/spanien/barcelona/forum/9248.aspx/spanien/barcelona/forum/9248.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-01-16 17:34
Guardiola till Bayern Munchen var helt fantastiskt.

Som Erik Niva twittrade; Finns absolut en ideologisk botten till att Pep Guardiola väljer självförsörjande FC Bayern framför någon av shejk- och oligarkklubbarna.

Eller Henry Winter (En av Englands främsta journalister): So the most sought-after coach in the world picks one of the best-run clubs in the world in the most fan-friendly league. Bundesliga 1 PL 0

Någonstans sitter vi och tror att Premier League är den bästa ligan i världen. Nej, så är det inte. Guardiola behöver inte uppmärksamhet av fanboys över hur bra tränare han är. Guardiola är en ideolog, en tänkare. Det som kommer hända med Bayern München nu, kommer att förändra tyska landslaget och göra det till vinnare.

Jag tycker att det är är helt rätt klubb av Guardiola. Varför ska han gå till Premier League? Vad ska han göra där?
Barcelona Mido
2013-01-16 17:32
Jag tvivlar inte på Pep och han behöver inte bevisa något,, men det skulle vara kul om han tog över ett lag å lyfta det, som inte har vunnit något i många år, typ som arsenal,,, frågan är kommer BM spela som Barcelona eller kommer han att utveckla fotbollen ännu en gång
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-01-16 17:30
Det bästa som har hänt Barca i historien skriver på för ett annat FCB.

De som klagar och tvivlar på Pep vet ytterst lite om honom. I Sverige är fotbollsfansen så jävla bittra att det inte är värt att försöka övertyga dom. Pep kommer ta hand det själv nästa säsong.

Och till idioter, då menar jag riktiga megaidioter till Realsupportrar som kallar Pep för feg, ynkrygg och massa annat; Feg är den som inte kan ta en enda förlust utan att skylla på någon annan, vare sig det är domarna eller sina egna spelare. Feg är den som inte kan hålla käft och vinna 14 titlar på 4 år. Feg är inte den som spelar världens offensivaste fotboll, slänger ut klubbens dyraste värvning genom tiderna efter 1 år, feg är inte den sätter klubben före sig själv och beter sig som en normal människa i alla sammanhang.

Gissa vem den fega är..
Barcelona Mido
2013-01-16 17:27
Bra val av Pep men det var inte det laget jag hoppades på, han valde en klubb som egentligen inte behöver hjälp,, de är bästa laget i tyskland,,, men det är hans val å det ska respekteras, längtar till en match mot BM
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cedqvist
2013-01-16 17:22
BB-Barceloneta

Konstig inställning tycker jag, Pep har ingenting att bevisa annat än för vissa lätt underutbildad kritiker från England och Real. Varför skulle ha då ta ett lag bara för att bevisa någonting för dem?
BB-Barceloneta
2013-01-16 17:19
Pep klar för Bayern alltså. Om jag ska vara ärlig så var det varken det jag trodde eller hoppades på. Det jag vill är att Pep ska få det där riktiga erkännandet som jag tycker han förtjänar. Visst har han en enormt hög status nu men det finns fortfarande belackare som påstår att han inte var hjärnan bakom Barcelonas fantastiska resultat de senaste åren, vilket jag själv hävdar. Därför hade det varit mer intressant om han tagit en klubb med lite mindre framgångar under 2000-talet än vad Bayern haft för att kunna få det riktiga erkännandet. Det enda jag ser som skulle kunna ge honom det där erkännandet som jag tjatar om är om han skulle lyckas vinna Champions League. Tyska ligan har ju Bayern vunnit överlägset flest gånger genom åren och just det skulle väl inte riktigt ses som en stor triumf, snarare ett enormt misslyckande om han inte vann. I mina ögon har han mer att förlora än att vinna, tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona YYEA
2013-01-16 17:18
Dålig nyhet för Robben
Barcelona Gabriel
2013-01-16 17:17
Kunde inte vara gladare över Peps val utav klubb. Bayern känns rätt på alla möjliga sätt. Skönt att slippa se honom i Chelsea eller City också.
Barcelona Andresito
2013-01-16 17:16
Grattis Pep! Ett stort lycka till!
Barcelona Federer
2013-01-16 17:14
Grymt att Pep tar över Bayern. Härligt att han inte går till Chelski eller City och tar över en riktig klubb.
Barcelona Occi
2013-01-16 17:08
Grande Pep. Jävlar vad intressant det kommer bli. Perfekt lag att ta över, kunde inte valt en bättre klubb.
Barcelona Abbe.
2013-01-16 17:05
Ger mig fasen på att Pep dyker upp i München och snackar flytande tyska när han presenteras som ny tränare i juli.
Barcelona Abbe.
2013-01-16 17:00
Häftigt, Pep till Bayern München!

En intressant klubb han väljer att ta över. Kul!

Hade hoppats att han skulle chocka alla och gå till Brescia, som under sin spelarkarriär, men det stannade vid en förhoppning. :-)
Barcelona elbraco - CP5
2013-01-16 16:55
Guardiola officiellt klar för Bayern Munchen!

edit; var visst inte först på bollen.
känns, som älgen redan har skrivit, som att Bayern är helt rätt klubb för Pep. Bra ungdomsakademi, många spelare med klubbkänsla och rent generellt en av de bäst organiserade klubbarna i världen. Tror att Pep har stor respekt hos Uli Hoeness också vilket bör ge han rätt stor frihet.

Barcelona den närkingska älgen
2013-01-16 16:54
Pep är klar för Bayern München, kul!

Känn som rätt val för Pep. Välskött klubb med ett välfungerande system när det kommer till egna produkter i A-laget. Han får spelare som är tillräckligt skickliga för att spela det spel Pep vill och får dessutom jobba under betydligt mer städade förhållanden än i Chelsea. Skönt att slippa se honom i City, hade på något sätt känts fel.

Grattis till nya jobbet!
Barcelona AGM
2013-01-16 16:40
Corazon

Spelar ingen roll hur vi ställer upp. Vi ska ändå vinna mot Malaga på hemmaplan oavsett hur vi ställer upp med tanke på den trupp vi har och att vi knappt har skador.

Pinto
Montoya Bartra Puyol Adriano
Thiago Song Xavi
Alexis Messi Tello

Så borde vi ställa upp. De som behöver speltid får speltid samt att Messi,Xavi,Puyol finns på varsin position så att de andra ändå känner sig trygga.
Barcelona Corazon
2013-01-16 15:24
Jag hoppas tito ställer upp med bästa laget ikväll för att avgöra på hemmaplan, för att sedan kunna spela avslappnad i returen..
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-01-16 15:17
@R10 Gaúcho:


det är sjukt vilken teknik han besitter, speluppfatingen är fenomenal och passningarna och dom känsliga fötter går inte ens att beskriva, enligt mig den bästa genom tiderna, dom 3 åren han hade sin prime var han lätt och är den bästa
Barcelona R10 Gaúcho
2013-01-16 14:59
Vill passa på och rekommendera en video nu när det ändå inte skrivs så många inlägg vid den här tiden.
Det är en film på the one and only Ronaldinho, lite annorlunda klipp som inte vanligtvis visas på de andra videon. Vilken talang, skicklighet och speluppfattning! Det är så sjukt att varje rörelse och drag har en mening bakom (till skillnad från andra spelare). Ibland saknar jag dessa tider hur dominerande Barcelona än är idag.
Barcelona Barca King -
2013-01-16 14:40
En vacker dag kommer all fusk avslöjas i La liga i större grad än Italiens. Då kommer bevis komma fram att Madrids 31 liga titlar är köpta med pengar bara djävulen vet vart de pungar fram. Minns ni förra säsongen, Peps sista? Jag undrar hur mkt heorin pengar Perez la på att köpa hela domarkåren. Nu när pengarna inte flöder in ser domsluten normala ut. Innan de gick ut och bitchade om det förre Valencia matchen hahahah.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King -
2013-01-16 14:32
Bra sagt av Soldado! De klagar för allt, nästan som tiggare. Källaa: Goal.com "Referees can be wrong once, but should not be so much [as tonight]. And it makes you wonder. They don’t want to withstand the pressure of being wrong against Real Madrid. "If it has served them to talk all this week then I think there are institutes that should control their statements. Statements that come from Real Madrid nowadays do not benefit the sport.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baronen
2013-01-16 13:51
R10 Gaúcho

Faktiskt. Tycker vi ska trycka på med en riktigt slagkraftig elva och slå död på detta dubbelmöte redan i kväll. Vore ju det absolut smartaste. Samtidigt som Malagà inte kommer med sitt allra starkaste lag, ökar chanserna för vinst med betryggande marginal.
Barcelona R10 Gaúcho
2013-01-16 13:36
Min elva:

Montoya - Pique - Bartra - Alba
Busquets
Cesc/Xavi - Thiago
Pedro - Messi - Iniesta

De jag absolut vill ska spela hela matchen är Bartra och Thiago. De förtjänar en ärlig chans. Om vi sedan tar oss en ledning med ett par mål så kan jag tänka mig ett tidigt byte av viktiga spelare som Messi, Iniesta etc, som försvararna gärna går in lite hårdare på, så att de får "vila" och slippa några onödiga skador. Sanchez vill jag senare se som ett inhopp (beroende på matchbilden).
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2013-01-16 13:22
Vilka hoppas ni får starta ikväll? Jag vill att montoya, bartra och thiago:-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2013-01-16 13:21
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-01-16 13:00
Visca Hombre!
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-01-16 12:31
"Sandro Rosell has revealed that Manchester City has launched several failed raids to snap up Barça players and executives. "There have been offensives from City at all levels of the club's structure, but no one wants to leave. They wanted to fish here, but no one is biting", he told Catalan radio channel 'RAC 1'."

Fy fan vad jag mår illa över den där plastklubben. Ge fan i och försöka sno personer från Barcas ledning eller spelare bakom ryggen på klubben.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-01-16 12:30
Villa är officiellt skadad och helt utesluten från spel i kväll och väldigt osäker till helgens ligamatch.
Barcelona R10 Gaúcho
2013-01-16 12:27
Någon som vet om Villa fortfarande är skadad efter senaste cupmatchen?
Barcelona Deulofeu
2013-01-16 10:40
Han inte bara leder skytteligan i segundan utan har även gjort det snyggaste målet under första halvan av denna säsongen.

Visst flyttas han upp till nästa år?
Annons: