/spanien/barcelona/forum/884.aspx/spanien/barcelona/forum/884.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-03-24 14:02
the cameroonians

Nu kommer alla andra frågor som vi redan vet svaret på men som måste ändå ställas.

Har D.Alves varit problembarn i Barca? Har han varit en Diva i Barca? Har han försökt göra som W. Ronney gjorde i Man U när han ville mjölka pengar ur dem?

Hur och varför behandlade ledningen D.Alves sådär?
En Legend! Jag skulle lägga alla mina pengar på att om han vara en av dem, dvs katalan så detta inte.

D.Alves som var älskad av båda fansen och spelarna. Man undrar ju också vad som hände med V.Valdes? Vill minnas att jag efterfrågade och väntade på varför Eto fick lämna men det fick vi svar på ju från honom. Skillnaden mellan Eto och D.Alves är att Eto var som spelare svårt att göra med som han säger själv när han berättar om biffen med Pep.

Men D.Alves och vi fansen förtjänade inte detta. Nu minns jag Abidal bara för det. Väntar fortfarande på Abdilas version om vad som hände.

Förresten, har kommit över om någon ny information om vem, eller vilka som scoattade och värvade Douglas? Är jättenyfiken på vilka det är.

Tack på förhand
Barcelona the cameroonians
2017-03-24 13:53
FreeYourMind Beslutet att avvakta med Alves kontraktsförlängning under våren 2015 var ledningens. De, precis som många av oss fans, ansåg då att Dani inte längre höll samma nivå som tidigare. Dilemmat var att just avvaktandet, plus det faktum att Dani själv kände att ledningen inte uppskattade honom fullt ut, var en del i hans undermåliga prestationer. När det blev val såg Bartomeu en möjlighet att skaffa bra PR genom att fixa en förlängning precis innan han, pga av valet, "avgick". Grejen var bara den att Alves inte är en dum person, Ham genomskådade tricket och tvingade Bartomeu att ta med en klausul i det nya kontraktet som innebar att han kunde lämna gratis sommaren därpå. Bartomeu och ledningen trodde förmodligen inte att brassen skulle aktivera klausulen, gör uppenbarligen fanns det aldrig någon plan för att ersätta honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-03-24 13:43
Köpa Douglas från brasilianska andra divisionen och värva honom som högerback. Sen ge ett stort fuck you till D.Alves. Vem är det som tar dessa beslut? Har inte kollat mycket på hur Juve har spelat med D.Alves det här säsongen men de få gångerna jag har fått chansen så levererar han fortfarande. Man blir inte klok på den här ledningen. De borde bara hålla sig till att hitta sponsorer och låta någon annan sköta sportliga delen. Man blir ju tårögd att se D.Alves lira fortfarande så bra medan vi har en högerback utlånad och blir tvingade att spela en mittfältare till högerback. Kommer det ta det nu 7 år tills Barca hittar eller värvar någon bra högerback? Blir det en ny Masken hitsoria? där Roberto tvingas spela som högerback i 7 år tills de värvar en högerback? Tog ju många år till Umtitti hittades.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-24 12:59
Den vise mannen När kontraktet går ut kan Perez köra upp alla klausuler han har hittat på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-24 12:49
Meeting between Josep Bartomeu and Mauricio Pochettino in Barcelona 24.3.2017 | 11:32h. Josep Maria Bartomeu and Mauricio Pochettino met a couple of days ago in a restaurant in Barcelona. A meeting that comes at an interesting time with the club looking for Luis Enrique's substitute. Barcelna's president has stayed away from the speculation over who could be the coach next season. However in various betting outlets Pochettino's name has been put forward as a serious option to replace the Asturian. Tottenham are having a spectacular Premier League season and are second behind Chelsea. That has helped Pochettino raise his profile and he's been linked to various big clubs. It should be noted that the Argentine coach still has a home in Barcelona from when he was at Espanyol. Där var vi en riktig tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2017-03-24 12:48
Gällande Isco m.m. Rykten om de här anti Barca klausulerna i div kontrakt. Är det rent juridiskt lagligt? Får man skriva in sånt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-03-24 11:34
Idag är det exakt ett år sedan ikonen Johan Cruyff avled. RIP.
Barcelona Deulofeu
2017-03-24 11:01
Ribohn Fan Du måste ju hålla med om att överlappen är få och Alba får bollen oftare av Messi än Neymar.

Det är det enda Turan är bättre på än Neymar.

Turken är väl den spelare jag helst vill ha bort från truppen faktiskt fyller ingen funktion alls.Han gör det ok på kanten men skulle hellre ge den speltiden till Rafinha eller Denis Suarez.
Barcelona Ribohn Fan
2017-03-24 10:50
Deulofue

Neymar har bra samarbeta med Alba på samma sett som med Marcelo.
Bara det att den här säsongen är Alba inte lika offensiv + att i slutet har vi inte spelat med någon vänsterback.
Håller med dig tillbaks till grunderna en äkta 4-3-3.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-24 10:48
El fenomeno Jo jag förstår honom och håller med honom, till Barcas mittfältet ska det vara tekniska spelare som samtidigt ska klara av att springa MARATHON. Bägge egenskaperna beskriver Isco bara det sista hindret han inte kan ta sig igenom, passningsspelet. Även Suarez? Haha Tycker att truppen är fantastiskt dåligt tränade i år. Enbart Neymar som håller i 90 minuter utan vilopauser mitt under matchen. Våra spelare orkar knappa 60 minuter, stor del i det obefintliga pressspelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-03-24 10:32
De nya tre amigos?

Om inte "diktatorn" slår nävern i bordet och vill Ha Dybala he he.

Alltså denna sommar kommer bli sjukt jobbig.

Hur man än spekulerar har man absolut ingen aning.Tränare? Spelsystem? Vågar vi åter satsa på La Masia?

Blir det någon crack?

Fortsätter föryngringsprocessen?
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-24 10:27
Brasilianarna vill ju spela för sin tröja annat kan man säga om dom argentinska spelarna som bara ställer ut skorna. Mitt i skiten står Messi som försöker göra allt själv. Brasilien seglar upp som en favorit till VM, tränaren där har gjort det fantastiskt. Kvartetten dom använder sig av där framme som får leka av sig är briljant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-03-24 10:18
Satt och zappade mellan Messi och Neymar igår och det var viss skillnad på deras respektive lag kan man säga.

Messi i Argentina såg riktigt bra ut rapp i steget dribblingarna satt han såg hungrig ut.Vann en del närkamper och boll han serverade sina lagkamrater med fina bollar under stora delar av matchen.Dock försvinner han under perioder helt och jag upplevde att de inte sökte honom lika mycket som de brukar.

Argentina som lag är ett riktigt hösnhus med Di Maria och Higuain som inte hade många rätt.Inget lag som vinner vm precis stackars Messi.

Brasilien däremot vilket lag allt sitter och Neymar gör precis som han vill med i princip allt.Han var sagolik igår med dribblingar och samspel med lagkamrater inte minst med Marcelo där han släppte boll ofta.I Barca går han ju alltid själv vilket stör mig att han inte använder vänsterbacken ibland likt Turan.

Neymar är i en riktig formtopp liksom Messi.

Avslutningen på detta året kan bli riktigt kul om vi bara skippar 3-4-3...
Barcelona Deulofeu
2017-03-24 10:06
JUSSI BJÖRLING Avstängd...
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-03-24 09:45
varför spelade inte Suarez mot Brasilien? Skadad? Avstängd?
Barcelona El FenómenoR9
2017-03-24 09:22
Neymar Jr När bollinnehavet skriver att tränaren förespråkar teknik så menar han att tränaren föredrar "samba lirare" före "maratonlöpare". Alla som blir uttagna i match truppen är 100% fysiskt och orkar lira som vi vill. Det är vad jag tror han menar. Sorry om jag lägger näsan i blöt. Visca Barça
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-24 07:44
Bollinnehavet Kondition ska väl ändå vara det första en tränare kräver, speciellt om man förespråkar den fotbollen vi vill spela. Rörelse och högt pressspel kräver 100% fysisk toppform för att kunna klara av den idéen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El FenómenoR9
2017-03-24 04:14
El Pistolero Det är inget som är klart. Han går ut med en bekräftelse att hans bror vill ha jobbet. Som alla misstänkte. Han hoppas att brodern får jobbet och att han har samlat på sig tillräckligt med erfarenhet för de. Det var väldigt kort om vad han sa till Catalunya ràdio. Visca Barça
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiLionel
2017-03-24 03:31
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:

Dybala är skadad, tränaren sade ju på presskonferensen att Aguero spelar istället för Dybala. Jag tror att Messi och Dybala blir galet farlig duo.
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-24 02:16
Det var det...?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-03-24 02:13
Tål inte se den där De Maria. Inte nog med det så spelar han så dåligt.
Inte ett skit rätt..
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-03-24 02:11
Man kan nästan tro att Otamendi gick på steroider hans sista säsong i Valencia.
Sen den dagen han flyttade till Man C har inte varit sig lik.

Han får Stone att framtå som Maldini. Otamendi, långsam båda i kroppen och hjärnan. Är alltid 2 sekunder efter på allting inte bar i Arg inatt men i Man C också.

En säsong spelare?
Barcelona BARCA-més que un club
2017-03-24 02:10
Argentina är så jävla dåliga , blir ägda av Chile totalt stakars Messi som spelar där med såna spelare runt om sig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-03-24 02:00
Tycker att Gabriel Ican Mercado som är högerbacken i Argentina har varit stabil några år. När vi möte de sist i Sevila så var hans kant stängd. Samma gällde för R.Madrid.
Han ingen playmaker som vår legend D.Alves utan han är så bra på att försvara. Han kan man lita på.

Han är resolut med all han gör. Ingen man pushar över precis. Kvittar vem som kommer emot honom.

Annars är Arg-Chille matchen en jävla bunker fotboll.
Barcelona Ribohn Fan
2017-03-24 01:58
När man ser Alves idag, så märker man verkligen hur mycket vi saknar honom!
Barcelona Lion24
2017-03-24 01:42
Neymar, wow vilket mål!!!! Fantastisk match förövrigt, som fotboll ska spelas: mycket intensitet. Älskar sydamerikansk fotboll. Lite mindre taktiskt men mycket energi blandat med bra teknik från i stort sett alla spelare.
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-24 01:42
Tänka sig att samma Di Maria blir Maradona så fort han ställs mot Barça. Fotbollen är konstig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-03-24 01:39
Vilket mål av Neymar! Föll inte ner trots att han blev sparkad och avslutar genom att chippa över målvakten. Man vet vem som har lärt honom..
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2017-03-24 01:35
Neymar mål! Han är helt fantastisk!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Caz
2017-03-24 01:27
@Reymar:
Haha typ, eller så slår han random inlägg när ingen spelare är i straffområdet. Enda gången Di Maria har hållit jämn nivå i sin karriär var när Ancelotti gav honom en fri roll i deras 4-3-3/4-4-2 hybrid formation men sålde ändå honom sedan för att han var för kaosartad i spelet. Även därför Van Gaal inte ville ha honom längre.
Annons: