/spanien/barcelona/forum/901.aspx/spanien/barcelona/forum/901.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ardimessi
2018-01-19 15:32
Enligt as så går coutinhos rehab bättre än väntat så det sägs att han kan vara tillbaka till espanyol matchen
Barcelona L.A.M Nr 10
2018-01-19 15:31
Får inte riktigt ihop det i och med en potentiell värvning av Griezmann. Den enda hyfsat troliga tolkningen är att man ska påbörja någon form av utfasning av Suarez. Detta hade varit delvis förståeligt i höstas, men nu har han hittat formen. Jag ser inte riktigt varför han inte skulle kunna leverera samma prestationer ett par år till, i synnerhet inte med hans inställning och det faktum att han i princip aldrig är skadad. Messi, Suarez, Griezmann, Coutinho och Dembele är spelare som, inte bara pga prestationer utan också status och prislapp, inte kan sitta på bänken under en längre tid. De flesta med ett någorlunda fotbollsöga kan nog se att det blir rätt svårt att få in allihopa i startelvan, om ens 4 av dem. Paulinho/Rakitic-Busquets-Coutinho Messi-Suarez-Dembele Detta är nog det enda sättet vi i nuläget ska få plats med alla offensiva stjärnor, och även denna formation anser jag vara lite väl offensivt viktad. Detta är som ni ser, utan Griezmann som i och med sitt intåg skulle försvåra saker ännu mer. Det skulle vara intressant att veta hur ni tänker kring detta. Det är självfallet positivt med en stark bredd, men ibland kan det gå överstyr. Speciellt eftersom Valverde den här säsongen hittat en perfekt balans där inte hur många offensiva spelare som helst får plats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2018-01-19 15:15
the cameroonians Har undrat över en sak. Hur kommer det sig att just vi har en sådana enorma löneutgifter? Visst att Messi, Suarez, Iniesta och några till ska ha det, men jämfört med många andra storklubbar tycker jag vi har ganska många "medelmåttiga" (relativt) spelare i truppen som troligen inte hade klagat med en ganska låg lön, de får trots allt chansen att spela för Barcelona. Jag hör inte samma diskussion hos exempelvis Real, Bayern eller United.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid min legend , Puyol .
2018-01-19 15:08
Nu när Goretzka är klar för Bayern plockar ju vi självklart tillbaka Thiago i Sommar. Ett mittfält med Busq,Coutinho,Paulinho och Thiago hade utan tvekan varit världens bästa. Vem som spelar i anfallet bredvid Messi är en småsak , detta mittfält kommer ge anfallarna bästa möjliga understöd. Det som får mig att oroa kring Thiago är hans skadebekymmer, 631 spelade minuter i ligan....
Barcelona Katalano
2018-01-19 14:47
@FCB_Messi:


Allt beror på hur Valverde vill spela framöver. Är tanken att man vill spela Messi centralt med 2 yttrar som både är bra med bollen och i passningsspelet och samtidigt löper mycket i djupled för att göra mål så är Griezmann perfekt för rollen. I så fall blir det ju helt felbalanserat med exempelvis Dembele och Coutinho på kanterna eftersom ingen av dem hotar i djupled och drar isär backlinjen.
Barcelona Mezziahs
2018-01-19 14:42
@tikitaka när har digne spelat dåligt?

@fcb_messi vilken rodrigo? vilket lag spelar han i?
Barcelona FCB_Messi
2018-01-19 14:41
Hoppas inte Griezmann kommer . Det är inte den spelartypen vi behöver . Vi behöver en anfallare . En toppforward . Han behöver bara ha två attributer anser jag . Att kunna ta emot en boll med ryggen mot motståndarna och hålla ifrån , och löpa mycke i djupled . Det är en sån anfallare Messi behöver ha framför sig . Resten sköter Messi själv . Vem har vi då med dom attributerna ? Kane ? Lewandowski ? Aguero ? Det är väl dom "stjärnorna" jag kommer på. Sen har vi några outsiders som jag VET hade gjort ett kanonjobb framför Messi och det är Rodrigo och Zaza.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2018-01-19 14:24
I januari lämnar ännu mer dökött i form av Vidal, Deulofeu, Rafinha, Mascherano, samt att Turan redan lämnat!
Tiki-Taka
2018-01-19 14:23
Spelar som måste lämna i sommar är Digne, D Suarez och A Gomes. Spelare som definitivt inte håller Barca klass, bara att slänga i soporna!
Barcelona Duda
2018-01-19 14:16
Katalano / Instämmer att han inte är en spelare vi egentligen behöver, dock så hade jag velat ha honom på bekostnad av André Gomes. Plus, att få in en talang, som har potentialen att bli en riktig världsspelare, för en relativt billig summa, är något man ska ta på allvar när marknaden är som den är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2018-01-19 14:09
@Duda:


Rent spelartypsmässigt så anser jag att Goretzka är fel spelare för oss ändå. Han är ruskigt duktig så missförstå mig inte. Men vi har andra spelare av liknande spelartyp i Rakitic, Paulinho och Gomes. Visst skulle jag gärna ha Goretska istället för dessa då han är en något bättre spelare, men inte ännu en sådan spelartyp.
Barcelona Duda
2018-01-19 13:57
Goretzka officiellt klar för Bayern. Tråkigt, hade hoppats på att MaTS hade kunnat övertala honom att skriva på för oss! Bara att blicka vidare...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol..65i
2018-01-19 13:49
Jag känner att det är riktigt bra att förlusten kom nu och inte i senare skede. För förlusten skulle komma, det visste vi alla. Nu är det bara och köra över Espanyol på Camp Nou.
Barcelona || Cillessen #1
2018-01-19 13:45
Får göra som pique; se queda! =)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2018-01-19 13:39
@Pep - El Míster:


Inlägget var innehållslöst och samtidigt en oneliner som inte bidrar till en diskussion. Istället för att slänga hej vilt med varningar och spärrar för denna typ av inlägg så väljer jag ibland att "bemöda mig att kommentera" ett inlägg för att få en person att motivera sina tankar mer utförligt. Dvs varför Umtiti inte kommer att lämna frivilligt. Vad jag vill ha är alltså en motivering.

Din inledning i inlägget är respektlös och provocerande och du försöker göra dig rolig på min bekostnad. Jag tänker dock även här "bemöda mig att kommentera". Undvik provokationer i dina inlägg så att vi kan ha ett forum som är trevligt och respektfullt.
Barcelona the cameroonians
2018-01-19 13:17
@II Barça II:


Verkligen inte Rakuten, men;

I och med att vi fick hela Neymars övergångssumma i en enda betalning, men samtidigt kommer överens med Liverpool/Dortmund att göra delbetalningar så finns det utrymme att använda den överskjutande delen till sign-ons i kontraktförlängningar etc.
Pengarna för Neymar ska självklart återinvesteras så fort som möjligt, de gör ingen nytta på banken i ett "företag" som inte har vinst som mål, utan sportsliga resultat.

Nästa år kommer det inte att finnas samma förutsättningar, men jag tror att ledningen ser att möjligheterna att investera finns just här och nu och vill inte hamna i en situation där man har pengar som inte kan användas. Manöverutrymmet finns nu och därför agerar man.

Däremot är lönekostnaderna ff ett bekymmer.
De upptar för mycket av omsättningen löner kan inte delbetalas över flera år som spelarköp.
Ledningen kommer därför att skriva om reglerna för den ekonomiska hanteringen och frångå sina egna krav på ekonomisk "sundhet" - allt för att möta de nya villkoren på marknaden och att lönerna skenat. Gör de inte detta och misslyckas är de enligt klubbens regelverk tvungna att omgående hantera/reparera felen. Görs inte detta tvingas de per automatik att avgå.

Anledningen de kommer hävda, till skillnad från sanningen (att de överbetalat för spelare och låtit lönenivåerna galoppera iväg) är att "marknaden blivit galen" och att "vi måste tävla på samma villkor som alla andra".

Saken är dock den att Barcelona själva leder utvecklingen och det är inget annat än medvetna (och tyvärr ofta helt galna) aktioner som lett oss in på den här vägen.

1/7 börjar det nya kontraktet för NIKE att gälla, det kommer såklart att behövas för att fortsätta investera i både det sportsliga OCH Espai Barca.

Det enda ledningen är intresserade av är att säkerställa klubbens ekonomi och sportsliga styrka fram till 2021, sen kommer Bartomeu inte att få sitta längre och då är effekterna av det som händer idag upp till nästa president att fixa.
Barcelona Barca_^^
2018-01-19 13:04
@II Barça II:


Barca kanske köpte bitcoins för två år sedan :D
Barcelona Skurhink
2018-01-19 12:55
Är det bara jag som tycker att vi borde satsa på en rakare spelare än Grizman? För dynamiken i anfallet ser jag hellre Martial som spelartyp passa oss bättre, med tanke på Coutinho Messi och Dembele. Martial borde gå att lösa för samma slantar om inte mindre med tanke på Alexis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2018-01-19 12:50
Vadå Griezmann? Ingenting är klart.
Barcelona II Barça II
2018-01-19 12:45
Förstår inte vart alla pengar kommer ifrån? Coutinho, Messis kontrakt, alla kontrakt förlängningar som säkerligen ger bonus till spelarna, Griezman, Dembele osv. Har vi vunnit på lotto eller är det Rakuten?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mezziahs
2018-01-19 12:41
Väntar fortfarande på att espanyol och deras fans ska få böta för inkastade föremål på cilessen. framför domaren till och med. pinsamma fans, hoppas de åker på smisk i returen
Barcelona elbraco - CP5
2018-01-19 12:41
"Är det så att ledningen framför ett förslag i förhandlingen och att spelaren kan deala lite med högre lön ju högre klasul?"

Ja, så är det oftast.

Spelaren och agenten har ju ett intresse i att KUNNA köpas loss om man t.ex. inte trivs eller att en större klubb visar intresse. Typ som vi ev. ska göra med Griezmann.

"Borde inte Fifa införa regler för att man måste ha klasuler på spelarna?
Annars kan det ju bli så att spelaren fastnar i en klubb. Typ Verratti."

Tänker att det är upp till spelare/agent att se till att det finns en utköpsklausul, annars får man ju skylla sig själv. Klubben borde inte ha något intresse av det, nu kan de ju sätta vilket pris de vill på han.
Barcelona Nesto
2018-01-19 12:16
Är inte så insatt i utköpsklasulerna men vad är det som styr? Är det så att ledningen framför ett förslag i förhandlingen och att spelaren kan deala lite med högre lön ju högre klasul?
Såg någon lista här om dagen där tex. Ceballos har högre än Coutinho och Benzema högre än Messi.

Borde inte Fifa införa regler för att man måste ha klasuler på spelarna?
Annars kan det ju bli så att spelaren fastnar i en klubb. Typ Verratti.
Barcelona Pep - El Míster
2018-01-19 12:11
Tröttaste inlägget idag går till... *trummvirvel* Katalano! Grattis! Klart som korvspad Umtiti kommer förlänga! Han stormtrivs - det ser man. Vi verkar ju bygga lite av en fransk stomme i laget om dessutom Griezman ansluter till sommaren. Eller vill du ha info/källa på varenda spekulation/kommentar här inne? Att du ens bemödar dig kommentera Cillessen #1:s inlägg på det sättet förvånar mig. Hens inlägg var nog inte syftat till att ”lugna” ner någon här inne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Monomani
2018-01-19 11:43
@Meneysuarez91011:


Såg igår på twitter att han hyllade Piqués förlängning. Borde vara ett gott tecken.

Skulle inte bli förvånad om nytt kontrakt offentliggörs någon gång från nu-måndag.
Barcelona Katalano
2018-01-19 11:42
@ || Cillessen #1:


"Kommer inte"

Hur vet du det? Även om jag tror du har rätt så är det ju ingenting som är säkert. Vad vi ser i media och vad vi själva drar för slutsatser kring hur han verkar trivas i laget och med medspelarna, behöver inte nödvändigtvis stämma överens med vad Umtiti själv känner. Jag vill se en ökad utköpsklausul på honom.

Om du har något annat som du baserar ditt inlägg på så dela gärna med dig, annars så är det endast förhoppningar och spekulationer och inget som "lugnar"mig i frågan.
Barcelona || Cillessen #1
2018-01-19 11:33
Umtiti kommer inte lämna Barcelona av frivilja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-01-19 11:29
Ja Umtiti är förhoppningsvis näste man att förlänga! Vill verkligen inte förlora honom pgd dagens utköpskonsul.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || Cillessen #1
2018-01-19 11:25
Klausulen ligger på 500 miljoner €
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || Cillessen #1
2018-01-19 11:23
Roberto förlänger nu med, 2018 blir bara bättre och bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: