/spanien/barcelona/forum/8784.aspx/spanien/barcelona/forum/8784.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-03-17 15:48
Regelboken lyder: Oaktsamt betyder att spelaren har visat en brist på uppmärksamheteller hänsyn när han försöker erövra bollen eller att han handlat utanförsiktighet. Inget ytterligare disciplinärt straff behövs om ett regelbrott anses vara oaktsamt.

Nani var på väg att kontra. Helt omedveten om Arbeloa när han försöker att plocka ner bollen. Det var en oaktsam handling där inget ytterligare disciplinärt straff behövs enligt UEFA.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-03-17 15:47
Har ni tänkt på hur mycket Judas stämpel spelare slipper när de inte går direkt mellan klubbar, typ som Ronaldo (proppmätt). Om han hade gått från Barca till Real eller från Inter till Milan hade han nog inte varit lika populär idag..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro - Ànims Tito
2013-03-17 15:45
Mourinho är kass. Han kan bara träna lag som ger honom total kontroll över hela klubben och låter honom värva vem han än pekar på. Han måste vara safe hela tiden och klarar inte av en riktig utmaning. För att summera: Mourinho dålig tränare, duktig tolk.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Xandro
2013-03-17 15:43
basaric - "el guaje"//

Jag höll med om att det kanske var hårt dömt men det är inga regelbrott han begår, han kan skicka ut spelaren enligt regelboken och det var precis vad han gjorde. Eller vet du vad vi säger att domaren avgjorde matchen så blir du glad, han tog på sig en madrid tröja och avlossade ett skott som gick in i mål mot United, Sen la han en pass till Ronaldo så att han kunde avgöra. Man ska inte lägga allt på det röda kortet, United är ett storlag, dom akn klara sig.
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-03-17 15:42
Xandro Ni blev som sagt uppkäkade i 60 minuter, skapade ingeting och United var de bättre laget. Sir Alexs plan fungerade utmärkt och Jose Mourinho hade inget att komma med.. fram till utvisningen. Om du inte förstår hur det röda kortet hjälpte Real Madrid så kan du läsa Kalle Karlssons fina analys. Mourinho sa ju själv efter matchen: "Bättre laget förlorade. Vi var inte tillräckligt bra idag."
Real Madrid Xandro
2013-03-17 15:38
Tycker dock ni kastar sten i glashus med att skylla på domaren, det låter på er som att Uniteds spelare stod helt stilla efter utvisningen så att Madrid kunde ta sig vidare, det är fan inte så lätt med 10 man som ni tror det har ni själva fått erfara mot Inter och Chelsea, hemma, läs igen HEMMA. och ni tog er inte vidare så vart vill ni komma, att man automatiskt vinner efter en utvisning, notera att det var på Old Trafford, en svårspelad arena. Det var NANI som blev utvisad, den mest offensiva spelare och ingen i backlinjen, ska då det förklara att UNited ska släppa in 2 mål inom 4 minuter? Mourinho gjorde det som Pep aldrig vågade göra, han agerade direkt och vips så fick vi resultat. Ni klarade inte av det, det gjorde vi, nu är det mer hat än resonemang för ni har vart i exakt smama situation 2 gånger.
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-03-17 15:35
Xandro

Innan du hittade den länken så höll du ju med att domaren skickade er till kvartsfinal.

Det är inte ofta UEFA väljer att kritisera sina medarbetare. Dom gör inte det nu heller. Du kan ju läsa regelboken, du kan läsa vad andra spelare sagt om utvisningen så kommer du nog inse att domaren gjorde fel... igen..
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
2013-03-17 15:35
Xandro

När du menar att "vi" är rädda då tolkar jag också att du menar mig. Jag tycker att han har mycket kvar att bevisa. Visst han har slagit oss ett par gånger men titelmässigt har han knappt imponerat.

När du säger att du förstår så menar jag att han är Barcelonas viktigaste pjäs till att det har gått så bra. Men du verkar inte förstå.
Så du säger att man ska ta in en tränare bara sådär? Krävs mycket för att träna Barcelona. Man måste känna till laget filosofi och spel jävligt bra för att träna laget. Hade Guardiola eller Tito några stora meriter innan man tog över laget? Nej.
Jag hoppas att vi möts i CL-semin när Tito är tillbaka.


Slut på diskussionen.
Real Madrid Xandro
2013-03-17 15:29
Barca o Mort!

Förresten jävligt kul att du säger så, för Colina sa själv att Nanis utvisning var korrekt, så frågan är, vet du mer än Colina?

Se länk
Barcelona Vampíro - Ànims Tito
2013-03-17 15:28
@Xandro Fel, fel och fel. Shevas mål hade i bästa fall inneburit förläggning och inte avancemang, Barça var dock överlägsna den matchen och vid ett underläge hade man gått för mål istället för att bara spela av matchen. Sen så blev det inte straff på Lehman, han blev utvisad istället för 1-0 till Barcelona då Guily gjorde mål vid samma sekvens. Kom inte hit med din psuedoscience och predika när du inte har någon koll på fakta. Morinhos kool-aid har nått en ny botten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-03-17 15:27
Xandro


Rättning;

2006 - Ett mål av Schevchenko skulle inte skickat ut oss, möjligtvis tagit matchen till förlängning. Men du är självklart synsk. Och angående Lehmans utvisning refererar jag till en viss Xabi Alonso efter Nanis utvisning "Ibland är det bättre att spela med 10 man..." Annars kan du alltid läsa regelboken.

2009 - mötet skulle med din logik redan vara avgjort på Camp Nou då domaren i den matchen missade ett antal förseelser där också. Men det var ju så, utvisningen på Abidal kostade Chlsea segern - eller hur var det nu igen..?

2011 - Mourinho gick under i Peps perfekta storm. Och angående Pepe, att du ens använder ordet "krocka" är bara pinsamt. Han var ute efter att skada, utvisningen var helt korrekt, Mous taktik var det däremot inte. För mycket kakor kanske - och hög på socker?

Och nej, vi är inte Real Madrid och plockar in tränare på löpande band bara för att, en lite större empati och känsla återfinns i världens bästa klubb. Att vinna till varje pris är inte vår grej, den får Real stå för ensamt, även om det verkar kosta miljarder.
Barcelona Barca o Mort!
2013-03-17 15:24
Xandro

Ska vi sedan ta upp allt som har dömts EMOT barca senaste åren? Nej juste, så var allt utjämnat precis... Och ta inte ens upp Pepé grejen om du inte tycker att du vet mer om röda kort än Colina.
Real Madrid Xandro
2013-03-17 15:24
Jordi Alba//

Sa inte just att du är rädd för Mourinho utan att de flesta här inne verkar ha ändrat åsikt om att han inte borde stanna kvar för tror nog inte en annan tränare hade gjort det lika bra, han börjar ta för sig mer och mer och har hittat en medecin mot just Barca som fungerar riktigt bra.

Förstår vad du menar med närvarande men han är tränare och inte spelare, han tillför inga kvaliter just på fotbollsplanen utan vid sidan om. Ni kunde ju ha tagit in någon annan mer erfaren tränare det var valet Barca gjorde och det får man själva sota för, Roura har ju knappt några meriter så tror ingen ens är villig att lyssna på honom.
Barcelona Federer
2013-03-17 15:12
Tror nog det är dags att spärra barnrumpan som sitter i mammas källare och trollar.
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
2013-03-17 15:12
Xandro

Skulle jag vara rädd för Mourinho? Hahah vilket skämt. Det Pep Guardiola hade på er, det kallas övertag.
Det är en helt annan femma att vara närvarande på plan och inte på plan.
Tänk dig ungefär så här: Du spelar i ett fotbollslag och serien ni spelar i den leder ni. Du är i princip lagets viktigaste och bästa spelare. En träning skadar du ditt knä vilket håller dig borta från spel. Lagets resultat utan dig är inte bra. Ni förlorar, tappar poäng, spelar inte bra. Innan varje match så sitter du på läktaren och du vill gå ut ditt och hjälpa ditt lag för att ni skall kunna vinna men det går inte. Ser du skillnaden?
Barcelona Romario11
2013-03-17 15:09
Xandro--- take a chill pill och gå och kolla på Napoli-Atalanta som spelas just nu, var rädd om hälsan och sluta hetsa upp dig!
Real Madrid Xandro
2013-03-17 15:07
Domaren räddat oss till en kvartsfinal, undrar vem det är som blivit stor i käften helt plötsligt efter allt ni fått som räddat er hela klubb, låt oss se här vad vi hittar i UEFA arkivet:

2006, Shevschenko gör ett regelrätt mål på Camp Nou som skulle skickat ut er men den döms bort, Barca vinner CL där domaren även dubbelstarffar Lehman med straff och rött kort.

2009: Chelsea rånat på 4 straffar, åtminstonde 2, Barca vinner CL.

2011: Pepe utvisad utan att ha krockat med Alves, och dessutom i returen så döms higges mål bort efter en filmning av Masherano. Barca vinner CL.

Så kom inte hit och klaga på domarens hjälp.

Och tycker inte man ska klaga så mycket på att Roura är där nu ni kunde ju ha tagit in en erfaren coach och låtit honom ta hand om laget, Det var ingen annans fel att Mister Rosell gick in på Blocket och fixade fram en begagnad tränare.
Barcelona Romario11
2013-03-17 14:56
Hahahahahaha

Alltid lika roligt när de vita kommer hit och börjar ett inlägg med en sansad ton för att sedan förlora all vett och etikett så fort de inte vinner sympatier :) "chillar med bläckfisk till ansikte",,,, den var bra hahaha
Barcelona Federer
2013-03-17 14:55
Xandro Gud vad stor i käften du är nu helt plötsligt. Tacka din turkiska vän som räddade er säsong genom att visa ut Nani. Tro mig, ingen frukar Mourinho. Det är snarare tvärtom, vi vill att han stannar ännu längre hos er och drar ner er klubb ännu djupare i skiten. Åh vad härligt med ligatiteln. Nosotros te queremos, Mourinho quédate!
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-03-17 14:53
Xandro

Varför skulle vi använda Real som måttstock för hur bra vi själva är?

Vi vet att matcherna mot oss betyder jättemycket för er, men sanningen är den att en vinst mot Real inte är lika viktig nu som för 10 år sedan när ni allt som oftast var före oss i både ligan och Europa.

Eftersom Barcelona satt en helt annan nivå för själva fotbollen som sådan så är det gentemot oss själva vi mäter oss. Låt gå för att det inte är kul att förlora mot Real, eller andra lag för den delen, men definierar det nödvändigtvis oss som sämre? För stunden kanske, men inte sett över en längre period. Och definitivt inte sett till ligaracet.

Du var inne på formtoppar för några dagar sedan också, men då hävdade du att Barcelona inte hade någon formdipp mot Real utan att det var ni som spelade på våra svagheter. Nu använder du dock samma resonemang till din egen fördel när du pratar om varför Real ligger efter i ligan...
Maränglogik kallas det va?
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-03-17 14:49
Xandro Vi har redan vunnit ligan och vi har spelat till oss en kvartsfinal i CL. En välförtjänt plats. Detsamma kan inte säga om Real Madrid som tog sig vidare efter domarens bedrövliga misstag. Vad många verkar glömma är att Real Madrids säsong hade varit över om Nani hade fått vara kvar på plan. De såg ju helt vilsna ut och blev käkades upp av United dom första 60 minuterna. Sedan kliver domaren in och räddar Real Madrids säsong.
Real Madrid Xandro
2013-03-17 14:48
Jordi Alba Ramos//

All heder till Tito men var det inte ni som önskade att Mourinho skulle stanna kvar i Madrid för klubben bara förstördes och torskade och att han är en pajas, börjar känna en viuss rädsla härinne mot Mou, han växer för varje säsong och har läst sönder Barcas spel just nu, Mou har övertaget. Flörresten så tror jag tita närvarar vid telefon, tror knappast Roura har så mycket att säga till om, hans sitter mest på bänken och chillar med sitt bläckfisk till ansikte.
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
2013-03-17 14:42
Xandro

Skulle ni klara er Mourinho i två månader? Kan du inte fatta att våran tränare är borta pga sjukdom och det är därför det har inte varit så bra i laget. Kolla bara hur vi mosade all motstånd när Tito var på bänken. Öppna dina ögon, inse lite fakta, va lite realistisk.
Real Madrid Xandro
2013-03-17 14:38
Piquenbauer//

Ja jävligt överlägsna, så överlägsna att ni torskar mot Era värsta rivaler, inte en enda vinst mot Madrid, bitterljuv känsla, är man egentligen bäst?
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-03-17 14:37
~ l La Masia l ~

Han spelade 90 minuter senaste ligaomgången.
Barcelona Romario11
2013-03-17 14:34
Barcelona Romario11
2013-03-17 14:33
Xandro-- ok vi är glada för det. Hur mår ni då?
Barcelona ~ l La Masia l ~
2013-03-17 14:32
Dagens möjliga elva: Pinto Alves Pique Mascherano Adriano Thiago Song Cesc Alexis Messi Villa En bra elva, äntligen så får Song speltid.. längesen han spelade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Piquénbauer
2013-03-17 14:15
Xandro

Skojar du eller? Började säsongen med en formdipp? Varade den till jul uppehållet när ni fick pisk av Malaga?

Vi inte bara ser, vi ÄR överlägsna i ligan.
Barcelona Bernie
2013-03-17 14:06
Xandro Ok
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: