/spanien/barcelona/forum/9917.aspx/spanien/barcelona/forum/9917.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Soap
2012-08-28 13:20
den närkingska älgen

Nu var det väl 6 milj euro för att låna Afellay, medan det var 6 milj euro för att köpa Fontás.
Barcelona ALEX SONG
2012-08-28 13:15
1.70-ligan (Barcelona) Tror att Livetpool betalade 5 mil för att låna Sahin
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona den närkingska älgen
2012-08-28 13:14
Barcelona El Soap
2012-08-28 13:13
Mojito - Culé (un estilo de vida)

Marc-Andre ter Stegen heter han, och han är väldigt ung (född 92) och har debuterat i landslaget. Har för dålig koll på vad han är för typ av målvakt och liknande, men talang, det är han.
Barcelona 1.70-ligan
2012-08-28 13:12
Ramla 6milj för att låna ut en spelare? Är jag helt off eller är inte det väldigt ovanligt! Vore ju kanon om någon klubb gick med på det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2012-08-28 13:07
Pol Balleste är väl den målvakt det talas mest om i ungdomslagen.
Född -95 och redan en stor personlighet.

Frågan är dock om han kommer att fortsätta utvecklas, och framför allt om han kommer vara redo redan om 4-5 år.

Klubben har ju tydligt uppmärksammat "problemet" precis som Deulofeu skriver, då de hade planer på att signa Andrade redan förra sommaren.

Har för mig att det ska finnas en rätt stor talang i Mönchengladbach, någon som har mer koll på detta?
Barcelona Myrran
2012-08-28 12:41
Southampton are trying to sign Barcelona centre back Andreu Fontas (22). The English club would have made a bid worth 6M. [the national]

Inte för att vara sån men detta skulle iaf jag ta alla sju dagar i veckan. 6m för Fontas är ett bra pris, 22 åring som knappt spelat i a-laget. Dock tror jag inte det är sant :/
Barcelona Rambla~
2012-08-28 12:37
Klubben kommer att begära €6m för en säsongs utlåning av Afellay.

ÄNTLIGEN! Det var fan på tiden man lär sig hur det ska gå till när spelare lånas ut eller säljs. Ta tex Sahin, Liverpool får pynta £5m och betala 70% av hans lön. Varför tror ni Arsenal backade? Wenger var för snål. :P

Bojan till Milan? Åh herregud, är han helt dum i huvudet? Vad fan ska han i den klubben och göra? Om han nu inte är startspelare i Roma och vill ha mer speltid. Då går man väl för helvete inte till Milan som har typ femtioelva anfallare i truppen. Tror han verkligen på mer speltid där? Det var så gott som klart med Malaga. Där hade han fått speltid. Självklart ska pinsamma Milan blanda sig med sina lånansökningar över hela Europa. :P
Barcelona Bàckis / f.d GerardPiqué3
2012-08-28 11:56
Katalano / Deulofeu

Jag ifrågasatte/besvarade inte hans kommentar, skrev bara min åsikt kring vissas tvekan kring Valdés efter senaste Clasicot.

Att lösa en ny stormålvakt i tid, och att inte stå där utan en dagen Valdés lägger av håller jag helt och hållet med om !
Barcelona Katalano
2012-08-28 11:55
koeman92

Jag tror inte de kommer släppa någon av dem i första taget. Möjligtvis när de bestämt vilken av dem de ska satsa på för framtiden. Jag tycker vi ska leta bland mindre lag som inte kommer kräva multum för en spelare som inte slagit igenom
Barcelona koeman92
2012-08-28 11:49
@Katalano:


Vad tycker ni om Cortois? Är väl ett bra alternativ som målvakt? grym målvaktstalang med grymma reflexer och med stor potencial att bli en stjärnmålvakt i framtiden. Dessutom har ju Chelsea redan köpt en brasiliansk målvaktstalang som lär kräva speltid i framtiden och då ser jag det svårt för Cortois att ta en plats i Chelseas trupp.
Barcelona Deulofeu
2012-08-28 11:46
Unicef

Alla får ha sina åsikter helt klart.

Din text

De är bedrövligt att folk här tvivlar/tvivlade på honom efter mötet med Madrid, vi kan inte ha en bättre målvakt med den typen av fotboll vi vill spela,

Kan ju få det till att jag tvivlat på honom men du menar nog kritiken han fick i allmännhetefter den matchen med viss rätt.Han fick ingen kritik av mig...

Ingen fara Unicef jag tror jag förstår hur du tänker ; )

Barcelona Unicef
2012-08-28 11:40
Delufeu.
Jag menade absolut inte att såga din mening!
jag stryker vell under din text bara?
Barcelona Deulofeu
2012-08-28 11:34
Vi var ju på gång för ett år sedan och kollade på den argentinska u-20 målvakten från Lanus men de vägrade ju sälja till oss.

Esteban Andrade hette han skulle passa perfekt.Någon som vet vad som hände de kom inte överens har jag för mig.

Jag tycker detta borde vara en nöt för Zubi att knäcka gammal stormålvakt som han är...
Barcelona Deulofeu
2012-08-28 11:27
Katalano

Tack jag hoppas de läser inlägget igen...Läs första meningen bara det räcker.

Barcelona Deulofeu
2012-08-28 11:24
Tänker man på dagsläget är ju Afellay bättre än både Tello och Cuenca rent fotbollsmässigt.Dock så vet de ju båda två exakt hur de ska spela i barceloná till skillnad från Afellay.

De båda yttrarna är ju dessutom 5 år yngre än Afellay så jag tror att de båda kommer bli bättre spelare än just Afellay om det blir hos oss eller någon annan stans återstår att se.

Cuenca är riktigt bra men saknar snabbheten,målskyttet är inte hans styrka men en bra inläggsfot har han.

Tello är precis tvärt om snabb och skapligt målsinne men sämre speluppfattning.

Tycker de båda matchades bra förra året Cuenca startade många matcher och Tello slutförde dem.

Båda är ok truppspelare men det är svårt att peta Pedro,Alexis samt Villa när de väl är i form.

På mittfältet får Afellay definitivt inte plats.Kollar man de offensiva platserna som han konkurrerar om så spelar Xavi,Iniesta,Thiago och Fabregas så glöm din dröm och gå vidáre Afellay.Tack för din assist mot Madrid men det är dock allt.

Jag skulle nästan vilja att Jonathan erbjuder att gå tillbaka till Barca b för att kontinuerligt få speltid och för att kunna ställa upp vid skador i a-laget det är väl nästan hans enda chans att stanna? Jag rankar docj S.Roberto högre tror Vilanova gör det också.

Att låna ut Fontas,Jonathan,Afellay en säsong är inte fel och sedan sälja dem nästa år för att få in lite pengar till den enda värvningen vi kan göra för att lyfta laget lite till Neymar...
Barcelona Katalano
2012-08-28 11:20
Bàckis / f.d GerardPiqué3

Unicef

Han skrev aldrig något om att byta ut Valdes utan om hur vi skulle förbereda målvaktssituationen för den dagen då han inte spelar kvar. På något sätt missförstod ni båda 2 detta.

Jag anser liksom Deulofeu att vi borde hitta någon riktigt ung målvaktstalang som kan fylla Valdes skor den dagen han lägger av. Detta istället för att lägga miljoner på en ny stjärnmålvakt.
Barcelona Unicef
2012-08-28 10:54
Sitter och funderar på vår trupp, Afellay kommer förmodligen att lämna,
vilket känns helt sjukt med tanke på dom kvaliter han besitter,
men jag håller faktiskt Alexis Villa Pedro Tello Cuenca före Ibi som Wingers.
med de spelare som Tito då kommer att använda sig av är 19 spelare som alla kommit ur samma skola La masia.
Målavakt/Backar Valdes Montoya Pique Puyol Alba Bartra Fontas Muniesa.
Mitt: Sergio JDS Roberto Thiago Fabregas Xavi Iniesta.
Anf: Messi Pedro Tello Cuenca.
Detta är ju som ni vet inte spikat än då Fontas och JDS även dom kommer att gå på lån eller säljas.
Men att 19 av idag 28 spelare är från den egna akademin är helt Brutalt!!!
Barcelona Bàckis / f.d GerardPiqué3
2012-08-28 10:40
Victor Valdés är och förblir vår förstemålvakt. Killen har som egen produkt gått igenom La Masias alla ungdomslag, slagit sig in i A-laget som 21-åring då klubben och laget befann sig i kris, för att sedan vara med genom alla dessa fantastiska år och varit en stor del av lagen som vunnit tre CL, fem Laliga och en drös andra trofeer. En liten blunder mot Real i en Supercup raderar iaf inte ut mina minnen kring hans benparader mot Henry i Paris 2006, eller hans räddning på Ronaldos frispark i matchens första minut i Rom 2009.

Påstår man att Valdés är för dålig för barca och bör bytas ut har man nog inte pejl på hur mycket han egentligen gjort för oss.
Barcelona Unicef
2012-08-28 10:16
Valdes är given! De är bedrövligt att folk här tvivlar/tvivlade på honom efter mötet med Madrid, vi kan inte ha en bättre målvakt med den typen av fotboll vi vill spela, Oier har ju tränat mycket med A-truppen, men jag tyckte att han va oväntat dålig med fötterna på försäsongen. Pinto har ju faktiskt utvecklat ett riktigt fint spel med fötterna senaste året och är jue en fantastisk karaktär :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2012-08-28 09:19
Hur tycker ni vi ska göra med målvaltssituationen?

Jag tror personligen Valdes kommer spela 5-6 år till och för mig får han mer än gärna spela resten av sin karriär hos oss.

Han har vunnit mer Zamora priser än någon annan och tre cl det räcker för mig.Han är dessutom som gjord för vårt spel då han är bra med fötterna(han tror ibland han är lite för bra...) och dessutom expert på frilägen.

Pinto är ju alldeles underbar som truppspelare och dessutom straffexpert och är perfekt som andra målvakt.Tycker han ser hetare ut än någonsin och hoppas han kommer få lite chanser under säsongen med tanke på hans fina försäsong och Valdes lite tveksamma inledning.

Jag tror detta är Pintos sista säsong men jag kanske har fel och han kör på ett år till.

Jag anser dock att det är likt Chelsea dags att vi ser oss om de jobbar perfekt när det gäller målvaktsbiten.Cech är jämngammal med Valdes och de har köpt Courtois och är nu inne på hans andra lånesäsong och han ser minstt sagt bra ut.

De har dessutom värvat en annan ung målvakt som jag inte minns nationen han tillhör eller ålder men runt 18 och han mäter närmare 2 meter i strumplästen.

De har alltså 2 unga målvakter ute i europa som samlar erfarenheter och den ena är rätt nära att bli målvakt i landslaget och nyss fyllda 20 år.

När det är dags för Cech att pensionera sig har de alltså minst 1 klar målvakt som ska ta över som förmodligen är en bättre keeper när han tar över efter åldringen Cech.

Hur tycker ni vi ska agera? Jag tycker deras jobb är perfekt.Jag anser också vi borde städa i b-laget då jag inte anser Oier eler Masip håller speciellt bra klass.Jag tyckte MIno var den bästa keepern i b-laget förra året.Men han har ju flyttat.

Banuz vet jag för lite om men har har ju iallafall åldern på sin sida.

Det har under alla dessa år varit rätt jobbigt att Madrid har haft landslagets målvakt det vore stort om vi kunde haft det vid nästa skifte.

Det tåget har nog gått för vem ska ta över om inte De Gea? Han spelar i United och har gjort rätt många matcher i la liga och håller en enastående nivå.Att han dessutom är djärv nog som flyttar till pl för att jobba på en av sina få svagheter luftspelet kommer göra honom riktigt komplett.

Joel är väl kanske en konkurrent men De Gea är ju dessutom given i u-21 så det borde bli han som tar över.Om nu inte Casillas håller på tills ha blir 40 då missar även De Gea tåget.

Man vill ju gärna se en spansk målvakt i laget men det kanske blir en av de många talangfulla kamerrunierna vi har i ungdomslaget?

Hur som helst så kommer vi och framförallt Madrid få stora prolblem den dagen då det är dags att byta målvakt.Det är dags att börja inventera och agera nu.
Barcelona Deulofeu
2012-08-28 09:00
jrande jw

Ett lån till Malago vore perfekt tycker jag.Pellegrino är en perfekt coach som gillar offensiv fotboll.Han får spela cl samt han kommer lira i spanska ligan.

Det tråkiga dock är att jag kan inte se Bojan komma tillbaka till Barca möjligen som ersättare til Villa men när det är dags är troligen Deulofeu såpass klar att han ska spela istället eller Neymar.

.Afellay hoppas jag går på lån till Arsenal som spelar likt barca och full fart framåt han skulle göra succe där.Lån utan köp klausul vore perfekt.

Får han spela ett år någon annanstans kommer han komma igång igen garnaterat.Värdet kommer gå upp tyvärr anser jag att han redan gjort sitt i barca.Jag tycker i dagsläget att han petar både Tello och Cuenca men det verkar inte Tito anse.

Jag uppskattar också när Tito verkligen visar spelarna från egna akademin att han satsar på dem det måste ge en kick till resten av ungdomsspelarna.

Det är just nu oerhört viktigt att vi visar att dörren inte är stängd då vi nu har mer talanger än någonsin i-b-laget men den sämsta tränaren någonsin...

I b-laget har vi spelare som skriker efter att få komma upp till a-laget och visa sig som är redo tänker på Deulofeu,Rafinha,S.Roberto.PÅ backsidan och målvaktssidan ser det tunnare ut.Vänsterbacken undantag dock med Planas,Grimaldo.

Barcelona Pilmá Balletti
2012-08-28 02:32
En förlust på onsdags kvällen för Modric på Santiago Bernabeu mot just Barca, Oj oj oj säger jag bara! välkommen till La Liga herr Modric tillika (förre detta cules) eller kanske fortfarande cules om det inte nu skulle visa sig att Mourinho inte har hjärntvättat honom redan!
Barcelona petersays
2012-08-28 00:47
Ja se Falcao alltså. Vilket jävla ess!
Barcelona grande jw
2012-08-28 00:38
Det står på twitter att Bojan kan gå på lån till antingen Fiorentina, Malaga, Tottenham eller Feyenoord.

Visst hade det varit roligt om han gått till en "stor" klubb men personligen hade jag verkligen velat se honom i Feyenoord. Guidetti har lämnat ett stort hål bakom sig i den klubben och det hade verkligen varit intressant att se hur Bojan hade klarat av att ta över den rollen. Dessutom hade han fått rejält med speltid, förmodligen gått rakt in i startelvan och det behöver den killen verkligen. Vad tycker ni?
Barcelona zick9
2012-08-28 00:29
@papillon:


Nja... Det stod så i uppställningen inför matchen men han spelade egentligen aldrig som vänsterytter utan till väster på innermittfältet, ungefär som i Barca.
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2012-08-28 00:26
Det roliga med Modric affären är att Real ville inte betala mer än 260 miljoner kronor i början men efter Getafe förlusten så pungade man ut 350 miljoner kronor istället.

Men jag kan tycka att Modric är faktiskt rätt så onödig för Real trots att Modric är en fantastisk spelare och jag tror ändå att han kommer göra mycket för Real.
Men det Real inte inser är jju deras svaga länk backlinjen. Reserverna håller inte när någon blir skadad det såg man när Albiol fick spela, Men framför allt högerbacken Arbeola är juu deras svagaste länk.

Men Jaja någon mittfältare i Real kommer att sota i och med att man har värvat in Modric och han kommer att vara startelva spelare.

Men jaja känns rätt så skönt att vi har ett riktigt komplett lag och den här säsongen är det juu upp till bevis för att nu kan vi inte klaga på att vi har en tunn trupp!
Visca!
Barcelona barcetia - ¡Javi Martinez, por favor!
2012-08-28 00:08
1.70-ligan

Svaret är självklart. Jordi Alba 2012/2013.

Luis var en lyxvärvning som vi egentligen inte behövde. Vi hade Abidal, den bästa defensiva vänsterbacken i världen och köpte istället Adriano för 10 miljoner euro, någonting som visade sig vara galant.

Alba behövs nu. Luis BEHÖVDES inte då.
Barcelona 1.70-ligan
2012-08-28 00:03
Filipe Luiz, atleticos duktiga vänsterback. Minns ni hur nära han var Barca för ett par år sedan? Nu är jag visserligen nöjd med de spelare vi har på den positionen, men jag kan fortfarande tycka det är lite synd att man aldrig fick hit honom på den tiden. Gillar brassen skarpt och har alltid gjort. Inte minst under åren i Depor! En väldigt hypotetisk fråga, men ni minns Filipe-såpan och har koll på spelaren - om ni bara fick välja en affär som går i hamn: Filipe till Barca 2009/2010 eller jordi Alba 2012 - vilken hade ni isåfall valt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Éluc
2012-08-27 23:58
Jag kan väl tycka att skillnaden hittills endast varit marginell gentemot Guardiolas tre första säsonger, alltså bortsett från den senaste där vi pga skadebekymmer inte kunde spela med anfallare i just anfallet, utan fick nöja oss med Iniesta och Cesc. 08/09, 09/10 och 10/11 spelade vi i mitt tycke sevärt rakare, bredare och något snabbare än föregående säsong, så i jämförelse med säsongsinledning i år kan jag som sagt endast se marginella skillnader. Väldigt få matcher har dock spelats så än kan man nog inte bilda sig en uppfattning baserad på empiri, även om jag som ni självfallet ser att Tito gärna spelar like rakare, snabbare och använder renodlade yttrar i förhållande till hur Pep valde att spela.
Annons: