/spanien/barcelona/forum/937.aspx/spanien/barcelona/forum/937.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-26 17:15
Kung Messi Så pass? Haha! Till o med RM fans har skrivit att han var bra. Aja, får väl ta mig en titt senare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kung Messi
2017-03-26 17:08
Jag har nyligen sett klart Portugal-Ungern matchen i efterhand och Andre Gomes var allt annat än bra som någon skribent nedanför antydde. Han spelade 86 minuter utan att göra ett större avtryck värd namnet. Majoriteten av hans passningar var tillbakapass eller i sidledes, gjorde 2 skott mot mål som gick käpprätt åt helvete och försökte sig på krossbollar som var såpass dåliga att hans medspelare inte ens försökte löpa ikapp efter bollen. Men Andres Gomes behöver nämligen tiiiiiid för att acklimatisera sig till Portugals trupp. Deras spelsätt är komplicerat trots allt, lol.
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-03-26 16:23
Enligt MARCA så kommer Gil Manzano döma El Clásico-matchen mellan Real Madrid och FC Barcelona på Santiago Bernabéu. Det sägs även att domaren är en Madrista. Hur ska detta sluta? Jag personligen ogillar Gil Manzano grovt pga han har gett bort enkla poäng till Real denna säsongen samt satt stopp för oss i ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-26 15:48
Hur man fortfarande bry sig om Balon D'or är beyond me. Popularitetspris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2017-03-26 15:15
Knas mina damer och herrar balon d or 2017 vinnaren är klar, blir Ronaldo. 2 mål mot Ungern haha borde räcka.
Barcelona Kung Messi
2017-03-26 14:21
Emil Forsberg under sin spelarintervju efter Sveriges 4-0 vinst mot Vitryssland igår TV4.reportern: Är Cristiano Ronaldo världens bästa spelare enligt din mening? Forsberg: Inte enligt min mening, men det är klart att han är med däruppe. TV4-reportern: Vem är bäst då? Forsberg: Ur min personliga åsikt, så måste jag säga att det är Lionel Messi. Ärligt talat; När var det den senaste gången som en spelare sagt att Cristiano är bättre än Messi utan att personen ifråga varit portugisens nuvarande/ex-lagkamrat eller haft någon koppling i United, Madrid, Sporting eller Portugal?
Barcelona Soko
2017-03-26 14:17
Varje gång Neymar lämnar Barcelona för landslagsspel är han klar för Chelsea och PSG.
Barcelona Kröjjff
2017-03-26 14:06
Silly season hinner inte sluta förrän den startar på nytt och mycket riktigt är rykten i spinn om att ett preliminärt avtal om en övergång till Chelsea är på bordet. Men enligt samma ryktesspridare, motsätter sig Conte Roman Abramovich’s bjudning (155, 5 miljoner sterlings), eftersom han själv vill prioritera andra nya spelare till sin trupp än Neymar. En tveksam anrättning som ska tas med en stor nypa salt med andra ord.
Barcelona the cameroonians
2017-03-26 13:59
[QUOTE=Legend Carles Puyol ]Neymar ska tydligen vara klar för Chelsea.. För 1,5 miljard ska han vara klar för Chelsea. Någon som kan lugna mig lite och ge mig bättre info? Någon som vet mer om det? [/QUOTE] Tuttosport från Turin bör inte läggas till samlingen av trovärdiga källor. Dessutom nekade ju Conte enligt tidningen Abramovic "erbjudande". Så tyvärr, du får leva med att se Neymar i blaugrana nästa säsong också.. ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-03-26 13:44
Neymar ska tydligen vara klar för Chelsea.. För 1,5 miljard ska han vara klar för Chelsea. Någon som kan lugna mig lite och ge mig bättre info? Någon som vet mer om det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-03-26 13:37
Barca Barca Att Camp Nou skulle döpas om till något med anknytning till Cruyff var aldrig aktuellt. Det är alldeles för mycket pengar involverat i den frågan och när Espai Barca väl avslutats och resultatet reflekteras över är jag övertygad om att den nygamla arenan får ett namn med utsåld själ, just för att "hänga med i fotbollen" och för att det "är så i den moderna fotbollen idag" i samband med andra klyschor som "hur ska vi annars kunna värva cracks?". Cruyffs namn på Campen genererar inte pengar helt enkelt. Tyvärr är det så det funkar. Man får istället vara glad att vi har gjort något åtminstone för att hedra hans minne och B-lagets arena duger gott för mig iaf. Man får ta det lilla man får dessa dagar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-03-26 13:30
Messi hotas av avstängning i VM kvalet efter verbala påhopp mot den assisterande domare i matchen mot Chile som kom direkt efter matchen. det var helt onödigt av Messi efter segermatchen. Jag var förvånad över att han inte fick kort redan då. Återstår att se om han spelar mot Bolivia på tisdag. Han är även avstängd mot Granada på söndag.
Barcelona Barca Barca
2017-03-26 13:14
Xaviesta Fantastisk läsning! Otroligt skönt att veta att denna klubbledning äntligen tar tag i en viktig fråga för alla Cules. Själv hade jag hoppats att man döper om Camp Nou efter honom eller att pryda om den Nya Camp nou med namnet på legenden Cruyff. Men visst, som du nämner måste man ge en ros till ledningen att en staty kommer finnas på Cruyff, nya mini estadi skall prydas med hans namn och hoppas att kommunen går med på att byta namn på gatan närmast Camp Nou till Johan Cruyff, det kompletterar och ersätter trots att det man hoppats på, döpa om Camp Nou efter honom. Men att få en gata döpt efter Johan Cruyff är ju hur mäktigt som helst.
Barcelona DM1982
2017-03-26 11:48
Klockren beskrivning på Messi i landslaget och klubblaget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-03-26 09:09
För att förtydliga: med nya arenan menar jag alltså inte en nyrenoverad Camp Nou utan den nya arenan för B-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-03-26 00:57
Det är nu bekräftat att Cruyff får en staty av sig upprest vid arenan i samband med att Espai Barca drar igång nästa år. Hans namn skall även få pryda den nya arenan som vackert kommer att heta "Estadi Johan Cruyff". Alltså, ingen jävla Qatar inblandat där eller Emirates och liknande. Vidare har man också frågat staden om man kan döpa en närliggande gata vid Camp Nou efter holländaren. Inte en dag för tidigt och jag har svårt att se någon politisk intention med allt det här från Bartomeus sida, möjligen att styrelsen kände sig mer eller mindre tvungna att göra något för att hedra och bevara Cruyff och hans avtryck på klubben samt för att undvika ramaskri från culés och omvärlden. Men nej, ska faktiskt ta och dela ut en ros till ledningen här för en gångs skull. En tumme upp från mig, dock med behandlingen av Abidal i färskt minne. Avd klubblegendarer. Alla rosor har taggar I guess. Källor: Barcas officiella website, Svt, Sky sports, BBC
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-03-26 00:29
Coutinho och Bellerin kommer bli köpta 100 %. Dessa medger flera källor, bland annat i Tyskland, Frankrike och Spanien. Verrati hoppas jag på men han kommer bli svår att köpa speciellt när PSG inte behöver pengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-03-26 00:01
| 25.3.2017 |
Barcelona have a clear priority, which is to sign a right-back this summer. But they are also considering making a strike on the market for a top level signing in midfield. Philippe Coutinho. The Brazilian has been on the Blaugrana agenda for a year, but the conditions haven't been right to sign him. Now, they are.

Furthermore Blaugrana operatives in Brazil have met with them too, and recently. Coutinho has been on the table in these conversations. He is the player with the closest profile to what Barcelona want on the market at the moment. His quality is unquestionable, his team play would fit perfectly and his international experience makes him stand out too.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-03-25 22:46
Tråkigt för Cillessen men bra för Sverige!
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-25 22:22
Alla mittfältare vi har imponerar mer i landslaget än i Barça. Läser nu att Gomes gör det bra för Portugal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kung Messi
2017-03-25 22:09
Fina mål från Cristiano, det får man ge honom för.
Luján #8
2017-03-25 21:57
Sorgligt att se Holland... Allt Cruff byggde upp, total fotbollen... Sorgligt.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-25 21:07
Holland patetiska Detta är resultatet av vad som kommer hända ifall man går bort från det cruyff startade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-25 20:48
Än mer anmärkningsvärt är att han är mittback...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-25 20:46
En 17 åring från start för Holland, jisses.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-03-25 20:05
cameroonians Jo men precis. Speciellt i Palencias fall som är en av dom mest spännande smålirarna på länge. Dessutom tar jag för givet att nästa tränare, om han är en kompetent och rätt tränare för vår klubb, kommer med en 4-3-3 vision som grund. Annars får vi en till grisen i säcken med kaosartad fotboll som resultat då våra egna spelare har haft en helt annan formation som sin "bibel" genom karriärens gång. jag har svårt för att sympatisera med 3-4-3 förespråkare och har förståelse om den används i någon enstaka match för att röra om i motståndarens gryta och ställa nya frågor till tränarkollegan men att ha den som grund i Barca är totalt meningslöst när vi instruerar och implementerar 4-3-3 i alla våra led i den här klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-03-25 19:40
Xaviesta Det dom jag tror är en mer avgörande faktor än själva tränaren är vilket system som kommer att användas och om detta system kommer appliceras även i B-laget så att övergången blir enklare. Ett exempel som kan sätta ord på detta är Palencia. Kommer det en tränare som gillar att använda 3-4-3 måste en sådan som Palencia matchas in. Just nu jobbar han med att utveckla sin offensiv, men utifrån ett 4-3-3. Sådana "småsaker" kan vara avgörande för att en övergång ska bli verklighet. Jag hoppas att klubben hittar tillbaka till den röda tråden igen och inser värdet och vikten av och med la Masia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-03-25 19:30
cameroonians Det går väldigt snabbt härinne ibland ;) För övrigt, anledningen till att jag skrev "mot all förmodan" är att jag frågar mig själv: vilken kompetent tränare vill arbeta för/med den här ledningen vi sitter inne med? Den variabeln tas sällan med i ekvationerna härinne när det namedroppas alla möjliga tränare i världen. Så när Bartomeu officiellt utlovar "ett stort namn" i sommar vid val av tränare, är det utifrån klubbens bästa han resonerar eller är det mer för att bevisa sin egen kompetens och för att sätta en guldstjärna i kanten av mandatperioden han har varit ansvarig för så han kan gå ner i Barcelonas historieböcker? Dessa frågor tvåfotsfintar jag mig själv med dessa dagar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-03-25 19:23
Hahaha, trea på pucken. Inte illa...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-03-25 19:20
Xaviesta Även om Barça B slutar etta i gruppen betyder det inte automatisk uppflyttning. De fyra ettorna i respektive grupp kommer att lottas mot varandra där segrarna i dubbelmötet går direkt upp. Förlorarna kommer att få en ny chans och lottas in i ytterligare kval mot lag 2-4 i alla grupperna som kör ett eget kval. Men visst är en uppflyttning väldigt bra ur ett rent sportsligt perspektiv, och även ur en utvecklingsaspekt såvida den nya tränaren vågar/vill/anställs för att ge talangerna chanser.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: