/spanien/barcelona/forum/9627.aspx/spanien/barcelona/forum/9627.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2012-10-24 14:42
Det intressanta i hela debatten är just den här kampanjen Mourinho har skapat för att hylla Cristiano Ronaldo. Medan Casillas istället väljer att rösta på Ramos (han har ingen chans att vinna, men det handlar väl mer om att hylla en vän som kanske behöver muntras upp), Cristiano tvåa och Xavi trea (som också är en av hans bättre vänner).

Madridfansen i Sverige har väl blivit såpass hjärntvättade av Mourinho och blinda av hat mot Barcelona att de nu vänder sig emot Casillas.

Casillas kommer alltid att ha min största respekt, men givetvis han kunde kanske ha varit mer diskret. Att rösta på Ronaldo som tvåa är ett tecken på att någonting är fel i Madrid. Det vet han innerst inne.
Barcelona Okkapokka
2012-10-24 14:39
Själv håller jag inte personliga bemärkelser särskilt högt, inte numera i alla fall. Lite som de diverse supercuper som finns på sätt och vis. Roliga att kamma hem, men relativt betydelselösa ändå. Sen känns det som många av kaptenerna "kompisröstar" istället för att lägga sina röster på de spelare som faktiskt gjort sig förtjänt av priset. Vilket gör det svårare att ta det hela seriöst egentligen.
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2012-10-24 13:56
I mitt tidigare inlägg vill jag bara påpeka att alla Real Madridfans inte är så enögda och sållar bort allt som inte går ihop med deras våta fantasier.

NYTT ÄMNE:
Läste nyligen lite på Real Madrids forum här på svenska fans och jag fick överraskande nog läsa att vissa individer behöver försvara den gode Casillas, som förmodligen kommer gå till historien som en av Spaniens bästa spelare genom tiderna. Killen som har burit ett helt lag senaste 10 åren även om han fått hjälp av diverse stora lirare (Raul, Ziouzo, och Cr7 senaste 3 åren). Lägg därtill att han är deras enda egna produkt, förutom Raul, som lyckats bli en av lagets största spelare de senaste decennierna. Nu hängs han ut som förrädare av de svenska fansen på Puertan som menar att han borde vika sig för Cristianos stora önskemål och därmed rösta på honom. Om det är någon som Realspelarna borde vika sig för är det i så fall den spanska nationalhjälten Iker som hållt en toppnivå (i Real) bra mycket längre än deras portuguisiska miljard-värvning. Det är min personliga åsikt och den står jag fast vid.

Att klaga på att Casillas är man av heder, och som faktiskt höjer Reals medelvärde rejält i just faktorn heder, är väldigt lustigt för mig då just denna attribut från hans sida är det som hållt ihop deras kära favoritlag och som (tillsammans med Xavi & Puyol) enat ett landslag och tagit 3 stora titlar med dom. Något som Spanien som nation haft väldigt svårt med innan hans tid.

Min motfråga till er blir, om C.Puyol i egenskap av Spaniens lagkapten (hypotetiskt) röstar efter vad hans hjärta säger och tar t.ex. Xavi eller Pique av någon anledning, istället för den spelare som har störst chans att vinna Messi/Iniesta, hur skulle ni då reagera?

Jag anser själv att som egenskap av lagkapten för ett land så förtjänar man att faktiskt själv bestämma över vem man tycker är bäst.
Barcelona Guat
2012-10-24 13:55
Varför ger du snorungen uppmärksamhet? Det är just det han är ute efter. Skit i honom och hans inlägg bara.
Barcelona 100% AntiMadridista
2012-10-24 13:37
Inga inlägg från Puertan, tack. / Mod
Barcelona Barcash
2012-10-24 13:35
Kolla in länken, 90% bollinehav till barca, det innebär 80% skillnad. På andra plats är det 52% skillnad där Malaga spelade mot Anderlecht.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-10-24 13:27
Det är synd att vi har så många skador i laget som gör så vi inte kan ställa upp med ordinarie spelare. Fast det är positivt för ynglingarna i B-laget att träda fram och visa fram fötterna så fort en möjlighet ges. Å andra sidan så är det negativt då vi måste ställa upp med nya spelare och det tar ett tag innan man kommer in i rytmen. Men, men det kommer att bli härligt när alla är återställda och tillgängliga.
Barcelona elbraco - SiamoCalcio
2012-10-24 13:24
72% bollinnehav säger Celtics matchrapport fyi!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2012-10-24 12:49
@Bästelona:82% hamnade bollinnehavet på, vilket faktiskt bara var det fjärde högsta någonsin i CLs historia.

Edit: Enligt UEFA var alltså siffran 90%. MIn siffra är tagen från OPTA.
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2012-10-24 11:43
andresito y basaric - el guaje

Håller med i allt ni säger och vem som helst kan se det klart och tydligt också. Ronaldo må skjuta hårdare och ha en bättre "felfot", men felfotsstatistiken visar att Messi är endast 1 (!) procent bakom vår gode Cris. dessutom ser man sällan Ronaldo chippa in mål, soloräder, djupledsbollar som friställer Villa etc etc. Det där med kompletthet får jag inte heller ihop riktigt. Ronaldo kan användas som target.. so what? Messi används som spelfördelare samt vara den farligaste målskytten samtidigt. (läs målrekod)

Men som du själv skriver, basaric, så ser 95% av de fotbollskunniga den stora skillnaden på dessa två otroligt begåvade fotbollsspelare. de övriga 5% är envisa maränger. Därför känns det onödigt att kommentera sånt här. Tänk att detta kommer från personer som också statuerar att "Barcas är slut, deras storhets tid är över" och syftar på ett lag som saknar 4 ordinarie backar + några övriga skador, men trots detta skördat poäng som bara den. Lägg därtill att när detta skadedrabbade lag mötte det sk. "världens bästa lag" med "världens bästa spelare" så var det inte alls mycket väsen från dom efter att klockan passerat matchminut 30. Barca har sämsta försvaret sen 2003 just nu och de väljer att byta in Essien mot en offensiv spelare...

Ännu en anledning till varför man bör ignorera denna typ av personer är att dessa är samma personer som skriker "TUR!" när los Blaugrana avgör i slutminuterna för att i 90% av matchen ha spelat på motståndarens planhalva. Men det kanske är domarens fel då? Ja, så är det nog...
sebbaa
2012-10-24 11:25
Detta var ju intressant, Real Madrid har alltså något i stil med dubbelt större skulder än oss. Vem skrattar nudå?

"Real Madrid have announced recently, without much coverage, that they're in about 520m euros of global debt. That's a huge sum - almost 220m more than Barcelona or Valencia."
Barcelona Andresito
2012-10-24 10:58
@basaric - "el guaje":


Underhållande text måste jag säga! Håller med dig i det mesta du säger.

Dock finns det två tolkningar av "komplett spelare" där Ronaldo och Messi vinner en kategori var.
Första tolkningen är till Ronaldos fördel och även den som många Madridistas syftar på - Ja, Ronaldo är längre och därmed ett störe hot i luftrummet, med den längden besitter han också en bättre styrka än Messi och även mer skottkraft i de båda benen, speciellt i felfoten.

Andra tolkningen vinner Messi (och jag anser att den väger tyngre än Ronaldos): Vad kan Messi egentligen förbättra? Han har en en dödlig vänsterfot, visserligen inte lika mycket kraft som Ronaldo, men som alla märkt så är precision viktigare (se Messis målfacit). Messi har även en blick som är i klass med Xavi och Iniesta, alltså världsklass. Messi kan inte bara upptäcka löpningar utan även få fram en briljant passning som inte många i världen klarar. Sett till Messis längd så är han otroligt stark och har en vilja att stå upp även om det kapas från alla håll och kanter.


Vi kan ta några av de vanligaste egenskaperna i dagens fotboll:
- Passningar, smarta löpningar/hitta ytor, hot i luftrum, frisparkar, defensivt arbete, prestationsförmåga i viktiga matcher, avslut, dribblingar, styrka, snabbhet och blick.
Jämför själva, Ronaldo är bättre än Messi på vissa, men överlag så vinner Messi det mesta jämfört med Ronaldo. Ronaldo är egentligen bättre på sånt som Messi inte kan träna upp (tänker mest på längd och styrkan den medför) medan Ronaldo kan bli en bättre passningsspelare, mindre gnällig osv. Om Ronaldo hade kunnat träna upp det så hade han varit en bättre spelare än Messi, men problemet är att Ronaldo aldrig kommer kunna komma upp i samma nivå som Messi när det gäller det psykiska och tekniska.
Barcelona B-Guden
2012-10-24 10:54
alltså skrattar ihjäl mig när jag läser Puertan alltså hur låg kan man bli.
Man tror Casillias dissat ett barn.

Jag var till min bror i lärdags då han fyllde år, Spelade spel med hans son, (4år) självklart låter jag han vinna, jag låter han va starkare än mig i armbrytning osv.

Precis så liten är Ronaldo också han måste va störst få beröm av alla, stackars Ronaldo hans pappa rösta inte på honom Puuh ;(,
Idag Ronaldo firar inte sina mål,
säger till pressen jag är lite ledsen och klubben vet varför

Realfansen behöver inte oroas sig för att han poängen han inte fick kommer bli avgörande, för han kommer inte va 2 poäng bakom utan bra mycket mer.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2012-10-24 10:49
Tycker kritiken mot Alexis, i alla fall, i denna match är obefogad.

Killen får till uppgift att ligga brett och ge utrymme åt mittfältet och Messi att utmana på.
Han hade dessutom en vass löpning efter bara halvannan minut men avslutet var lite svagt.

När sedan Messi går ner på mittfältet och misslyckas med dribblingar och Xavi/Song hellre slår korta passningar än långa, ja då blir det svårt för yttrarna att göra något vettigt. Det blir liksom inga luckor i backlinjen om inte någon ligger högt upp i mitten emellanåt.
Det var ju det som vi lyckades så bra med mot Deportivo i helgen.

Trodde att Tito skulle gå ner på 4-2-3-1 som han gjort innan då vi behövt vända matcher, men så blev det inte. Varför? Ingen aning. Cesc borde ju fått hoppa in tycker jag.

Jag har skrivit en krönika om just Cesc efter hans insats mot Depor som förhoppningsvis blir publicerad under dagen.
Barcelona Bästelona
2012-10-24 10:38
"Barca hade 90 procents bollinnehav och 26—4 i avslut." Stämmer detta så måste de ju vara ett rekord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionelmessi
2012-10-24 10:17
Telleo eller Alexis. Jag tycker båda är dåliga, men Alexis är sämre än Tello. En sak jag inte förstår är att Zlatan gjorde mycket bättre första säsong än Alexis och zlatan fick gå medans Alexis fortfarande är kvar?

KÖP NY MÅLVAKT, NY MITTBACK SAMT EN BRA ANFALLARE!!!!!!!
Barcelona Pique y Puyol
2012-10-24 08:50
Gick in och läste på Puertan... de är seriöst psykiskt störda som kan säga så om en av världens mest ödmjukaste och respekterade idrottare i världen!

De smutskastar Iker Casillas för att han inte röstade på fjanten Cristiano till årets spelare. Jag tror nog om Madrids befolkning fick bestämma tror jag att de hellre skulle rösta på Ramos istället för Cristiano...
Barcelona Pique y Puyol
2012-10-24 08:36
Varför klagar alla på Adriano? Tycker att han var felfri hela matchen.
Bartra är fantastiskt bra! Älskar lugnet som grabben besitter.
Jordi Alba var värt vartenda öre.
David Villa måste få spela mer i mitten!

Vill att vi ska köra med denna elva mot Rayo

Pinto
Montoya Bartra Mascherano Alba
Cesc Sergio Iniesta
Messi Villa Alexis

Barcelona RonaldinhoGaucho!
2012-10-24 07:46
Inga inklistrade inlägg från Puertan i fortsättningen, tack. / Mod
Barcelona Gabriel
2012-10-24 04:46
Självklart har vi dominerat våra matcher men det gör vi ju alltid. Min poäng var att spelet inte legat på den nivån som åtminstone jag kräver att den ska ligga på. Men precis som du så är även jag övertygad om att det beror på avbräcken i backlinjen och att det kommer att bli mycket bättre så fort de kommer tillbaka.

Nu får det räcka för ikväll. Bona nit, culés!
Barcelona basaric - "el guaje"
2012-10-24 04:13
Gabriel

Vi har dominerat varje match den här säsongen, trots att vi saknat minst 3-4 ordinare varje gång. Vi skapar fler chanser än vad motståndarna gör, vi dominerar våra matcher mer än vad motståndarna gör, men framför allt så gör vi fler mål än vad motståndarna gör.

Visst, jag kan hålla med om att vi inte spelar en bländande fotboll under vissa perioder, men det är enbart för att vi saknar så många spelare i försvaret. Nu när Puyol, Alves och Pique är på väg tillbaka så kommer det se bättre ut även på den fronten.
Barcelona Gabriel
2012-10-24 03:52
basaric - "el guaje"

Däremot måste jag instämma i att vi faktiskt inte har spelat bra så många perioder av den här säsongen än så länge. Det är väl första matchen mot Real Sociedad och supercupsmatchen på Camp Nou mot Real Madrid som kan komma på. Annars har det rent spelmässigt sett funnits mycket att kritisera. Däremot känns det lite små roligt att kritiken kommer från en madridista just eftersom hans egna lag knappast spelat någon dröm fotboll. Bara nu till helgen spelade de ett riktigt jävla sömnpiller till match mot Celta där ett turinlägg och en straff gav dem segern.

Sedan hade jag velat se hur Madrid hade klarat sig utan Pepe och Ramos i backlinjen så som vi klarat oss utan Puyol och Pique, för att inte tala om hur det hade blivit om de hade kommit till El Clasico utan någon av dem så som vi gjorde. Och att vi då, med tanke på hur dåligt vi spelar, ändå ligger 8 poäng före dem borde också vara lite oroande för deras egna del. Vad händer när vi får tillbaka våra backar och får igång spelet.

Hmm...
Barcelona Barca numero 1
2012-10-24 03:47
Tjenare alla Cúles!

Jag vet att jag kanske är lite sen med detta, men vet någon något om prisutdelningarna i La Liga förra säsongen?
Som Tex.

*Årets Lag
*Årets Spelare
*Årets Tränare
*Årets målvakt, försvarare, mittfältare, anfallare, ynglig osv.

Jag har kollat upp det på Google och allt möjligt men hittar ingenting!

Skulle vara mycket tacksam för svar!!

Visca el Barca!!
Barcelona basaric - "el guaje"
2012-10-24 03:38
Jag älskar puertan, och nej jag är inte ironisk. Jag älskar verkligen det stället. Senaste nytt? Bayern, Chelsea, Real Madrid och Juventus är bättre lag än Barcelona. Trots att Real Madrid ligger åtta poäng bakom Barcelona i ligan, och trots att Juventus fortfarande inte har en vinst i CL efter tre omgångar, medans Barcelona har tre vinster på tre matcher. Vi har även tagit fler poäng än vad Bayern och Chelsea gjort.

Dom har klagat på att vi är dåliga sedan första omgången i ligan, och sagt match efter match att vi kommer tappa många poäng. Trots det så har vi tagit 22 poäng av 24 möjliga i ligan. Trots det så har vi tagit 9 poäng av 9 möjliga i Champions League.

Favoriten min, el pasilo skriver att han hade skämts om man hans lag, i detta fall Real Madrid spelat så dåligt som Barcelona. Återigen, vi är obesegrade i ligan och har 8 poäng mer än Real Madrid.

Sedan så pågår en intressant diskussion där just nu - Iker Casillas har inte röstat på Cristiano Ronaldo som nummer ett när det gäller guldbollen, och dom kokar. Dom förstår inte varför. Jag vill gärna förklara det för dom, men jag kan inte skriva några inlägg där. Om ni råkar se detta inlägg: Iker, precis som 95 % av det fotbollskunniga folket tycker inte att Cristiano Ronaldo är världens bästa spelare och har darför inte honom som nummer ett. Hade dom inte varit lagkamrater, så är jag rätt säker på att Iker inte hade röstat på honom överhuvudtaget.

På tal om guldbollen - Jag tror inte att Cristiano Ronaldo vinner den, men om han nu skulle göra det är det endast (läs ENDAST) för att Messi har vunnit den tre år i rad, eller för att Mourinho på något sätt fifflat med rösterna.

Cristiano Ronaldo är inte i närheten av Lionel Messi, inte i närheten. Det finns ingen mer komplett spelare än Leo, som är bättre på allt (även på att göra mål med huvudet).

Låt mig utveckla : Messi gjorde betydligt fler mål än vad Cristiano Ronaldo gjorde under den förgångna säsongen. Messi slog även fler assists än vad Cristiano Ronaldo gjorde.

Dom väljer att lyfta fram Cristiano's insatser i EM. Då tar vi en titt på dom. Han gör ett mål mot Tjeckien (grattis CR7, för det är du världens bästa spelare genom alla tider ) Han gjorde två mål mot Holland (som åkte ut redan i gruppspelet, och stod för deras sämsta insats någonsin, det är bevisat)

Ta gärna en titt på hur det såg ut när Ronaldo gjorde dessa mål. Vilken spelare som helst, hade lyckats att näta där (även Nicklas Bendtner och då är det fan illa).

Han var totalt usel spelmässigt och hade det varit upp till honom så hade Portugal redan åkt ut i gruppen. Han missade så jävla mycket, men blev räddad av Varela som satte dit 3-2 målet mot Danmark i den 87:e minuten.

Portugal ställs mot Spanien i semi, och jag kan fortfarande inte hitta något vettigt som Ronaldo gjorde i den matchen, när det gällde som mest.

"Men Ronaldo är ju bättre än Messi landslaget" Bullshit era h*rungar

Kollar vi hur dessa två spelare presterat i landslaget så ser vi att Messi har ett bättre målsnitt, och även fler assist med Argentina än vad Ronaldo har med sitt Portugal.

Messi har tagit två titlar med sitt landslag, Cristiano Ronaldo har 0.

Messi, och hans Argentina leder det sydamerikanska vm kvalet. Cristiano och hans Portugal ligger trea i en grupp som består av Isreal, Ryssland, Irland, Azerbaijan och Luxemburg.

Messi leder skytteligan i det sydamerikanska vm kvalet, med sina sju mål på nio matcher. Cristiano Ronaldo har gjort ett mål på fyra matcher, trots att man befinner sig i en grupp som består av skämtlag.

Ni som inte gillar statistik, det är lugnt. Jag kan skriva något som ni också kan relatera till. Messi kan bli utsedd till matchens lirare, trots att han inte gör något mål eller spelar fram till något. Cristiano Ronaldo måste minst göra två mål för att kunna utses till matchens bästa lirare.

Jag säger det igen: Det finns inget, absolut inget som gör Cristiano till en bättre fotbollspelare än Leo, inget. Han är inte i närheten av den lilla argentinaren.
Barcelona grande jw
2012-10-24 01:36

Idag kan man hylla / såga spelarna bäst man vill. Men jag måste ändå säga att jag tycker det syntes ganska tydligt att vi hade en sen och väldigt tuff ligamatch i lördags. Vi spelade inte på 100% idag och många här inne verkar tro att spelarna ALLTID ger 110%. Så är verkligen inte fallet och när vi t.ex har en tuff match + resa till och från match mindre än 3 dygn tidigare så är det knappt fysiskt möjligt att spela på 110% idag igen.

De enda man kan kritisera i en sådan här match enligt mig är de spelarna som faktiskt slåss om en plats i startelvan eller de som satt på bänken i lördags. Alexis, jag menar... Killen gör knappt ETT rätt på planen, han var bänkad i lördags och får chansen idag men istället för att försöka utmana de klumpiga statyerna i Celtic på kanten så ser han uppgiven ut och passar bollen bakåt? Jag satt och svor hemma i soffan typ 20 gånger där han kunde försökt gå runt på kanten likt den fantastiska aktionen Eder i braga gjorde mot United ikväll. INTE EN ENDA GÅNG HÄNDE DET?

Direkt när Tello kom in så försökte han gå förbi på kanten och det är med rörelse och snabbhet vi vinner mot dessa "parkera bussen lag". Jag personligen tyckte illa om Tello från början när han fick mycket speltid men med tanke på att Alexis är både dålig i spelet och sumpar chanser så har jag börjat tycka om Tello väldigt mycket som kommer in på plan med SJÄLVFÖRTROENDE och faktiskt vågar någonting.

Förövrigt blev jag förvånad över att Cesc var bänkad hela matchen efter den kanoninsats han gjorde i helgen. Fine, det kanske inte passade våran "hålla i bollen spelstil" som Tito ville att vi skulle ha idag. MEN, Cesc har likt Alexis haft tunga perioder och haft problem med psyket. Då tycker jag ändå det är viktigt att låta den spelaren rida vidare på den vågen och få chansen igen.

Bartra gjorde det kungligt och bevisar gång på gång att han bör få chansen före både Song och Adriano. Förhoppningsvis förstår Tito det nu men vad jag fasar över är att han inte alls tänker i våra banor. Antagligen fick Bartra speltid "bara" för att Masken fick rött kort mot Deportivo vilket gör att han inte hade några andra alternativ än att ge Bartra lite matchtid innan matchen mot Rayo.
Barcelona FC Barcelona - 1899
2012-10-24 01:25
Gabriel (Barcelona) Absolut och visst har du rätt. Tycker lite synd om Adriano nu när Alba är här så får Adriano agera lite över allt tyvärr. Men ända positiva Adriano gjorde var att passa till Alba i sista sekunderna. Fantastisk inlägg till Alba. Men fan va jag älskar att se Bartra på plan och han är så grym men hur ofta kom Celtic spelarna förbi Bartra Inte en ända gång. Dem hade inte en chans att knocka Bartra för han var så enastående enligt mig. Om Tito låter Bartra spela nu på lördag så kommer jag förlåta Tito för hans dåliga och med hans dåliga taktik mot Celtic. Jag kritiserar Tito men måste faktiskt ta upp att han är så grym som tränare för han har fått in Hunger i laget därför ligger vi etta och obesegrade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Don Andrés Iniésta
2012-10-24 01:21
Angående Alexis så känns det som om Tito äntligen börjar använda honom rätt, vilket Pep faktiskt inte gjorde... Han kom till Barca som än jätte duktig spelare men sjunk direkt, kanske för att han är tvungen att visa "respekt" mot t.ex Messi, Iniesta, Xavi osv och därmed inte får ut sitt eget spel som han vill..

Men nu verkar det som om Tito har sagt till honom "gå direkt mot mål, kom till avslut!" lite mer den känslan man får utav att se på honom nu...
Barcelona Don Andrés Iniésta
2012-10-24 01:17
Det var inte en utav våra bättre prestationer idag nej. Men ni ska inte ta bort Celtics prestation och säga att våra spelare är skit. Celtic presterade väldigt väldigt bra, nästan så att man tycker synd att dom inte fick 1 poäng...

Varför Adriano spelade är väll för att vi behöver tyngd i närkamperna när vi möter ett lag som Celtic, vilket han har mer utav än Montoya. Är personligen ett fan av Montoya men han väger lite lätt...

Varför Pedro fick spela istället för Villa och Tello är antagligen för att han har mer rutin än Tello och är även bättre än Tello enligt mig... Villa är troligen inte riktigt i matchform ännu...

Tito är på rätt väg, va inte så hårda mot honom... Hans första säsong som tränare på denna Nivån och nästan full pott än så länge, endast ett kryss. Bortsätt ifrån super cupen eller vad den kallas...

Blir bara så irriterad när man får läsa så mycket negativ skit här, som man får göra ibland...
Barcelona FC Barcelona - 1899
2012-10-24 01:16
Folk borde förstå en sak, detta Barca är så fantastisk på alla möjliga sätt men vi är verkligen behov av minst två grymma mittbackar. Jämför detta Barca med för 2 eller 3 år sedan då man knappt släppte in mål men nu mera så till och med Deportivo gjorde mål på Barca helt sjukt. Sättet dem gjorde mål på Barca var en ren komedi. Vi är inte alls starka där bak så därför måste vi låta Bartra spela mkt så han blir den nya mittbacken som vi söker efter eller köp en mittback. Barca brukade knappt släppa in mål och nu när jag kollar på Barcas matcher och när lag ska anfalla mot oss då blir jag mer orolig än jag var för. Jag vill bara att vi ska vara lika trygga där bak som vi är där framme.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2012-10-24 01:15
FC Barcelona - 1899

Fast det ska också sägas att Adriano alltid har varit usel på högerkanten, medans han faktiskt håller en väldigt hög nivå på vänsterkanten. Personligen tycker jag att han håller om han får agera andra alternativ till Alba. Däremot är han sjukt usel som högerback, även om det var han som stod för inlägget till det avgörande målet.
Annons: