/spanien/barcelona/forum/9782.aspx/spanien/barcelona/forum/9782.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FC Barcelona 1899
2012-09-26 19:12
Smogen (Barcelona) Är så arg på idioten Barcelonistas (Barcelona) och jag förstår mig inte på denna människan hur man ens kan säga så att ungen får skylla sig själv herre Gud säger jag bara. Barcelonistas (Barcelona) är bara dum och skämmer bara ut sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2012-09-26 19:06
FC Barcelona 1899

:) Lätt hänt när man är förbannad...
Barcelona FC Barcelona 1899
2012-09-26 19:04
Smogen (Barcelona) Ursäkta mig jag trodde att du skrev till mig om att läsa böcker eller resa lite. Sorry. Men allt håller jag med dig om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Keite
2012-09-26 19:04
STAHP, STAHP, STAHP!!!!
Barcelona FC Barcelona 1899
2012-09-26 19:02
Smogen (Barcelona) Jag läser böcker och jag blir bara arg när någon inte fattar bättre. Killen är 8 år och hur kan man påstå att han har fått en dålig uppväxt eller han får skylla sig själv helt jävla sjukt. Jag har läst böcker och jag har rest för jag var nyligen i Barcelona och såg Barca vinna över Real med 3-2. 8 årig har fan inte ett ansvar utan en 8 årig har bara ordet Lek i huvud och de Vill endast leka. Hur fan kan man säga att han får skylla sig själv och att killen har fått en dålig uppväxt hemifrån hahaha dummaste jag har hört. Killen fick säkert en bra uppväxt för alla föräldrar vill de bästa för sina barn tror jag. Jag tror att han hade otur på sin sida eller så tar Gud med sig dem bäst till sig själv. RIP Benjamin
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2012-09-26 18:51
Barcelonistas Waow, dude...gosse. Vad ska man säga? Du måste vidga dina vyer lite och höja din intelligens men del. Jag vet inte hur men gör det bara. Läs böcker, res själv, träffa folk som tror på annat än dig själv och ställ dig frågan "varför". Barn lär sig inte trafaikvett till dom är mellan 10 och 11 år gamla. Barn under den åldern saknar tex. Förmågan att ordentligt kunna bedöma avstånd och hastighet. Det ligger i utvecklingen, det är fakta, det är därför barn är barn. Lär dig saker och framförallt tänk innan du säger/skriver något. Du skämmer ut dig som person och som barcasupporter. RIP stackars grabb. Och sorry ni andra, det borde vara pm men jag sitter på telefon och tror dessutom inte han läser pm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Barcelona 1899
2012-09-26 18:28
Barcelonistas (Barcelona) Hur kan du säga om den Lill killen borde veta bättre och att han tydligen inte ha fått så bra uppfostring hemma av sina föräldrar enligt dig. Är du dum eller fan för jag blir förbannad på dig just för den lille killen är 8 år och inte mer så va tyst. När man är 8 år så vet man inte så mkt. Alla dina inlägg får mig att spy och framförallt om den biten om Lill Killen. Du borde fatta bättre att en 8 årig har inte så mkt kunskap. Barn leker och är livliga och du borde be om ursäkt till den lille killen som är död. Må den lilla killen få en perfekt begravning fy fan vad jag lider med hans familj. 8 år fy fan va hemskt och vi borde uppskatta livet ännu mera. Visa respekt Barcelonistas (Barcelona).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis
2012-09-26 18:22
"I've got to raise my game slightly and have the confidence to take on my marker and play more one-on-one. I know I can earn a place in the starting XII. I'm gradually making a name for myself at the club. I would give myself a rating of five out of ten", he said.

"I like criticism as it drives you on. I'm not a player who dives. Sometimes the referees award you a penalty and sometimes they don't. I came here to play for real and not mess around. I've always been happy and the most important thing for me is to be happy", he said when asked about criticism received about going down easily in the penalty area.

"The best of me is yet to come. I'm starting to hit form and I'm getting better each game. When I play in the centre I'm more involved in the play, but I don't mind where I play, on the wing or in the centre", he added.

Alexis Sanchez!
Barcelona Bàckis / f.d GerardPiqué3
2012-09-26 18:03
Inte dags att uppdatera skytte/assistligan i högerspalten från 11-12 till 12-13 ?
Redaktionen
2012-09-26 18:01
Det här är ett Barcelona-forum där fotbollsrelaterade ämnen diskuteras och där kvalificerar det tragiska dödsfallet som drabbade den unga Real Madrid-spelaren, medan krigsdrabbade barn får tas på något lämpligare ställe. Barcelonistas provocerande och grundlösa spekulerande resulterar i en veckas spärr.
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-09-26 17:54
Bguden Om det så behövs ja. Vadå då? Spelar inte dessa barn fotboll medans de bombas? Har det aldrig hänt? Hur som helst. Life sucks
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2012-09-26 17:46
@MESSI.CORLEONE:


Ska vi snacka om barnen i Krigsdrabbade länder på ett fotbolls forum ?
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2012-09-26 17:41
Härligt sätt Alexis tog emot kritiken på. Han är medveten om att han har spelat under sin förmåga och verkar vara otroligt ödmjuk inför utmaningen att förbättra sig.

En sån spelare ska egentligen inte säga att han precis börjat lära sig spela fotboll i Barcelona. Men killen verkar ha fötterna på jorden och behöver inte någon bekräftelse.

Jag väntar på bra grejer från Alexis!
Barcelona Josep Guardiola
2012-09-26 17:41
Diskussionen är orelevant i forumet, hoppas att barnet får vila i frid och att barnets föräldrar kan ginna glädje i livet i framtiden.

Det räcker.
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-09-26 17:20
Alltid grymt sorgligt när barn ska sluta leva. Men det sker dagligen. Överallt i världen. Se på Syrien. Nigeria. Kurdistan. Palestina. I desaa länder bombas barnen. Deras lik splittras. Ja mina damer o herrar. Barn dör varje sekund överallt. Bra att prata om det. Men låt oss koncentrera oss på allihopa då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2012-09-26 16:50
Ghazza - jag tar fram olika saker som hade kunnat vara bättre, vilket med största sannolikhet hade räddat ungens liv. Hade ungen lärt sig detta så kanske han hade varit vid liv nu. Är detta provocerande? Jag kollar på situationen och får en bild i mitt huvud där jag filosoferar hur olyckan hade undvikits. Detta tyder bara på att jag är jätte frustrerad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ghazza
2012-09-26 16:39
Ett barn har precis dött och du klagar på dålig uppfostran, att ungen får skylla sig själv och att man vid den ålden lärt sig ett och annat? Tydligen har du facit på när man skall ha lärt sig vissa saker. Så säg mig, när lär man sig empati?

Du måste förstå att dina ord är oerhört provocerande.
Barcelona elbraco - SiamoCalcio
2012-09-26 16:33
tråkigt att läsa om den unge killen.
tycker synd om föraren också, fan vilken ångest man måste ha efter att ha råkat köra ihjäl någons barn, fyfan, det måste vara det värsta som kan hända en.

rip
Barcelonistas
2012-09-26 16:32
Kotalano Nej det finns nog inget. Ghazza Du tror jag är glad över olyckan? Det är du som måste vara helt efterbliven som tror det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ghazza
2012-09-26 16:28
Not sure if troll or retard...
Barcelona Katalano
2012-09-26 16:23
haha, allt jobb som lagts på ungen? låter som ett byggprojekt. tror ärligt talat inte att det riktigt är lika jobbigt som att förlora något så kärt som ett barn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2012-09-26 16:21
Gabriel - jag är lika frustrerad som ni är, men det som man blir arg över är sättet som det sker på. Sen handlar det inte bara om ungen, tänk på föräldrarna all den tid och jobb som lagts ner på ungen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Walee
2012-09-26 16:15
Barcelonistas mår du bra eller? En vuxen person begår misstag dagligen och du tycker de konstigt att ett barn gör det.. Seriöst ett barn har blivit på kört och du säger sådant. Är du helt bäng i huvet eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2012-09-26 16:12
Katalano - sådana misstag kan en unge på 4-5 år göra, men när man är 8 år då tycker jag att man ska ha lite ansvar själv. Man måste ju ha lärt sig att inte springa in på en väg hur som helst. Tyder på dålig uppfostran från föräldrarna ochså som inte lärt ungen farligheterna inom livet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2012-09-26 16:10
Det där måste vara något av det mest känslokalla jag läst på en lång tid. Hur tänker du Barcelonistas? Det är ett barn vi pratar om, han har hela livet framför sig.
Barcelona LeoMessi
2012-09-26 16:06
Hemskt att höra om pojken som dog. Vila i frid!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2012-09-26 16:00
Barcelonistas

Herregud vad är det för fel på dig?
Killen var 8 år gammal och du tycker han får skylla sig själv... Red får ursäkta mitt språk men du är helt dum i huvudet! Du visar om och om igen hur korkad du är och detta är ett nytt low även för dig!
Barcelona Barcadinho.
2012-09-26 15:58
Nu är det klart att det blir ett nytt val i Katalonien 25 nov.

Kommer att bli intressant och se hur det kommer att sluta. Det är ingen tvekan om att den enormt stora demonstrationen under nationaldagen med mer än 1 milj människor på gatorna, att det satt igång det politiska spelet. Svårt för den nuvarande regeringen att blunda för folkstödet för självständighet.

Många ser valet som en sort folkomröstning, där det nuvarande regerande partiet, nationalistparitet och det socialistiska partiet kommer att tävla om rösterna. Vinner nationalistpartiet ERC så är det ett tecken på att majoriteten vill ha en egen nation.

Det kommer att påverka hur laliga kommer att se ut i framtiden och så klart klubben.

Rosell har visat på en del intervjuer att han är för självständighet och det förvånar mig inte. Han är nog en hök på riktigt och det handlar inte bara om ett spel för medlemmarna (som förmodligen är mer nationalistiska får man tro).
Barcelona Hetfield
2012-09-26 15:51
Angående det med Neymar och Sanchez så ska det väl sägas att Neymar aldrig kommer att bli en arbetshäst. Det kommer inte att hända, och det vill inte Tito heller.

Neymar köps för att avlasta Messi med kreativitet och målfarlighet. Sanchez må ha varit betydligt mer offensiv i Udinese och dribblat mer, men han har alltid varit en arbetshäst som har jobbat för laget, det är en av de egenskaperna jag respekterar när det gäller honom. Man köper inte Brasiliens största stjärna för en stor summa för att sedan säga åt honom att springa och jobba för laget. Man köpte inte heller Ronaldinho en gång i tiden för att han skulle arbeta för laget, han skulle införa kreativitet i laget. Jag vill ha Neymar i laget, och det lär bli så.
Barcelonistas
2012-09-26 15:51
El Flaco - Det är väldigt synd när sådana olyckor inträffar. Men samtidigt får ungen skylla sig själv som springer in på en väg. När man är 8 år gammal så ska man ju ha lärt sig ett och annat, men framför allt att man inte hur som helst kan springa in på en väg sådär!.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: