/spanien/barcelona/forum/9691.aspx/spanien/barcelona/forum/9691.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
2012-10-12 17:59
FCB_Cule & Cream Catalana

Seriöst, kritiken Gonzalez utdelar har folk gjort sig förtjänta av.
Mycket fokus på hat och ogillar man något här inne så snapar man till, som ni två just gjorde på hans inlägg. Börjar bli stört dålig stämning här.
Det här är ett gemensamt forum för oss som har Barcelona som passion. Låt det förbli så, tack.

Gonzalez_Barca
Synd att du ska behöva ta det så långt att du lämnar helt för att några enstaka skriver ogenomtänkta/dumma inlägg.
Ses 2014 eller nåt då :)


Edit: FCB_Cule, jag föreslår att du läser igenom reglerna här ovanför om du inte gjort det förr.
Barcelonistas
2012-10-12 17:50
Barcelona FCB_Cule
2012-10-12 17:48
Barcelonista: syftade inte på att Madrid blir försvagade. Hatar coantrao som spelare bara :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2012-10-12 17:46
FCB_Cule - Coentrao får ju knappt spela i Real Madrid numera. Så Real blir ju knappast påverkad av den skadan, däremot så vore en skada på Pepe som grädet på moset verkligen.
Barcelona Gio Style
2012-10-12 17:38
@petersays:

Jag pratar nu specifikt om att förstärka, inte att hoppa när kontakt inte finns eller att ligga kvar i gräset i en timme.
Jag citerar dig nu "Any simulating action anywhere on the field, which is intended to deceive the referee, must be sanctioned as unsporting behaviour". Det jag menar är inte att man ska vilseleda domaren. Man ska självklart inte lägga sig vid varenda situation då det är en fysisk sport. Men om du sysslar med ojusteheter så ska du straffas för dig likaså. Är det facto emot regelverket att påvisa domaren när något ojuste händer?
Du får gärna länka något som styrker det påståendet, men helt ärligt mellan dig och mig. Hur mycket följs regelverket till punkt och pricka? Ett regelverk som är så oklart dessutom att det en hel drös med år senare fortfarande inte följs efter punkt och pricka. (handsregeln m.m)

Jag hatar förövrigt när en match blåses sönder.
Det enda jag påpekar är att jag tycker att det är okej att förstärka i vissa situationer när kontakt har utdelats och det rätta skulle ha varit en frispark.
Barcelona FCB_Cule
2012-10-12 17:34
Exakt . Stick då. Och glöm inte att ta bort svenskafans från ditt bokmärkesfält
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2012-10-12 17:32
Gonzales_barca

Tack för informationen men tror inte nån bryr sig att du "tar bort forumet från bokmärkesfältet"
Barcelona westinho - Sergio #16
2012-10-12 17:31
Ronaldo springer på backen - lägger sig ner och rullar några varv gråtandes. Pepe springer fram och gestikulerar mot assisterande domaren.

Jag blir så trött.
Barcelona FCB_Cule
2012-10-12 17:31
På 25 min har Ronaldo fått bollen 4 gånger . Han har tappat den alla 4 gånger och velat ha frispark 3 utav dom . Nu går han runt och låtsas ha ont. Och den här kollen ska vara bättre än Messi ? Vet inte om jag ska skratta eller gråta eller ta självmord.. Samtidigt som jag skriver detta så krockar han med en spelare och håller sig för ansiktet och rullar runt som en jävla hund. Reprisen visar att han inte får nån smäll i ansiktet . Ja tar nog självmord
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2012-10-12 17:31
Såg ni ronaldo hahahah pinsamt.. Ska pepe gråta för att ronaldo filmar nu också
Barcelona Gonzalez_Barca
2012-10-12 17:31
FCB_Cule

Och där tar jag bort detta forum från bokmärkesfältet.

Nivån ni har haft här de senaste dagarna är fan pinsam. Skaffa er lite perspektiv och inse att fotbollen inte är allt i livet. Herregud man skulle kunna tro att Madridspelarna mördat era föräldrar. Jag har inte varit så aktiv här den här säsongen pga vissa saker som händer i mitt liv som gör att fotbollen inte känns så viktig, men läser här då och då, blir lika förundrad över nivån varje gång. Någon undrar hur Pepe helst ska dö på, en bli glad över att en människa skadar sig, den andra skämtar om hur Mourinho får oralsex av Cristiano... Herregud människor väx upp!

Sista gången jag läser här på svenskafans, sedan 2009 har nivån sjunkit för varje säsong.. pinsamt beteende. Sen att moderatorerna lyser med sin frånvaro gör ju inte det hela bättre..
Barcelona Federer
2012-10-12 17:29
Ronaldo har filmat ett par gånger på 29 minuter nu. Han kör klassiska filmningen som mot Mila för ett par år sen.

Där lipade han igen för att Nani valde att skjuta istället för att passa. Och han är kapten haha.
Barcelona ElTriplete
2012-10-12 17:29
Blir så JÄVLA IRRITERAD när jag ser Ronaldos gnälliga attityd på plan. Fantastisk fotbollsspelare, men hemsk attityd på planen. Ska han vara lagkapten för Portugal? :s

Nani misslyckas vid ett läge och direkt börjar Ronaldo skrika på honom.

Nu springer Pepe fram till domaren och är flyförbannad, vad fan har han där att göra?

Smutslandslag. Äckliga Portugal, må ni förlora idag och inte ens få spela VM.
Barcelona socccerfan1
2012-10-12 17:28
@FCB_Cule:seriöst? du kan inte bli glad för att någon blir skadad?

gillar inte honom men man ska aldrig uppmuntra skador och tycka att det är något bra.
Barcelona FCB_Cule
2012-10-12 17:20
Fan vad gött. Coantrao skada sig efter 20 min . Smutsspelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Cule
2012-10-12 17:08
Varje match har Messi 2-3 man runt sig . Medans Ronaldo har en helt vanlig enmans markering på sig . Tänk om det hade varit tvärtom ?!?!? Asså Gud vet vad Messi hade gjort då . Hade Ronaldo haft 2-3 man på sig varje match så hade han spelat i engelska div 3 nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB Més que un club
2012-10-12 17:04
Jag vill dela med mig av denna fantastiska video. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar denna personen. Ovärderlig för Barca och en fantastisk förebild för dom små i La Masia! Du är en legend El capitano
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-10-12 16:49
Ingen kan jämföras med Messi. Minimum 2 backar klistrar sig fast vid honom i alla matcher men ändå lyckas han skapa allt av inget o glänsa varje gång brevid Spaniens kanske bästa spelare någonsin Xaviesta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2012-10-12 16:45
MESSI.CORLEONE - Ronaldo måste bli bättre rent spelmässigt om han ska ha en chans att kunna hota Messi. Att spruta in 40-50 mål räcker inte för att hota Messi, haha helt sjukt igentligen.
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-10-12 16:41
Jag tror Ronaldo skulle få erkännande världen över om han slutade gråta så ofta och om han kunde slå fler inlägg, väggspel, genomskärare osv. Jag menar, han utnyttjar inte sina vänner till fullo liksom Messi. Fotboll är trots allt en sport där 11 män ställt mot 11. Ronaldo ser för ensam ut om ni frågar mig. Både på o utanför planen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Cule
2012-10-12 16:39
Fy fan vad äckligt det är när hycklaren Mourinho säger så. Kan slå vad om att Ronaldo har stått på knäna framför honom och börjat knäppa upp hans gylf samtidigt som han säger : snälla säg så här i media . Så svara Mourinho: bara om du fortsätter det du håller på med . Resten av historian kan ni nog lista ut .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca numero 1
2012-10-12 16:38
Tottenham goalkeeper Hugo Lloris (25), then still at Olympique Lyon, was this summer offered to Barcelona for 5M. [catalunya radio]

Helt sjuk att Barca inte gjorde något!! Ett sådant pris för en sådan målvakt som Lloris som dessutom är lagkapten i Frankrikes landslag är nästintill omöjligt att tacka nej till.

Dessutom skulle Valdes behöva den konkurrensen för att få huvudet på skaft, han måste ta tillbaka sin form från 10/11 då han var otrolig annars så håller det inte.
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-10-12 16:30
Barcelonistas

Iniesta är min favorit, en helt fantastisk spelare. Synd att han spelar samtidigt som Messi, annars hade han vunnit guldbollen redan. Efter alla framgångsrika säsonger där han dominerat fotbollssplanen så är det klart han förtjänar priset. Om man ska vara sådär tråkig så är dock Messi fortfarande överlägsen. Ska man vara rättvis så ska han ha den igen, men får Iniesta den blir jag mycket gladare, hade fan gråtit.
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-10-12 16:25
Jag tycker faktiskt Ronaldo är bättre än någonsin. För ett år sedan hade jag sagt att det inte går att jämföra honom med Messi, men nu tycker jag han utvecklats mycket. Dock är fortfarande Messi enligt mig en ganska mycket bättre spelare, och kommer förmodligen alltid vara det då portugisen är två år äldre och lever på sin fysik och speciellt snabbhet.

Om det är något år CR ska vinna är det i år, han har aldrig varit närmare Messi(förutom när han vann den 08 då) och kommer nog aldrig komma närmare. Men ändå, rätt ska vara rätt. Messi är den bättre och mer komplette spelaren. Fråga alla motståndarbackar och de lär svara Messi på frågan vem som är svårast att försvara sig mot.
Barcelonistas
2012-10-12 16:22
Den som dock förtjänar att vinna guldbollen är Iniesta som var Spanien-Em bästa spelare. Han var helt magisk och överglänste faktiskt Xavi under Em i sommras. Ronaldo? haha snubben vågade inte ens att kliva fram och slå en straff i Semifinalen mot Spanien,och han vill vinna guldbollen?.
Barcelona westinho - Sergio #16
2012-10-12 16:17
Och förövrigt håller jag med dig, Rambla, angående Mourinho. Patetiskt beteende. Känns som att Ronaldo sitter och gnäller och ber Mourinho att gå ut och försöka få folk att rösta på honom istället för Messi.

"If Messi is the best in the world, it's only because Cristiano is from another planet"...Okej, den har vi ju inte hört innan - fast tvärtom.

" It would be a crime if Cristiano didn't win the Ballon d'Or "....

Barnsligt.
Barcelona Barca - King / Busquets Tactical Genius
2012-10-12 16:16
"It would be a crime if Cristiano didn't win the Ballon d'Or. If Messi is the best in the world, it's only because Cristiano is from another planet," Mourinho stated to A Bola. "He wasn't born on Madeira, but on Mars. So he's not from planet Earth. That's why he's the best player in the universe. "If Cristiano does not win it this year, it has to do with his image. He doesn't sell himself well and isn't always a nice guy." "Things are much harder for Cristiano than they are for Messi. Messi grew up with his current team and team-mates," he added. "Cristiano, on the other hand, came here from England and arrived at a struggling team. He has had to develop in a team that wasn't the finished article yet." LÅT MESSI VINNA GULD BOLLEN GUD! Så kan kristiano få sin fetta cash kontrakt som ruinerar harmonin i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2012-10-12 16:13
Ronaldo var knappast bäst föra säsongen en liga titel säger inte mycket. Det handlar inte om mål eller assist utan spelet på planen bedömds ochså. Ronaldo var stundtals värdelös i dom flesta matcherna det enda han gjorde var mål.

Messi brilijerade, och var spelmässigt överlägsen. Hur många mål blev det 80 plus? haha helt sjukt hur bra man kan vara. Calma Calma Mou, vi vet att du är desperat över att din pojke ska vinna guldbollen då du vet att han inte har en chans att vinna den i framtiden, varav att han går ut nu och gråter haha.
Barcelona Myrran
2012-10-12 16:13
Rambla

Skadades inte Muniesa sig när övergångsfönstret och reg.perioden i ligan fortfarande öppen? Inget som hindra oss att värva en ersättare isf. Dock när allt är stängt och en spelare blir långtidsskadad efter några omgångar så kan man ju förstå det. Är ju inte heller första gången detta har varit uppe. Har för mig Barca valda att inte signa någon under liknande omständigheter för några år sen, kan ha fel.
Barcelona westinho - Sergio #16
2012-10-12 16:11
@Rambla~ el chico dorado:


Muniesa blev ju dock skadad under försäsongen och då var transferfönstret öppet. Barcelona hade möjlighet att värva en spelare ifall de velat.

Jag tycker Dos Santos kan gå till Mallis på lån så han får speltid. Han lär inte få så mycket i Barcelona iallafall.
Annons: