/spanien/barcelona/forum/97.aspx/spanien/barcelona/forum/97.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soko
2017-09-01 17:57
"Barcelona make two stunning last-minute bids for a combined €158 million."

Det kan hända något sista timmarna. Blir det inte Coutinho kommer ledningen säkert att värva någon annan. Man har ju mycket pengar kvar som man vill bränna .
Barcelona II Barça II
2017-09-01 17:57
Tycker att behandlingen av Coutinho är förskräcklig, vidrigt rent ut sagt. Jag kan inte förstå att man 2017 tvingar människor att vara kvar på en arbetsplats mot sin vilja. Skiter fullständigt hur mycket han tjänar och vad för kontrakt han skrev för några månader sen, han har all rätt i världen att byta arbetsplats som vilken fri människa som helst. Att se han i tårar igår bevisar hur dåligt han mår, det är uppenbart att Liverpool krossar hans drömmar. Har fortfarande stor respekt för den anrika klubben Liverpool, men det här skötte de dåligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2017-09-01 17:56
[QUOTE=Thierry Henry]Du är nöjd med laget? Grattis. Dembele skall ensam ersätta Neymar tror du? [/QUOTE] Försökte du vara rolig? Dembele är än utav de bättre tillgängliga ersättarna på den positionen. Neymar är dock i en Klass för sig, strax under Messi och CR7. Sen har vi Dembele, Arda och Delofeu som trivs som vänster anfallare. De kommer att rotera tills Dembele kommer in i rollen. Så nej han kommer inte att ersätta Neymar ensam...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-09-01 17:55
Gerard Romero säger att det kan ske förändringar inom idrottsledningen ikväll. Creo que alguien dará la cara hoy... Vamos a ver que pasa #FCB Någon som kan översätta??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Villa7
2017-09-01 17:55
Kanske jag har missat något men varför är Liverpool så fi**iga mot oss och Coutinho? Dem kan säga nej till bud medans visa respekt men då drabbas ju Coutinho bara.
Liverpool är en fin klubb enligt mig, de är mitt favorit lag i england och jag gillar klopp som tränare men de måste ju finnas lite rum i hans hjärta och släppa en grabb till hans drömklubb?
Barcas ledning är inga änglar och jag tycker dem ska visa respekt också, men vad har vi gjort mot Liverpool?
Barcelona Smogen
2017-09-01 17:54
och hade jag varit Bebedito hade jag nu tagit en chansning och planterat ett litet ykte. Ett som säger att Messi vägrar skriva på nytt kontrakt så länge denna ledning är kvar i klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-09-01 17:52
@Trio el Mágico:


Du är nöjd med laget? Grattis. Dembele skall ensam ersätta Neymar tror du?
Barcelona Trio el Mágico
2017-09-01 17:52
Med detta övergångs fönstrets resultat. Med tanke på alla löften och misslyckade försök och så vidare. Samt att Messi är missnöjd med ledningen och att denna ledning är huvudorsaken till att Thiago ej vill spela i Barça... Såå tror jag nog att de inte att de kommer sitta kvar särskilt länge till...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-09-01 17:51
Tror det finns en god chans att vi köper Couthino i januari istället. För betydligt mindre än nu. Liverpool har sagt att dom vägrar att sälja och tänker hålla sitt ord, samtidigt så riskerar dom ju att hamna i en ohållbar situation med en spelare som vantrivs och som fansen kanske avskyr. En försäljning i januari är därför något alla tjänar på. Det viktigaste är ändå att Messis kontrakt förlängs, inte nya värvningar. och om det nu vill sig så väl så att ledningen snart tvingas att avgå så kanske det misslyckade köpet av Coutinho göra att nästa ledning får en hel del pengar att bygga truppen med. och sist men inte minst, kritar man på ett 5 års kontrakt så får man fan skylla sig själv att man inte får lämna ett halvår senare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Caz
2017-09-01 17:50
Det behövs nästan en mittfältare med fart lika mycket som en "Xavi-typ". Förra säsongen var nästan allt ansvar på Neymar och Messi att driva fram med bollen från en mittfältsposition och det gick inte alltid att förlita sig på det. Därför hade Coutinho varit perfekt eftersom han har så bra driv med bollen och Iniesta hade i så fall kunnat ta en lite mer tillbakadragen roll. Dembele är fortfarande lite omogen och kan behöva tid så man är lite orolig att det bara är Messi som kommer kunna driva igång anfall. Iniesta brukar dock för det mesta rulla tillbaka åren när det vankas toppmatcher men måste hålla sig undan från skador och man vet inte hur mycket han orkar.
Barcelona Jarod The Pretender
2017-09-01 17:46
Det som jag är mest orolig över är att Messi ännu ej har förlängt med klubben. I januari är det fritt fram för honom att förhandla med andra klubbar. Medlemmarna måste fan rösta bort denna ledning. Vad fan håller man på med? Känns som att de vill att Barca ska misslyckas.
Barcelona Romelu Umtiti
2017-09-01 17:45
Liverpool told Barça that not even €500 million would change their mind about Coutinho. [uol] How about €500 000 001?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2017-09-01 17:45
@Skurhink:


Du borde ha gått in på Neymars sida när han inte ville vara kvar. Inte många Barca fan ville ha kvar honom. Det bästa Barca gjorde denna sommar var att vi sålde honom och vi fick im 2,2 miljarder kronor.
Liverpool har inte samma förutsättningar som Barcelona. Man kommer till Barcelona för att vinna titlar. Du går till Liverpool för att City, United och Chelsea inte vill ha dig i England. Barcas mål är att vinna ligan och CL medan Liverpools mål är att komma topp tre för att vara med i CL nästa år.
Barcelona Trio el Mágico
2017-09-01 17:33
Jag är nöjd med laget som det är. Gomez hade kunnat gå. Aldrig gillat honom. Vi behövde förstärka högerbacks positionen. Check ? Vi sålde Neymar. Värvade ersättare i form utav Dembele. Check ? Nästa sommar behöver vi en toppklass spelfördelare a la Thiago/Veratti/Seri och en offensiv mitt a la Coutinho/De Bruyne. Hade velat ha en spelfördelare denna sommar då det har saknats sedan Xavi lämnade. Men detta blir nog Iniestas sista säsong på den absoluta toppen. Nästa sommar måste vi renovera mittfältet. Å nästa sommar finns det ingen Neymar som välter upp och ner på allting. Så Barça bör scouta mittfältare till nästa sommar och inget annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-09-01 17:14
Jag tänker såhär om det inte blir fler värvningar. En frisk Iniesta som skärper sig utgår jag ifrån och en skadad Suarez. Detta är nog vår bästa elva i dagsläget. Turan är bättre än Denis/Deufoleu och kan göra poäng.

Målvakt
Semedo Pique Umtiti Alba
Rakitic Busquets Iniesta
Dembele Messi Turan
Barcelona Bosketts
2017-09-01 17:13
Så då har alltså Blaugrana91, forumets enda och respektfullt principfasta Bartomeu-supporter, till slut bytt sida.

Det får mig att undra hur stor andel av de medlemmar som faktiskt har en rätt att rösta också börjat kliva på det tåg som har ett friskt och korruptionsfritt Barcelona som slutdestination.

Att vi som svenskt forum på kanske 60-70 skribenter nu är överens om att ledningen bör störtas betyder såklart ingenting, men det borde väl rimligen börja tippa över även hos de mer inbitna ledningsförsvararna (likt de gjort även hos vår)?

Slutligen vill jag också berömma Blaugrana91 för att hen alltid hållt god ton och argumenterat på ett moget sätt, trots mängder av påhopp och oliktänkande. Kudos!!
Barcelona tikitaka
2017-09-01 17:08
No worries mi hermanos. Vi har ett bättre lag än förra säsongen iaf!
Barcelona FCB_Messi
2017-09-01 17:05
Med andra ord så har denna ledningen kämpat hela sommaren med Coutinho och nu några timmar innan fönstret stänger går man ut med att det inte blir nått . Jadu , man blir ju inte liiiite frustrerad ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-09-01 16:59
Barça have finally given up on Coutinho. [diario sport]
Barcelona fotpall
2017-09-01 16:58
Tja, ponera att en spelare "bokstavligen pissar" på sin klubb för att den vill lämna. Vad är då bäst för en klubb att göra:
1: Lägga sig platt, svälja pisset och låta spelaren lämna klubben och därmed belöna det beteendet och ge spelaren rätt.
2. Torka bort pisset, sätta ner foten och visa vem fan som bestämmer och inte låta det löna sig att "bokstavligen pissa" på sin klubb.

Barcelona JakWah
2017-09-01 16:57
Kan tänka mig att många spelare väljer bort Liverpool framöver. Visst skall man respektera sina kontrakt, men det finns ju gränser. FC Nordkorea vore ett lämpligt namn. Hade jag varit proffs så hade jag aldrig velat spela i en sådan diktatur till klubb. Jag hade åtminstone aldrig skrivit kontrakt längre än ett år i taget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-09-01 16:52
Little Magician - jag tror inte riktigt du fattar själv vad du pratar om. En spelare som lämnat in en TR och sagt att han vill lämna Liverpool flera gånger o satt enorm press. Killen bokstavligt talat pissar på er. Att inte kasta/sälja ut en sån spelare visar bara vilken small clubs mentalitet ni har. Ni visar att Coutinho är större än eran klubb. Ska inte ni vara en klubb där spelarna ska brinna för er när dom sätter på sig en sådan anrik tröja? Faktum är att ni har skämt ut er själva. Ni har visat att ni är lika stora som City.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jr_truce_fcb
2017-09-01 16:46
Jag är inte så aktiv i det här forumet men när jag väl målar i planket så hoppas jag kan ge något nyttigt. Tycker det är viktigt att hålla hög nivå både när det kommer till referenser och dialoger. Har handlat rätt mycket om Coutinho och tror det är dags att släppa på gasen. Kan här med säga att affären inte blir av till 100% och tycker vi borde blicka framåt med det vi har eller kommer få. Vi får även hoppas att vote of no confidence går igenom så vi kan bli av med det här viruset som förstör för vår klubb. Angående Coutinho följ källan. Rekommenderar även kanalen då han kommer med rätt så precisa källor.

Visa barca visca cules we run this Club!
Barcelona Skurhink
2017-09-01 16:44
Lustigt att alla här dissar Pool bara för att dom inte säljer Coutinho. Vi hänvisade till utköpsklausulen på Neymar istället för mer pengar i kistan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fotpall
2017-09-01 16:44
@Port Olímpic.:


Precis detta är en stor anledning till att Liverpool inte sålt Coutinho. Man har försökt köpa både Van Dijk och Lemar utan att lyckas. Southampton respektive Monaco ville helt enkelt inte sälja. Det samma gällde Keita från RB Leipzig som efter många om och men trots allt skrev på för Liverpool, men först nästa år eftersom han då har en utköpsklausul. Leipzig totalvägrade att sälja i år. Samtliga, inte minst Keita och Van Dijk har minst sagt varit tydliga med att de vill till Liverpool. Van Dijk har till och med, precis som Coutinho, lämnat in en transfer request. Liverpool har alltså redan väldigt mycket pengar. Detta gäller även Monaco, Leipzig och Southampton. Det finns så mycket pengar i så många klubbar att man tjänar mer och mer på att behålla sina bästa spelare trots enorma bud. Vad ska Liverpool då med ännu mer Coutinho-pengar till?

Se bara på Arsenal som tackar nej till uppemot 600 miljoner kronor (!) för Sanchez som har ett år kvar på sitt kontrakt. Man tycker alltså att det är värt 600mkr för att få ha en spelare i ett ynka år.
Barcelona Blaugrana91
2017-09-01 16:43
Alfredo Martinez på Onda Cero, brukar vara trovärdig, säger att klubben inte kommer värva någon idag om inte ett mirakel inträffar gällande Coutinho. Är alltså Coutinho eller ingen. Låt oss hoppas på ett mirakel då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymars
2017-09-01 16:36
Gillar hur alla börjar tro på Sport helt plötsligt haha. Jag kommer iallafall invänta tills de mer trovärdiga i Katalonien rapporterar liknande. De har varit ganska tysta så det kanske inte ligger någonting i det? Har dessutom svårt att tro att ledningen inte kommer försöka tills 00:00 med tanke på deras löften och skakiga sits just nu. Klubbens statement angående Beneditos omröstning, förresten.
Barcelona Blaugrana91
2017-09-01 16:34
[QUOTE=Gabriel]Sport kom precis ut med att man definitivt inte kommer att köpa Coutinho. Blaugrana91, kan jag sätta dig på "JuntaDimissió"-listan nu eller? [/QUOTE] Svar ja, men jag vägrar ändå ge upp Coutinho förens klockan slagit 00.00. Men som sagt ledningen bör avgå oavsett.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Little Magician
2017-09-01 16:28
Soko Samtidigt har det ju kommit fram rapporter om att Liverpool började ana ugglor i mossen då han trots nytt kontrakt valde att bara korttidsleasa kontraktet på huset, vilket kan tyda på att det pågått konversationer mellan Barcelona och Coutinhos representanter under en period. Behöver inte vara så, men kan vara så. Angående tårarna med tanke på i vilken situation de kom var det ju självklart bara tårar av lättnad. Att äntligen få spela fotboll igen och allt var som vanligt igen och i alla fall för stunden lägga det hela bakom sig. Börjar ju knappast gråta sorgetårar i en sådan situation helt plötsligt
Barcelona Little Magician
2017-09-01 16:26
Tänkte bara lägga till hur olika syn vi kan ha på detta med att vara "större än klubben". Jag håller med dig Gabriel om att Coutinho har pissat på Liverpool FC, lagkamrater, fans och allt vad det är. Men för mig hade större än klubben här varit om Liverpool faktiskt belönade detta beteende och med anledning av det valde att sälja. Inte att man gör som nu och visar att ett sådant beteende inte ska löna sig. Det tycker jag tvärtom visar på att klubben är större än spelaren
Annons: