/spanien/barcelona/forum/9052.aspx/spanien/barcelona/forum/9052.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelonistas
2013-02-06 14:56
Självklart vill Masken stanna vem vill inte stanna i en klubb som Barcelona? Vem vill inte stanna i tidernas bästa klubb lag där han har privilegiet att kunna spela med spelare som Xavi,Messi,Iniesta, samt att kunna vinna stora titlar varje säsong?.

Han tjänar flera miljoner, pengar som han inte är värd med tanke på hur dålig han faktiskt är.
Barcelona Katalano
2013-02-06 14:54
Barcelonistas
Jonas - tots units fem força

Kun spelar ytter i landslaget och passar utmärkt ihop med messi. Han skulle peta alla våra nuvarande anfallare utom iniesta. Pedro hade fått kämpa ordentligt för en plats och om Aguero hade utfört ett bra deffensivt jobb så skulle han ha sin plats given så länge han presterar. Alexis och Villa hoppas och tror jag lämnar efter denna säsongen. Alexis för att han inte är tillräckligt bra och Villa för att han vill lämna och inte får förstoende att spela.

Tror inte att ryktet stämmer dock. Kommer Neymar och/eller hummels så finns det inte ekonomi för Aguero också.

Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-02-06 14:51
Jag tror att Mascherano stannar. Läser man intervjun med honom i EMD så vill han inget hellre än att stanna så länge som möjligt.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-02-06 14:50
@-SAMI-:

Barcelona Hetfield
2013-02-06 14:47
Är det så många mittbackar? Även om Hummels köps så har man bara Pique som är en renodlad mittback.

Puyol blir inte yngre, Bartra är långt ifrån klar. Därför är det viktigt att ha Mascheranos rutin, även om det innebär att han startar efter Hummels och Pique. Mascherano är fortfarande en världsklasspelare som är given i landslaget och som har många matcher under bältet. Om man säljer Mascherano så förlorar man en viktig bit av rutin och bra egenskaper som Song inte kan väga upp på långt håll. Mascherano passar bättre in i Barcelonas spel än Song, och det är ingen kritik mot Song som spelare, men han dominerar när han får sätta raka passningar och får spela lite högre upp, vilket inte kommer att hända i Barcelona. Jag skulle föredra Mascherano i laget än Song, och som sagt, det är inte att Song är en dålig spelare. Den sociala aspekten är bara en faktor.
Barcelona -SAMI-
2013-02-06 14:47
Jonas - tots units fem força
Länk?
Barcelonistas
2013-02-06 14:45
Jonas - allt det där är bara BS finns inte en chans att Aguero kommer till Barca. Han platsar inte i detta klubb laget, vem ska han peta?. Lägg därtill att Neymar har skrivit ett förtidskontrakt och kommer anlända till klubben nästa år.

Iniesta och Messi är säkra på sina positioner, däremot är det mer tveksamt vad gäller Pedro. Neymar kommer vara sugen på att redan från början visa vad han kan, och då har vi även Sanchez och Pedro, samt (Villa om han inte säljs). Det finns ingen plats för anfallare i Barca längre...
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-02-06 14:40
Officiellt: Bayern Munchen möter FC Barcelona i en vänskapsmatch 24 juli.

Fantastiskt!
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-02-06 14:39
Det florerar rykten om att Barca ska vara redo att punga ut 45 miljoner euro för Kun Agüero. En fantastisk lirare, oerhört Messi i sin bollbehandling och dessutom en krigare som sällan filmar. Frågan är dock vart han skulle lira, han är ju knappast en kantspelare?
Barcelonistas
2013-02-06 14:34
Det viktigaste den här säsongen är att ta hem både Cl och ligan, vi har ju i stort sett redan säkrat liga titeln. Och i Cl så finns det inte många lag som kan stoppa oss.

Neymar och Hummels kommer köpas in nästa säsong då det absolut viktigaste blir att försvara Cl titeln. Jag är sten säker på att det blir en framgångsrik säsong där vi tar hem både ligan och Cl. Vad gäller CDR så är det ingen titel som klubben prioriterar, det sköna vore ju att slå ut Madrid men annars att vinna själva titeln är inget jag kommer och fira så där jätte mycket över.

CDR är mer en titel där man tar plåster över såren efter en fiasko säsong.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-02-06 14:29
Då spelar det ju ingen roll att Masch kan spela mittback, eftersom vi kommer ha tillräckligt med folk på den positionen också.

Ingen av dem är någon Busquets, så personligen spelar det mig ingen roll att Mascherano en gång tiden var en bra def mittf och spelar på positionen i landslaget en gg/månad.

Antar att vi helt enketl resonerar olika, och utifrån olika parametrar.
Barcelona Grande Barca
2013-02-06 14:25
Någon som kan säga eller länka någon sida om arg trupp ikv te matchen o eventuella startelva? tror ni messi spelar mer än 45 minuter ?
Barcelona R10 Gaúcho
2013-02-06 14:24
YYEA

Jag tror inte att vi behöver någon forward eller släpande forward i laget. Vi har ju Messi som en falsk 9:a. Tror heller inte att de hade passat in i det spelsystem som vi spelar. Däremot saknar vi yttermittfältare, om man nu inte ger Villa eller någon annan chansen att komma igång igen och lyckas komma i form.

Men vi får även tänka på att Santos inte släpper Neymar förrän 2014 efter VM. Enligt kontrakt så ska han inte säljas innan.
Barcelona Hetfield
2013-02-06 14:12
Det spelar ingen roll att Song kan spela som offensiv mittfältare då laget har gott om offensiva mittfältare, han kommer inte att få spela där.

Mascherano är en bättre defensiv mittfältare och hans egenskaper passar bättre i Barcelona. Song ser bara förvirrad ut och han passar inte i possessionfotbollen.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-02-06 14:11
Njae, Song och Masch fyller lika många funktioner på planen.

Song kan spela som både off och def mittfältare, medan Masch kan spela som pivote och mittback.

Nej, casha in på Mascherano om Hummels köps in.
Barcelona YYEA
2013-02-06 14:10
Är det bara jag som vill se Aguero/Teves istället för Neymar i Barca?
Barcelona YYEA
2013-02-06 14:10
Är det bara jag som vill se Aguero/Teves istället för Neymar i Barca?
Barcelona påfågeln
2013-02-06 13:37
Klarar Song av att vara nöjd med att vara Busquets ersättare så är det väl inget att klaga på så länge han gör det bra där. Busquets roll är extremt viktig så en bra ersättare är nödvändig. Men varför inte Mascherano dög som den ersättaren är en bra fråga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona elbraco - CP5
2013-02-06 12:54
Jag tror vi alla tycker att Song var ett dåligt köp, inte för att han är en dålig spelare för det är han inte, men för att han inte har en roll i dagens Barca. Kan inte lira mittback och kommer inte kunna spela högre för där har vi flera andra som aspirerar på att vara andrefiol. Han kan få ersätta Busquets som mest.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-02-06 12:44
Mojito

Jag tog upp hans personlighet som en faktor, inte en avgörande faktor. Det är en viss skillnad där, och då är det lättare att förstå, därav "lägg till".

Jag tycker att Mascherano är en bättre defensiv mittfältare och han fyller fler funktioner i laget än Song.
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2013-02-06 12:43
Zubizarreta har gått ut och sagt i Catalunya Radio att man har inlett förhandlingar med Deulofeus agent, Gines Carvajal, samme agent som representerar Valdés, för att förnya ynglingens kontrakt.

För hoppas att Zubi talar sanningen den här gången, eller att han inte är ute och cyklar som han var när det gällde Valdés. Då sa sportchefen att förhandlingarna gick hur bra som helst och det visade sig inte alls stämma.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-02-06 12:42
Hetfield

Lustigt att detta kommer från dig som brukar prata om att det inte räcker med att vara en snäll kille för att platsa i truppen. Men du har kanske ändrat åsikt?

Anledningen till att valet faller på Masch och inte Song är att det blir lättare att casha in på Masch än kameruniern. Som pivote är de ungefär lika bra sett till den begränsade speltid de ges. Dessutom ger det Bartra fler möjligheter till speltid eftersom Tito 9 ggr av 10 skule välja Masch före.
Barcelona Hetfield
2013-02-06 12:35
Mojito

Varför ska man sälja Mascherano? Det är snarare Song som ska säljas, Mascherano kan fortfarande spela som defensiv mittfältare ifall Hummels kommer.

Lägg till att Mascherano är en viktig del av laget utanför planen, han är väldigt professionell och nära vän med Messi.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-02-06 12:22
Appen finns så klart även för android.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-02-06 12:18
Ni som vill se England - Brasilien i kväll (den går inte på någon svensk tv-kanal) kan göra det i appen FilmOn Live Tv Free. Bara att ladda ner till iPhone. Matchen går på den engelska kanalen ITV1. Har man sen också Apple Tv hemma, som jag :), är det sen bara att föra över sändningen till sin Tv.

Håll tillgodo. :)
Barcelonistas
2013-02-06 12:05
Hummels kommer inte tacka nej, han hade sprungit hit som en antilop. När du får en chans att spela för Barcelona så tackar du inte nej, det är allas dröm att spela för den här klubben.

Alla spelare i världen vill vara en del av tidernas bästa klubblag. Spelar du för Barca så kommer du skriva in dig stort i historie böckerna, där folk kommer komma ihåg en back vid namn Hummels. Titta på Masken tex, säga vad man vill men han tillhör detta laget, och bara det att han sitter på bänken gör honom unik. Då han är en del av detta laget!.
Barcelona R10 Gaúcho
2013-02-06 12:02
Någon som har hört/vet ifall det finns någon chans till att Ronaldinho får starta idag mot England?

Sorry för OT.
Barcelona R10 Gaúcho
2013-02-06 12:00
Fördelen med när vi ger ett bud på någon back är nog att det vore väldigt lockande för denne.

För det första är det Barcelona, vilket innebär nya titlar och att spela i kanske världens bästa lag för tillfället.
För det andra så tror jag att det lockar backar då vi har väldigt mycket bollinnehav, vilket även innebär att man får mycket bollkontakt och får vara en stor del utav laget både när vi går till anfall samt när vi försvarar.
Hoppas verkligen inte att Hummels tackar nej ifall vi lägger ett bud på honom!
Barcelona Barcaholic
2013-02-06 11:17
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal

En värvning av Hummels hade varit så jävla bra. Hade nog firat värvningen lika mycket som en Liga guld. Vi behöver verkligen en mittback, och Hummels är bland de bästa samtidigt som det känns att han verkligen skulle passa in i Barca. Sen att det betyder att Mascherano får mindre speltid gör inte saken sämre, haha.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-02-06 11:13
Barcelona scouts already watched 6 games of Dortmund's Hummels this season. Excellent reports. First centre back option. Fee around 30M [as] Även om det blir en 19-mannatrupp nästa säsong, hoppas jag Hummels är en del av den.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: