/spanien/barcelona/forum/8859.aspx/spanien/barcelona/forum/8859.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Stoichkov~
2013-07-20 15:49
Luis Enrique tilltalar mig inte, inte det minsta. Jag kommer ihåg när han tränade B laget. Han var inte bättre än den nuvarande B-tränaren. Han var en tråkig och fantasilös tränare som nötte på bara bollinnehavet. Spelarna skulle göra resten. Kommer också ihåg hur han misslyckades i Roma. Han tillförde absolut inte mycket till Roma som är värd namnet annat än att rulla på bollen från kant till kant.

Ni som förespråkar Luis Enrique föreslår ni honom på grund av att han är en legend i klubben? Att vara en legend och omtyckt i klubben räcker inte för mig. Pep var en legend men han var också en tänkare som tillförde saker till fotbollen som få andra. Han hade något som verkan Tito eller Luis Enrique har som tränare. Det enda Luis Enrique är värd i sammanhänget är enligt mig att gå och putsa Pep Guardiolas skor.

Nu bestämmer verkan ni eller jag om vem ledningen ska välja men enligt mig är Luis Enrique det sämsta alternativet det kan bli. Jag har följt honom när han tränade B laget och när han tränade Roma. Blir Luis Enrique huvudtränare i Barça så är detta början till Barças förfall. Han misslyckades i Roma därför att han verkligen är fantasilös vad gäller taktisk tänkande. Det var väldigt tråkigt att titta på hur han spelade Roma.

Luis Enrique är inte en tränare som ska ta Barça till högre höjder. Luis Enrique kommer inte att träna Barça mer än en säsong om han nu väljs att efterträda Tito. .
När det gäller tränare ska man inte vara sentimental och låta känslorna styra. Man ska välja en tränare genom att tänka rationellt.
Luis Enrique är inte en tränare för mig som jag vill se träna Barça.
Barcelona barca!54
2013-07-20 15:46
Rambla~

Det är Egdar le som är uttagen, CA är född 93, vilket gör honom otillgänglig
Barcelona Vampíro
2013-07-20 15:46
Ryktades för några veckor sen att Zubis polare Valverde skulle vara aktuell den dagen Tito lämnar, han är bland de sista jag hade velat se som tränare. Jag röstar på Luis Enrique men som vissa vart inne på så blir det inte lätt för honom att svika Celta efter att de i princip byggt laget efter honom. Bielsa är annars en personlig favorit. Laudrup och AVB känns inte aktuella då de är mitt uppe i spännande projekt dessutom börjar deras säsonger om bara några veckor.
Barcelona Hetfield
2013-07-20 15:44
Galen idiot är en paradoxal komplimang. Hans galenskap är hans charm, och hans idioti är hans förfall.

Jag vill inte ha en tränare som bråkar med alla och som är envis som en åsna. Bielsa passar bättre i mittenlag eller sämre lag, inte i topplag.
Barcelona Rambla~
2013-07-20 15:35
Capitan Puyol - El Corazón Ok, då förstår jag vad du menar. Förresten, Euro 19 i kväll. Får Adama och Sandro spela? De möter Portugal, där är väl Ca uttagen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-07-20 15:30
Hetfield Att kalla Bielsa för en galen idiot visar på ignorans och tyder på att du kanske inte är så insatt i vad Bielsa åstadkommit? Bielsa skulle inte hyllas världen över av elittränare om han nu enbart vore en galen idiot. Men vi brukar ju inte hålla med varandra om saker och ting :) Vem skulle du vilja ha in? Varför nämner folk ens Mancini? Vi är inte Real Madrid, man kopplar ju knappast ihop hans namn med underhållande fotboll
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-07-20 15:29
Håller med om det ni säger om laudrup och även om hatet mot honom var extremt när han kom tillbaks till Camp Nou med den vita tröjan så känns det som att det har svalnat rejält med tiden. När han har återvänt till Camp Nou som tränare för Getafe eller Mallorca har det aldrig förekommit några aggressiva skriverier och tidningarna har inte försökt piska upp stämningen inför de matcherna. Jag tror nog ändå att det mesta av hatet har släppts.
Barcelona westinho - ¡Sandrusco vete ya!
2013-07-20 15:28
According to TV3 FC Barcelona have chosen Celta coach and former Barcelona player Luis Enrique as successor of Vilanova. He has a 3M buyout fee.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-07-20 15:27
Rambla~ (Barcelona) 2013-07-20 15:21 Capitan Puyol - El Corazón På vilket sätt lade sig Rosell i Titos jobb? Jag måste ha missat det totalt. Jag formulerade mig lite fel... skriver från mobilen. Jag menade egentligen att Tito hade blivit lite som Rosells marionett docka under säsongen. Dels att Tito exempelvis inte fick säga som han ville i alla situationer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-20 15:21
@addeh:


Håller med om att Lucho vore det bästa alternativet men jag gillar inte tanken att sno honom från Celta i detta läget när han har fått dit precis de spelarna han vill. Han är mitt inne i det projektet. Dessutom ryktas Rubi gå motsatt väg och honom vill jag ha kvar i Barcas ledarstab. Trots allt detta vore nog Lucho den bästa tränaren vi kunde få och dessutom var han grym på att arbeta med en bred trupp i Barca B. Är riktigt kluven!
Barcelona Rambla~
2013-07-20 15:21
Capitan Puyol - El Corazón På vilket sätt lade sig Rosell i Titos jobb? Jag måste ha missat det totalt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-07-20 15:19
Jag hade nog hellre haft en vibrerande dildo som tränare än Mancini och Bielsa. En feg tränare och den andra är en galen idiot.

Kanske dags för något nytt. Om något så har AVB och Laudrup erfarenhet och ett nytt sätt att se på fotbollen.
Barcelona La Armada Blaugrana
2013-07-20 15:19
Det blir svårt för ledningen att hitta en esättare som går med på att ta ombord Rubi och de andra i tränarstaben som nyss kontrakterats. Så svårt att jag inte skulle bli förvånad om Zubi förslår Eusebio, det skulle vara just likt honom.

Jag kan inte se att Rubi nu får sparken om en ny träanre kommer in som vill ha sin egen stab, det vore riktigt fult med tanke på att han nyss gett upp ett tränarjobb.
Barcelona Rambla~
2013-07-20 15:18
el Flaco Lucho gjorde ju samma flytt, han var inte längre önskvärd i Madrid och kom som bosman. Honom tog alla culés till sig utan att blinka. Han var ju dessutom smart då han mer än gärna visade sin anti-madridismo på planen. :) Laudrup fick gå efter 5 framgångsrika säsonger i Barcelona, Cruyff ville ju inte ha honom kvar. Visst kan man ju som culé tycka att han trots det borde haft bättre omdöme när han bytte klubb. Han var dock endast där under två säsonger, var på nedgång i karriären och inte i närheten lika framgångsrik där som i Barcelona. Han är bra mycket mer legend i vår klubb än i Madrid. Visst sved det när han gick dit men det är ju inte i närheten av samma svek som när en viss portugis gjorde samma övergång. Jag kan tycka att man kan släppa det nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 15:14
Personligen så tror jag de flesta var mest förbannade på Laudrup av den enkla anledningen att Real vann ligan direkt efter att han gått dit.

Det var ju i slutet av DreamTeam-eran och dansken kände väl att det var läge att dra - och han fick ju rätt.

Men visst, han är definitivt inte den man mest välkomnar som tränare, samtidigt har det ju runnit en del vatten under broarna sen dess.

Dock tror jag ändå inte att han är aktuell.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-07-20 15:14
Bielsa eller de Boer! Båda två är fantastiska tränare som förespråkar tiki-taka i sitt spel. Just nu är Bielsa lättast att lösa ut då han är klubblös. Sedan förstår jag inte hur vissa kan säga att Bielsas stil inte kommer att passa i vår klubb. Han är exakt den man vi behöver i nuläget. Rosell skulle inte få lika mycket makt som han hade nu med Tito... Rosell la näsan i blöt i nästan allt. Bielsa skulle stå upp för den där affärsmannen och göra det han tycker är rätt och bäst för klubben. Han skulle dessutom få varenda jävel att springa för livet ute på planen. Ingen skulle vara säker i startelvan! Inte ens Messi. Förutom hans filosofiska tänkande kring fotboll så älskar jag hur han kan göra sitt lag hungrigt, nästan som att han står bakom dem och flåsar dem i nacken. Får vi de Boer eller Bielsa så kommer det att vara Rosells och ledningens bästa beslut någonsin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-07-20 15:14
@El Kaiser de Michoacán:Den glömmer man aldrig...
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2013-07-20 15:12
El flaco/

Nope blev cule när Rivaldo var som bäst så Laudrups övergång till Madrid var före min tid. Dock inte Figos övergång...
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-07-20 15:05
Rambla/

Nu när du ändå nämner Laudrups flytt till Madrid vill jag bara fråga om det finns folk här inne som var culés när dansken gjorde det förbjudna övergången och om de fortfarande ser honom som en judas?

Är bara nyfiken.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2013-07-20 15:01
1.70 och addeh/

@barcastuff: A Barcelona representative would next week meet with Argentine coach "Tata" Martino (50), who is main option to replace Vilanova [marca ole]

Källan var väl mycket riktigt Marca men dock inte den spanska tidningen utan den argentinska dvs Marca Ole.
Barcelona Rambla~
2013-07-20 15:00
Klopp? Dortmund har i snitt 40% bollinnehav. Låter det som Barça? Snacka om att behöva bygga om nästan hela truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-07-20 14:59
Jag vill ha Bielsa! Det är ju som att få in en offensivare lagd Guardiola till laget.
Han är inte galnare än Pep. Han vill att alla spelare ger 100% och är du inte beredd att göra det så kan du nöta bänk, Pep fungerar likadant så det är inga konstigherter.

Med honom skulle både Alexis och Messi få en boost.
Vi pratar om en tränare som gjort underverk med små medel, Barcelonas trupp är optimal för hans typ av fotboll.

Vi pratar om en tränare som dränker träningsplanen när det vankas matcher regn vid matchdagen.
Biielsa är en högt uppskattad tränare bland sina tränarkollegor och hans föredetta spelare har alla blivit sjukt imponerade av hans noggranhet och taktiska kunnande.

Ge mig Bielsa säger jag! En tränare som skulle kunna prestera direkt med tanke på vårt spelmaterial kontra hans fotbollsideologi. Sen när Luis Enrique gjort bra ifrån sig i 1-2 säsonger i Celta så är han välkommen att ta över a-laget om man så önskar.

Styrka till Tito, det finns viktigare saker än fotboll! #animstito
Barcelona Rambla~
2013-07-20 14:58
Jag gillar verkligen Lucho men gillar inte tanken att sno honom från Celta. Det känns inte schyst på något sätt. Speciellt inte när de redan värvat flera spelare som han önskat sig och då några på lån från Barça. Laudruo ses som Judas av flera hardcore culés. Tyvärr så är det så även om det var han och Cruyff som inte drog jämt på slutet och Laudrup tvingades bort. Dock så ses han ju också som en stor idol hos många andra culés, bl.a hos Iniesta. Rosell kanske tom gillar tanken att gå emot sin svurne fiende Cruyff? Jag själv är lite inne på Mojitos linje. Det hade nog inte skadat att prova på någon utifrån. Vi står och stampar på samma plats kan jag tycka utan någon som helst förnyelse. Vi behöver kanske lite nya ideér? Den enda lediga person jag kan komma på och som har erfarenhet från att jobba med storklubbar är Mancini. Fast hans namn låter nog inte så sexigt hos culés. :). Inte hos mig heller. Jag hade velat testa med AVB. Känns föga troligt dock med tanke på vad det skulle kosta att lösa honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-07-20 14:57
Ride_The_Big_One/

Istället för "Spännande tider framöver!" skulle jag säga att det är oroliga tider framöver. Känns inte som vi har förstärkt laget tillräckligt mycket för att ta tillbaks tronen och vi har enorma interna problem med de som styr klubben. Utnämningen av den nye tränaren kommer make or break Rosell under de resterande tre åren av hans första mandat. För klubbens bästa hoppas jag att han fattar rätt beslut.

Blir det Luis Enrique, som det verkar luta mot, kan det ha en positiv effekt på ungdomarna som han tränade under sin tid i B-laget. Hade varit kul att se Lucho ge ynglingarna förtroende och se de blomma ut. Först just nu känns det också som ett stort problem, att talangerna har stagnerat i utvecklingen. Förhoppningsvis kan Luis Enrique vända på det hela.

Det skadar inte heller att Puyol hyser den största respekten och beundran för Lucho. Hade också gillat att se Luis Enrique ge Piqué en och annan utskällning när det behövs.
Barcelona NeymarMessi
2013-07-20 14:56
Orka med en medelmåttig Luis Enrique. Vi behöver en tränare som Bielsa eller Klopp. Vi kan annars glömma titlar på många år. ALLA är inte Legend Pep Guardiola . Jag fattar inte vad ledningen håller på med.
Atlético addeh
2013-07-20 14:40
1.70

Det är mycket möjligt att Marca refererat till argentinska medier, men just i Spanien väljer jag att i 99 procent av fallen tro på vad de katalanska medierna rapporterar om snarare än Marca, som ofta bara vill vara raka motsatsen. Det är möjligt att det ligger någon sanningshalt i ryktet, men när såväl TV3, rac1 & tidningarna håller Luis Enrique som ett högt namn känns det mer trovärdigt. Och logiskt på alla sätt också för den delen.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2013-07-20 14:36
Jonas - tots units fem força

Frank de boer har gjort det bra med Ajax, som inte hjärnan har det nog med en inre kamp angående dem som redan nämts slänger du in en game changer i legenden Frank!

Nu får ledningen steppa upp och ta in någon med den rätta projektet till att styra oss i rätt riktning, vi vann ligan förra säsongen nu ska vi återta tronen återigen!
Barcelona Rambla~
2013-07-20 14:35
Ni som oroar er över Barças skulder tydligen ingen aning om vad ni pratar om. Sluta tro på vad någon svensk hobby-blogg skriver om. Skulderna är nu nere på under €300m, vilket är lägre än 60% av klubbens årliga intäkter på över €500m. Vilket ses som en hälsosam ekonomi bland klubbar på den här nivån. När man dessutom har årliga vinster på €30m finns det knappast någon oro till att inte kunna betala Messis lön. Lägg till att någon månad efter Neymars värvning så hade klubben intäkter på minst €10m tack vare honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-07-20 14:33
Nya tränare brukar ju ta med sig en eller två favoritspelare till sin nya klubb. Det här är några intressanta dubbel/trippelpaket som kan komma till klubben: De Boer + Eriksen/Alderwield Bielsa + Laporte(?)/chilenare/argentinare Klopp + Hummels (dräggel) AVB + Vertonghen Enrique + mer satsning på gamla Barca B spelare (Bartra) Laudrup + Chico
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-07-20 14:18
Knepigt läge då de flesta tränare är inställda på sin försäsong med sitt nuvarande lag. Om Lucho kan komma känns det tryggt och riktigt bra även om han är ganska oprövad på den stora scenen. Det enda jag vet om Martino är hans många intressenter och hans imponerande facit. Verkar dock som att han förespråkar en defensivare fotboll? Lite stabilisering baktill vore bra men vi är Barca, stolta över världens finaste fotboll. De Boer är en av de jag helst ser. Spelat i Barca så känner klubben, var med och tog Holland till VM-final som assisterande tränare och har gjort ett grymt jobb med Ajax. 3 raka ligaguld och en fantastisk CL-höst där City besegrades. Laudrup är väldigt intressant (trots att han är Judas) men verkar inställd på sitt Swansea och har sagt att han inte vill träna en storklubb just nu. Klopp blir svår men vore fantastisk. AVB skulle jag kunna tänka mig. Så länge vi slipper en gittarspelande Pia Sundhage är jag nöjd. Anims Tito
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: