/spanien/barcelona/forum/900.aspx/spanien/barcelona/forum/900.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2018-01-02 19:00
Nu börjar även journalister nära Liverpool hävda att Liverpool kan tänka sig att sälja Coutinho redan nu. Jag personligen är helt för en värvning i januari och jag ser heller inget problem i den påstådda traansfersumman på €180M.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-01-02 18:54
Såg min varning nu. Lägger ner diskussionen helt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-01-02 18:54
Hade antagligen ett bättre år en dig i privat livet ifall det var vad du försökte komma fram till. Antas att du garde ett sämre år för att du söker hitta fel!


M@Andresito:

Barcelona Andresito
2018-01-02 18:51
@Passa_Bollen:


Du måste haft ett dåligt år.
Barcelona Barcelonistas
2018-01-02 18:51
Ned Stark - menar du mig? Jag är ett större Barca fan än vad du någonsin kmr va. Jag har hållit på dom sedan 04/05 säsongen. Ronaldinho var min favoritspelare. Vet inte vad detta ha med saken att göra men men. Jag sa bara att jag stör mig på hur fel folk har om just Mes que un club. Sanslöst vad okunniga människor är. Folk har skapat sin egna bild av vad det betyder en helt felaktig bild.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-01-02 18:33
Ett av förra årets höjdpunkter för mig var när matiné eller hur han stavades (malboro) som kallar han.
Pratade nedlåtande mot sina gamla kamrater från Barca och sen när han mötte oss igen så gjorde han självmål!
Barcelona Ned Stark
2018-01-02 18:29
Vissa här inne känns som typiska Barca fans folk trollar om, det vill säga de som började heja på dem 2009 och egentligen är/beteer sig som små barn. Underskattningen och respektlösheten gentemot vissa storklubbar är skrattretande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2018-01-02 18:23
Duda Håller med dig. Tråkigt så är det många här inne som drar ner Liverpool för många vet nog inte att de är en klassisk klubb. Dem försöker bara behålla sin stora stjärna och dem har all rätt att kräva vad dem vill. Liverpool får inte respekt pga folk här inne började säkert hålla på Barca år 2008-2009. Man ska inte göra narr eller trycka ner en klubb som Liverpool för vi köpte Suarez därifrån. Förstår mig inte på många här inne. Verkar som många här inne slänger sig massa ord utan att tänka sig för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda
2018-01-02 18:13
Sjukt dåligt surr här inne. Liverpool är en klassisk klubb som förtjänar respekt, oavsett hur mycket dom vunnit under senare år. Är absolut inget Liverpool fan, men kom igen grabbar, vad är det man läser???
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2018-01-02 18:03
[QUOTE=Barcelonistas]Smogen- skrev det i ren frustration. Trött på folk som inte vet ett skit vad dom pratat om. "Mes que un club" Folk tror det handlar om att vi försöker framstå som en klubb där vi vill visa att vi är bättre än alla andra. Kolla länktips era dårar (Pool fansen) detta är Mes que un club. Bättre att läsa på historiken innan man kommer med massa bullshit. Angående Coutinho hur är det vårt fel? Killen vill hit dom vägrar släppa han. Det är snarare deras fel att dom tvingar kvar spelare som vill lämna! [/QUOTE] Liverpool får skylla sig själva. Ett lag som inte har vunnit ligan på över 20 år räknas inte som storklubb. Spelarna vill spela för lag som vinner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2018-01-02 17:40
[Goal] | Messi: "I want to be perfect and yet there are some parts of my game i have to improve to reach the maximum level." then he was asked which part? Penalties. I have to practice them more. ”To reach My maximum level”. Hade offrat en arm för att se den nivån
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Talangfabriken
2018-01-02 17:23
En liten fortsättning...

Se på Real. Innan Zidane kom in, inte mycket fungerade. Zidane har i stort sett samma trupp som Benitez. Han fick det att fungera, han fick spelarna motiverade. Nu är dom mätta, finns inte alls samma hunger. Det är fortfarande i stort sett samma trupp. Det handlar om så mycket mer än att bara ha de bästa spelarna.
Barcelona A good coach is everything!
2018-01-02 17:18
Barcelonistas // Seriöst hur gammal är du ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Talangfabriken
2018-01-02 17:16
Iniesta.70

Du "pissar inte i motvind", jag håller helt med dig. Kanske inte uttryckt det bara. Det som har hänt denna höst, (och som föregicks som sommarens transferfönster) tycker jag bevisar det orimliga och osmarta i dessa dyra värvningar. Vi tappade Neymar, en av världens bästa spelare, och betalar sanslösa pengar för hans ersättare. Men har vi fått några garantier för att Dembele kommer blomma ut? Eller vara skadefri? Naturligtvis inte. Och Dembele drog på sig en långtidsskada också mycket riktigt. Kommer han bli vår Bale? Ingen som vet, man kan bara hoppas. 1 miljard.... just saying. Vad hade vi fått om vi tagit den miljarden och lagt på LaMasia? Hur många fler instruktörer, läkare, fysiologer, scouter, träningsplaner, gym mm mm?

Vi har dessutom klarat oss bra utan Dembele. Vi hade knappast tagit fler poäng om han varit skadefri. FC Barcelona ska inte vara som Real, Man Utd, Chelsea, Man City, PSG mfl, där man betalar orimliga pengar och värvar ihop ett lag och hoppas det ska hålla några år så man kan vinna ligan och CL under den tiden. Om inte tränaren får sparken efter några månader med klena resultat, Då ska det in en ny med ny filosofi och med helt andra krav på spelare och dess styrkor. Nej Barcelona ska hålla fast vid sin modell och tålmodigt ge våra talanger utrymme, och få chans att utvecklas med de äldre spelarna. Det är detta som gör Barcelona unikt i dagens fotboll. Det är identiteten, och anledningen till att jag började hålla på Barca från första början.
Barcelona Ned Stark
2018-01-02 16:41
Varför inte satsa på 4-2-3-1? Ter Stegen Semedo Pique Umtiti Alba Iniesta Busquets Messi (NY, Dybala?) Dembele Suarez Enligt mig är Dybala bättre än Coutinho. Dock är båda mycket svåra att lösa ut så jag vet faktiskt inte vad som kan göras.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-01-02 16:36
En strålande träffsäker poäng, Kröjjff. Själv så ser jag knappt själva poängen med mina senaste inlägg, när jag vilt viftandes pissar i motvind för ett sundare, tålmodigare tänk gentemot våra "arvtagare". Speciellt när fönstret står på glänt och rykten om en ny "räddare i nöden brasse" kanske anländer inom en snar framtid, ja, kosta vad det kosta vill. Ja,Bartomeu är to m beredd att slå sönder spargrisen för att rädda klubbens offensiv. I somras skrek sig cules hesa över en Verratti värvning, ja, han skulle räta ut alla frågetecken på mitten. För Iniesta är ju slut....och Busken trampar ju vatten.. Och i somras skrek sig cules ännu hesare över en ny högerback. Ja, för i helskotta, hur ska vi klara oss med en felplacerad Roberto på Bernaube...helt jäkla omöjligt, ju..? Efter det så skrek cules så högt efter en ny offensiv kraft som skulle fylla dojorna efter "N:et" i MSN...Så Bartomeu tysta massorna med ett fynd. Dembele för miljarden...tyvärr så blev ju youngsters skadad...men, det har ju gått hyfsat ändå, ja,mirakulöst nog utan Dembele på plan.. Neymar lämnade...ja, en miljard investering..ett super-crack..omöjlig att ersätta..Barca skulle sjunka till botten, det sämsta som kunde hända hade hänt... Men, hittills så håller vi oss flytande som överlägsna serieledare, vunnit gruppen i CL, och inte en förlust i en tävlingsmatch. Och, märkligt nog så har vänsterkanten gått mot en ny vår med Alba o Iniesta i spetsen .. Ja, det är väl jag som är "The Fool on the Hill" som förespråkar svingandes "Robertos" framför miljard dansande brassar....eller nån ny taktlös Mendes investering...
Barcelona Kröjjff
2018-01-02 16:00
I all synnerhet som man kan börja sitt pensionssparande på bänken eller läktaren med mer än bra betalt och bli multimiljonär långt innan det är dags att sluta träna också. Men nog är det "vårt" fel att fotbollens lycksökare har ett särskilt gott öga för FCB. Ekonomiskt sett, så går det inte att förlora på en övergång till Barcelona, i förhållande till i stort sett vilken annan fotbollsklubb som helst i hela vida världen.
Barcelona Barcelonistas
2018-01-02 15:29
Inte vårt fel att alla spelares dröm är att kunna representera Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-01-02 15:16
Smogen- skrev det i ren frustration. Trött på folk som inte vet ett skit vad dom pratat om. "Mes que un club" Folk tror det handlar om att vi försöker framstå som en klubb där vi vill visa att vi är bättre än alla andra. Kolla länktips era dårar (Pool fansen) detta är Mes que un club. Bättre att läsa på historiken innan man kommer med massa bullshit. Angående Coutinho hur är det vårt fel? Killen vill hit dom vägrar släppa han. Det är snarare deras fel att dom tvingar kvar spelare som vill lämna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-01-02 15:03
Ribohn Fan Angående Ruiz.. Tycker personligen att "huvudet" är hans spets kompetens. Små tekniska finesser, skarvar, löpningar. Ja, det "tråkiga" enkla spelet helt enkelt. Men, visst är han teknisk, snabbt o stark, men de "små enkla" sakerna var nog det som jag fastna för först, och främst. Ta bara kvitteringen mot England i EM finalen i somras. Torres driver upp bollen ute till höger på offensiv halva. Ruiz ligger och lurar utanför ett trångt engelskt straffområde, ingen yta, ingen plats. Torres driver inåt och hux flux drar Ruiz iväg o lämnar markeringen bakom sig, in i straffområdet, får bollen i ett riktigt bra läge snett till vänster om målvakten. Jag skriker, ja, de flesta skriker: Skjut för faan!! Men nää, han lirar den snett inåt bakåt o där kommer Morey och rakar in bollen a la klassiskt Barca style. Ögon i nacken, osjälviskt, smart löpt...Det var trots allt en EM final och underläge...vem hade inte dragit till för kung o fosterland och hoppats på det bästa...inte Ruiz i allafall, han la upp den till en polare.... Sånt gillar jag.. Nu är jag jävligt dålig på att länka grejer, så dom som kan och vill. Ta gärna en titt på målet på youtube.
Barcelona Smogen
2018-01-02 14:56
@Barcelonistas:Asså, tycker du under senare år skärpt till dig rejält och förbättrar dina inlägg ordentligt, men ibland faller du fasen tillbaka i dina gamla trollspår.
Det du pratar om är en sådan attityd och en sådan inställning som den vita huvudstadsklubben ofta visat upp, det är också en av många anledningar till att många av oss inte är så förtjusta över den klubben.
Ditt inlägg osar av exakt samma attityd och det är också tyvärr en attityd som både ledningen och fler och fler Barcelonasupportrar börjat visa upp. Den får tyvärr rätt många andra att tycka illa om oss, med all rätt.
Barcelona Barcelonistas
2018-01-02 14:35
Bättre på ödmjukheten och respekten gentemot andra klubbar!
/mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-01-02 13:35
Självklart har Valverde ögon just nu på Alena och Busquets, de har ju strategiskt viktiga roller i B-laget och gör det helt ok. Ruiz måste ta sin läro period i B-laget och försöka att få en ordinarie plats där, innan han kan få ta del av en A-plats. Ja! Risken är att han tar steget till annan klubb. Då gör han ett stort misstag. Den klubben kommer också att enbart se honom som ett framtids objekt, för att eventuellt tjäna pengar på i framtiden. Det blir bänken till en början och framtiden får utvisa vad det blir. Ruiz problem är lite så som en del beskriver honom. Han är bra på en hel del, men har inte någon speciell spets kompetens. Har man inte det så brukar det vara svårt att lyckas inom dagens internationella fotboll.
Barcelona Meneysuarez91011
2018-01-02 13:07
Summorna det pratas om gällande Coutinho, låt det kosta vad det vill. Det är lönerna vi har problem med, ut med överflödigt folk i truppen bara. Det må låta konstigt att jag tycker det är OK att Coutinho får kosta bäst fan han vill, men jag är nog rädd över vad som kommer hända i sommar utöver våra köp. Känslan säger att Papa Perez kommer gå loss, Hazard/Neymar, modric blir inte yngre, en mittfältare i klass kommer köpas. En alternativ anfallare utöver yttrarna, icardi? Det kommer bli rensning hos de, ett 09 år när Ronaldo och liknande köptes in. Utöver Real så har vi också PSG som verkar kunna köpa allt och alla och komma undan med det, sen har PL lagen börjat hosta upp stora pengar för spelare vars inte är värda det. Köp Coutinho för begärt pris. Vi behöver honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Blaugraanaa
2018-01-02 11:29
Det är förbjudet att annonsera på forumet. Spärr.
/mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-01-02 10:00
Inista70 och the C Du har nog rätt med Abel Ruiz. Det är nog den svåraste position att ta sig upp från juniorer o La Masia till a- laget. Vi är inte så kända att uppfostra rena strikers och ofta traditionellt sett värvat de bästa strikers i världen. Abel konkurrera alltså med alla strikers i världen, inte bara från klubben. Tufft. Men jag kan inte så mycket om honom som du och en del här. Det är inte så ovanligt att man hamnar i andra positioner i a- laget än juniorer. Ja se på S Roberto t ex. Men jag tolkar det du skrev och det lilla kag kan om honom att han inte är så allaround kille som kan fostras till andra positioner. Alena däremot börjar känna lite på a- lags spel, mest cupen, men han har Valverdes ögon på sig, det är a och o. Jag såg honom få tal gånger men det räckte för mig. Jag tror stenhårt på att han kommer hamna i a-laget rätt snart, nöta bänk en del, det gjorde Iniesta o Xavi, och vänta på sin chans. Jag förstår att han redan tackat nej till andra klubbar, så det verkar att han har bra mål fram för sig. Oriol har jag sett ännu mindre. Jag blir lite lagom imponerade men han är nog en smart spelare, tror jag, som Busqi, gör mycket i det tysta. Kommer kanske ersätta Gomes som rotationsspelare i framtiden. Synd att Gomes har kontrakt tom 2021, men det går att sälja honom när som helst ändå. Oriol har också tackat nej till andra klubbar om jag har fattat rätt, det är bra inställning. Förhoppningvis får vi in några egna produkter i a- laget i snar framtid.
Barcelona Mido
2018-01-02 09:41
[QUOTE=Xavi #6]Coutinho blir alltså andra dyrast genom tiderna.. Herregud. [/QUOTE] Nu sägs det 110 40
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-01-02 09:19
@ Xavi #6:


Griezmann har över tid haft sin huvudsakliga position, på just vänster mittfält.
Barcelona MessiLionel
2018-01-02 03:23
@Barcelonistas:

Rakitic är vital för Valverde. Han kommer inte säljas nånstans. Och det är jag glad för. Otroligt nyttig och fin lirare
Barcelona Xavi #6
2018-01-02 01:36
Barca4life98

Griezmann har såvitt jag vet inte spelat på en kant och skulle nog inte vara nöjd med en sådan roll då han gör sig bäst centralt. Sen brukar det ju inte funka med en vänsterfotad spelare på en vänsterkant speciellt inte när man heter Griezmann och gillar att vika in och skjuta. Dock kan man byta kant på Dembele och Griezmann men då får man inte ut de mesta av Dembele som är en högerytter. Martial på vänsterkanten hade ju varit klockrent.
Annons: