/spanien/barcelona/forum/8922.aspx/spanien/barcelona/forum/8922.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2013-02-26 16:22
Vet inte om det här har länkats förr, men rekommenderar starkt Adam Pinthorps artikel om Eric Abidal. Otroligt väl skrivet.
Barcelona Riiio!!
2013-02-26 16:21
En lite crazy tanke: skola om Thiago till vänsterytter och där har vi en ny Ronaldinho. In med Banega som tillsammans med Fabregas tar över efter Iniesta och Xavi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-02-26 16:20
Vad som helst ikväll bara inte Real får första målet.

Jag vill se Madrid utspelade frustrerade som de bara kan bli av Barca och Bayern.

Men för att det ska bli så krävs inga misstag och att alla är på tårna.Är vi inte i rätt sinnesstämmning ikväll vid matchstart när det finns revansch sedan Milanmatchen är det något som är allvsrligt fel.

Match idag mot Madrid och match på lördag mot Madrid underbart.Tänk om vi vinner båda kul att heta Mou då.Sådana här kvällar saknar man Pep helt klart.

Hoppas att våra katalaner verkligen jobbar tröjan av sig ikväll då är vi orubbliga högt boltempo,mycket skott,bollar i djupled och se till att döda alla kontringar då jäklar.

Man U var ritkigt vassa på att döda kontringar den matchen borde vi studera för där kan man lära sig en del kombinerat med vårt spel blir vi riktigt vassa.
Barcelona koeman92
2013-02-26 16:15
Walee

Jag som följer Neymar väldigt noga instämmer till 100%, kunde inte ha sagt det bättre själv. Neymar kommer att tillföra en ny dimension i vårt spel, en dimension som vi har saknat sedan Ronaldinhos glansdagar och som kommer att vara hur nyttig som helst, både för vårt spel och för omgivningen. Jag välkomnar Neymar med öppna armar, han kan komma precis när han vill för mig.
Barcelona Hetfield
2013-02-26 16:14
el Flaco

Återigen, Ronaldinho festade mer än någon annan spelare, men när han kom till Barcelona så anpassade han sig snabbt och vi såg vad som hände.

Förövrigt så var det Rosell som tog hit Ronaldinho, trots allt snack om att Ronaldinho skulle vara ett problembarn. Ibland så går det bra.
Barcelona Walee
2013-02-26 16:06
Neymar är 10 gånger bättre än Alexis att ni ens jämför dem är en gåta.. Förutom sin teknik har Neymar är grym splitvision han kan slå dem galna passningarna som vi har sakna sen Dhinho lämna. Neymar har ett förjävla bra tillslag på bollen också ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2013-02-26 16:05
Hetfield/

Det är aldrig positivt när presidenten köper in spelare bara att få sina minuter i rampljuset. Det är huvudanledningen till varför jag är emot en hypotetisk värvning av Neymar. Sen huruvida han är som person och det faktumet att han gillar karnevaler är en annan diskussion. Men rent sportsligt har jag svårt att se honom dra det defensiva lasset som en ytter måste göra i dagens Barça.
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-02-26 16:01
Om Neymar kan ändra sin spelstil lite och bli lite mer av en lagspelare i Barcelona så anser jag att han kan göra stor nytta. Dagens Neymar, med alla tricks och sånt, tror jag inte hade passat in så bra.
Ronaldinho showade också, men han gjorde det effektivt.

Nog om detta, vi har ett el clásico framför oss.
Jag hoppas, likt många andra, att Cesc förpassas till bänken och att Villa tar hans plats samtidigt som Iniesta flyttar ner på sin naturliga position.
Barcelona Hetfield
2013-02-26 16:00
el Flaco

Det gick ju rätt så bra med Ronaldinho sist. Jag ser inte varför Neymar har fått stämpeln som problembarn när Ronaldinho festade under hans tid i PSG.

Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2013-02-26 15:51
L.A.M Nr 10: "Är jag den enda som inte förstår hypen kring Neymar?"

Nej, jag är också likgiltig till en hypotetisk värvning av brassen, även om det finns folk, som har bättre koll på Neymar, som har försökt övertyga mig om att vi behöver honom.

Hetfield: "Neymar är mer än en PR trick från Rosell..."

Det är exakt det jag befarar vad Neymar handlar om för Sandrusco. Han har en chans att slå två flugor på en smäll. Dels sno brassen mitt framför näsan på Florentino och utnyttja sina kontakter i Brasilien för att presentera en spelare som har Rosells stämpel över sig, lik Ronaldinho i 2003.
Barcelona [ Xaviesta ]
2013-02-26 15:47
Tycker att folk misshandlar ordet "dominerade" lite grann. Tycker inte att Sanchez dominerade i Serie A, men inte heller Neymar i brasilianska. Ska tilläggas att det är en enorm skillnad på dessa två ligor/världsdelar sett ur en defensiv ståndpunkt. Det Neymar gör med försvarare i hemlandet blir mycket jobbigare i Europa. Här står dom inte och tittar på dig och ger dig tid att trixa och spexa. Håller med om att Alexis är bättre som fotbollsspelare just nu. Han är inte ens i närheten av Neymars talang. Men han behärskar bra många fler delar av spelet än vad Neymar gör. men brassen lär gå om när han väl kastar sig ut i Europas shark-tank.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-02-26 15:42
Neymar i nuläget är inte så bra som folk tror, men killen har potential till att bli väldigt stor. Frågan är bara vilken klubb som kan få ut de ur honom.

Hans vilda personlighet kan bli svårt för Barcelona att tämja.
Barcelona Hetfield
2013-02-26 15:37
LAM

En spelare kan vara överskattad, men det betyder inte att hans talang inte finns. Neymar har dominerat i ligan sen han var 18 år och är Brasiliens största stjärna.

Sen så ska man väl knappast säga att Sanchez dominerade i Serie A. Om något så är Sanchez överskattad, folk tittade på hans överstegsfinter och glömde bort att spelare som Di Natale, Inler, Armero och Asamoah var de spelarna som stod för grundspelet. Man kan tycka vad man vill om Neymar, men det finns få spelare i den åldern som har lika många bra egenskaper. Han har de egenskaperna Barcelona behöver, kreativitet och en spelare som kan göra mål. Neymar är mer än ett PR trick från Rosell, det är en riktigt bra fotbollsspelare.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-02-26 15:32
Hetfield

Sánchez har haft en dålig säsong men i grund och botten är han en bättre spelare. Han har dominerat Serie A och har stundtals, speciellt förra säsongen gjort det riktigt bra för Barca.

Är jag den enda som inte förstår hypen kring Neymar? Fan, han har presterat grymt i brasilianska ligan där det visserligen är bra fotboll men verkligen långt ifrån Europa. I landslaget har han varit bra ibland men har inte spelat VM än och när jag har kollat kan han vara rejält ojämn i sitt spel. Jag är överygad om att han kommer bli en grum spelare men för tillfället ser jag verkligen inte honom som en av de bästa, tycker han är en av de mest överskattadee spelarna just nu.
Barcelona Hetfield
2013-02-26 15:25
LAM

Really? Sanchez är bättre än Neymar?
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2013-02-26 15:02
Bilder från dagens träningspass.
Barcelona Mer än en klubb
2013-02-26 14:57
-SAMI-

Just nu är jag lung, men runt 7 så blir jag rätt så nervös.
Barcelona I.Cuenca
2013-02-26 14:57
-SAMI-

Jag är också så nervös inte mycket gjort på jobb denna dag.
Barcelona knoxxx
2013-02-26 14:54
Tycker vi borde lugna oss med kritiken mot Roura. Det är klart man hellre hade sett Tito ta hand om laget mot Milan och Real Madrid. Men vem säger att han INTE gör det?
Jag är tämligen säker på att Tito sköter laget från den säng han ligger i. Det är ganska uppenbart. Att då vara Roura, killen som får agera Titos förlängda arm, är ingen lätt uppgift. Han har inte mycket att säga till om, och han FÅR nog inte heller ta drastiska beslut i en match.

Ni kan skylla hur mycket vi vill på Roura. Jag skyller på Titos jävla cancer.
Barcelona MQUC
2013-02-26 14:46
@-SAMI-:


Just nu är jag rätt lugn, men det kommer alltid krypande och runt 8 är man helt hypad :)
Barcelona Pep #4
2013-02-26 14:43
Denna matchen kommer helt och hållet avgöras på tränarbänken. Roura är den sämsta som tränat oss på länge. Han gör inget rätt och låter spelarna "göra sin grej". Det funkar inte så längre...

Det är vi som har fördel just nu med tankte på 1 borta mål. Tycker vi ska köra hög press men samtidigt inte passa runt för mycket så dem kontrar utan köra ett rakare spel och utnyttja kanterna så Messi får mer yta och jobba på.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-02-26 14:38
el Flaco

Håller med till 100 %. Snarare något som hade fått mig att må ännu sämre, som Neymar hade löst alla problem.

Vi har Villa och Alexis Sánchez som är bättre och mer rutinerade än Neymar men de får ändå inte starta. Kolla på Villa, varje gång han spelar går det bra. Våra problem med att vara effektiva och skapa chanser i stormatcher behöver inte lösas genom att köpa Neymar.
Barcelona -SAMI-
2013-02-26 14:35
Fuck vad man är nervös!! Någon mer som är det?
Barcelona Barca o Mort!
2013-02-26 14:33
Mer än en klubb

Haha det tvivlar jag på. Kommer nog få hoppa in 70-80onde minuten mot ett mindre lag tror jag.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-02-26 14:33
Idag så är det alltså dags. Finns en del frågetecken, för det första, ska Villa spela? Den här matchen är annorlunda mot returen i CL där vi måste gå full fart direkt, medan vi idag kan spela lite på resultat. Med det sagt så ska vi absolut inte fega, jag tycker verkligen vi ska gå för vinst och jag tycker även Villa ska starta då han har gjort sig förtjänt av det men det är viktigt att veta skillnaden på matcherna.

Sen hoppas jag det kan lossna för oss i anfallsspelet. Usel insats mot Milan och inte jättemånga skapade chanser mot Sevilla, idag behöver Real Madrid gå framåt så det kan förhoppningsvis bli lite ytor för oss. Vi ska kunna hålla bollen men jag hoppas vi även kommer till chanser också. Sedan så måste vi hålla koll på Ronaldo, han brukar få enorma ytor att bara springa på när El Clásico spelas på Camp Nou men försvarana måste hålla ett extra öga på honom idag. Sätt gärna Puyol eller Dani Alves som är ettriga på honom och får honom ur balans. Det är i defensiven. I offensiven ska vi hålla ett högt tempo, sätta chanserna och inte slå bort slarviga bollar om man ska summera det.
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2013-02-26 14:24
Heywood Jablome/

Om vi åker ut ur Champions finns det ingen spelare i världen som hade kunnat fungera som en tröst över en eventuell sorti mot Milan. Ingen. Jag talar uppenbarligen bara för min räkning och Neymar är ingen spelare som gör mig hypad och ännu mindre när det bara är en prestigevärvning av Rosell.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-02-26 14:12
El Flaco.

Angående Neymar. Perfekt läge för klubbledningen att om ifall laget skulle åka ur CL kunna säga att Neymar är färdig. Det hade varit ett fiasko ifall Barcelona åker ut. Neymar hade varit den där titeln som hade kunnat lugna ner fansen.
Barcelona Mer än en klubb
2013-02-26 14:10
Ska Abidal spela ikväll? :)
Barcelona Bästelona
2013-02-26 14:03
Röda shorts eller gulaktiga borta tröjor brukar innebära CL titel! ;) Kanske man ska tänka på de till nästa säsong!
Barcelona Bästelona
2013-02-26 14:00
Röda shorts eller gulaktiga borta tröjor brukar innebära CL titel! ;) Kanske man ska tänka på de till nästa säsong!
Annons: