/spanien/barcelona/forum/9277.aspx/spanien/barcelona/forum/9277.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
2012-12-24 19:10
Se och lär Ramos!
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2012-12-24 18:36
Barca King

Som jag ser det så är det inte fördelningen av kakan det är fel på,
utan storleken på kakan.
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-12-24 17:13
Sergio vs Valladolid

Fyfaaaaan va bäst han är!!!
Barcelona koeman92
2012-12-24 16:51
zick9

God jul på dig också! ;)
Barcelona Barca King -
2012-12-24 16:33
Cruyff är inte nöjd med Barças överväldiga ledning för att det inte är bra för ligans spänning. Jag håller med, tycker att rättigheterna över pengarna ska delas som i PL så att vi kan ha en slagkraftigare liga. För att lagen i Laliga tappar för många kvalitets spelare till andra ligor. Då pratar jag inte om Silva och snart Falcao. Jag pratar om spelare som Michu, Caicedo i Levante med flera. Att Franska ligan som jag vet tar in mer pengar i tv rättigheter är ett skämt! Bara tänk vilken Liga och fotboll som spelas i Spanien. För att just nu handplockar DIVERSE LIGOR SPANSKA SPELARE FÖR KAFFE PENGAR.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2012-12-24 15:53
Till alla er som firar Jul, så vill jag passa på att önska er en riktig god JUL!
Hoppas ni får vara med era närmaste de här dagarna. Och ett Gott Nytt År!

Visca Barca, Visca Catalunya y Visca........Tito Vilanova!
Barcelona zick9
2012-12-24 15:42
Förvandla inte detta till Facebook, tack!
Barcelona Mido
2012-12-24 15:28
Ha en riktig skön julafton mina barca vänner
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2012-12-24 15:25
God jul mina barca vänner
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona
2012-12-24 14:52
God jul mina kära vänner ;)!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2012-12-24 14:27
God jul allihopa:-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2012-12-24 14:08
"Som sagt om klubben och tränarna känner att villa behövs kommer han va kvar även fast han kostar, till skillnad från Bojan som köde fast totalt och inte behövdes därför såldes han inte för cashen.

vilka är det som inte bryr sig om fansen och klubben ? Milans kan ju inte va så nöjda hittills.

Säger bara vi är inte i nån ekonomisk kris och kommer inte sälja spelare som behövs för pengarnas skull, säljs nån är det på dens vilja eller tränarens. "

Vi är nog båda egentligen överens här. Men man kan nog inte säg att ex Bojan inte såldes för cashen. Cashen spelar in i exakt varenda köp eller försäljning. Man hade inte sålt Bojan för hur lite som helst, då hade han stannat eller gått på lån istället. Så till viss del såldes han givet för cashen. Och det brukar ju finnas en given transfersumma varje sommar, som kan öka om vi säljer andra spelare. Så nog väger det in alltid. Jag menar inte heller att vi är i någon ekonomisk kris (vad jag vet) - men vi berörs absolut av omvärlden - se bara på ombyggnaden av Camp Nou som blivit uppskjuten pga finanskrisen. Jag försöker bara väga in ekonomin lite mer i mina argument - för jag tror det påverkar klubben mer än vi kanske ser. Men det är ju såklart ett antagande. I första hand diskuterar man ju spelarnas vara eller inte vara beroende på vad de presterar - men sedan brukar nog alla av oss snacka både summor, bonusar och löner här inne. Inte minst mnr det häromåret var mycket snack om klubbens finanser - inte minst från Rosell. Så jag tycker ändå att det är ett adekvat argument att slänga in i diskussionen. Framför allt när dyra köp floppar (Chyg, Henrique, Keirrison) eller när vi gör kassa försäljningar eller betalar löner till spelare som inte spelar.

Men i fallet Villa - tror klubben att han behövs så får man väl utom rimligt tvivel anta att så är fallet. Men då borde han absolut matchas mer än han gör. OCh när det gäller just Villa så är ju frågan - Ska han säljas nu i vinter eller ska han säljas i sommar. Det är inte frågan om "ifall" han ska säljas utan snarare "när" han ska säljas. Finns det storlag som törstar efter anfallare (Arsenal, Chelsea) och som kan betala bra och ifall vi har dugliga ersättare eller kan värva någon som får mer speltid än Villa men kostar mindre så tycker jag det kan vara bra läge att sälja. Just sayin. Men nu har jag sagt det alldeles för många gånger så nu ska jag vara tyst! ;)

Go Jul!
Barcelona BarcaChris
2012-12-24 14:02
God Jul alla Barca bröder och systrar också om ni finns där :).

Visca Fútbol Club Barcelona
Barcelona Baronen
2012-12-24 13:51
Skål i julafton! Här ska drickas julmiddag. Det enda som fattas är Lionel Messi runt bordet. Sitta och glo på varandra, le lite hela tiden.
barca#1
2012-12-24 13:45
God jul alla culés härinne!! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MQUC
2012-12-24 12:41
God Jul och Gott Nytt År

VISCA BARCA
Barcelona I.Cuenca
2012-12-24 09:55
God Jul och Gott Nytt År VISCA BARCA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2012-12-24 03:39
Att låna ut Cuenca till Valencia skulle kunna vara en bra sak, men absolut inte under några omständigheter ge dom en köpoption. Han ska tillbaks efter säsongens slut isf. Vill de låna honom och nyttja honom säsongen ut, fine by me. Han får speltid och mer möjlighet att utvecklas ännu mer. Men försök inte sno åt er honom.

Hell to the nej!
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-12-24 01:56
Älskar när Madrid kokar. De är o kommer alltid att vara historia.
"Vi är störst, bäst, vackrast". Haha.
Barcelona zick9
2012-12-24 01:47
Grabbar, vi vann inte CL i år så vi måste köpa Rooney, Aguero och Falcao så att Messi får lite konkurrens. Köp en ny målvakt, Valdés duger inte. Neuer?

Thiago Silva borde köpas in så att vi får lite bättre försvarsspel, Puyol är skadad alltför ofta. Ta även in Hummels som reserv.

Vi har bra mittfältare men ta in Isco och Cazorla som reserver.

(Marängernas stil)
Barcelona II Barça II
2012-12-24 01:47
God Jul!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2012-12-24 01:39
@petersays:


Som sagt om klubben och tränarna känner att villa behövs kommer han va kvar även fast han kostar, till skillnad från Bojan som köde fast totalt och inte behövdes därför såldes han inte för cashen.

vilka är det som inte bryr sig om fansen och klubben ? Milans kan ju inte va så nöjda hittills.

Säger bara vi är inte i nån ekonomisk kris och kommer inte sälja spelare som behövs för pengarnas skull, säljs nån är det på dens vilja eller tränarens.
Barcelona petersays
2012-12-24 01:31
@koeman92:

Pajkastning, tjafs och lika ändlösa som menlösa diskussioner som inte leder någonstans. Där är fans från båda lagen lika goda kålsupare. Det funkar i nån dag, sedan kommer det in ett troll och så hakar alla på och så har du 10 sidor med påhopp att scrolla igenom varje morgon.
Barcelona petersays
2012-12-24 01:28
"Om vi behöver Villa kommer han va kvar, vare sig han kostar mycket och sitter på bänken för det mesta, vi gör inte som Milan, säljer stjärnorna för pengar, utan spelare som lämnar barca gör det för dom vill, eller för dom inte kan tillföra klubben nåt.

Villa kommer inte lämna för Barca ska få pengar."

Det är inte så svart och vitt. Självklart måste du ju väga nyttan spelaren gör mot hur mycket spelaren kostar klubben (bland andra faktorer). Tror du Barca står över ekonomi eller? Att man kan göra ogenomtänkta köp (vilket det varit GOTT om senaste åren), betala storlöner till bänkspelare, att fickorna är hur djupa som helst? Dags att nypa sig i armen och vakna isåfall. Klart som satan att man inte säljer spelare hur som helst för pengar - du väger nyttan mot kostnaden. Basic ekonomi. Därför har spelare som t.ex. Bojan, Romeu m.fl lämnat - spelare vi fostrat i vår egen akademi. Ingen klubb står över ekonomin, och bryr du dig inte i hur din klubb sköter sin ekonomi bryr du dig heller inte om din klubb. Jag argumenterar för att Villas nytta inte väger upp till hans pris och tror vi skulle kunna göra bättre saker med de pengarna, saker som skulle gynna klubben. Jag väger också in att han inte är en egen produkt. Glöm heller inte att det är ett ekonomiskt inferno i hela Europa - tro inte att Barcelona kommer vara oberörda. Det går inte att värva en spelare som Villa och ha honom på bänken. Han måste prestera enligt sin lön, allt annat är ineffektivt.
Barcelona koeman92
2012-12-24 01:26
Kan någon förklara varför gränserna mellan Les Rambles och Puertan har varit stängda så länge och ingen kan gå in på den andres forum? Vad är den exakta anledningen?
Barcelona Adrigol
2012-12-23 23:43
@enkos:


Källa bror?
Barcelona KristoferDelija
2012-12-23 23:20
Har väntat 24 timmar på att säga detta sen jag bytte lagtröja. Håller inte på Barca.
Men jag älskar Sergio Busquets vilken sagolikt bra fotbollspelare. Finns ingen på samma nivå som han och så komplett på alla delar i spelet.
VISCA SERGIO BUSQUETS
Barcelona Pep -vamos Tito!
2012-12-23 22:52
@enkos:


Var hittar du den statistiken? Källa?
Barcelona B-Guden
2012-12-23 22:11
@petersays:


Om vi behöver Villa kommer han va kvar, vare sig han kostar mycket och sitter på bänken för det mesta, vi gör inte som Milan, säljer stjärnorna för pengar, utan spelare som lämnar barca gör det för dom vill, eller för dom inte kan tillföra klubben nåt.

Villa kommer inte lämna för Barca ska få pengar.
Barcelona Golden Barca
2012-12-23 22:03
Det nya året får en intressant inledning med derbyt mot Espanyol. En sak jag funderat över är varför Barca fansen inte bryr sig om matchen mot lillebror. Det är inte direkt publikfester eller så. Därpå Cordoda hemma i CDR.

God jul och gott nytt år samt naturligtvis god Barca fortsättning 2013.
Annons: