/spanien/barcelona/forum/9252.aspx/spanien/barcelona/forum/9252.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona haeger
2013-01-16 20:17
All lycka till Pep i Bayern.
Det kommer vara spännande att följa dem och se vad Pep åstadkommer med laget. Jag tror han kan ta dem till nya höjder om klubben visar tålamod, för det lär inte vara lätt i början. Det är bara att kolla hur det gick i de första matcherna med oss.

Nu måste han b.la. lära sig ett nytt språk. Och han lär verkligen inte ha lika fria händer som han hade hos oss, med tanke på vilka det är som styr Bayern.
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-01-16 20:15
Folk är helt galna deras teori är att Guardiola valde Bayern för att det är enklast att vinna titlar där haha! Tror snarare att det är så här:

Chelsea: En klubb med en ägare utan något tålamod, sparkar tränare varje halvår. En väldigt ostabil klubb i motgång.

United: De var med all säkerhet inte redo för Pep redan i sommar. Utan han var nog tänkt för lite senare.

Man City: Också en väldigt ostabil klubb, kanske inte ledningen men spelarna. Värvas till höger och vänster utan någon bra ungdomsled.

Bayern: Väldigt stabil och säker ledningen. Har dock en tendens att spendera för mycket på olika spelare. Har en bättre ungdomsakademi än alla de övriga lagen.

Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-01-16 20:14
Så jävla nöjd över Peps klubbval. Precis den klubb jag hade hoppats på. Är så stolt att han gick efter andra saker än fetast lönecheck!
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2013-01-16 20:13
Heywood Jablome - Andrés (Barcelona) Jag håller med dig! Tror inte att Bayern är så lätta att träna, nu syftar jag inte på kvalitén på laget. Vad jag la märke till är att dom har en del divor och svåra personligheter att handskas med, främst Ribery och Robben. Nu får jag hoppas på att han Inte bänkar min kära landsman Shaqiri allt för ofta :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-01-16 20:10
B-Guden

Varför Guardiola skrev på ettårskontrakt i Barcelona var främst för att skydda sig själv och klubben. Du ska komma ihåg att lämnade klubben som spelaren genom bakdörren. Han vet hur snabbt klubbledningen i Barcelona kan förändra sig.

Det var nog ingen som tvivlade på att han skulle skriva på ett längre kontrakt med sin nästa klubb.

Det är intressant det här med att Guardiola skulle vara feg. Madridsupportrarna anklagar honom för att lämna när Madrids era precis hade börjat. (Vilket vi har hört i 5-6 år nu). Men de glömmer att de ligger 18 poäng bakom.

I Chelsea och City hade han kunnat slänga ut tiotalspelare som inte passar in i hands filosofi. Den friheten har han inte i Bayern Munchen. Finns en tydlig hierarki och HAN måste anpassa sig till den. Inte Bayern till honom.

Guardiola hade kunnat gå till City/Chelsea och värvat Falcao och vem fan han ville.
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2013-01-16 20:08
Vamos Blaugrana (Barcelona) Varför har du svårt för honom som person? Lite nyfiken:-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-01-16 20:07
Hoppas Pep misslyckas jag gillar verkligen inte honom, men hade dock varit skönt ifall han bevisa till alla där ute vilken grym tränare han är.

Jag älskar honom som tränare men som person har jag svårt för honom.
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-01-16 20:06
okej
Barcelona B-Guden
2013-01-16 20:05
@Davids3:


Kanske inte Bayern accepterade enbart 1 års kontrakt ? Det var ju inte direkt ett 5 års kontrakt han skrev på.
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2013-01-16 20:04
Mitt förra nick var LeoMessi ifall ni undrar, inte så att jag var en mäktig kommentator förut men ändå Hahah
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2013-01-16 20:02
*hjärta* Valdes flint (Barcelona) Real Madrid är mäktiga men deras styrelse och fanns är helt omöjliga att tillfredsställa:-) Om real Madrid är svåra att träna pga att dom är så bra så måste Pep vara historiens bästa tränare med tanke på vilket lag han fick träna :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-01-16 19:57
Det här kommer säkert att raderas men kom igen, självmål som denna är väldigt rare så.. varsågod, kommentarer överflödiga:

Namn: Real-Madrid-motgång-medgång
Sänt: 2013-01-16 17:53
Att träna Real Madrid är det svårare tränar jobbet som finns. Så mäktiga är Real !
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2013-01-16 19:50
Någon mer än jag som tror att Pep inte kommer att fiska talanger i la masia? Min uppfattning är att han har för stor respekt och kärlek till Barcelona för att kunna göra det. Jag hoppas att det är så som jag tror:-) Jag håller tummarna för att thiago och bartra ska få starta idag :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King -
2013-01-16 19:44
Alla vi som vet att Uefa redan har planerat en match mellan Barca & Bayer till nästa Champions League.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona mes gue un club
2013-01-16 19:41
Att få träna så stort lag som Bayern med så mycket historia, det måste kännas hur stort som helst för Guardiola. Med så stora fotbolls legender i den här klubben, så som Rummenigge och Franz Beckenbauer. Respekt!!
Postat via SvenskaFans-appen
Fais
2013-01-16 19:38
Den dagen Pep börja köpa sönder Barca är han död för mig.j

Det kommer vara spekulationer här och där men det som inte oroa mig är att Tyskland har gott med talanger.

Sergio Busquets till Bayen. Över min döda kropp.
Barcelona Smogen
2013-01-16 19:34
Stora problemet för Pep blir ju att han tar över ett vinnande lag. Bayern är nog svårast att ta över och göra succe med. Han kan ju nästan bara misslyckas eller komma lika med vad Bayern redan har. För att göra succe måste han ju vinna CL. Med Chelski/ManC hade han ju haft ett klart bättre läge. Göra som i Barca, sparka ut alla som inte sätter laget främst och gå bra i ligan och cl, detta med nästan obegränsade resurser. Men respekt till Pep som förmidligen välker det lag som mest följer hans egna filosofi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2013-01-16 19:29
Sen tror jag även att valet blev Bayer pga. att de tillsammans med Arsenal har ett spel som liknar Barcas, och jag tror att han ha blivit beroende av ticki tackan så han skulle bli galen om han inte fick det att funka, så i ex. Chelsea skulle det kanske ta 5-10 år för att byta på deras spel, och han är nog inte beredd att slita sig så pass..
Barcelona Stoichkov~
2013-01-16 19:27
Orobitg (agent Guardiola): "Contract was signed before Christmas. We made it public because otherwise the speculation would go on." [rac1].

Bayern var tydligen tidigt ute. Otroligt!
Barcelona Davids3
2013-01-16 19:26
Är det bara jag som stör mig sjukt mycket på att han kommer skriva under till 2016, han var så jävla försiktig i Barca och skrev under 1 år i taget..
Barcelona Federer
2013-01-16 19:19
Accoridng to Sky Italy, Pep has choosen the contract with lowest wages at Bayern compared to ones already offered by City/Chelsea
Barcelona Baronen
2013-01-16 19:12
Coach Pep,

Det var ett försök att bekräfta Sergios storhet :)
Haha, ja, ser framför mig Pep stå och ruska på huvudet, två minuter in på första träningen åt honom. A real clash.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-01-16 19:11
Bra val av Pep. Av alla storklubbar var det nog den bästa klubben att gå till. Chelsea och City, aldrig i livet. Manchester United, kanske men inte så troligt redan till sommaren. Bayern Munchen är en välskött klubb, visst de köper spelare till höga priser men de satsar också långtsiktigt, håller en stabil ekonomi och har en tysk stomme där flera stycken kommer från de egna leden.

Det ska bli oerhört intressant att se vad Pep kan förändra med detta Bayern. De är ett riktigt bra lag, absolut, men målet kommer såklart att vara CL. De lär vinna ligan i år, så det kommer nog inte vara en jättestor prioritering nästa sässong, även omd et hade varit ett mindre fiasko att varken vinna ligan eller CL.

Det ska bli kul att se vad Pep gör när han kommer in i klubben. Vill han göra sig av med några spelare, vilka spelare vill han ha utifrån, och det mest intressanta, vill han försöka locka över någon Barcaspelare? Förhoppningsvis och troligtvis inte, Pep är i grund och botten en stor Barcafan, han kommer naturligtvis vara proffessionell och försöka vinna allt med Bayern men jag tror inte han försöker sig på någon av nyckelspelarna i Barca, sen tror jag ändå inte de hade velat lämna. En sak som är säker är att disciplinen kommer vara hård, och Pep kan visa sig vara viktigast i att få Bayern att bli ett vinnande lag igen. I Barca var han inte bara en stor taktiker utan han fick varje spelare att kämpa till sista svettdroppen ute på planen, men även utanför.
Barcelona Federer
2013-01-16 19:09
Tänk er Pep, Raul och Luis Enrique på spanska bänken om 2 år.
Coach Pep,
2013-01-16 19:09
@Baronen:


Haha skulle Pep offra Kroos, Bayerns bästa passningsspelare, av alla..

Robben däremot lär ryka åt helvete. :D
Barcelona Stoichkov~
2013-01-16 19:05
@Baronen:

-
Haha, Mourinho är ett skämt.
Barcelona Baronen
2013-01-16 19:03
Samma källa hävdar också att Florentino Pérez inlett förhandlingar med Lars Lagerbäck angående tränarjobbet i Real.
Pérez mått ska enligt uppgift vara rågat i överkant och nu vill han ha in en konstruktiv positiv-fotbollsspelande tränare, till skillnad från nuvarande kamikazeportugisen.
Barcelona Stoichkov~
2013-01-16 19:01
@Rambla~ el chico dorado:


Håller med, riktigt.
Det sägs att Pep vill ha båda Luis Enrique och Raul i sitt team. De skulle bli ett vinnande lag. Tre goda vänner och väl respekterade och gentlemän.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-01-16 18:57
Det hade fan varit kul att se Pep och Raul på en tränarbänk tillsammans. De är ju riktigt goda vänner. De båda står över sådant som existerar på puertan och här, dvs hat hat hat.
Barcelona Stoichkov~
2013-01-16 18:57
Räkna med FC Bayern i framtiden ännu mer nu. Skulle inte bli förvånad om Bayern tar hem trippeln i Peps första säsong och dessutm med klass!
Annons: