/spanien/barcelona/forum/8720.aspx/spanien/barcelona/forum/8720.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona zick9
2013-04-26 18:56
Dubbelpost...
Barcelona zick9
2013-04-26 18:56
Shanghai - SHOOT ME $12 Skämtar du med mig eller? Gör Valdés sin bästa säsong i Barca trots alla tabbar i höstas? Får Mascherano högre betyg än Piqué? Gör Alves en bättre säsong än den föregående? Ger du Xavi sämre betyg än Mascherano? Dessutom är Alba bland de bästa vänsterbackarna i världen, och trots att du nämner att en 5:a på betygskalan motsvarar världsklass så får vår vänsterback bara en 4:a... Fotboll är verkligen inte din grej.
Barcelona Gio Style
2013-04-26 18:16
Barcelonistas Helt ärligt, skribenten du hånar så glatt är en skribent som ja håller betydligt högre än dig och de allra flesta här, no offence. Det beror på att han håller en sansad ton när han skriver, har vettiga åsikter och har visat det här i forumet under många många år. Vad spelar det för roll om vi är den stora draken i fotbollen? Hur många klubbar säljer till höger och vänster på sånt sätt som ni vill göra? Oljelagen! Hur stor spelaromsättning har manchester United haft dem senaste åren? Trots att man nu gått utan någon cl-titel i några år nu? Många försäljningar och värvningar har berott på ex. ålder, diciplinära problem osv. Juventus räckte enbart till kvartsfinal, visst kommer det förstärkningar. Men den klubben är ännu längre bort ifrån en CL-titel, tror ni att de då säljer 7-8 spelare istället eftersom de behöver förbättras mer än oss? Vi är helt ärligt pinsamma när det kommer till klubblojalitet. Jag spyr varje gång jag läser att folk vill sälja 6 spelare hit och värva 6 spelare dit. Spendera över 1 miljard kr i kommande transferfönster. Jag har skrivit det här måååånga gånger nu och det är lite tråkigt att upprepa sig. Men sånna önskemål som ni har hoppas jag innerligt att Barcelona aldrig någonsin lyssnar på, vi är ingen plastklubb. Vi är Barcelona, Mes que un club, och även vi fans får fan se till att försöka leva upp till det uttrycket. Tror ni helt ärligt att en trupp mår bra av att byta ut halva elvan säsong efter säsong? Obs. Barcelonistas, undre delen av texten var inte riktad personligen mot dig, utan mot 80% av forumets medlemmar.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-26 18:02
Ska betygsätta alla spelare denna säsong från 1-5.

5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd

Victor Valdés 4 - Gör kanske sin bästa säsong i klubben. Vi har sätt honom testas enormt denna säsong med tanke på skakiga försvaret och utan Valdés, skulle siffrorna vara det dubbla. En stark fyra givetvis.

Daniel Alves 4 - Gör bättre säsong än föregående. Oerhört viktig i offensiven, samtidigt stabiliserar han försvaret på ett ganska bra sätt. Mäktar med 9 assists och 1 mål.

Gerard Piqué 2 - Från att vara en av de stabila i försvaret till att vara en säkerhetsrisk. Han har blandat och gett den här säsong. Ena matchen är han en gigant, medan i nästa match agerar han som en knattespelare.

Javier Mascherano 3 - Blir mer och mer obekväm på denna position. Drar på sig onödiga kort och är otroligt aggressiv i spelet, men trots det har han ändå varit lagets bästa mittback. Bra säsong av argentinaren.

Jordi Alba 4 - Fyndköpet! Han har verkligen imponerat på mig och flera culés. Jag hade faktiskt inte förväntat mig att han skulle vara så omänsklig. Han har lungor av stål och kämpar till det sista. Ja, den här säsongen har vänsterkanten varit mer aktiv än den högra.

Sergio Busquets 4 - Min favoritspelare är alltid stabil. Med sitt lugnande spel får han sina lagkamrater att slappna av rejält. En magisk lirare utan dess like. På gränsen till en femma.

Xavi 2 - En besvikelse faktiskt. Det kan bero på skadorna som har förföljt honom och gjort så han underpresterar i vissa matcher. Men Xavi har verkligen höjt upp sig när det är stormatcher på gång.

Iniesta 5 - Gör en av sina bästa säsonger i klubben. Enormt vital i Barcelona. Han tar hela tiden nya initiativ och står för det kreativa i spelet. Sedan njuter man av att se vampyren leka gång på gång och förnedra motståndarna.

Pedro 1 - Det är svårt att skriva så om Pedrito, då jag gillar honom så mycket, men jag vill vara så rättvis med min bedömning. Han har faktiskt sjunkit och blivit sämre och hans avslut är under all kritik. Från att vara en av världens bästa avslutare till en av de sämsta på några få år.

Sanchez 1 - Chilenaren får också underkänt. Han har inte bevisat mycket för att få godkänt.

Messi 5 - Finns inga superlativ kvar.

Pinto 2 - Gör det väldigt bra i cupen. En semifinalplats är inte fy skam. Sedan får han spela i ligan efter att Valdés blivit avstängd i fyra matcher. Pinto var ganska stabil i ligan.

Carles Puyol 2 - Våran lagkapten är för mycket skadad, men när han spelar ser vi stor skillnad med tanke på hans pondus. Hade fått betydligt högre betyg om han skulle spelat mycket.

Adriano 3 - Gör sin bästa säsong i Barcelona. Det som är så fascinerande med brassen är att han kan spela på alla positioner i elvan, sällan skådat en sådan allround spelare som Adriano. Sedan klagar han inte vart än han spelar utan han krigar på, dessutom har han mäktat med sju mål och två assists. En stark trea.

Fábregas 3 - spelmässigt har han sätt värdelös ut, men det poängmässiga har det varit betydligt bättre. Så summerar jag Fábregas säsong.

Thiago Alcântara 3 - Ibland ser han oerhört valpig ut och det är störande eftersom man har höga förväntningar på en sådan spelare som har potential till att bli en av de bästa. Han har trots allt gjort en bra säsong.

David Villa 2 - Han gör ingen vidare säsong och kommer troligtvis säljas. Det är faktiskt synd att ödet ville annat. Han blev skadad och var bort en längre tid och efter det har man bara sätt att han försämras varje gång han spelar.

Song 2 - Gör alltid bra matcher så fort tillfället ges och han har inte direkt skämt ut sig. Mannen vet inte vart man har hans framtid med tanke på den dödande konkurrensen.

Bartra 2 - Ganska stabil i försvaret och inga grova misstag. Ett framtidslöfte naturligtvis.

Montoya 2 - Samma gäller Montoya. Gör det alltid bra när han spelar. Gör ingen besviken. Han och Alves kommer att turas om nästa säsong.

Tello 3 - Magnifik! Killen gör sällan dåliga start eller inhopp. Han skall man givetvis räkna med i framtiden.

Abidal och JdS har spelat för lite för att betygsättas.
Barcelona SUPERBUSQUETS
2013-04-26 18:02
Fan va det känns som alla här inne tävlar om vem som har vart fan längst för Barca! Bete er
Barcelona Vampíro
2013-04-26 17:24
@barcastuff: Vilanova: "Renewal Abidal? It is a very special situation. We cannot yet know how he will recover if there are games every three days." Det är det här som oroar mig mest. Är de verkligen påväg att slarva bort en hjälte som Abidal? Fattar inte hur de kan tveka ens, han vill vara kvar, ge honom förlängt bara. Det är ju bevisat att ingenting kan stoppa denna människa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-04-26 17:10
Diar Iniesta Shekha - samtidigt så är det klart att man är lite frustrerad med tanke på vad detta laget egentligen kan göra. Spelet ute i Europa har inte varit godkänt den här säsongen. Jag trodde 2-0 borta mot Milan bara var en tillfällighet i och med att vi spela dröm fotboll i returen, men det var det tydligen inte. Men aja vi får se, tror fortfarande på Remontada, har vi en ledning på 2-0 i paus så kan allt hända.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2013-04-26 17:04
Vissa måste ha lite tålamod det funkar inte så här. Vi har kommit till semifinal i spanska cupen , semifinal i Champions League & Kmr Vinna ligan och endå är många missnöjda.. Varför? För mig det är en bra säsong med tanke på allt som har hänt. Vi var utan en tränare i fyra månader. Fyra månader! Det är väl klart att man får problem. Kolla på José Mourinho. Det här är hans tredje säsong i Real, han har haft ett hav av stjärnor , pengar och endå är de kanske ute i CL och har ba Copa del Rey kvar.. På tre år har han lyckats ta en tung titel och det är la liga. På tre år! Visst Copa del Rey är också en titel men det är säsongens minst viktigaste turnering. Vad hade hänt med Real om Mourinho var borta i fyra månader? Ni kommer få se Real utan honom nästa säsong. Under hösten var vi magiska med Tito och ärligt talat hade vi haft samma form under våren så tror jag fan att vi hade kunnat ta en pokal till men ni vet ju Titos situation. Han Kmr in, tar ligan och han kan kanske slå Mourinhos poäng rekord och endå är alla missnöjda..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-04-26 17:02
Vi hittade aldrig tillbaka till det spelet vi hade innan jul det är sant.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-26 16:56
Enligt mig får denna säsong mycket väl godkänt. Vad är det som krävs mer? Vi har i princip vunnit ligan, semifinal i både Champions League och Copa del Rey. Det är många storlag som hade önskat sig vara i vår situation just nu.
Barcelonistas
2013-04-26 16:54
Vi gör en ok säsong varken mer eller mindre, liga säsongen har varit mer än bra. Men bristerna har inte varit synliga i och med att det gått så bra i ligan, problemen har varit synliga mot bättre motstånd. Det finns detaljer i spelet som inte riktigt fungerat den här säsongen, som jag däremot förväntar mig ska lösas till nästa.

Efter Titos PK så insåg jag att han är rätt man för jobbet, vi har haft otur med mycket, sjukdomar här, skador där osv.


Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-04-26 16:51
Min tanke är att ända till Januari där vi i princip vann ligan så slog vi varenda rekord. Att laget befinner sig i extremt dålig form behöver vi inte ens diskutera. Men samma spelare och tränare, iaf tills han tillstånd blev dåligt, lekte skiten ur alla lag med 18 vinster av 19 möjliga eller nåt liknande. Kanske något för flera här att tänka på. Barcelonitas Om min tjej lämnar mig så vet jag att du finns tillgänglig eftersom du kallar mig sötnos... Förlöjligande argument bemöts på detta sätt.
Barcelonistas
2013-04-26 16:49
Barcelonito - sötnos, jag skrev slutet av 90 talet, har varit ett Barcelona fan sen i många år. Första gången jag besökte camp nou så var jag 5 år gammal.


har din tjej lämnat dig elelr? inte konstigt i sådant fall :).
Barcelona DM1982
2013-04-26 16:45
Barcelonito / Lucho Enrique 21 Kloka ord och jag håller med. Barcelona vinner ligan och kommer till CL-semi för sjätte året i rad men ändå är precis allt fel. Bortskämda är det minsta man kan säga om många här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-04-26 16:44
Shanghai - man trodde det skulle hålla med Puyol och Masken, konstiga är väll att man inte tänkte på det faktum att Puyol knappt håller i 1 månad innan han åker på en skada.

Aja, bättre sent än aldrig. Nu verkar ma i alla fall ha förstått problemen i backlinjen.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-04-26 16:38
Livs levande bevis... Killen är 93:a och pratar om 90-talets Real... Skärp till dig!
Barcelonistas
2013-04-26 16:32
Barcelonito / Lucho Enrique 21 - nobody give a shit om hur vida du kommer skriva här inne i forumet eller inte. Den här upplagan av Barcelona är ett av tidernas bästa lag om inte det bästa, kraven är stora och det är en självklarhet att det kommer lite frågetecken här och där efter 4-0 borta mot Bayern.

Gasparts tid? Vad fan har Gaspart tiden, eller Frank tiden med årets upplaga att göra?. Varför tar du ens upp sådan skit här inne?. Det är nya tider nu och vi är den stora draken i fotbollsvärlden. Tror du inte folk här inne har lidit, eller det kanske bara är du som sett Tamudo sätta 2-2 på camp Nou?, se Real vinna Cl titlar i slutet av 90 medan vi inte vann nått ute i Europa?.


Vem fan är du ens?
vifa
2013-04-26 16:30
Av dem 5 spelarna som ska in är 3 från B-laget, Deulofeu, Roberto, Rafinha, Neymar och en målvakt, + kanske en mittback
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-26 16:29
Barcelonistas

Det är så, man lär sig av sina misstag och vårt grova misstag var innan Bayern-matchen. Det var sommaren 2012 då vi som allra mest behövde en mittback, men vi struntar i det och förlitar oss på en skadebenägen Puyol och en vikarie i Mascherano. Istället värvar man defensiv mittfältare.
Barcelonistas
2013-04-26 16:22
Shanghai - precis det var liksom bara en tids fråga innan den där riktiga smällen skulle komma. Nu hoppas vi på en bra MB och en stabil målvakt så är jag i alla fall nöjd. En anfallare behövs nog ochså.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-26 16:21
Tror inte att Tito lämnar. Han kommer att fortsätta och motivera spelarna till max nästa säsong, det är ganska uppenbart. Vårt bedrövliga försvar kommer som sagt att förstärkas rejält med tunga namn och offensiven lär förstärkas med ett starkt namn. Vi har släppt in flera mål denna säsong, så att vi släppte in 4 i baken i tisdags var givet.
Barcelonistas
2013-04-26 16:20
Tito kommer fortsätta även nästa säsong, och han säger att man kommer göra allt för att vända matchen mot Bayern.

Tito fick även en massa frågor om spelarna känner sig trötta, hur är det med deras fysiska status osv.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-04-26 16:20
Länge sen jag skrev här, och kommer inte göra det på länge heller. Ska bara klargöra en sak:

Många av er här är så bortskämda att ni inte ens förtjänar att dela all glädje Barca har spridit till sina fans de senaste säsongerna. En semifinal och ligavinst räcker tydligen inte längre. Hade vi bytt tränare och spelare efter varenda jävla misslyckande hade vi gått tillbaka till Gasparts tid (om ni ens vet vem han är).

Under mina 16-17 år som Barcasupporter har jag aldrig upplevt girigare och mer olojala supportrar som många av er här inne verkar vara. Jag har under hela säsongen sagt att jag hoppas på lite svåra tider så man äntligen får känna på hur andra fotbollsfans har det, då menar jag ALLA förutom just Barcafans som har sett sitt lag dominera i flera år.

Nu kan ni skriva precis vad ni vill, jag kommer inte ens bry mig om reaktionen efter det här inlägget. Jag har varit aktiv här i många många år och utvecklingen är bedrövlig.

Barcelona Diar Iniesta Shekha
2013-04-26 16:16
Han kommer inte avgå. Tito sa nyss att han kommer fortsätta. Det enda som kan stoppa honom är hälsan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-04-26 16:14
Om Tito skulle välja att avgå efter säsongen skulle jag vara riktigt sugen på Jürgen Klopp från Dortmund. Han spelar liknande fotboll till Barca och jag har hört att han är riktigt bra på att sporra sina spelare. Dessutom kan man kanske locka till sig några av Dortmunds spelare, exempelvis Hummels.
Barcelona Andreas-
2013-04-26 16:09
Klickade ned PKn med Tito efter 2 min, man blev direkt orolig om Tito är rätt man att träna Barcelona efter hans helt sanslöst usla coaching i Tisdags. Smörjan han sa idag gjorde inte saken bättre. Bielsa, tack.
Barcelona DM1982
2013-04-26 16:08
.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2013-04-26 16:08
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal Men Tito säger ju bara att sex värvningar knappar lär hända, vilket jag kan förstå. Ok tre-fyra max men sex är verkligen för många.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-26 16:07
Fan vad jag blir förbannad att vi släppte Yaya Toure för en billig peng. Manchester City borde ha hostat upp £45m. Även om han inte förtjänade att sitta på bänken, så ville jag se honom kvar i laget och konkurrera. Största misstagen i Barcelonas historia var att släppa Eto'o och Toure.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-04-26 16:05
Vilanova: "I don't think there will be many changes in the squad. 6 signings? Who'd you sign, it's not easy to improve this team." Denna får mig att bli så trött. Ska vi fortsätta köra fast?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: