till både Rijkaard och Pep som återvändande tränare. Tillbaks till ritbordet igen Daniel Svärd, mon ami.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-03-14 11:26
Förstår inte riktigt varför man diskuterar Pogba här inne när han bara så sent som i somras gick till Manchester United för en rekordsumma. Men okej, bara för att enter diskussionen själv så ställer jag mig utan tvekan i det led som anser att Pogba är rejält överskattad och inte alls skulle passa in i Barcelona. Ja, en gång i såg det annorlunda ut från min sida och jag erkänner att jag var en av de som förespråkade Pogba till Barcelona mest av alla, men det var förr och jag erkänner att jag hade fel och snarare köptes av hela hypen kring honom. Är Pogba en dålig spelare? Hell no, men är han så bra som han målats upp att vara? Hell no twice! Så jag är väldigt glad över att vi förmodligen aldrig lär se Pogba i Barcelona. Varför diskuteras inte Bellerin mer här inne? Fan, jag är sjukt orolig att klubben ska kasta ytterligare pengar i sjön. Här har vi en till överskattad fotbollsspelare. När ska klubben lära sig att inte köpa fotbollsspelare ifrån Arsenal? Allvarligt talat, vad är deras besatthet med att köpa därifrån, jag förstår inte. Vad har Bellerin som är så bra? Ja han är snabb and then what? Nej snälla Gud jag ber dig använd all din gudomliga makt för att se till att det där inte händer. Jag vill inte se Bellerin i Barcelona om de så ens vore den enda högerbacken kvar på den här planeten. Köper man Bellerin så är det ytterligare ett felköp och kastade pengar i sjön. Jag undrar hur Robert och våra scouter resonerar när de bedömer spelarna man är ute efter. Vad fan ser de i honom? Han är ifrån La Masia, honom måste vi ha. Va fan, blir så trött. Man kommer att försöka slänga lätt över 30M€ på en spelare som knappt ens är värd hälften av det för att han är snabb och är ifrån Barcelona. Blir galen på den här ledningen, snälla bara väck med er!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2017-03-14 10:55
Snälla, inte Pogba. Killen tror att han är Messi och Busquets samtidigt, fast han bara är en glorifierad Rakitic utan vettigt beslutsfattande. Precis den sortens spelare Barca inte behöver.

Kul också när orsaken till att han skulle värvas anges som "han är bättre än Alba på att försvara hörnor". Samma Pogba som missade markering efter markering i matchen på defensiva hörnor mot Liverpool för att avsluta med att i desperation vifta med händerna mot var han trodde att hans markerade spelare fanns och dra på sig en straff för hands.

Missförstå mig inte, Pogba är en jättebra spelare som kan det mesta, problemet är att han vet om det och försöker göra precis allt, till bekostnad av laget. Skulle han underordna sig laget och det faktum att han i Barcelona inte är en av lagets bästa spelare skulle han kunna bli en av lagets bästa spelare. Om det går som jag tror, att han inte klarar av att underordna sig laget och acceptera den roll en bra tränare ger honom med allt vad den innebär, så skulle han istället vara lagets sämsta spelare och knappast klara sig mer än en säsong.

Nu är denna diskussion fullständigt hypotetisk, eftersom United inte vill släppa sin nya posterboy. För Barcelonas räkning finns det betydligt mer lämpliga spelare att fokusera på, ska man lägga 100 miljoner kan man lika gärna köpa Veratti.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-03-14 09:46
Jag skulle ta Nzonzi framför Pogba alla dagar i veckan.

Var har han dominerat förutom Seria A?
Franska landslaget? Pl? Cl? El?

Ibland när jag läser här att folk vill ha Wengar, Coutinho, Bellerin och Pogba blir jag ännu mer rädd?

Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-14 09:33
Så att jag ogillar allt med Pogba är hyckleri? Är jag hycklare om jag föredrar mittfältare likt iniesta, veratti, thiago, coutinho, modric and so on istället? Juventus klarar sig bättre utan Pogba och det hade Manchester gjort med :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-03-14 08:51
@neymar JR || Cillessen #1:

Han var en av Juves bästa spelare och kostade inte förgäves 1.1 miljard. Hade han spelat för oss hade du hyllat honom till skyarna. Det är klassisk hyckleri av vissa medlemar här som skrattar åt andra men höjer sina egna. Vårt mittfält är som sagt sämst. Iniesta i all ära men ålder har hunnit ikapp honom, Busquets är inte längre fre Busquets, Rakitic blandar och ger , Gomes, Denis, Arda är så dåliga att de inte ens skulle ta plats i ett mittenlag. Alba är som vilda västern.
Vi lever på MSN som måste göra många mål framåt för att undvika förlust.
De spelare som håller hög klass idag i Barca är MSN, Piqué, Umtiti och Mascherano. Resten tyvärr. Vi har som sagt ingen mittfält. Allt är bara alibi.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-14 08:44
Kalla du precis Pogba smart och teknisk? Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-03-14 08:40
Vem säger någonstans att vi ska strunta i teknik och hjärna?
Finns det inte långa spelare som är tekniska och smarta? Se bara NZonzi och Pogba bla. Vi behöver sådana spelare som kan hjälpa just vid fasta situationer något vi är som sagt sämst på. Vi har inte längre Puyol och Abidal. Vi släpper mål på varanan hörna och behöver själva 100 hörnor på att göra mål framåt.
När MSN inte har en bra dag är det nästan alltid förlust.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-14 08:16
Soko Är du medveten om att vi alltid har varit dåliga på fasta? Tittar man i trofé skåpet så är det irrelevant! Just det tänket som har lett till vart vi är idag, nu söker vi längd och fart och struntar i teknik och hjärna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-03-14 07:09
@neymar JR || Cillessen #1:

Är du inte. medveten att vi är världens sämsta lag på.fasta situationer? Och när det är hörnor ska man då inte vara "back" ?
Ja precis då behöver man långa spelare som. kan hoppa och nicka bort, därför vinner Pogba många fler dueller vid hörnor än vad Alba gör. Och ja POGBA har farten, det eller vi för vi har blivit en av världens tråkigaste lag långa stunder med att behöva halv timme att organisera anfall. Därför saknar vi intensitet och tryck. Vi kan spela 11 mot 9 men kan ändå inte skapa en chans på 10 minuter. Vi saknar helt enkelt plan B när vi ligger under undantag i vissa fall. Se andra lag som ligger under de sätter världens tryck på motståndarna och skapar massor av chanser. Hos oss händer det inget och det är klart att dagens mittfält vi har är all anledning till det. För långsama och som stannar på bollen hela tiden istället att sätta fart när det är läge för det.
Barcelona Iniesta70.
2017-03-14 06:21
Gomes vår syndabock? Rakitic vår "räddare" för att mittfältet ska funka?
Om vi lägger fram kalla fakta från de två senaste matcherna mellan dessa två herrar så ser det ut så här:

Rakitic vek ner sig rejält vid PSGs mål, i det läget efter den upphämtningen så får man helt enkelt inte vika ner sig så lätt. Kunde blivit dyrt....

Rakitic ut i 84:e min och Gomes in i 84:e min. När Gomes kom in så började hela den magiska vändningen....eller när Rakitic gick ut...välj själva.

Deportivo matchen då? Jo, när Gomes klev ut i den 58:e minuten så klev Rakitic in.
Då stod det 1-1. Sedan hände absolut inte ett skit...jo, vi hann släppa in ett mål och tappa serieledningen.

Jo visst, Rakitic är vår magiska lösning och Gomes är den stora syndabocken.
Man kan vrida och vända på saker och ting.
Om Gomes har övertygat? Nix, inte mycket har övertygat i vårt spel men släpa gärna Gomes i gyttjan om det får er att må bättre.

Det finns andra jag hellre släpar i gyttjan och dom lirar inte nere på planen.
Fuerza
2017-03-14 02:15
Pogba är André Gomes i mörkhyad förpackning.
André Gomes är Pogba i ljushyad förpackning.
Barcelona MessiLionel
2017-03-14 01:39
@Deulofeu:

Jag skulle vilja se likadan anfall men med Dybala istället för Costa. Wow .
Barcelona Visca el Barca 17
2017-03-14 01:20
Kolla detta klippet på Pogba i Juventus! England är helt värdelösa att använda dessa lyxiga spelare. Kan jämföras med Di maria jag förstår inte att folk var oroliga i höstas när britterna köpte allt. Jag ser dem bara som barn som ska få sina presenter från dyra affären kontinenten sen tröttnar dem och vill ha nytt. Ha två mittfältare bakom honom och låt han ströva fritt på ena kanten. Hur svårt ska det vara!
Barcelona Carles5
2017-03-14 00:51
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]Jag fortfaran inte släppa varför Alba fick vara med trebackslinjen när Umtitti var tillgänglig. Eller varför Rakitic och iniesta som spelade endast 60 min mot psg fick inte starta när Barca kunde sätta press på R.Madrid. Många av er har skrivit. "Men vi skulle säkert tappa poäng här och där och det var trötta ben i söndag" Håller med till vis del. Men ni måste hålla med att Lucho kunde ställa upp med starkare elva. Det är såna galna beslut av Lucho som vi inte blir kloka på. Det vi måste ta hänsyn till är att laget heller inte jobbade som ett lag i söndags heller. [/QUOTE] Jag blir också galen på det faktum att det är en veckas vila efter gårdagens match och därför bör Umtiti, Rakitic/Iniesta ha startat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles5
2017-03-14 00:49
[QUOTE=Reymar]Hahaha glömde bort honom. Men jag menar riktiga klasspelare som Kluivert, Crujff, Koeman m.m. Iofs är det holländska landslaget värdelösa just nu. [/QUOTE] Precis som du skriver. finns inga riktigt bra holländare i dagsläget känner jag. i alla fall inga Koeman eller Cruyff mm
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-14 00:37
Nog för att vi behöver förbättra kvalitén på mittfältet men då är fan inte Pogba rätta vägen att gå, snarare fel riktning. Verratti är nivåer bättre o ska bara värvas till varje pris i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2017-03-14 00:36
Barcelona have won 58% of the league games in which Gomes has started and won 73% when he has not formed part of the [sport] Gomes has participated in 13 of the 14 games in which Barcelona have NOT won this season [sport] Står normalt inte för pajkastning och peka fingrar på individer , men sån här usel statistik är svår att blunda för . Allt är givetvis inte Gomes fel , men hur han kan få så mycket speltid för mig är ett stort jävla frågetecken. Gomes sitter på 1106 spelade minuter ( bara Ligan ) och underpresterar match efter match. Vårt mittfält havererar och hela fantasin i laget förstörs av enriques idiotiska rotationer. LE har vunnit min respekt , men jag är så otroligt glad att han inte fortsätter som huvudtränare efter säsongen. Att vi fortfarande är med i titelracet i ligan är en gåta. Vinner Madrid är det inte för de varit speciellt bra , utan för vi samt övriga lag underpresterat. Något som på senare tid varit väldigt representativt för marängernas senaste titlar ;)
Barcelona Reymar
2017-03-14 00:26
Soko

Så vi har en av VÄRLDENS sämsta mittfält men åndå dominerar vi mittfältet och bollinehavet, hur går de till? Längd och fart? Pogba har knappast någon fart och är klumpig med boll. Han hade inte gjort det bättre än Gomes som även har längd och fart.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-13 23:32
Vilken fart och vad fan ska vi med längd till? Spela mittback istället för Alba?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep Guardiola
2017-03-13 23:04
Barcelona Soko
2017-03-13 22:57
Pogba hade definitivt varit nyttigt i vårt lag och bidragit med sin längd och fart. Han skulle ta plats på vårt mittfält alla dagar i veckan.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-13 22:52
Soko Det är la tur att Europa League lag inte räknas som stor lag då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-03-13 22:43
@neymar JR || Cillessen #1:

Vi har en av värdens sämsta mittfältet bland stora lag så vi ska Inte kasta sten i glashus :)
Barcelona el Profete
2017-03-13 22:36
Barcelonistas Ja han var tyvärr med. Men vilken fantastisk insats av Åslund i avsnittet. Har alltid tyckt om honom. Han sammanfattade situationen så fantastiskt och satte verkligen spiken i kistan med sin kommentar som avslutade diskussionen. Kolla 57:34. "Jag hävdar bestämt att om det hade varit så att den här bollen till Luis Suarez hade varit perfekt slagen och Marquinhos hade dragit ner honom och det är en solklar straff men domaren inte hade valt att blåsa straff, ingen i någon studio eller någon tidning hade gått ut och hävdat: Vilken fuskare Marquinhos är som utnyttjade regelboken för att han inte kunde fällas och så blir det ingen straff för att domaren missar det. Utan det hade bara varit fokus på: Domaren gjorde misstaget och där är skillnaden. Det är ett hyckleri! Den sortens skillnad är ett hyckleri!"
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-13 22:33
Mourinho den ende som försvarar 0-1 underläge...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-13 22:21
Att vi "var" ute efter Pogba haha... Jisses
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-03-13 21:50
Jag fortfaran inte släppa varför Alba fick vara med trebackslinjen när Umtitti var tillgänglig.

Eller varför Rakitic och iniesta som spelade endast 60 min mot psg fick inte starta när Barca kunde sätta press på R.Madrid.

Många av er har skrivit. "Men vi skulle säkert tappa poäng här och där och det var trötta ben i söndag"

Håller med till vis del. Men ni måste hålla med att Lucho kunde ställa upp med starkare elva.

Det är såna galna beslut av Lucho som vi inte blir kloka på.
Det vi måste ta hänsyn till är att laget heller inte jobbade som ett lag i söndags heller.

Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-13 21:34
Tragiskt att se vad det har blivit av Manchester United, en gång i tiden hade man maximal respekt för dom. Nu en pajas klubb med en pajas tränare, man unnar t om Chelsea vinsten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-03-13 20:37
@Carles5:

Hahaha glömde bort honom. Men jag menar riktiga klasspelare som Kluivert, Crujff, Koeman m.m. Iofs är det holländska landslaget värdelösa just nu.
Annons: