/spanien/barcelona/forum/9493.aspx/spanien/barcelona/forum/9493.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enko
2012-11-08 20:24
Bara Barta och Song från startelvan igår var över 180cm långa och så länge Pique, Puyol och Busquets är borta så kommer Barca vara sårbara i luften vid fasta situationer... Valdez borde agera mycket bättre vid hörnor och våga komma ut lite och plocka bollarna, han får inte bara vänta på mållinjen och hoppas att någon annan ska nicka bort bollarna..
Barcelona Piqué y Puyol
2012-11-08 20:21
Det finns folk här som kommer med så otroligt bra förslag om vad man kan förbättra i vårt spel, det är nästan så att man vill ge er en medalj!

Synd att ingen kan gå och säga det här till Tito...
Barcelona Barcadinho.
2012-11-08 20:10
Det fattas visa dimensioner i anfall spelet. Ofta löser det sig eftersom de flesta i truppen har så hög kvalité att det räcker. Men i vissa matcher kör spelet fast och de här bristerna blir tydliga.

Det här med huvudspelet har vi redan tagit upp många gånger. Det är bara Cesc som är rätt ok på det (i Barcas måttmätt, men inte jämfört med riktigt duktiga huvudspelare). Vi brukar ha Puyi i fasta situationer men han är också borta rätt ofta.
Här kan man klaga på ofullständigt värvnings strategi. Spelare som Henry, Keita och tom Marquez längre back i tiden är en historia.

En till dimension som vi saknar i anfallsspelet är långa/halvlånga skott. Vi har ingen som är bra på det utom Messi, men Messi är ofta omringad av många motståndspelare. Iniesta och Xavi är nästan pinsamt dåliga på det. Pedro var bra på halvdistans med han är i Nordpolen … och verkar trivas där.

Det blir extra problem med det som man kallar andra-vågen. Typiskt för andra-vågen är att avsluta med halvdistans skott. Ibland lyckas vi röra om motståndarnas försvarsmur, men bollen studsar ungefär en bit utanför straffområdet. Ju vad gör man då i dagens Barca? Fortsätter rulla på gräset när äntligen motståndarna är förvirrade. Spelare som Keita, Yaya m fl som kunde dra ett skott är en historia. Också här kan man klaga på ofullständigt värvnings strategi.

Men den sista dimension som jag vill ta upp kan man absolut träna på och förbättra. Det handlar om kontringsspelet. Vi har ju snabba yttrar i form av Villa/Pedro/Tello/Alexis.
Om Xavi/Iniesta bara skulle kunna släppa bollen snabbare, inte varje gång men oftare än vad de gör, så skulle laget tjäna på det.
Det är något som Tito kan instruera, snacka med Iniesta och Xavi om det. Vissa dem på videofilmer situationer där de skulle göra det (det finns mycket material bara från igår).

Sen finns det flera taktiska saker som Tito kan vara hårdare med. T ex när det gäller överlappningar. När Alves o Alba lyckas med sina överlappningar så måste yttrarna söka snabbt in i boxen. De gör det för sällan. Tom Xavi eller Iniesta behöver göra det.

Nej, det räcker nu. Ska kolla på AIk och käka :-)
Visca
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-11-08 19:57
Barcelonito

Jag var besviken på honom pga den där idiotiska tacklingen han gjorde mot en Celtic spelare när han hade gult redan. Domaren var för snäll och utvisa inte honom. Killen tror att det är PL där man ska sparka och spela fult för att underhålla publiken så dem får orgasm. För det gillar supportrarna i PL.
Barcelona Abbe #10
2012-11-08 19:47
Ett experiment Barca borde testa: Möter man ett lag borta i CL tex,som man vet kommer parkera spelarbussen o inte ens försöker spela fotboll (Celtic, Chelsea, Inter m.m) på sin egen hemmaplan, då skulle barca inte lämna sin egen planhalva. Rulla boll i 90 minuter så kan dom stå framför sin målvakt o försvara sig!! Undrar hur glada dessa 50.000 fans som köpt biljetter och rest för dyra pengar skulle bli då? Undrar om man då hade hyllat sitt lag efter 90 spelade minuter och 0-0 utan ett skott på mål från nått håll? Som det ser ut idag så jublas det från dessa lags fans som om man vunnit CL när dom fått en hörna med sig.
Detta kommer givetvis aldrig att hända då Barca är mer än en klubb, men rent demonstrativt hade det varit skoj att se och höra alla reaktioner som kommer uppstå!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2012-11-08 19:27
Shanghai

Så jävla bitter kan man ändå inte va efter en förlust? Song usel? Tyckte han var rätt bra igår. Ge killen mer än 5 matcher innan ni dömer honom, fan va giriga folk har blivit. Lite ödmjukhet tack.
Barcelona zakiz
2012-11-08 19:21
L.A.M 10 Håller med dig faktiskt! Som DM är han bra backup till busquets och sköter sig klart godkänt av vad jag sett. Dock som försvarare är han inget vidare. Måste dock erkänna att jag saknar Toure väldigt mycket. När man tänker efter så hade killen nästan allt och kunde spela på dom flesta positionerna. Killen är stark som en oxe!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-11-08 18:55
Är det bara jag som inte tycker Song är så jäkla dålig som alla verkar tycka? Varje gång jag sett han spela på mittfältet har han skööt sig bra. Han spelar enkelt och använder sin fysik till att vinna mycket boll, två uppgifter som nog är de viktigaste för en defensiv mittfältare. Som back håller han dock inte. Men kommer ni ihåg hans debut? Inte jättelätt att komma in på Bernabéu där vi måste vända med en man mindre, och med de förutsättningarna gjorde han det riktigt bra.
Barcelona Hetfield
2012-11-08 18:53
Det bästa hade varit om Neymar kom under vinterfönstret, ligan tar väl slut i Brasilien runt den tiden.

En spelare som Neymar hade kunnat bidra mer än "spring ut mot kanten och passa tillbaks" som Sanchez och Pedro erbjuder i dagsläget.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-11-08 18:49
Om inte Abidal kommer tillbaks så vill jag att vår idiotiska ledning söka efter en mittback om dem inte litar på Bartra och spelar med defensiva mittfältare. Den backen som jag vill se i laget är exakt en kopia av Abidal. Det är Sakho i PSG. Han har samma längd som Abidal, han kan spela både som vänsterback och mittback. Hoppas att dem värvar honom efter säsongen.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-11-08 18:44
Det är synd att nästan alla har formsvackor i laget, det räcker alltså inte med skadorna.

* Alves, jag vet inte ens vad han gör i startelvan. Spela med Montoya som är hungrigare än en gående och trött brasse. Sen vet jag för helvete inte varför han gör inlägg när våra anfallares svagaste egenskap är huvudet.

* Piqué får man ge en chans för han har varit skadad en längre tid nu. Spelar han dåligt, bänka sönder honom.

* Mascherano, han är för fan ingen jävla mittback. När han räddade Bendtners skott i slut minuterna har både Pep/Tito trott att han är Puyol.

* Song, ja vad ska man säga om killen så jävla usel. Varför ens köpa honom när vi har Mascherano ? hade vart bättre om vi köpte en mittback.

Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-11-08 18:36
Jag är en av dem som har kritiserat Alexis hårt, men igår så tyckte jag att han var faktiskt ganska bra. En av hans bästa i Barca-tröjan. Han ville utmana, komma fram till skott osv.
Barcelona Sentuary
2012-11-08 18:17
Hur fan kan man vilja sälja Villa? Världens bästa forward enligt mig, synd bara att Tito väljer några clowner förrän honom, kan inte förstå det. Han borde spela på topp med Pedro och Messi bakom, precis som 2010 då vi vann CL. Hur många gånger har de spelat tillsammans denna säsongen? Tito ska fan alltid hålla på och byta spelare varje match, börjar bli jävligt trött på honom. Spela trion några matcher i rad, och sälj några forwards, för det är verkligen inte vår största problem just nu. 6 anfallare, Cuenca och Sanchez borde tyvärr säljas, men Villa nej, aldrig.
Barcelona petersays
2012-11-08 18:09
Missade faktiskt matchen i går, men det verkar ju inte ha gjort så mycket. Man ska väl inte dra för stora växlar på själva resultat - att det blev en förlust. Än så länge har man ju gått helt problemfritt genom alla tre turneringarna - no cause for alarm på den fronten. Inte så att vi kommer åka ur CL eller CdR - och läget i ligan kan man väl inte klaga på? Utan problemet ligger egentligen på ett djupare plan - nämligen att spelidén faktiskt börjar få en backlash och att det visar sig att lagbygget kanske inte kommer hålla. Det är faktorer som kanske inte kommer göra skillnad denna säsong, men som oroar inför framtiden. De senaste säsongerna har spelet, enligt min högst personliga åsikt, blivit tråkigare. Resultaten har vi ofta med oss - men det är inte alltid kul fotboll. Huruvida det beror på att motståndare "parkerar bussen" eller om det beror på spelidén låter jag vara osagt. Men det krävs ganska många tweaks för att jag ska känna mig nöjd med laget och med spelet. Tito har egentligen inte satts på prov - det är först nu när smekmånaden är över och vi går mot det juluppehåll som det brukar bli tungt i ligan. Samtidigt är det flera spelare som underpresterar, vi har haft otroliga skadeproblem på backsidan och samtidigt har det fattats en viktig kugg i anfallet. Villa spelar inte och Sanchez och Pedro håller ojämn nivå. Denna höst är jag mer villig än annars att hålla med kritikerna om att det mesta kretsat kring lille Messi.

Hur klubben väljer att lösa detta är svårt att sia om, men jag tror att om man ska värva sig ur krisen så måste man göra det OMGÅENDE. Dvs, om det är möjligt så ska man göra en eller två viktiga värvningar redan under januarifönstret. Vi pratar inte nödvändigtvis om tunga namn eller om mångmiljonbelopp. Men truppen är de facto för liten, och jag är villig att ta chansningen med en värvning eller två framför att ge b-lagsspelarna mer tid om nu Tito inte verkar tro på dom. Jag saknar fortfarande Marquez arvtagare i backlinjen. En snabb spelare, men framför allt med en extremt bra uppspelsfot - vilket skulle försnabba våra anfall ytterst mycket och göra oss farliga på kontringar. Just nu är mittfältet alldeles för långsamt och motståndarna hinner backa hem. Vad gör man om man har en trång sektion? Jo man försöker bygga förbi den. Det måste helt enkelt finnas alternativ till hur anfallen ska se ut. Det gör det inte idag. Vem denna mittback skulle vara hoppas jag att klubbens scouter har bättre koll på än mig - för i min rockärm finns inga ess.

Och om Villa inte kommer spela mer än han gör nu ser jag ingen anledning att sitta inne på en spelare med hans lön. I så fall är det bättre att sälja honom och ta in någon ny. Dessutom skulle jag gärna se ett rörligare anfall, mer kantbyten och positionsbyten i allmänhet. Det är för lättläst just nu.

Ska inte sväva ut för mycket här men kortfattat:
1) Tito och ledningen - ligg steget före, se redan nu vad som kommer hända inom de närmsta månaderna med laget och med spelet - och agera! Här kommer även motivationen in i bilden. Finns det någon som inte drar åt samma håll som resten av laget som upp med honom på läktaren. Det har sett lite väl mjäkigt ut ibland.
2) Det är oundvikligt att lagbygget är för tunt. En back och en anfallare är nästan ett måste. Värva hellre smart än stort - inga fler Villa/Zlatan-affärer - men det verkar behövas fler spelare dels pga skador och dels pga rekordmånga formdippar.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2012-11-08 17:59
@enko:

Andra topplag kommer också att parkera bussen mot oss. 90 procent av alla lag som Barca möter kör med kontringsfotboll. Sen ska ett lag som Barca klara av alla sorters lag, vare sig om det är bussar eller lag som vill lira runt bollen. Vi hade ju kunnat slå de igår om vi satt chanserna. Det betyder inte att bara för de försvarar sig med elva man så blir det torsk eller kryss. Visst de försvarar sig bra men vi bränner ju väldigt mycket samtidigt. Det får vi tacka Alexis och Pedro för.
Barcelona Piqué y Puyol
2012-11-08 17:55
enko

Fast de skulle nog ändå parkera bussen och kontra, för det verkar vara det enda sättet att besegra oss.
Barcelona enko
2012-11-08 17:50
Håller inte alls med om att vi skulle blivit förnedrade av Bayern, för sådana lag som Bayern, Dormund, City och Ajax passar Barca som handen i handsken, spelande lag som gillar att spela fotboll och inte som Celtic som parkerar bussen..ju mer öppen match desto bättre för Barcelona...
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2012-11-08 17:20
Jag kommer att skriva en "bok" nu så ni som inte orkar läsa det så är det bara att bläddra upp/ner.

När Tito tog över så förväntade jag mig att han skulle hitta ett sätt som skulle krossa "bussarna" men än så länge har det gått åt skogen! Jag gav Tito lite beröm i början av säsongen för vissa grejer men det verkade bara tillfälliga saker. Vi har inte imponerat alls i CL i år, vi har varit fulltständigt värdelösa och den som säger annat ljuger för sig själv. Jag vet att vi slog Benfica borta med 2-0 men inte ens där imponerade vi, utan vi satte våra lägen och var lite effektivare då. Både Spartak Moskva och Celtic har hotat oss på Camp Nou, återigen på CAMP NOU.. Det ska inte gå, det ska inte vara möjligt och de ska inte ens ha chans. I bägge matcherna på Camp Nou har vi haft flyt med oss och jag är inte alls förvånad över att vi torska igår. Hur har dessa lag kunnat hota oss då? Jo med deras bussar. Lyckas inte Tito ändra på det så ligger vi nog risigt till. Hade vi tex mött Bayern JUST NU hade vi blivit förnedrade som in i bäng.

Vad fan håller Xavi på med? Han har varit usel så här långt på säsongen. Det känns som att han har tappat det helt när det gäller taktiska lag. Jag blir nästan illamående när han tar bollen och passar i sidled direkt, han är nästan kär i kanterna, det är i princip det enda han tänker på.. Varför inte testa lite skott? Varför inte Chansa med lite inlägg eller långbollar? Han dödar tempot med sina sidledspassningar hela jävla tiden. Ett ex är hur ofta gör han assist nuförtiden? Absolut inte så många. En grej som Fabregas är väldigt bra på är att han spelar nästan alltid rakare. Han är en mästare på att öppna luckor, kolla bara Deportivo Matchen. Det finns en anledning till varför han gör så många assist.

Jag har tappat hoppet om Alexis Sanchez. Det är bara gratulera Udinise för hur de kunde blåsa oss med det överpriset som vi la på honom. Han har verkligen varit skit. Han är så jävla klen, han segar upp spelet hela tiden, han utmanar inte och inte nog med det så har han börjat filma ganska mycket vilket jag stör mig på väldigt mycket. Jag tycker inte att det han gör är liksom wow, det kan Tello också klara av! Han borde inte starta mer, kör med Villa bara. Direkt när Villa kom in så kunde vi skapa några farliga lägen. Nej, sätt honom på bänken i några matcher nu, det räcker nu, han är inne på sin andra säsong och verkar fortfarande vara vilse.

Jag känner verkligen inte igen mitt kära Barca. Laget spelar inte underhållande längre och varje match är som om vi möter typ Real Madrid där vi tar knappa vinster. Det finns verkligen ingen stabilitet i laget, alla lag kan göra mål på oss just nu och då menar jag ALLA. Spelar vi så här i fortsättnigen så kan vi säga Adjö till CL redan nu. Man vinner inte CL med Hawaii-fotboll där det svänger hela jävla tiden. Sen att vi har bara två förluster iår (Real och Celtic) är absolut ingen ursäkt. Och att bara klaga på backlinjen är inte heller någon ursäkt, vilka vi än ställer upp med mot bottengäng tex ska klara av uppgiften. Att släppa in typ 12 mål så här långt i ligan är verkligen inte OK. Våra reserver är tillräcklgit bra för att platsa i andra lag, kolla tex Fontas bara. Nej, jag är verkligen orolig och det är bara hoppas på att Messi gör en kanon säsong igen.
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2012-11-08 17:17
Enko

Men det är ju just det han är bra på, även Afellay egenskapen att kunna göra sin gubbe, om man följt dem innan så vet man att dem kan det. Men att dem sedan inte gör det nu eller under sin tid i Barca är förbryllande, båda är riktiga yttrar, men har dem glömt hur man utmanar eller har dem fått direktiv om att spela annorlunda?

Vad tror du?

Med tanke på att både Pep och Tito vägrar flytta på Messi ifrån den centrala pos, så är det ingen ide att ens gå efter en box spelare med tanke på att spelaren skulle placeras på en kant ala Villa/Ibra, blir väl någon form av spelre som klarar av att spela på kanten och som har lite av allt inom Titos ram/krav.

Önsketänkande eller inte, men jag har följt Napoli i flera säsonger nu pga lillkusinens intresse, och kan konstatera att han är en otrolig nyttig spelare på kant samt på den centrala då han har fysiken för att suga ner bollar och bra teknik för att klara samtliga positioner, spelar efter sina resurser och går för mål och att han är en vass avslutare behöver jag inte konstatera då det är allmänt känt.

Neymar känns som en Robinho chansning, mycket show, visst han gör många mål i Brasilien, men han skulle få agera på en kant i dagens Barca hur bra han skulle göra där?

Skulle han sluta dribba och göra sin gubbe efter Tito direktiv?


Nu till det realistiska:

Man cashar in på Villa(åldern, och att tränaren inte riktigt tror på honom)
Man cashar in på Masken, visst en okej ersättare på mittbacks positionen, men sett till def mittfälts rollen så har man misslyckats stort när man såg han som Busq ersättare.

Man går efter en mittback som klarar kriteriererna, Vertonghen kan vi glömma, så jag ser helst att vi går efter Hummels.

Men som sagt det är bara min åsikt angående vad klubben borde gå efter, vi får väl se hur dem agerar.
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-11-08 17:05
enko

Så jävla sant. Det händer några gånger per år att ett lag parkerar bussen och lyckas vinna, men när det händer så snackas det i hela världen om hur sönderläst tiki taka är och att Barca behöver en plan B. Faktum är att det krävs mycket tur för att vinna CL, vi har kommit till semifinal fem år irad, vilket visar klass, men för att vinna måste man ha det där extra flytet. Vi har ändå vunnit CL två gånger av de senaste fyra åren, vilket visar hur dominerande vi ändå är.
Barcelona enko
2012-11-08 17:02
Redan innan Alexis Sanchez kom till Barca var jag skeptisk för om han skulle lyckas. Och han har faktiskt inte imponerat på mig, han alldeles för mycket vrider och vänder (det är han duktig på) men är riktig dålig avslutare något en spelare på hans position är för... Barca behöver en som kan snabbt utmana och skjuta och inte en som vänder och vrider hela tiden.. Neymar skulle passa perfekt och skulle förvalta alla Messis passningar på bästa sätt...
Barcelona Barca King -
2012-11-08 16:55
Här är en liten urklipp från texten som säger mer än 100 ord. Alexis Sanchez lay on his back after Barcelona training, flicked the ball up with his instep, and balanced it between his feet, knees, chest and head in an impressive exhibition of skill and control which lasted for over a minute. When he had finished, Andres Iniesta appeared. "Remember, Alexis," the midfielder warned him, "at Barcelona, the best players are the ones who pass the ball."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enko
2012-11-08 16:54
Så fort Barcelona förlorar en match är det eko i världen och snacket om att tiki-taka är genomläst, men sanningen är att Barca förlorade sin första match under hela hösten i både ligan och CL. Detta var bara rena otur och inget fel på taktiken. Bollen ibland inte vill gå in, Barce spelade igår mycket bättre och skapade mer än på Camp Nou men förlorade, det säger allt... Efter Chelsea matcherna i våras sades samma sak, men se hur det gick efteråt, leder ligan utan förlust och sin cl-grupp trots enorma skadebekymmer i backlinjen... Jag är inte orolig, jag är optimist och glad att denna förlust kom när det som minst gällde... Barca kommer bli ännu starkare efter detta....
Barcelona Barca King -
2012-11-08 16:53
Alexis får mycket oförtjänt kritik. Här är en taktiskt analys om varför han inte kommer till sin rätta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2012-11-08 16:29
Ni som säger att vi alltid haft samma spel som för några år sen, ni måste skämta, jag kan lätt säga att tiki taka är nästan borta i vårt nuvarande spel... Vårt nuvarande spel baseras på om Messi är på spel humör eller inte, eller om han har en bra dag eller dåligt... Enligt min åsikt, men så länge vi vinner så e d ok
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2012-11-08 16:22
Rijkaard hade den taktiska förmågan att låta laget backa hem när ett lag spelade som Celtic eller Chelsea. Det är något jag har påpekat innan och som jag saknat senaste 4 åren. Backa hem, spela stabilt bakåt med mindre risker, locka fram dom under en längre period och låt sen anfallarna kontra sönder de anti-fotbollslagen.

De var tvungna att anfalla, varför ska Barca flytta fram med 8 spelare varje anfall? Blir trött på taktiska förluster, speciellt mot lag som Celtic och Chelsea. Vi är bättre på alla positioner.

Kan inte Pedro och Alexis sätta sina lägen så finns det inte mycket mer alternativ än att låta andra laget anfalla mer. Alla brittiska sparka- och springlagen som backar hem med 10 spelare i målområdet går inte att vinna över på ett annat sätt.
Barcelona Piqué y Puyol
2012-11-08 16:12
Cesc Fabregas' girlfriend Daniella is pregnant. The couple's first child, a girl, is expected to be born in the spring of next year. [md]
Barcelona The Octopus of Badia
2012-11-08 15:11
L.A.M Nr 10

Jag håller helt med. Att vinna matcher på det sättet är knappast prestigefullt och ingenting jag vill att vi strävar efter. Planen ska självklart vara att fortsätta gå fram men att variera sig mer.
Barcelona The Octopus of Badia
2012-11-08 15:10
L.A.M Nr 10

Jag skrev igår hur jag ville att startelvan mot Mallorca tillika vår starkaste startelva skulle se ut, och den var precis likadan. Med den elvan har vå två offensiva ytterbackar som är tillräckligt snabba och arbetssamma för att springa upp och ner längs kanterna. Vi har ett långt (183 på 192) mittlås med två spelskickliga mittbackar, även om Piqués form är kraftigt ifrågasatt.

Gällande mittfältet så blir det väl egentligen inte mer varierande än såhär? Cesc är otroligt bra på att slå genomskärare, och även om vi förlorar en del bollinnehav gentemot om Xavi hade spelat så vinner vi i defensiva återerövringar i form av tacklingar från 25-åringen. Med Iniesta har vi då en spelare som kan bryta mönstret med tempoväxlingar likt Messi och samtidigt slå den där avgörande bollen.

I anfallet blir vi även där mer varierande med en defensivt arbetande ytter som agerar "support" till våra anfallare, en Messi och striker som gärna kommer in centralt när Alba trycker upp längs vänsterkanten.

Mot lag som parkerar bussen framför mål blir det än mer viktigt att använda oss av ett mer varierande spel inom samma spelfilosofi. Kalla det en gren eller vad du vill, men vi kan inte insistera på att spela samma spelartyper om och om igen när det uppenbarligen inte tillämpar sig bäst mot djupt liggande försvar.
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-11-08 15:09
The Octopus of Badia

Den matchen mot Real måste varit en av de absolut tråkigaste matcherna jag sett i mitt liv. Det kanske var effektivt, men fyfan vad trist. Hoppas inte vi går så långt någon gång mer, att bara stanna på egna planhalvan och spela runt. Däremot hade det varit kul att mot tex Celtic låta de ha lite av bollen, locka upp de på det sättet istället för att ha bollen och locka upp dem, för lag har lärt sig att då stanna kvar. Sedan skulle vi kunna kontra snabbt. Jag tycker vi såg prov på detta mot Rayo för ett par veckor sedan.

Sorry för tre inlägg irad.
Annons: