/spanien/barcelona/forum/93.aspx/spanien/barcelona/forum/93.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2017-09-03 16:58
Philippe Coutinho ska ha setts gråta av lagkamraterna i brasilianska landslaget, efter sin misslyckade drömflytt till Barcelona. (via talkSPORT)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-09-03 16:09
Hur skötte sig Iniesta och Busquets igår?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2017-09-03 15:36
Rakitic är box to box. Xavi var inte box to box. Spelare med liknande egenskaper som Xavi växer inte på träd. Vi hade en dock och det var Thiago. Alla vet vi vad som hände med honom. Men det är den spelar typen vi saknar mest av allt, då vårt spel är baserat på ett väl fungerande mittfält/passningsspel. Rakitic är duktig, men han är tyvärr fel spelare för oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana80
2017-09-03 15:33
Football agent Mino Raiola met highly rated Cadet B player Xavi Simons and his father to tie the young midfielder as his client. [SPORT] Då var det kört Raiola kommer flytta han till England
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-09-03 15:19
Rakitic är en bra spelare, men knappast en ersättare till Xavi, han gör sitt jobb men han är ju inte en spektakulär spelare. Kommer tyvärr inte dominera med honom på mittfältet.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-09-03 15:08
Rakitic är absolut inte ett dåligt köp, vad har han gjort för att ens förtjäna att hamna bland "dåliga värvningar"? Visst är han svajig, ibland håller han absolut högsta nivån och ibland väldigt osynlig, men han är absolut inte ett dåligt köp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona shalit
2017-09-03 14:20
@Barcelonistas:Det roliga är ju att väldigt många tyckte Rakitic var en av Barcas bästa värvningar på länge när han anlände sommaren 2014... Visst, ledningen har gjort många korkade värvningar men man behöver inte överdriva.
Barcelona Villa7
2017-09-03 14:15
OT men Lorenzo Callegari i PSG är en spelare jag lätt skulle vilja se i Barca tröjan men tyvärr sitter han i fängelset PSG. Han har inte nått sin fulla potential än men han har en fin passnings fot, väldigt bra tacklingar och bra teknik med fötterna.
Barcelona Stefansito
2017-09-03 12:52
Saknar lagets lokala identitet och prägel. Det enda jag ber om den här säsongen är att våra egna får rollen att bära laget framåt, även om det, kortsiktigt, inte skulle ge oss något vidare resultat. Det viktiga är vår gemensamma grundläggande filosofi. Det är väl där som klubben totalt har misslyckats med att förnya. Det var därför jag verkligen älskade Barcelona en gång i tiden: Sättet man såg på fotbollen.
Om Valverde på något sätt ska tillämpa den teorin i praktiken skulle det väl innebära att Roberto, Denis, Deulofeu och Rafinha får springa en del på Camp Nous gräsmatta i år. Det känns inte särskilt upphetsande vid en första tanke, men efter viss acceptans blir det uppenbart att det är den enda vägen hem..
Avslutningsvis kan jag bara nämna att jag är helt ny på det här forumet. Men inte ny som supporter. Fortsatt trevlig helg amigos!
Barcelona Cule4life
2017-09-03 12:48
Ja tror ingen bryr sig lr skrattar åt Barca. Alla sköter sitt och har sina egna problem. Vi fick inte igenom våra tänkta värvningar pga av sjuk marknad och bestämda klubbar samt en inkompetent ledning. Det är som det är. Man får göra det bästa av saken, och dom som kan avsätta juntan får göra det. Oavsett vad så går livet vidare.
Barcelona Barcelonistas
2017-09-03 12:42
Varje dag är en mardröm när man vaknar upp. Vi är ett skämt idag alla skrattar åt oss. Den här ledningen har förstört precis allt man gillade med Barca. Värvningarna - Rakitic-Paulinho-Gomes. Skit dåligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-09-03 12:26
Spanien var fantastiska igår, kul att se! Väldigt fin startelva, saknade dock Thiago..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-09-03 12:13
Arda kan tydligen fortfarande lämna, Mest troligt på lån till Galatasaray, Fönstret i Turkiet stänger 8 September 2300.

Skicka iväg honom...Den lilla speltid han kan tänkas få ser jag hellre Deulofeu och Denis dela på.
Barcelona Diar Shekha
2017-09-03 11:53
Fantastisk artikel av Emily Ottosson!

Det jag undrar över är, vem som får sista ordet i det här, Augusti Benedito's oktober eller ledningens 14 dagar?

Hur som helst är det härligt att folk vill ta initiativ och ställa Bartomeu mot väggen. Om Laporta, Freixa & övriga kandidater som ställde upp sist går och stöttar Benedito fullt ut så vi kan avsätta ledningen. Nu har vi iaf en chans på pappret och vill man påverka är det ett gyllene läge nu. Det hjälper inte att klaga på twitter och facebook sen.

Iaf all creed till Benedito och oavsett hur det går så är han en modig man!
-

I länktipset har jag lagt upp ett klipp på engelska med all info om omröstningen, hur det kommer gå till samt att missnöjda sluter sig till Benedito. Skulle vara tacksam om ni kunde dela med er den till andra samt om någon här inne e medlem och kan ta en kik.
Barcelona Treyh
2017-09-03 11:31
Jag håller dig VizzIA om att vi behöver en president som verkligen älskar klubben. Ingen som bara tänker på sin egen vinning och pengar. Vad gjorde Rosell/Bartomeu första dagen på jobbet? Jo, snackade en massa skit och kom med falska anklagelsen på Laporta, det sen senare bevisades var helt falska.

Ifall Bartomeu få sitta kvar hela perioden så kommer han kört ner klubben i botten så mycket att det är skrämmande. Vi kommer ha massa 30+ spelare med skyhöga löner som bli svåra att bli av med och det kommer bli ett helvete att städa upp för den nya juntan som kommer. Något som Bartomeu skiter fullständigt i för då kan han säga att han var den bättre presidenten, på den nivån är det och då överdriver jag inte. Denna ledningen måste bort så fort som möjligt.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-09-03 11:21
Messi har för stor respekt för att inte påverka medlemmarna
Tyvärr, Ett uttalande och ledningen är väck.


Benedito for president (Behövs någon som älskar klubben och varken är en Laporta eller en Rosell (Bartomeu)

Finns fortfarande möjlighet att rädda klubben från dess fall, Messi förtjänar bättre.

Hoppas dock att laget försöker göra det bästa av situationen, På träningarna och på matcherna. Hjälper inte att lägga sig ner och ge upp.

Ställ upp såhär nästa match.

___________TerStegen___________
__Semedo__Piqué___Umtiti__Alba
________Rakitic____Sergio_______
___Dembele__Messi______Denis
_____________Suarez____________

Ingen dålig elva, Denis måste få chansen iom uteblivna värvningar, Iniesta måste matchas lugnt och hitta sin toppform.

Paulinho, Iniesta, Roberto, Deulofeu. 3 av dom får göra inhopp.
Barcelona 100% AntiMadridista
2017-09-03 11:18
Jag sa det förut och säger det igen. Enda personen som kan få bort Bartomeu är Messi. Han kommer att få bort honom genom att inte skriva på...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-09-03 11:03
Har förståelse för att han vill lämna och testa något nytt, men att lämna helt gratis är ju bara galet. Tror ni att Messi lämnar gratis tillslut? Kommer han att ändra sig ifall ledningen avgår? Vad är det som händer egentligen, det är helt ofattbart. Sen tycker jag att det är dåligt av spelarna att hålla käften, ut i media och berätta vad som händer i klubben så att det förhoppningsvis blir ändringar. Att bara lämna löser ju ingenting!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2017-09-03 10:06
@Rambla~:


Han känns klart och tydligt spännande landslaget känns starkt och han har verkligen tänkt till och spelarna följer speliden till max. Fin balans och fin utdelning ska bli kul att följa.

Väntar spänt på hur vi kommer forma dagens trupp, blir det en 4-3-3 med Messi i en falsk 9a samt att man trycker in Paulinho i den 3 manna mittfältet tillsammans med Buske och Iniesta?

Buske behöver hjälp och Paulinho är väl tänkt som det medan Iniesta får lite mer fria tyglar att linka med Messi om jag inte är helt ute och cyklar. Problemet kommer uppstå ifall Iniesta bänkas eller blir skadad den spelartypen blir svår att rotera.
Barcelona Funeral Canticle
2017-09-03 09:54
@Davids3:

Blandade reaktioner, till en början var buropen högre än hyllningarna men sedan tröttnade väl dem och hyllningen hördes mer svårt att veta men han och Ramos var ju stabila och bra så det fanns inte mycket befogenhet till att kritisera heller.

Utöver det vilken bra match dem gör truppen känns spännande och helt klart rätta spelarna som är med då form måste gå före.
Barcelona Monomani
2017-09-03 08:08
Skulle vara extremt intressant att höra hur t.ex. en sån som busken ser på spelet med och i Spaniens landslag.
Barcelona Monomani
2017-09-03 07:51
Trots allt stök och negativa utfall. Sjukt kul att kolla Dembele om en vecka känner jag. Vilken spelare det kan bli! Känns som ny Pedro fast med större talang.
Tror och hoppas också en del på D.Suarez samt Semedo. Hoppas speltid ges.

Sen också helt galet hur man 7-8 senaste åren känt ett visst pirr i kroppen innan varje match Messi är på planen. Var lite samma känsla med Ronaldinho, men ändå inte samma nivå. Helt sjukt att få se Messi varje helg, detta fortsätter även denna säsong. Glöm aldrig det.

Visca el barca alltid!
Barcelona El Messias
2017-09-03 03:12
Vart var Thiago idag/igår?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2017-09-03 02:11
[QUOTE=Davids3]As soon as Pique's name was called out during the Squad call-ups today, Fans at Bernabeu cheered him instead of whistling! Missade matchen idag, stämmer det? [/QUOTE] Inte direkt. Framför allt i början var det visselorkan mot honom, emellanåt hörde man vissa som istället hurrade, men genomgående burop
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-09-03 00:02
Men vilken jubel Iniesta fick när han bytes ut. Hela Bernabeu reste sig upp och applåderade. Iniesta tackade genom att applådera tillbaka .
Barcelona Presas Oleguer
2017-09-03 00:00
Buades ut av vissa iaf, hörde burop då och då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-09-02 23:55
As soon as Pique's name was called out during the Squad call-ups today, Fans at Bernabeu cheered him instead of whistling!


Missade matchen idag, stämmer det?
Barcelona Soko
2017-09-02 23:42
@VizzlA-"Tots Units Fem Força":

Man kan också göra så, nackdel är att Iniesta är inte den spelaren som kan attackera som Messi och Dembélé. Därför hade jag Messi till höger och Dembélé vänster . Messi gillar att utgå från höger för att avsluta med vänster och Dembélé är tvåfotat . Sen har vi också Semedo och Alba som fyller på . Om man inte gillar Paulinho så finns det Rakitic och den universale Roberto tillgängliga.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-09-02 23:31
Soko

Den uppställningen ser intressant ut..Jag hade dock spelat iniesta till vänster, Messi i mitten och Dembele till höger.
Barcelona Xavi #6
2017-09-02 23:22
@Illusionista:

Då hade vi fortsatt dominera världsfotbollen och haft dom två bästa möjliga ersättare till Xavi och Iniesta. Idag har vi Paulinho och Gomes..
Annons: