/spanien/barcelona/forum/89.aspx/spanien/barcelona/forum/89.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Infinit8Don
2019-01-26 12:30
Tror aldrig det var en kamp om rabiot. Med facit i hand var det en tydlig smokescreen för att plocka in frenkie. Och tur är väl det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2019-01-26 09:55
Det verkar som att Tottenham vinner kampen om Rabiot som de får redan nu i januari för "bara" 200 miljoner kr..
Tycker fortfarande att han hade passat bra i Barcelona och gett oss en ny dimension i spelet. Våra nuvarande mittfältare är för långsama och statiska, knappt någon som vågar driva fram bollen och avancera utan mest passar runt och kort.. Rabiot med sin längd, fart och snabba steg hade gjort stort nytta.. Se bara Dembele !! Förstår inte hur Messi idag utan Xavi och Iniestas passningar fortsätter och gör många mål, med dagens mittfält. Det krävs en vänster back att komma fram och passa honom.. Vi kan behålla tiki taka men måste göra det med fart också .. Det var frustrerande att se Barca senast mot Sevilla , utan fart utan kraft, bara köra runt och ingen som hotar...


Barcelona the cameroonians
2019-01-26 09:04
[QUOTE=Davids3]Barça B's Moussa Wagué gets four-game ban for hitting a fan who insulted him racistly. Stämner detta? [/QUOTE] Ja, det stämmer. Åskådaren vägrade släppa bollen vid ett inkast samtidigt som han skrek rasistiska ord. Reaktionen från Wague blev därefter. Han har bett om ursäkt offentligt och Barca hoppas kunna få avstängningen kortad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4Life
2019-01-26 08:40
Arthur är i början av Xavi. Han är bra på mitten. Hålla i bollen, Snurra runt spelare så att laget kan andas, one touch, Höja eller sänka tempot. Det Arthur ska göra nu är att försöka tränga igenom bollar till sista tredjedelen.

Det som är emot Arthur är att vi har för få spelare som springer på djupet konstant som dom gjorde för Xavi. Det kommer garanterat. När Arthur har visat att han kan tränga igenom några cm bollar så kommer spelarna hungra efter hans assister för att hamna i målprotokollet och börja ta löpningar samtidigt för att ge han alternativ. Såg ni Xavi hade nästan alltid 2 spelare som sprang i djupled. Han visar med kroppen att han ska passa till höger men håller den lite och lägger den till vänster och lurar hela försvaret, Men hans kamrater vet precis vad han gör. Xavi är en klass för sig och kan Arthur komma upp i 80% av Xavi är mycket vunnet.
Barcelona Davids3
2019-01-26 08:30
Barça B's Moussa Wagué gets four-game ban for hitting a fan who insulted him racistly.

Stämner detta?
Barcelona Lion24
2019-01-26 02:02
Hittade en fantastisk video på två minuter om Xavi och hans passningar. Många tror att det bara är att passa, eller att bara ta emot bollen. Men stora och riktigt bra spelare har en tanke när dom tar emot en boll, dom tänker när bollen är på väg till dom och när bollen har anlänt vid deras fötter så har dom tänkt klart. Alltså tänka och tänka klart på bara någon sekund.

Men som videon visar så säger din kroppsrörelse väldigt mycket i dina passningar. Man passar inte för att passa bara. Genom dina rörelser kan du lura din motståndare med dina passningar. Samma gäller när du tar emot en boll. Med dina kroppsrörelser så lurar du din motståndare medans dina fötter går åt ett annat håll. Den bästa finten är kroppsfinten.

Den här tekniken, eller dom här, har vi Barca supportrar glömt bort. Vi har glömt vad vi ska kräva av en mittfältare. Vi har glömt hur en mittfältare ska röra sig och vara. Minnet är kort hos oss människor, ännu kortare för fotbollssupportrar.
Barcelona Loco Lucho
2019-01-26 01:00
Xavi #6 Vill de ha Coutinho så är de välkomna att betala hans utköpsklasul! :) Då lär ju även de borta på puertan kunna sova ordentligt när de vet att Barcas ekonomi inte längre är i nån fara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2019-01-26 00:49
PSG plan to take revenge on Barça for buying Frenkie de Jong. There is a total war between the two clubs and the Parisian club will focus their efforts on bringing Philippe Coutinho to Paris. [rmc]

However, the Brazilian playmaker has a contract with the Blaugrana club until June 2023 and his release clause is set at €400m. What is clear is that PSG president Al-Khelaïfi is not going to stay with arms crossed after the 'no' that De Jong gave him. [rmc]
Barcelona Infinit8Don
2019-01-25 23:02
Grym intervju med THE GOAT. Fattar inte hur en person med så mycket succes kan vara så ödmjuk. ÄLSKVÄRD.
Barcelona Infinit8Don
2019-01-25 22:13
@Andresito:säger inte att det är given succé. säger bara att jag längtar något oerhört tills han står vid sidlinjen på camp nou. (förövrigt tror jag att det blir hur bra som helst).
Barcelona Andresito
2019-01-25 21:59
@Infinit8Don:


Vi fick alldeles nyss ett bevis på att en bra fotbollsspelare inte kan lösa en klubbs problem per automatik

Xavi kommer ha en så in i helvetes hög press på sig när han kommer hit eftersom folk hypar upp honom som att han redan är tidernas bästa tränare.
Barcelona Ribohn Fan
2019-01-25 21:25
ll Barca ll

Du frågar hur det går för Neymar.
Ok! Hans status just nu är att han är skadad i samma fot som tidigare och när han är tillbaks är oklart ännu.
Annars har han gjort 20 mål på 21 matcher och fått höga betyg i fransk media.
Hur många assist han har har jag inte koll på, så det får du kolla upp själv.
Med det här som underlag kan du avgöra själv vilken som skuggar vem.
Själv sätter jag aldrig någon före någon annan i ett lag. Fotboll är ett lagspel.
Om Neymar är deppig och ångrar sig för något, det är en konstig fråga att ställa till mig. Tyvärr jag känner inte honom och kan inte svara på den fråga.
Hoppas att du är nöjd med svaren.
Barcelona Infinit8Don
2019-01-25 21:16
Tydligen håller vi på med att köpa en högerback TILLSAMMANS med Betis där han går till Betis medans vi har någon framtida förstaoption. Är inte jätteinsatt. Namnet är Emerson, är 20 år gammal o lirar i brasilianska ligan. Ska vara lovande. Verkar som ledningen har en bra connection samt ett bra samarbete med Betis. Setien in i sommar?:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2019-01-25 19:56
Asså fyfan vad jag längtar tills xavi tar över. Ett fött geni. Hoppas han hinner coacha Messi, det är lite av min dröm. Vill gärna uppleva det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2019-01-25 19:15
Läs den här tråden (som är 24 dagar gammal) i reddit där nästan alla fullständigt spottar och sågar Xavi för hans förutsägelse i den asiatiska cupen. Han hade 7/8 lag rätt i kvartsfinal och den enda felet han hade var Vietnam som ingen tippa skulle ta sig så långt. Det som folk ”störde” sig mest på var att han tippa Qatar som vinnare trots att många inte trodde på dem. Han tippa att Qatar skulle slå ut Sydkorea i kvartsfinal vilket de gjorde idag med 1-0. Ska sägas att Qatar hade 4.33 i odds (!). Det här var hans semifinal gissning Qatar vs Australien Iran vs Japan Verkligheten? Qatar vs UAE Iran vs Japan Ska tilläggas att Qatar har spelat 5 matcher och inte släppt in ett enda mål!! Ta bara en titt på vissa av kommentarerna i reddit: ”Xavi has turned into such an unlikeable person, incredible player definitely but shows 0 integrity” ”He has always been unlikeable as person. He was just a very good player but you better don't pay attention when he talks.” ”Every time Xavi opens his mouth I dislike him more and more” ”Saw someone on here put it brilliantly; he's the modern Platini. Fantastic footballer with a fantastic career but will shit all over its legacy with his own greed.” ”Mes Que Un Slave.” Har bara en känsla att Xavi kommer bli vår mest framgångsrika tränare genom tiderna och att alla fans runtom i världen kommer brinna på honom som de gjorde när Guardiola var hos oss. ”Min farmor kunde vinna titlar med Barca” ”Fraud” var Några hånfulla yttrande Guardiola fick stå ut med under sin tid hos oss men även Bayern München
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2019-01-25 18:50
Dreamteam Missförstå mig rätt nu. Du menar alltså att du, trots det lilla vi sett Miranda egentligen spelat, med största säkerhet kan säga att han inte håller måttet? Drar mer än gärna en parallell till en viss Dembele, utan att mena att Miranda sitter på samma talang, som många räknade ut förra säsongen och klassade som en flopp. Men med ett förtroende och speltid har han växt och börjat leverera på en högre nivå. Vad säger då er att Miranda vid en liknande situation inte skulle kunna bli en, i sämsta fall, vass back up för Jordi eller, i bästa fall, en ytterback av högsta klass?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2019-01-25 18:49
Rabiot senaste instabild ”Work Hard Play Ha.... Work Hard Only!” Haha killen har humor!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2019-01-25 18:23
Motivera dina tankar. Provocera inte .Varning! / mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4Life
2019-01-25 17:07
Det är sant att våra la masia vänsterbackar inte håller. Någon högerback kan jag inte uttala mig om då jag inte sett någon. Angående De Light. Vermalen Bort. Pique på nedgång. Tolibo ny men intressant. Lenglet är bra men inte WOW. Umtiti är jag osäker på. Inte på hans kunskaper utan hans skador. Knän är knepiga. Ska vi satsa allt på Umtiti ? Jag hade skeppat Lenglet och Vermalen och plockat in De Light. Skeppa iväg Roberto och Semedo och ta in Bayerns högerback Kimmich.
Barcelona Damon2022
2019-01-25 16:03
Messi vilar även för copa för han var skadad 1 månad sen hoppa över landslagspel sen hoppa över några matcher i ligan o copa. Även cl om jag inte mins fel. De känns som att vi ska spela 1-1 i elvan med endast ter o Messi. Allt kmr bero på hur Messi känns de som.
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2019-01-25 15:43
Oaner Vad baserar du det uttalandet på? Två cup matcher Där hela laget underpresterar eller har du sett mer av Miranda? jag ser en potential hos Miranda, tror att han kan bli riktigt bra om han får speltid och förtroende. Detta efter att ha sett 3-4 matcher av honom. Men har man sett mer kanske man kan vara säker på att Miranda inte håller, vad vet jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oaner
2019-01-25 14:27
Bidra till diskussionerna genom att motivera varför du tycker som du gör. INte one liners. / mod
Barcelona Nelson Umtiti
2019-01-25 14:16
#5 sergiobusquets Vad gör vi då med Todibo om han visar sig vara "the real deal"? Jag tror i inte hans plan va att komma hit för att vara De Ligts avbytare. Hade klubben vart smart nu hade man fixat lån deal där Todibo får spela så man kan verdera om han behövs lånas ut efter sommaren eller inte.
Barcelona Valverde= madridista
2019-01-25 13:44
NEEEEEXT

Puertan brinner!!
————————————————————————————————————————————

Tycker du själv att ditt inlägg tillför något? Höj nivån tack! /Mod.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2019-01-25 13:19
Är det någonstans det inte skall läggas fokus på så är det vänsterbackar. Alba-cucu- Miranda, istället borde vi sparka skit tränaren som inte kan ta hand om Miranda eller cucu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2019-01-25 13:17
Nelson umtiti Pique blir 32-33 utöver pique har vi ingen högerfotad mittback. Tobido kommer troligtvis lånas ut första åren, att missa möjligheten att värva de ligt utan ett försök gör nog inte ledningen. Umtiti-lenglet ( undrar hur det verkligen ligger till med umtitis knä ) Pique- de ligt (tobido utlåning) Murillo kommer inte vara kvar i Barcelona, vermaelen har gjort sitt. Marlon kommer säljas alternativt ges bort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oaner
2019-01-25 13:03
Fokus till sommaren bör ligga på en vänsterback som kan avlasta Alba och en nr 9! Man ska köpa in Lyons vänsterback Ferland Mendy och Luka Jovic !
Barcelona Nelson Umtiti
2019-01-25 12:54
@ || #5 sergiobusquets:


Varför ska man spendera ca 90 miljoner euro på De Ligt när man precis har hämtat in Todibo som spås en ljus framtid gratis? Båda är lika gamla också har jag för mig och båda är högerfotade så för mig låter det bara dumt. Lägg dom pengarna på en ersättare till Suarez och Alba istället tycker jag.
Barcelona Andresito
2019-01-25 12:52
Stämmer det även att vi är intresserade av Joe Hart och Fernando Gago?
Barcelona || #5 sergiobusquets
2019-01-25 12:38
Tro inte på dessa ryktena, enda spelaren klubben kommer att gå efter är de ligt och en 9:a. Allt annat skit som mata och otamendi är bara bullshit
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: