/spanien/barcelona/forum/8613.aspx/spanien/barcelona/forum/8613.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-04-24 01:07
Rumenigge (stavning)hade ett uttalande på goal.com förra veckan där han aå ungefär. "För att stoppa Messi måste ni kontrollera honom genom att ha full kontroll över hans medspelare" Så jäkla sant. Inte nog med den lyckade strategin så har dem även världens bästa kantspelare/kontringaspelare i form av Franck o Arjen. Bayerns prestation ikväll är det bästa laginsatsen jag sett i mitt liv. Jag menar allvar. De är nummer ett, no doubt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-24 01:06
"laporta - snodde pengar. köpte horer, strippor mm."

...den Laporta du skriver om är han som gjorde att vi utvecklades och blev genom tidernas bästa lag. Han är en gentleman, jämfört med Alan Harper (Sandro Rosell). Den pajasen ska bara bort från klubben tillsammans med Zubizarreta, Bartomeu, Eusebio och skitungen som snackade om Guardiola(minns inte hans namn).
Barcelonistas
2013-04-24 01:06
Gabriel - "Tito visade enligt mig ikväll att han inte besitter den kompetens som krävs för att träna ett storlag av vår kaliber. Jag vet inte hur pass påverkad han är av sin sjukdom och ifall han mår bra eller inte, men att stå där helt lamlös vid sidlinjen utan att röra en endaste fena sprider helt fel signaler till spelarna på planen, det är inte okej och framför allt inte värdigt en tränare i Barcelona. Att sedan vänta med byten när det är så tydligt att förändringar behövs visar dessutom även brist på taktiskt kunnande och en oförmåga till att kunna ändra på en matchbild. Ikväll ska Tito ha en stor känga och helt ärligt så tvivlar jag på ifall han är rätt man för oss i fortsättningen, dels pga hans sjukdom men även pga hans bristande inställning och taktiska kunnande. "


Vi har inte den typen av spelare att slänga in heller som kan ändra en matchbild osv. Men problemet är inte där enligt mig, idag hade vi kunnat slänga in vem som helst och det hade inte gett någon utdelning alls. Det är liksom bara och kolla på hur matchbilden ser ut, vi skapar inte ett skit framåt vad ska en spelare som David Villa göra i ett sådant läge?. Att Tito inte gjorde tidigare byten har jag idag fullt förståelse för, det hade inte funkat ändå liksom.


Vi hade samma problem borta mot Milan där vi inte skapar ett enda läge på hela matchen, matcherna mot PSG det hela borde kanske slutat redan i kvartsfinalen? Även där hade vi stora problem med att skapa chanser, men även att försvara oss mot snabba omställningar. Vi har även sett det mot Real Madrid några gånger den här säsongen, men i och med vår överlägsenhet i ligan samt att vi trots allt gick vidare i Cl så blundade man får bristerna vi hade i laget. Idag kunde vi tydligt se dom, Bayern avslöjade dom väldigt bra.

Jag önskar Tito all lycka i världen, det han gått igenom är fan inte lätt, men tyvärr så är han inte rätt man för det här jobbet. Visst har det gått bra i ligan men han saknar det taktiska i dom större matcherna.
Barcelona Bàckis
2013-04-24 01:05
Pedro har under säsongen, i alla turneringar, mäktat med 8 mål. Alexis i sin tur bara 7 stycken. Det är för mig det största problemet, bortsett från de defensiva problemen men skadebekymmer på Puyol och Abidal.

Vi MÅSTE förstärka anfallet, och sälja av några stycken ifall vi vill utmana Bayern, Real, United mfl nästa år
Barcelona Barca Barca
2013-04-24 00:58
Gabriel // Tack så helve**es jävl* mycket för en analys som jag själv hade på hjärtat men inte ens pallade eller orkade skriva en dag som denna. Jag är så trött på all passivhet vi har i klubben med, allt från presidenten, sportdirektören till la masia gullandet. En stackare som Bartra får spela mot europas farligaste kontringslag, säger väl allt om Titos tränaregenskaper...Men som sagt jag håller med din till 110 %, tack för att du lättade på mitt hjärta...
Barcelona AndreD
2013-04-24 00:58
Barcelonistas

Det gör riktigt jävla ont men fortfarande inte lika mkt som förra säsongen.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-24 00:50
"Vad är det egentligen Vilanova vill med Barca? Jag kan ju självklart inte bedöma honom efter allt som har hänt men en sån här kväll förtjänar han kritik, även om det är väldigt svårt och analysera hans säsong med tanke på hans cancer. Men hur mår Tito egentligen? Klarar han av att leda Barca? Jag tycker att han ska fortsätta så länge han känner sig 100 % frisk och redo. Jag vill inte att han ska "förstöra" sitt liv på grund av oss och han bör tänka på familjen i första hand. Är han orolig för sin hälsa så är det bättre och lämna laget istället för att riskera sitt liv. Jag vill inte att vi ska stå där nästa säsong utan tränare i fyra månader igen. Det är dags för klubben och GÖRA lite saker nu för fan."

Håller fullständigt med dig om den punkten. Jag påpekade detta tidigare. Tito sätter laget före jaget, trots att han är sjuk. Han var en värdig ersättare och efterträdare när Pep Guardiola stack från klubben. Jag litade på Tito och man såg under hösten att han ville ändra lite på spelsättet när vi attackerade med lite snabbare och rakare spel och det har gett utdelning, men ödet ville annat och han drabbades av den dödliga sjukdomen. Där tyckte jag att hans karriär som coach för klubben var över och spelarna blev lite mer deppiga och hade ingen motivation alls längre. Glöden var borta från nästan varenda spelare.
SoN_Un
2013-04-24 00:48
laporta - snodde pengar. köpte horer, strippor mm.
rosell gör mkt plus men jag säger bara. han köpte ronaldinho
Barcelona Gabriel
2013-04-24 00:48
Forts: ger mig en negativ bild om honom. Rosell spelar allt på ett kort, "den ekonomiska frälsaren" och räddaren i nöden. Personligen köper jag inte det, visst att vi haft skulder är en sak, men inte att vi är mot en konkurs. Vi har alltid varit rena från reklam på tröjorna, det var en sak jag som culé värdesatte högt, surprise att det är Rosell som säljer den delen av klubbens själ - inte alls. Nu har han även planer på att skrota Camp Nou och bygga en helt ny arena. Skrota Camp Nou som betyder så mycket för så många culés, en arena med så många fina minnen och matcher bakom sig. Allt är bara fel. Personligen känns det inte som att Rosell vill vara president i Barcelona för att han vill hjälpa klubben, utan mer för att ha sex med sitt egna ego och sätta sin prägel på världens bästa klubb, med förändringar som kommer att jaga oss för alltid. Han tar oss i helt fel riktning som klubb när man ser till vilka värderingar vi haft genom åren, värderingar som han bara pissar på. - Valet av Zubi som sportdirektör. Orkar inte ens fördjupa mig i ämnet, det är så löjligt att jag knappt finner ord för det. Jag kunde tycka att Txiki skötte sig sisådär, men i jämförelse med Zubi så hade jag typ gett han en blowjob för att han skulle komma tillbaka som sportdirektör, så illa är det. Samma sak gäller Eusebio, vad fan krävs för att inse att han inte håller måttet? Rosells ansvar, men han gör inget åt saken. Jag är sjukt rädd för att han ska dra ner oss i skiten och förstöra allt som vi byggt upp med Laporta. Jag e otroligt trött nu och vet inte riktigt hur jag ska avsluta det här, så det får räcka så. Godnatt och mot bättre tider, vi är alldeles för bra för att pissa bort denna eran, vi får inte tillåta det.
Barcelona Gabriel
2013-04-24 00:44
Det här kommer att bli ett långt inlägg, so bare with me. Det finns många saker jag vill klaga på ikväll, jag tänker ta en efter en. Vi börjar med spelet, och vi ska fördjupa oss i båda anfallfotboll och försvarssfotboll i dagens FC Barcelona. *Anfallsfotbollen - Det finns en för och nackdel med att ha världens bästa spelare genom tiderna i laget, fördelen är självklart den att Messi frälser oss nästintill hela tiden på löpande band - men nackdelen är att man har byggt spelet mer och mer kring honom för varje säsong som går. Det som händer är att anfallsspelet inte klarar sig när han inte är tillgänglig för spel, därmed tas det desperata beslut att spela med Messi, trots att alla klart och tydligt kunde se att han inte mådde bra ikväll. Med detta sagt måste man börja ta några steg bakåt i åren och inse att det behövs anfallare som kan avlasta Messi. Det är inte hälsosamt för ett fotbollslag att en enskild spelare står för (gissar på en siffra som känns realistisk nu) 70 procent av våra mål. Om man jämför med trippelsäsongen så hade man Europas giftigaste anfall med Henry - Eto'o - Messi. Den där trion satte skräck hos vilket försvar som helst, den inger respekt. Den respekten finns inte idag, och det med all rätt för våra andra anfallare, hur bra de än må vara på vissa speciella saker inom "den personifierade Barcelona fotbollen", saknar trots allt den spetskvalitée som målskyttar som krävs för att skrämma försvarare i de största Europeiska toppklubbarna. Summa summarium = vi har inget utan Messi. - Det här tar mig till nästa punkt och det är La Masia. Jag har sagt det förr och jag tänker säga det igen. Det har blivit lite för mycket av det goda med La Masia. La Masia ska användas som en burk med godis, man plockar upp de godaste godisarna, resten äter man inte upp. Just nu plockar vi upp en drös med talanger och känslan som åtminstone jag får är att det inte finns en riktig plan för många utav dem, snarare tvärtom. Man tar upp dem, låter dem träna med laget och ser typ hur det går för dem. I bästa fall gör dem succé, men det är otroligt svårt. Så varför har man inte tydligare "regler" för hur bra en talang ska vara för att få stanna kvar i A-laget? Man lånar istället ut spelare, spelare som aldrig kommer att ta på sig vår A-lagströja igen istället för att tjäna in pengar på dem. Detta är fel inte bara ur ett perspektiv, utan två. Dels den ekonomiska, men även för spelaren som varken vet in eller ut hur hans framtid kommer att bli i Barcelona. Lite tydligare om vad som gäller för talanger eftersträvas, har du vad som krävs great, if not så har vi åtminstone tjänat in lite pengar på dem. Med detta sagt hoppas jag även att många av er förstår att man inte kan nobba stora stjärnor som Aguero, Neymar eller Hummels bara för att vi har lovande talanger i Deulofeu och Bartra. Det är där det har gått i överdrift för vissa culés med stoltheten kring La Masia. En värvning av en superstjärna är aldrig en garanti på succé, men det är en risk varje klubb som vill aspirera på de största titlarna måste ta - tar man inte den risken kan man lika gärna byta mål som klubb och sluta aspirera om dem största titlarna. Sen kommer en talang alltid att lyckas om talangen är tilräckligt bra ändå, oavsett om det finns stora stjärnor i laget. - Mittfältet, det som gjort oss så starka de senaste säsongerna håller inte samma klass som det gjort innan. En stor anledning till det här är Xavi. Goa, underbara Xavi tänker jag aldrig att klaga på, han är en legend och kommer att gå som klubbens bästa mittfältare när han avslutar karriären, men det är dags att börja blicka för framtiden nu. Xavi har inte spelat bra den här säsongen, inte heller förra. Han har haft enskilda matcher där han spelar som han kan, men han är inte jämn längre. Vi får inte vara rädda för att ändra och våga gå vidare, det är så det funkar. Det är på god tid att börja ge plats åt Thiago på mittfältet. Killen har all potential och talang i världen som krävs för att bli en av världens bästa mittfältare, det är dags att han slussas in på allvar nu och successivt tar en startplats. Xavi blir perfekt att ha på bänken, men Thiagos tid är kommen och inför nästa säsong ska han prioriteras på mittfältet. Man kan inte längre gambla med hans talang och utveckling längre. Det var de jag hade att säga om anfallsspelet. När det kommer till försvarsspelet är det typ samma sak som alla andra redan vet. - Presspelet är absolut inte lika bra som det har varit tidigare år, det håller jag absolut med om och tänker inte blunda för. Men många försöker prata bort vårat dåliga försvarsspel och insläppta mål på just det här, försök inte för ni lurar även er själva. Glömmer ni bort hur många mål vi släpper in på fasta situationer, måste jag påminna er? Hur många mål släpper vi inte in mot Real Madrid på hörnor? Hur många av er får en klump i halsen varje gång vi får en frispark eller hörna mot oss? Alla, eller hur? Ikväll släpptes det in 2 (!!!!!!!!!!!!!!!!) mål på hörnor, det är ABSOLUT UNDERKÄNT! Så ni som påstår att det inte hade löst sig med andra mittbackar har otroligt fel. Vi behöver in världsklass försvarare, minst en. Det funkar inte att motståndarlag ska kunna känna den tryggheten att de kan spela hur jävla dåligt som helst mot oss och ändå veta att de kan vinna matchen pga en jävla pissig hörna. Så ja, presspelet är en viss del, men vi behöver in bättre mittbackar. Det var det jag hade att säga om själva spelet. Det finns så mycket mer jag vill klaga på när det kommer till styrelsen och tränarstaben. - Tito visade enligt mig ikväll att han inte besitter den kompetens som krävs för att träna ett storlag av vår kaliber. Jag vet inte hur pass påverkad han är av sin sjukdom och ifall han mår bra eller inte, men att stå där helt lamlös vid sidlinjen utan att röra en endaste fena sprider helt fel signaler till spelarna på planen, det är inte okej och framför allt inte värdigt en tränare i Barcelona. Att sedan vänta med byten när det är så tydligt att förändringar behövs visar dessutom även brist på taktiskt kunnande och en oförmåga till att kunna ändra på en matchbild. Ikväll ska Tito ha en stor känga och helt ärligt så tvivlar jag på ifall han är rätt man för oss i fortsättningen, dels pga hans sjukdom men även pga hans bristande inställning och taktiska kunnande. - Rosell, jag orkar inte. * Laporta fixade in UNIFEF, Rosell tar Qatar Foundation. * Laporta bannade Boixos Nois (nazister och hulliganer) från Camp Nou, Rosell gör en hemlig pakt med dem. * Laporta fixade in Pep Guardiola, Rosell fixar så att han försvinner. * Laporta tog självmant in Samuel Eto'o, Rosell ville köpa Luis Fabiano istället. * Laporta har en nära vänskap med Johan Cryuff (stor stor stor klubblegend, typ gudfadern i Barcelona), Rosell och Cryuff hade inte hälsat på varandra om deras liv hände på det. Dessutom tänker jag inte glömma att Rosell skrev en bok om hur det gick till bakom kullisserna i klubben när han planerade på att ställa upp som kandidat, bara de
Coach Pep,
2013-04-24 00:43
Grabbar... Om Pep tappade sitt hår på fyra år, så kommer Pique se ut såhär efter säsongen.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2013-04-24 00:41
Varför drar alla upp gamla spelare när vi torskar? Vad hade tex Etoo gjort ikväll? Ni är väl medvetna om att vi har vunnit CL med Pedro och Villa? Eller saknade ni Etoo och Henry också då. Kom igen.. Livet går vidare, vi kan inte rå för vad Guardiola har för "feeling"..

Jag måste ta och kritisera hela klubben ikväll. Vi börjar med pajasen Rosell, killen flinar när vi ligger under med 4-0. Vad fan är det för något? Garvar han åt vår patetiska insats eller tror han på ett mirakel? Det är Rosell som har ställt till det för oss och han är en pajas. Vad är det där för jävla president? Att folk har stake och nämna honom i samma mening som Laporta. Rosell är DÖD för mig och jag kommer inte svara mer på folk som tycker att Rosell är "bättre" än Laporta.

Tito Vilanova. Ärligt talat vad var det där för taktik? Varför ska det jämt ta så mycket tid tills vi förändrar något? Hur kan David Villa komma in först efter 83 minuter? Hur och Varför? Varför hamnar en kille som Tello på läktaren? Han har ju fan varit en av de bästa under Messis frånvaro. Hur kan ett lag som Barcelona inte ha ett skott på mål? Tito Vilanova behöver ta tag i saker innan det är försent, hur kan man slänga in en anfallare först efter 83 minuter?

Vad är det egentligen Vilanova vill med Barca? Jag kan ju självklart inte bedöma honom efter allt som har hänt men en sån här kväll förtjänar han kritik, även om det är väldigt svårt och analysera hans säsong med tanke på hans cancer. Men hur mår Tito egentligen? Klarar han av att leda Barca? Jag tycker att han ska fortsätta så länge han känner sig 100 % frisk och redo. Jag vill inte att han ska "förstöra" sitt liv på grund av oss och han bör tänka på familjen i första hand. Är han orolig för sin hälsa så är det bättre och lämna laget istället för att riskera sitt liv. Jag vill inte att vi ska stå där nästa säsong utan tränare i fyra månader igen. Det är dags för klubben och GÖRA lite saker nu för fan.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-24 00:29
Tappade respekten för Rosell för längesen. Ja, det var när vi fick "Qatar Foundation" påtryckt på vår vackra tröja. Från att ha haft den mest respektabla reklamen till att ha den mest pinsamma, endast för att få deg. Jag har liksom inte blivit förvånad av Rosells beslut de senaste åren. Skulle jag sitta och skriva en bok om vår kära Rosell, hade den varit bäst säljare och fått J.K Rowlings böcker om Harry Potter se irrelevanta ut.

Som sagt det första initiativet att utvecklas som klubb och få fram den nya generationsväxlingen är att bli av med huvudpersonen Rosell. Alla i ledningen skall sparkas långt, långt bort från Barcelona. Det har gått över gränsen nu!
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2013-04-24 00:28
Pep #4 //

"Jag sammanfattar matchen med en mening. DET ÄR DAGS FÖR EN GENERATIONSVÄXLING!!!"

Jojo. Vilka ska vi byta ut då från föregående generation?
Dom enda som är till åren eller börjar bli det är Alves, Puyol, Villa, Abidal och Xavi. skulle knappast kalla det för en generations växling, och utrensning ur truppen är vi inte heller i behov av. Bara en 2-4 spelare som borde anlända och lika många som borde lämna. Dock är inga av åldermännen förutom kanske abi och villa här ovan några av spelarna som borde lämna. Utan snarare spelare vi inte har någon nytta av eller som underpresterar som Song, Sanchez, Afellay etc
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-04-24 00:22
Senaste gången Barcelona släppte in fler än 60 mål under en säsong var 2001/2002. Då kom laget fyra i den spanska ligan.
Barcelona Napao
2013-04-24 00:21
Om ledningen inte fattar att man måste skaffa backar nu så kommer dom aldrig fatta det,basaric - "el guaje" skippa antisemitiska dyngan.
Att Barca åkte ut idag borde inte förvåna för Barca var illa ute både mot Milan o Psg ,försvaret som brukar vara en av Barcas starkaste delar har inte varit bra och det hjälpte inte att man köpte mittfältare för att sedan spela dom som backar.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2013-04-24 00:18
petersays //

Absolut inte ömmare tå än någon annan. Dock tycker jag man skall dela ut ris och ros där det förtjänas och här är du ute och cycklar. Visst priset va högt för Villa men att peka ut honom som en usel affär som kosta pengar och inte gav någon avkastning är nog mer en reflektion av dina personliga förutfattade åsikter om Villa snarare än baserat på ren fakta. Barca köpte en spelare som under tiden va La ligas och Spaniens bästa anfallare. Dom gick från en säsong med uppenbara brister i anfallet till att vara snudd på ostoppbara säsongen därpå. Detta kan tillskrivas Villa då han precis som idag ger Barca en större variation i anfallspelet med sina löpningar. Det handla inte om målen, när man jämför skillnaden mellan honom och Zlatan. Men vill du så ska du ha klart för dig att Villa alltså gör 2 mer mål som vänster anfallare som Z gjorde som 9a. Barca blev kompletta med Villa på top och gjorde vår bästa säsong efter 09 under hela denna eran. Sen kom skadorna men det är inget man kan värna sig mot vem man än värvar! Villa misslyckad i Barca i sin helhet? = Nej!
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-24 00:14
Xavi är nog mest lämplig att ta över och sprida Peps anda vidare till den nya generationen. Hans egenskaper på plan kan prägla det nya fräscha Barcelona. Tror att Xavi kanske håller 2-3 säsonger till för att sedan ta på sig kostymen och erövra Europa igen. Finns egentligen ingen som kan så mycket om klubben in och ut. Dessutom har han karisma som kan motivera den nya generationen och vara en bidragande faktor till eventuella titlar inom snar framtid. Så, min personliga favorit är vår egna mittfältsdirigent Xavi Hernández.

Barcelona Vampíro
2013-04-24 00:12
@Frodo Håller med hela inlägget. Det är lätt att göra en Pepe och sparka på någon som ligger ner men visst har man anledning att tvivla på Tito. Man har inte velat kritisera honom med tanke på det som hänt men vi har fallit igenom i varje match där motståndaren gjort det lite obekvämt för oss. Vare sig det vart Celtic, Madrid, Milan eller t.o.m PSG, som med lite mer rutin hade kunnat straffa oss rejält, så har vi varit väldigt lätta att störa och få ur balans under hela den här säsongen. Hungern från fjolårets dåliga säsong fanns där i höstas och vi lyckades vinna i stort sett alla matcher trots att spelet inte var på topp. Men det höll föga förvånande inte hela vägen. När det gick uselt efter nyår så lurade vi oss själva att det var avsaknaden av Tito som var problemet men faktum är att spelet sett likadant ut även med honom vid sidan. Risken finns nu faktiskt att vi med en inkompetent ledning förlorar allt det Laporta och Guardiola byggt upp under de senaste åren. Jag vill att Tito ska vara rätt man men han verkar inte kunna ändra en matchbild utan hoppas mer Messi och Andrés ska läsa det hela, vilket gång efter gång bitit oss i baken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Chrisicito
2013-04-24 00:11
Tänkte med på Bielsa. Hoppas på att spelarna går in med extrem beslutsamhet att vinna och återupprätta heder nästa match! Tyckte inte Messi såg fit ut idag i löpsteget. Tror ej han är helt återställd Edit: Känner väl dock att Tito ev kan få fortsätta om han har spelarnas förtroende. Hoppas Hummels kommer och ev ngn mer.
Barcelona Pep #4
2013-04-24 00:09
Jag sammanfattar matchen med en mening. DET ÄR DAGS FÖR EN GENERATIONSVÄXLING!!!
Barcelona Barieta
2013-04-24 00:06
Bielsa
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-04-24 00:06
Håller med om allt du skrev, och kan säga att det är en av de bästa inläggen här på ett bra tag. Men vilken tränare ska ersätta Tito?

Det är den stora frågan..
Barcelona Chrisicito
2013-04-24 00:04
Basaric är Roselll jude?
Coach Pep,
2013-04-24 00:02
Frodo

Tack.
Fais
2013-04-24 00:02
Frodo

Mycket fin analys!!!

Barcelona petersays
2013-04-24 00:01
Rivaldo_gudarnas gud
Villa verkar vara en öm tå för dig? Han gjorde två fler ligamål än Zlatan och det innabar alltså hela skillnaden mellan säsongerna menar du?

Jag tycker att Villa vara ett misslyckat köp, inte främst för hur han presterat, utan för hur han presterat i förhållande till sitt pris och sin lön. Slutdiskuterat från min sida.
Barcelona Lion24
2013-04-24 00:00
Frodo

Håller med till 100%. Mycket fint skrivet. Jag förstår mig inte på de pajaserna som alltid säger att det bara är spelarnas fel. En spelare sjunker ej så mycket av sig självt. Det är den taktiska biten och motivationen där vi ej räckt till. Och allt detta är Titos fel. Han har inte de stora taktiska kunskaperna som vi blivit bortskämda med och det ser ut som att han ej kan motivera sina spelare till max, som Pep gjorde.

Och då frågar jag mig: Lärde sig inte Tito nånting de 4 år han var tillsammans med Pep? Istället för att utveckla det han har fått lära sig så går han bakåt. Jag har också varit försiktig gällande Tito men kolla bara på våra stormatcher den här säsongen. Vi förlora supercupen mot Real, kom undan mot Milan med halsen i strupen, mot PSG så övertygade inte vi alls och nu så blir vi nästan bortspelade.

Nånting måste ske, och det snart!
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-24 00:00
Det är väldigt dystert efter kvällens nederlag, men man får fortsätta hålla huvudet högt och stoltsera sig med att ha varit herre på täppan i en sån lång period. Vi har fått bevittnat magiska fötter i flera år. Vi har krossat vilket motstånd som helst med tennissiffror. Vi har dominerat, utvecklat och inspirerat flera klubbar med vår fantastiska filosofi. Nu är eran på väg mot sitt slut och flera spelare börjar komma till åren. En ny generation kommer att växa och ta över taktpinnen, sedan dominera världsfotbollen igen. Spelare som Thiago, Sergi Roberto, Tello, Montoya och Bartra kommer att träda fram på den stora scenen. Men, men vem skall leda det nya fräscha FC Barcelona? Jag själv tror på en sim spelar i laget för tillfället och den jag menar är naturligtvis inget mindre än Xavi Hernandez. Tito Vilanova får man tacka för allt han har gjort för klubben under tiden med Pep och efter. Han kommer att tillägna tiden med familjen inom snar framtiden och det är på grund av sjukdomen. Detta är ett tungt jobb för Tito. Han är intelligent, men det känns liksom att det inte finns någon närvaro när han ska tala med spelarna. Ingen motivation och inspiration alls känns det som när man ser spelarnas agerande på plan, det finns ingen hunger. Så, vilket initiativ ska klubben börja med? Vem ska ta över efter Rosell? Alla dessa frågor måste besvaras snarast. Vi kommer att fortsätta med samma strategi. Vi har identifierat oss med detta Spelsystem som har präglat oss. Jag är säker på att vår framtid ser ljus ut. I med- och motgång!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-04-23 23:58
Jag är inte förvånad över förlusten, jag tippade som sagt 3-0 till Bayern inför avspark. Det som gör mig frustrerad är att allt Guadriola byggde upp riskerar att rivas ner. Rosell då? Juden flinar efter att laget förlorat med 4-0.
Annons: