/spanien/barcelona/forum/94.aspx/spanien/barcelona/forum/94.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kröjjffar´n
2019-01-29 17:39
Så här vid sidan om topic vill jag bara nämna att jag fick se en av matcherna i den serie av finaler som spelades mellan Växjö och Skellefteå i våras. Under och framförallt efter denna enda hockeymatch jag såg förra säsongen, kunde jag konstatera att norrlänningen Elias Petterson i Växjö, var så mycket mer än en målskytt. Nämligen ett formidabelt spelgeni som skulle kunna göra succé i NHL trots sin litenhet fysiskt, eftersom E.P:s så iögonfallande spelförståelse sannolikt skulle kompensera hans lilla kropp; som i sig därmed skulle kunna komma att bli en styrka. Jag sträckte mig så långt att jag kallade tonåringen hockeyns Messi. Och jag tror ingen fotbollsintresserad kanadick i Vancouver, som slängt sina ögon på talangen från Timrå, skulle säga emot mig. Att ha jämfört honom med en viss Ronaldo däremot, skulle sannolikt ha fått vilken fotbollsintresserad kanadick som helst, att se ut som ett enda stort frågetecken. Inte på grund av storlek på kropp och målsnitt. Utan denna så unika förmåga att vara kongenial på alla sätt och vis i sin sport.
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2019-01-29 17:26
Intressant presskonferens Valverde hade precis. Han gav ett inofficiellt besked att han kommer förlänga. Valverde: “Bartomeu and I have a good feeling about my future, when there is something to communicate we will do it.” Han sa även att denis är nästan klar för arsenal och gav lovord till Arthur. Valverde: “We will not deny that the player's characteristics influence the way we play, it's true that when we play with Arthur, we have more continuity in the game than with other scenarios.”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Unicef1983
2019-01-29 17:26
Katalano: Det finns visst sanningar i det du skriver! Men allt är det inte, för vi har inte spelarna för det! Och Valverde har visst för avsikt att spela ett högt presspel, det har han visat varje gång första elvan spelar utan Messi, i såväl försäsong som liga spel. Och kan vi inte sätta en hög press så måste vi falla och då gör jag det 100grr hellre med dubbla antalet pivotes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soda Popinski
2019-01-29 17:14
Romelu ... För din satans vetskap. ”FÖRUTSPÅ” heter det på svenska. Alltså - Xavi förutspådde .....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2019-01-29 17:05
Kan någon fråga Xavi vem som vinner Champions League i år? ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2019-01-29 16:54
Qatar leder med 4-0 mot UAE med någon minut kvar. Xavi Predictade alltså rätt final i Asiatiska mästerskapen. Sa någon bläckfisken Paul?
Barcelona Xavi #6
2019-01-29 16:41
Konstigt, för Valverdes Bilbao spelade med ett högt presspel och hade ligans bästa presspel. Men presspelet kommer inte funka med en Messi som inte pressar och lämnar sin position.
Barcelona Katalano
2019-01-29 14:28
Ang högt presspel så har vi utan tvekan materialet för det. Däremot inte en tränare som vill ha ett högt presspel. Sedan vet jag inte om han har kompetensen att få det att fungera heller. Men ett högt presspel eller inte har inte med spelarmaterialet att göra utan endast tränarens filosofi och förmåga. Vilken av dessa 2 som är anledningen i Valverdes fall är oklart förstås, men jag får känslan av att han inte vill ha något högt presspel.
Barcelona Oaner
2019-01-29 13:51
BREAKING: [@gerardomero] | Denis Suárez will be joining Arsenal until the end of the season on loan.
Barcelona Koeman!!
2019-01-29 13:47
Ber om ursäkt för grammatikfelet :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2019-01-29 13:46
Lion24: Samma här. Dock har jag inte kollat på de senaste matcherna. Valverde har förstört totalt förstört min lust att kolla på fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oaner
2019-01-29 13:39
[SPORT] | Denis Suarez, loaned to Arsenal for 2.5 million

?? Arsenal will have the player on loan and at the end of the season will have a purchase option, which is still being negotiated, and could be around 25-30 million euros.
Barcelona Oaner
2019-01-29 13:13
[MD] | Barça looking for options to Bring Todibo early.

?? They are looking to bring him in this winter transfer window.
Barcelona Oaner
2019-01-29 13:13
[@HelenaCondis] | Denis Suarez will be loaned to Arsenal until the end of the season

?? The clubs are finalizing the last fringes of the operation, including a purchase option

?? Denis has agreed to renew with Barça for one more year (until 2021)
Barcelona Unicef1983
2019-01-29 13:02
Lion24 : Nej, nu tror jag inte du förstod mig riktigt. Vi behöver göra minst 2, och är vi huvudlösa 4. Vi ska givetvis attackera, men inte huvudlöst mot ett lag som absolut kommer göra mål om vi gör det. Vi kan inte spela så offensivt balanserat längre då vi inte har matrialet för ett högt presspel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2019-01-29 11:38
Unicef1983

"Vi måste hålla tätt"

Alltså..vi måste attackera och du tänker försvar? En mittfältare är och ska vara en attackerande spelare, vissa är det med boll och andra utan. Du vill ha den mittfältaren som hjälper till där bak? Vi måste attackera, du vet det va? Vilken mentalitet Ivan Rakitic, ledningen och den här tränaren har gett oss.. Kan inte tro mina ögon.
Barcelona Unicef1983
2019-01-29 11:33
#5 Sergiobusquets : Jag hoppas Busquets startar bredvid Arthur, sen är jag kluven till vem jag vill se bredvid dom, men jag vill nog se Raketic med tanke på att vi måste hålla tätt och göra det första målet. Sen kommer den kanten med Semedo bli väldigt sårbar för oss då Messi måste ut på kanten med tanke på Dembes skada, så jag vill se Raketic som den som hjälper till där bak. Det ger även Arthur möjligheten att släppa lös mer offensivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2019-01-29 11:15
Det är sorgligt att laget blir så tråkigt utan dembele, händer absolut inget underhållande när han inte är på plan. Hjälper ju inte när man startar busquets, rakitic och Vidal på ett mittfält. Mot Sevilla vill jag se Alena-rakitic-Arthur på mittfältet och Malcom-suarez-Messi på anfallet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2019-01-29 11:09
[QUOTE=ElRaval]Hur ser ni på ett mittfält med busquets de jong och alena. känns det inte väldigt ofarligt framåt? [/QUOTE] suarez och dembele löper visserligen i ytor men en coutinho istället för nån av dessa och vipps har vi bara en som löper...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2019-01-29 11:08
Hur ser ni på ett mittfält med busquets de jong och alena. känns det inte väldigt ofarligt framåt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2019-01-29 07:14
Jag kunde inte se Girona-Barca så jag tittade på matchen efteråt. Jag tittade helt ärligt 10 minuter och sen stängde jag av matchen, och då hade jag all tid i världen att se färdigt den. Jag visste vad jag skulle få och jag vill inte se det eller ha det med att göra i min klubb. Och det här är absolut inte förstå gången jag väljer att skippa en match eller att stänga av. Det är extremt sorgligt och tragiskt hur man kunde gå ifrån vad vi var till vad vi är idag. Ja, vi leder fortfarande ligan men det är inte samma grej för mig. Mycket mycket sorgligt.
Barcelona El FenómenoR9
2019-01-29 05:27
Ribohn Fan Håller med i mycket du skriver, men inte att det är fruktansvärt tråkigt. Kan sträcka mig till tråkigt ibland. Jag tycker varje match är spännande för det är ovisst om vi kommer vinna lr förlora. Förut var det tråkigt för man visste att vi skulle vinna. Vi har väl acceptera de här spelet för att vi har fortsatt vinna titlar. 19 titlar!! sedan 2000. Då räknar jag bara liga, cl och copa del rey. Real har "bara" vunnit 14, som det ser ut nu kommer vi fortsätta dryga ut ledningen :) Vi barça fans är så sjukt bortskämda, dom värsta är vi. Vi är den mest framgångsrika klubben sen 2000. Plus att vi har Messi. Hur sjukt är inte de :D I framtiden kommer vi minnas tillbaka. F*n det var ju till och med bättre på Valverdes tid. Otäkt eller hur?! Men du har rätt i att vi måste gå tillbaka till våra rötter, bara så kan vi förlänga den här historiska perioden utan Leo. Vi har en sådan robust grund att stå på. Det har vi Johan c att tacka för :) Jag tror jag föredrar en "snygg" fotboll före titel vinnande. Men det ändras väl när vi har titel torka. Vi fans är aldrig nöjda. Det bara är så. Den där elvan är inte att leka med, byter ut busken mot raketen lr vidal. F*n busken måste steppa upp några nivåer. Messi kommer hitta på en egen roll i framtiden. Just nu är han en uppgraderad Di stéfano. Längtar till Sevilla matchen!! Visca Barça
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2019-01-28 23:34
Det är så dragiskt ledsamt att man har accepterat och inte längre reagerar på Barcas sätt att spela. Det är fruktansvärt tråkigt att titta på Barca just nu, underhållningsvärdet är noll. Nu börjar det t o m bli långt mellan Messis cirkusnummer. Vi måste bort med denna riskminimerade fotbollen, där 10 spelare är balans/kontrollspelare och Messi kreaktören. Nummer ett måste vara att hitta en ny tränare och hitta tillbaks till rötterna. Barca ska spela en snygg attraktiv fotboll. Då måste vi gå för Xavi, Pep eller Tuchel. Messi spelar nu mer mittfältare när vi har boll och forward när vi inte har boll. Ge Messi ännu mer ansvar genom att ge honom en offensiv mittfältsroll. Låt ytterbackarna ansvara för kanterna. Ett lag skulle kunna se ut så här 4-2-2-2: Semedo, Pique, Lenglet, Alba Busquets, Arthur Coutinho, Messi Dembele, Suarez
Barcelona CipanBarcelona
2019-01-28 23:34
BernaLeo Och Messi kom 5a.. ska vi verkligen gå efter den placeringen när vi alla vet att Messi ska vara 1a och Neymar 3a eller 4a
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BernaLeo
2019-01-28 23:21
@Jarlma:


Guldboll? Han kom på en 12.e plats. Han kommer aldrig vinna en Guldboll tyvärr.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2019-01-28 23:02
Rakitic börjar snacka till sig ett nytt kontrakt, så länge valverde är kvar så kommer han få ett nytt kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2019-01-28 22:53
Inte förrän mars.. haha Neymar har slagit upp sin förra skada där även då krävdes en operation. Ni glömmer väl inte bort att när han satt i rullstol i 48h och jämförde sig med Stephen hawking. Aldrig kul att operera samma ställe fler än 1 gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2019-01-28 22:11
Är det inte vid den här tiden på året Neymars syster fyller år? Det kanske är dags för ett födelsedagskalas...
Barcelona Jarlma
2019-01-28 21:25
@ Xavi #6:


Tråkigt!! Detta kommer sätta käppar i hjulen i hans jakt på en guldboll. Men hela säsongen? En sådan fraktur tar max 2 månader att läka och då är vi inne i April, finns gott om fotboll kvar att spela förutsatt att dom fortfarande är med i CL.
Barcelona Mess1
2019-01-28 21:24
@Blaugrana91:


Yes synd tycker jag. Haft kvar neymar och förnyat mittfältet som de håller på nu hade varit fantastiskt!
Annons: