/spanien/barcelona/forum/907.aspx/spanien/barcelona/forum/907.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
MotFinal17
2017-03-17 13:54
Hej! Jag blir väl borttagen härifrån inom kort men ville bara skriva att jag ser fram emot mötena mot er. Tankegångarna är ungefär detsamma i Juventus-forumet som här: tufft men vi slapp i alla fall Bayern. Ni är fortfarande i era bästa stunder absolut vassast i världen framåt medan jag anser mitt Juventus vara världens bästa lag defensivt(i konkurrens med ett AM i slag). Offensiv briljans och individualitet mot taktik och defensiv, förenklat givetvis. Att ni får avsluta hemma känns lite oroväckande då era spelares tro på dom själva lär vara enorma oavsett resultatet i Turin, tack vare vändningen mot PSG. Samtidigt är vi helt sinnessjukt mycket vassare än PSG på att spela på resultat. Deras kollaps är en skam, det gjorde fysiskt ont att se för en Italienälskare. Det kommer inte att hända i dessa två kvartsfinaler. Vi har under de senare åren utvecklat en förmåga att spela som bäst mot de bästa lagen. Hade Evra rensat istället för att dribbla i den 90:ende spelminuten i returmötet mot Bayern förra året hade vi slagit ut dom efter en fantastisk insats i Munchen. Året innan det slog vi välförtjänt ut Real efter att ha varit smartare och taktiskt skickligare än dom. I finalen var ni bättre även om vi inte gjorde bort oss på något sätt. Vi ställer vårt hopp till vår defensiv och kompakthet samt faktumet att ert mittfält inte är lika briljant som för ett par år sedan. Det är inte vårt heller, om man ser till vilka vi hade på mitten mot er 2015, men vi har avlöst spelartappen bra. Det kommer att bli helt otroligt ovisst. Blir att bedöva sig med alkohol när matchen drar igång för att dämpa oron över MSN. Må bästa lag vinna! neymar JR/// Vi har en bredare trupp i år. Ingen tycker att vårt mittfält är bättre nu jämfört med 2015. Jag skulle dock inte byta Pjanic mot Pirlo då den förstnämnda har gjort det väldigt bra samt att Pirlo inte är bra i presspelet. Vidal är givetvis väldigt saknad. Han ersätter man inte, bäst i världen på sin grej. Higuain har gjort det så pass bra att avsaknaden av Tevez inte är så stor även om han absolut skulle ta en tröja även i dagens lag. Anfallet har dock bättre bredd. (Higuain, Dybala, Mandzukic)(Tevez, Morata, Llorente). Försvaret är äldre men inte sämre. Barzagli har tappat lite men det har inte någon större impact då vi nu lirar med endast två mittbackar. Chiellini är fortfarande ett monster och Bonucci stabil och spelmässigt briljant. Det är lag som är bra på olika saker(2015 vs idag). Mittfältet är sämre, anfallet lite bättre, truppen bättre. Det blir spännande det här!
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-17 13:49
Hur Juventus fansen kan få för sig att dom har bättre lag nu än vad dom hade i finalen är obegripligt. Tevez > higuain Pirlo > pjanic Vidal> oavsett vem som spelar där nu. Försvaret har både blivit äldre och sämre, spelarna hamnar i dispyter med tränaren. Ypperligt tillfälle att scouta dybala.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2017-03-17 13:40
[QUOTE=JUSSI BJÖRLING]skit. Då får real en mer dag att vila sig inför el clasico [/QUOTE] Fördelen är att vi får 8 dagar mellan våra CL matcher och Real får 6 dagar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-17 13:37
[QUOTE=Bosketts]Varför skulle inte Pique-Umtiti få spela i mittlåset? [/QUOTE] Vi spelar tre backslinje numera ju?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-03-17 13:37
skit. Då får real en mer dag att vila sig inför el clasico
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-03-17 13:37
Barcaholic Härligt! Tänkte väl att Uefa inte skulle gå miste om tittarsiffrorna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2017-03-17 13:29
L.A.M Nr 10 Barcelona möter Juventus 11 & 19e april medan Real Madrid möter Bayern 12 & 18 april.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-03-17 13:26
Jag är som de flesta andra ganska nöjd med lottningen. För vår del anser jag att Bayern hade varit absolut svårast, där hade jag sett oss som underdogs, om än knappt. Det intressanta är att både Barca och Real enligt mig fick den bästa möjliga lottningen utav de tre som var kvar när de två första matcherna lottats. Real tror jag hade haft svårare mot Juve än oss och vi svårare mot Bayern. Men såklart två riktigt jämna stormöten. Vet någon förresten om dessa matcher spelas samtidigt? Jag antar att det borde vara så eftersom att det är det tredje respektive fjärde mötet, men hade varit så oerhört trist då man ser enormt mycket fram emot båda två.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-03-17 13:25
#haffagamladamen
Barcelona Blaugrana91
2017-03-17 13:18
En helt ok lottning, Juventus var väl knappast drömmmotståndet men det fanns tuffare motståndare vi kunde ha lottats mot Bayern och Atletico. Så jag är nöjd. Härligt också att Real för en gångs skull får en tuff lottning, nu tror ju inte jag att vi kan räkna ut dem helt men nog är Bayern favorit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-03-17 13:15
Roliga kvartsfinaler. Egentligen inget lag som är direkta favoriter, utan samtliga får en svår nöt att knäcka. Som det ska vara i de här sammanhangen. Vinner man inte mot de bästa lagen så är man inte bäst i Europa. Punkt.

Ska man försöka ge sig på ett lite vettigare försök att tippa skulle det kunna sluta ungefär såhär:

* Dortmund - Monaco = 65% - 35% chans att gå vidare.
Här bör Dortmund ha ett litet övertag med tanke på den rutin de införskaffat i CL, men Monaco är inte att leka med. Kommer bli två väldigt roliga matcher hur som helst.

* Leicester - Atletico Madrid = 30% - 70%
Två defensivt inriktade lag, där ett för säsongen rätt svajigt Atletico möter ett lika svajigt Leicester. Atletico kommer vara tvungna att föra matchen.

* Real Madrid - Bayern München = 45% - 55%
Förmodligen den jämnaste av alla möten. Kommer säkert avgöras på dagsform. Ger Bayern en liten fördel då Ancelotti känner Real och Zidane väldigt väl, och är en erkänt duktig matchcoach.

* Juventus - Barcelona = 40% - 60%
Normalt sett ska Barcelona gå vinnande ur ett dubbelmöte med Juventus. Men med tanke på hur svajiga vi är i år kan egentligen allt hända. Vi har också fördel att få avsluta hemma (och chans att vända på ett underläge...).
Barcelona Blaugrana91
2017-03-17 13:13
[QUOTE=Culés]Förresten, vi möter vinnaren i Bayern - Real, inte sant? [/QUOTE] Nej lottas igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2017-03-17 13:13
Cules Nej dom lottar semifinalerna :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culés
2017-03-17 13:07
Förresten, vi möter vinnaren i Bayern - Real, inte sant?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-17 13:05
Breaking: Real Madrid fans has started a petition to start a new draw UCL again.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culés
2017-03-17 13:05
Haha Iniesta70, klockren referens... Tack för att du har fått mig att skratta återigen. Men det bästa med denna lottningen måste ju ändå vara Bayern-Real, nu kan vi inte längre säga att det är upplagt för det där är mardrömmen för Real. Blir två intressanta matcher det där. Nej men fy vad trevligt, det blir svårt för våra kära ärkerivaler det här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-03-17 13:03
@El Pistolero #9:


Varför skulle inte Pique-Umtiti få spela i mittlåset?
Barcelona Iniesta70.
2017-03-17 12:58
Japp, det blir till o dansa med den gamla damen, en stilren, klassisk Cougar är hon. Svårflörtad som få, här hjälper inte de gamla raggnings replikerna, nix, inga klyschor biter på henne, rutinerad som hon är. Men med en samba dansande brasse och en karismatisk Uruguayare med bett o en hett steppande liten argentinare med en diabolisk charm så lär vi även få denna gamla dam på rygg...
Barcelona DM1982
2017-03-17 12:50
[QUOTE=Puyol s.k. LEGEND!!!]Hej!! Tänkte kolla angående biljetter till Juventus matchen, på Camp Nou såklart! Jag utgår från att biljetterna kommer vara slutsålda, speciellt då vi är en familj som vill åka och vårt enda "krav" är att sitta tillsammans. Därför är inte "köpa-utanför-arenan" ett alternativ. Vi kommer åka måndagen den 17 April, d.v.s. en eller två dagar innan match. Så min fråga är, vart jag enklast och billigast kan köpa biljetter till matchen? Kan även tillägga att jag inte är medlem på hemsidan. Så om någon är medlem och känner att man kan tänka sig köpa biljetter och sälja till mig (man kan få lite pengar extra) så tackar jag och tar emot! Tack på förhand! [/QUOTE] Om du med sitta tillsammans menar precis bredvid varandra kan det bli svårt. Kan vara så att ni får räkna med att sitta i samma sektion men det kan vara flera rader ifrån varandra. Var på hugget, kan funka trots allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi es el fenómeno número uno
2017-03-17 12:48
En fråga, 92% av folket här inne tror Real har åkt ut mot Bayern innan matchen har ens spelat? Inläggsfotboll tar en långt, tillräckligt långt för att kunna vinna en buckla. Snälla var ödmjuka (!). Juve blir jätte svår nöt och knäcka. Otroligt mycket kommer hängas på hur första mötet slutar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-03-17 12:45
El pistolero Roberto kan spela högerback. Tror vi kör 4-3-3 borta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Puyol s.k. LEGEND!!!
2017-03-17 12:45
Hej!! Tänkte kolla angående biljetter till Juventus matchen, på Camp Nou såklart! Jag utgår från att biljetterna kommer vara slutsålda, speciellt då vi är en familj som vill åka och vårt enda "krav" är att sitta tillsammans. Därför är inte "köpa-utanför-arenan" ett alternativ. Vi kommer åka måndagen den 17 April, d.v.s. en eller två dagar innan match. Så min fråga är, vart kan jag enklast och billigastn köpa biljetter till matchen? Och vad brukar biljetterna ungefär kosta? Kan även tillägga att jag inte är medlem på hemsidan. Så om någon är medlem och känner att man kan tänka sig köpa biljetter och sälja till mig (man kan få lite pengar extra) så tackar jag och tar emot! Tack på förhand!
Barcelona Barcadinho.
2017-03-17 12:44
Jag är också nöjd med lottningen, framförallt för att temporärt slippa tänka på riktiga resp konspirations teorier. Lagerbäck har fel, det är inte Suarez vanliga
förstärkning i straffområdet som är stora hotet, snarare fusk högre upp i pyramiden. Man har sparkat ett par hajar därpå, men frågan är om hela smutsen är borta. Återstå att se.

Kul med ett rätt nytt motståndarlag. Man har typ tröttnat på "vanliga" lottningslag. Det blir nog svåra matcher.
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-17 12:43
[QUOTE=The Reporter 2.0]Jag tycker nästan att det e bra med busquets borta första matchen borta. Spela Mascherano centralt så är vi säkra på att någon kommer smälla på och ta jobbet. Vi behöver inte spela bäst fotboll borta bara vi täpper till bakåt. [/QUOTE] Ja men spelar Masche på mittfältet så måste Mathieu spela mittback.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-03-17 12:42
Jag tycker nästan att det e bra med busquets borta första matchen borta. Spela Mascherano centralt så är vi säkra på att någon kommer smälla på och ta jobbet. Vi behöver inte spela bäst fotboll borta bara vi täpper till bakåt.
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2017-03-17 12:37
Kan ha varit faxmaskinen som strulat igen.
Barcelona Smogen
2017-03-17 12:36
Gillar lottningen, både för oss och Real. Även om jag tror Juventus kommer bli en tuff motståndare!

NEN, någon som vet när Real senast började hemma i en slutrunda i CL? Känns som dom har ca 90% av sina matcher som avslut på bortaplan. Det är ju en klar fördel, rent statistiskt, att avsluta hemma.
Ska sägas att vi har rätt flyt med det också, samt att jag är väl medveten om att åttondelsfinalerna ger fördel till gruppvinnaren.
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-17 12:35
[QUOTE=Andresito | 94:40]Kom precis på att Busquets kommer missa mötet i Turin.. Ouch. [/QUOTE] This is bad... Vem ska ta hans plats?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
2017-03-17 12:34
varför får vi altid möta liga champions. Först Psg nu jävla Juventus. fan va tråkigt att vi inte fick något lättar motstånd. Garanterar att vi får Bayern i Semi. 100%
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2017-03-17 12:34
@Andresito | 94:40:


Jag tycker bara att det är positivt. Busquets brukar bli misshandlad och buad på bortaplan. Dessutom har han gjort sina sämsta matcher denna säsong på bortaplan.
Annons: