/spanien/barcelona/forum/942.aspx/spanien/barcelona/forum/942.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-10 21:03
Iniesta70. Vi kör på det dock så byter jag ut din fulwhiskey till något finare ;)? Deal?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-03-10 21:03
Luis Fernandez: (ex-coach PSG): "PSG conceded 6 on a night when Messi wasn't 100%. If he had his best game, Barça would've scored 12 goals."
Barcelona Treyh
2017-03-10 20:45
Vart kan jag se eller laddar ner matchen i efterhand? Tänkte ha lite fredagsmys
Barcelona Iniesta70.
2017-03-10 19:22
NeymarJR Tar vi trippeln framför marängernas tårfyllda ögon, ja, då jäklar bjuder jag på den där Roberto tröjan du fluktar efter:)
Dano
2017-03-10 19:13
Fan känns som en dröm! Kunde knappt sova natten vi tog oss vidare mot PSG, vanligtvis sover man gött, men det blev fan 4h, men jag klagade inte... Så underbart, den här klubben är en del av mig, och jag är så jävla glad för oss alla... Tack Gud att jag valde att stötta Barcelona, klubben där alla är välkomna oavsett bakgrund! Tack Gud för Ronaldinho, mannen som charmade mig till att stötta detta laget, den här klubben - som är mer än en klubb. Framåt nu, marschera i ligan och Champions, även cupen.

Var bara tvungen att skriva detta, mitt leende är längre än Gerard Piqué! Trevlig helg på er Culés!

VISCA EL BARCA Y VISCA CATALUNYA!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-03-10 19:11
@neymar JR || Cillessen #1:


Det här. Det smartaste någon har skrivit sen Barca skrev historia för två dagar sen.


MOD. Lägg ny regeln att ingen får hitta ursäkter eller förklaringar till vinsten.

Annars kommer jag att spåra upp alla som försöker förklara och hitta ursäkter och förklaringar till det som hände i onsdags..

Skål från en som älskar vin.
Barcelona Barcelonistas
2017-03-10 19:09
Cule4life - Barca som klubb har haft det jobbigt genom historien tack vare att klubben va helt förstörd på 50 talet. Tog flera årtionden för oss att bygga klubben igen. Innan Franco involverade sig själv in fotbollen så var vi och Bilbao dom mest framgångsrika i Spanien. Sen kom Franco. När Cruyff spelade hos oss så vann vi bara en ligatitel under hans tid. Det var efter det början av 90 talet som klubben var redo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-03-10 19:04
Copa del Rey guld

Barca 28
Bilbao 23
Real 19
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-10 19:03
Xaviesta Skål! Iniesta70. Ja hattrick i trippel hade ju varit något extra extra speciellt. Omöjligt? Absolut inte vi har ju äntligen lyckats pricka i formen till våren. Medveten taktik haters haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-03-10 19:01
Att real har 32 liga titlar mot Barcelonas 24 är inte heller okej. Att real vann 8 liga titlar mellan säsongerna 1960 till 1970 alltså under en 10 års period hjälper inte heller. Vi ska ikapp dom.
Barcelona Iniesta70.
2017-03-10 18:56
neymarJR

Håller med!! Låt Puertan sitta med näsdukar och torka sina tårar och komma med konspirationsteorier. Låt dom fortsätta med sina light remuntadas och sitt åttiotals tipsextra inspirerade spel. Låt Ronaldo få sina jävla straffar när nån pajar hans frissa i straffområdet.

Fan, Roberto från La Lamasias gröna hagar fläkte sig fram och skrev historia!
Neymar har redan börjat nafsa efter kronärkerivalens skimrande guldboll.
Suarez sov som baby efter att ha fixat en biljett till kvarten.

Vi har glidit förbi marängerna i ligan. Vi är i final i kungenscup. Vi är i kvartsfinal i CL. Klart som fan att dom griper efter halmstrån i huvudstan'!
Tänk hur det kommer låta låta vi firar en ny trippel!

6-1!Ta en bärs och använd Xaviestas hemma byggda tidsmaskin bestående av whiskey/öl och youtube och res tillbaka till i onsdags och njut!

Låt dom lipa inne på Puertan, ingen gillar en crybaby.

Barcelona Cule4life
2017-03-10 18:54
Barcelona har torskat 3 CL finaler tidigare.

Säsongerna
60/61 mot Benfica
85/86 mot Bukarest
93/94 mot Milan

Gick igenom listan och såg att många lag som Bayern Milan Real fick sina titlar som mest långt tillbaks i tiden. Real tog te.x 5 raka CL när turneringen startade 1955 till 1959.
Bayern tog 4 raka mellan 1973 till 1976.

Barca borde ha vunnit dessa matcher och sitta på 8 CL guld. Bara vad jag tycker. FORZA vi måste bygga på pris skåpet, världens bästa klubb har vart för snälla. Liga titlarna ska fortsätta ramla in i samma takt. Trippeln i år och våra siffror ser genaast bättre ut ;)
Barcelona Lionel12
2017-03-10 18:49
För att helt döda straffsituationen så såg jag att i minut 71 ungefär så är det samma personer inblandade. Suarez går upp med en liten arm och träffar Marquinhos och domar blåser direkt frispark i straffområdet till M. Sen vid straffsituationen är det omvänt så då ska det va straff plus att han knäar Suarez i vaden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-03-10 18:43
neymar JR Årets inlägg. Tack för att du finns!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
2017-03-10 18:43
@Gabriel:


Det är sinnessjukt hur vidriga straffar dom fått. Finns även fler som är otroliga att se.

Madridfansen kastar inte sten i glashus, dom kastar granater i glashus.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-10 18:25
Inte för att vara sån MEN segerns sötma har snabbt fått ett bitter smak men inte pga Lagerbäck utan pga att man kommer in hit. Varför göra desperata försök om bevisa sig vara rätt i frågan när det är över? Vem bryr sig om vad Lagerbäck tycker? Vi har redan varit med om detta under pep! Marq går enbart på Suarez för att störa, Suarez lägger sig lätt och vi får straff. Försöker VI verkligen rättfärdiga en domares beslut för Madrid fans? Really? Upprepar mig MADRID fans...... Flesta utav supportergrupperna är ju enbart besvikna för att Barcelona är kvar i turneringen. Hur kul är det att få Barcelona kvartsfinal? Det är bara halv lama försök till ursäkter för eventuella uttåg från kvartsfinaler. Släpp skiten och njut för fan det är fredag!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2017-03-10 18:24
Har skjortan och det är Replay. Finns också en med ett litet Barcamärke på bröstet. Mycket fin!
Barcelona 100% AntiMadridista
2017-03-10 18:21
Nån som vet vad det är för märke på Barca spelarnas kläder när de reser? de där jeansskjortorna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-10 18:11
Teams who advanced most times a UCL tie despite losing the 1st leg: - Barcelona 5 - Juventus 4 - Chelsea 4 - Madrid 3 - Bayern 3 "But, but... RM remontada kings"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2017-03-10 18:10
Robert Laul:

"Filmningar och förstärkningar är en del fotbollen. Det är anfallarens vapen mot försvararens osynliga tröjdragningar och fasthållningar. Det kommer alltid vara en del av spelet, hur många kameror som än monteras upp.

Njut av Barcelonas fantastiska upphämtning, ni som gillar internationell klubblagsfotboll. Det var grejen igår.
Snacket om mer teknik är mest destruktivt förlorarsnack. Det kanske löser några situationer men inte alla. Fotboll är en bedömningssport och ny teknik kan inte ändra på det.
Titta på bilden, kamerateknik skulle mycket väl kunna komma fram till att det är straff.

Suarez-situationen gör mig inte upprörd alls. Han är först in i duellen, det är kontakt, och Suarez lägger sig, förstärker. I princip omöjligt att avgöra för domaren där och då. Men ingen domarskandal.

Experterna gapar om "en sorg för fotbollen". Så förväntat. Analysera i stället, ge perspektiv, förklara vad det är vi tittar på?
Visst har väl domarna blivit allt bättre? Visst blir väl spelet renare? Visst är väl fasthållningar och tröjdragningar ett mycket större problem än filmningar? Och det är inte Suarez förstärkning som tar Barca vidare, det är Robertos sista mål.

Tekniken kanske löser en del situationer men inte alla. Vi snackar fler avbrott och spelstopp - och vad gör man den dagen tekniken dömer fel, för sådana situationer kommer också uppstå.
Tjafset fortsätter.

Filmningar är inte den internationella klubblagsfotbollens stora problem. Den internationella klubblagsfotbollens problem är att den har blivit ett förutsägbart jippo, som enbart som styrs av pengar, som är så långt från idrott det går att komma, som det borde rapporteras om på tidningarnas affärs- eller kriminalsidor i stället för på sporten. Sportjournalistiken är uppenbarligen inte förmögen att hantera den.

Upprördheten över Suarez filmning är en pseudodiskussion, en icke-debatt. Om man blir upprörd borde man kanske stanna upp ett tag och kolla var Barcelonas men framför allt PSGs pengar kommer ifrån, och hur mycket pengar de har i förhållande till andra lag.
Där ligger den internationella klubblagfotbollens stora problem."
Barcelona Soda Popinski
2017-03-10 17:56
Sorry att jag spammar .. Men man blir inte klok på den situationen, för nu tycker jag inte att det ser ut som han träffar Di Maria laddar för skott.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-03-10 17:56
Går det att länka till Facebook videor? Gör ett försök. Detta är iaf till madridistas som älskar att prata ner oss och Suarez. Tillägnar den till dem. Lenny, i länktips har du en rad olika situationer där Real Madrids spelare fuskar.
Barcelona LennyRomario
2017-03-10 17:55
@ardan:
Jag tror inte det är misstagen som upprör de vita. Utan "fuskandet". Det blir lite som att jämföra äpplen och päron. Filmningar är ju ett medvetet försök att lura domaren, att försöka få det att se ut som någonting har hänt som inte har hänt. Att domaren godkänner ett offside mål beror ju på ett misstag, från domarens sida. Spelaren i fråga har ju inte en aning om han är onside eller 10 centimeter offside. Det är inget medvetet fusk. Men i grund och botten, och oerhört förenklat, är det helt enkelt olika fotbollskulturer. Italien har sin furbo, Sydamerika sin Vivo. Det är en tradition av att "lura"överheten. Spanien har väl sitt picaresque: kultur/böcker som handlar om en hjälte från fattig bakgrund som med sin smarthet lurar överheten. Det vill säga, det är inget konstigt med det. Svennarna är uppväxta med engelsk fotboll som kommer ifrån skolsystemet, träna fysiken och moralen. Och alla svennar över 40 växte upp framför tipsextra och där fanns det inte en jävel som filmade, typ. Däremot fanns det många som kom med två sträcka dobbar bakifrån. Den engelska publiken jublar som att det blir mål när egna laget får hörnor och applåderar när hemmalaget lyckades rensa upp bollen över halva, något som på det stora hela aldrig skulle kunna hända i Spanien. Detta är naturligtvis grovt förenklat, och jag kan inte påstå mig superpåläst. Men min grunduppfattning består, det rör sig i mångt och mycket om kulturella skillnader. Sen menar jag förstår inte att alla sydamerikaner filmar och inga svennar gör det. Bara generaliserar hårt.
Barcelona Soda Popinski
2017-03-10 17:54
... Eller så touchar Di Maria Mascheranos knä när han drar bak benet för att ladda för skott. Ser så ut faktiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soda Popinski
2017-03-10 17:51
Den försvunna situationen från matchen mot Paris i länktips .. Jag kan tycka att Di Maria får iväg sitt skott sen efter det blir han touchad av Mascherano.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-03-10 17:48
Ja visst är det sorgligt att de vit klädda fansen redan glömt av offside målet. Skitsamma, ge oss Real Madrid nu i lottningen så visar vi de vart skåpet skall stå. Detta är bara så ledsamt, men jag har nästan bara sett Real fans klaga på matchen, att det var fusk osv medans resten av världen lyfter på hatten åt oss. Undantag ronaldo fanboysen i United också då... hehe. Jag är fortfarande så himla glad sen onsdags. Pirrar typ i magen på mig så fort något med matchen kommer upp på sociala medier! Så jävla bra mår man nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-03-10 17:45
Det här må kanske låta lite larvigt men efter den här makalösa matchen så bryr jag mig knappt om vi vinner någon titel i år, visst självklart VILL jag att vi tar trippeln nu utav bara farten, men jag är bara så glad och tacksam för att få ha upplevet det här och är så otroligt stolt över laget oavsett vad som händer framöver. Men tänk om vi skulle vinna trippeln, det var så Enrique inledde sin tid som tränare i Barca och skulle ju bli ett perfekt avslut att vinna en till!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-03-10 17:43
Sergio's mål hamnar i samma kategori som två andra avgörande mål. Det första är målet Jose Bakero gjorde 1991, reducerade till 3-1 och Barca gick vidare. Det andra är den som alla här känner till, Iniestas mål mot Chelsea 2009. Vad har de två tidigare målen gemensamt? Jo, Barca vann CL 91 och 09.
Barcelona ardan
2017-03-10 17:42
Jag undrar även vilken värld de vita lever i.. Dom pratar om den regelvidriga domarmissen i onsdags, men de har glömt bort att dom fick ett offside mål med sig i UCL finalen? Men att få en felbedömd straff i åttondel är mycket värre än att fä ett offside mål med sig i en UCL final? Vi ska be om ursäkt till PSG för sättet vi gick vidare men dom ska inte be om ursäkt för att dom vann UCL med hjälp av ett offside mål? Inte nog med det, domaren i den matchen vann senare pris som årets domare!
Barcelona LennyRomario
2017-03-10 17:41
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:

Har du nån länk till Lauls artikel? Trodde han bara bloggade om att vara hemmaman numera?
Annons: