/spanien/barcelona/forum/8611.aspx/spanien/barcelona/forum/8611.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Deulofeu
2013-04-18 14:12
Om Valdes stannar hoppas jag att Ondoa blir ordinarie målvakt i B-laget och tränar med a-laget. Han har då ett år på sig att skola in sig köra lite copa del rey och kanske några enkla ligamatcher för att sedan ta över året efter! Ondoa kommer fortfarande vara rejält orutinerad nästa år men ett års inskolning av Valdes och Pinto är inte fy skam och sedan spel i liga adelante är inte så tokigt. Denna lösning kostar inte heller skjortan och vi får en målvakt som redan varit tongivande i våra ungdomslag. Han tillhör nästa lovande generation nämligen 95 :orna som är de bästa sedan 91:orna. Upp med honom i B-laget nu på slutet och ser vad han går för! Vi kanske har vår lösning i B-laget? Han anses som en av de allra största målvaktstalangerna och var med landslaget i slutet av förra året dock utan att få spela.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-04-18 14:12
@Walee:Vad är det med hans beteende som är förkastligt?
Barcelona Walee
2013-04-18 14:10
Valdes kan gå och hänga sig själv!!!!

Att som katalan bete sig är förkastligt !!!!!!

Grattis! Du har förtjänat en längre semester från detta forum, där du kan ta dig en ordentlig funderare på vad som VERKLIGEN är förkastligt beteende. Spärrad!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-04-18 13:58
Barcelona would ask around 25M for Chilean forward Alexis Sanchez (24). Juventus are interested but want a two-season loan. [tuttosport] Inget jävla lån
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-04-18 13:52
Abidal har nyligen sagt i en intervju med RAC1 att han vill fortsätta i Barça men att ingen från klubbens håll har kontaktat honom än.

Även om Abi påpekar att klubben har skött sig bra under hela den här processen hoppas jag att Rosell, Barto, Zubi, vem som helst egentligen, tar tag i det snart och meddelar Abidal om man tänker erbjuda honom ett nytt kontrakt eller roll inom klubben. Med tanke på att hans kontrakt går ut denna sommaren och hans mirakulösa comeback förtjänar han att få reda ut sin framtid så fort som möjligt.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-04-18 13:32
Pontus Jansson till Barca? Malmöiter i ett nötskal..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona elbraco - CP5
2013-04-18 13:20
hur fan ser Bojans kontrakt ut egentligen? Tydligen skall Milan inte behålla honom efter hans låneperiod som går ut i sommar.

Borde inte Roma i sommar börja punga ut de 12.5 mille de ska betala för honom?
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-18 13:16
Katalano När du lägger upp det så kan jag faktiskt ha lite förståelse för det. Frågan är ju bara vad Valdés vill? Sang Blaugrana Jag påstår inte att Valdés inte skulle ha förtjänat att lämna när han själv önskar även om det skulle bli som bosman, om det nu är så det ligger till. Tvärtom, han om någon förtjänar det. Mitt resonemang handlade mer om vad som var bäst för klubben.
Barcelona Sang Blaugrana
2013-04-18 13:10
Det är självklart att Valdes ska stanna tills kontraktet löper ut. Så som han har tjänat klubben så förtjänar han åtmindstonde lite dignitet...
Barcelona Katalano
2013-04-18 13:09
Rambla~ el chico dorado

Angående Valdes och ny målvakt.

Jag tror att klubben väljer attbehålla Valdes ett år för att ha råd med både Neymar och en ny etablerad mittback och därför skjuta på målvaktsproblemet ett år.

Jag sänger inget om att detta är rätt tänkt men ville dela med mig av min teori. Genom detta kan man lägga fokus på att förstärka andra positioner detta transferfönster.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-18 12:41
Förresten, Ibra är ju på väg tillbaka till Juventus. Då blir det knappast någon Alexis dit. Det har de inte pengar till.

Inter då? Knappast troligt. Jag tror inte Alexis är intresserad av att byta ner sig så stort och kanske inte ens få spela EL nästa säsong.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-18 12:25
Bartomeu (vice president): "We prefer Valdes to stay until contract expires than to sell now. If he stays, we won't sign another keeper now"

Cadet A defender Julio Pleguezuelo (16) will almost certainly join Arsenal, while Cadet A midfielder Josimar (16) will join Chelsea. [sport]

Den senaste tiden finns det bara negativa saker att läsa om klubben på @barcastuff. Jag orkar snart inte med det här mer. :P

Varför måste vår ledning alltid välja det mest ologiska när de beslutar i spelarfrågor? Vad är vitsen att låta Valdés spela ut sitt kontrakt och inte värva en målvakt nu i sommar? Vi får inga pengar för Valdés och får alltså skramla ihop pengar föratt värva en ersättare. Om nu Valdés ändå ska stanna en säsong till hade då inte varit lämpligt att värva in en ersättare redan nu i sommar som kunde få en säsong på sig att komma in i Can Barca?

Jag orkar fan inte med den här ledningen längre. De gör allt tvärt emot vad som borde göras och vad som är mest logiskt.
Barcelona Gabriel
2013-04-18 12:04
Nesto Nu blir jag osäker, måste ta reda på det. Hmm, där ser man, hade tydligen totalt fel i det, åtminstone om man läser på wikipedia sidan. Knas, hade verkligen för mig att han vart utlånad. Nåväl, så vart det med den saken, haha. Tack för att du rättade mig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King -
2013-04-18 11:50
Mats hummels Style of Play His main position is central defender, but he enjoys coming from the back four to start attacks for his team. He has been employed as a defensive midfielder when he played for the German national youth teams. Mats Hummels has very good technique in the tackle and often out-muscles his opponents with his strength and height. He also has the pace to catch up with fast opponents and win the ball back. His reading of the game is one of his main strengths, often frustrating his opponents with his well-timed interceptions and long passing capability. Hummels' style of play with the sweeper-like quality has been compared to the likes of the great German defender Franz Beckenbauer. Wikipedia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2013-04-18 11:28
Gabriel Lånades han verkligen ut? Han blev väl såld för att sedan, efter storspelet i Valencia, Köpas tillbaka för en rätt stor summa och sedan floppa totalt. Summan skulle väl kanske motsvara en 25-30 idag?
Barcelona Gabriel
2013-04-18 11:05
Deulofeu Precis, lånar vi ut Alexis, så kommer han inte tillbaka till Barcelona. Det är bara så det är, så vi funkar som klubb. Ingen spelare vi lånat ut, har kommit tillbaks efter det. Jag kommer på en, och det är Gerard som lånades ut till Valencia och blev en viktig kugge i den Valencia upplagan som senare kom att gå till CL-final. Förutom honom minns jag inte en enda. Jag tror på Alexis, det har jag sagt innan och vore det upp till mig så ska han varken säljas eller lånas ut. Men om han nu försvinner så ska det 1, inte vara på utlåning, 2, säljas för minst den summan vi värvade han för. Inga skamsummor här inte.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-04-18 11:03
Valdes Jag grundar inte min åsikt på deras beskrivning. Den förstärker den bara
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-04-18 10:44
Gabriel

Ska han lånas ut skall det vara till något lag vi bestämmer för att han ska få tillbaka sitt självförtroende och vi lite mer pengar tillbaka.Lånar vi ut honom är det inte för att han ska kunna komma tillbaka utan för att vi ska få mer pengar för honom.

Jag tror dock att styrelsen verkligen vill få in pengar för de spelare de kan i sommar eftersom vi måste köpa så pass dyra spelare i viktiga positioner i sommar att många spelare riskerar att bli sålda om ett bra bud kommer.

Ska vi sälja ska det vara till bra priser får vi inget bra bud till Alexis ska han vara kvar enkelt.Han är ju en bra truppspelare som inte ens är 25 skillnad med Villa som måste säljas i år för att vi ska få pengar.

Om vi gör oss av med Villa,Sanckez och Valdes borde det ge oss runt 400 miljoner och det borde räcka till HUmmels och en halv målvakt läs Guaita ha ha.

Läste förresten att Valencia inte vill sälja honom vilket var min morgons bästa nyhet.

Spelare som kan bli aktuella för lån tycker jag Rafinha samt S.Roberto är ingen annan.Resten ska vi försöka sälja i sommar blir det storstädning och till nästa säsong är vi åter hungriga med en liten tajt grupp och med ett mycket talangfullt B-lag att låna spelare från.

Barcelona Valdés
2013-04-18 10:39
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal; hur kan man bygga stora delar av sitt resonemang på vad någon annan (inte helt opartisk......) skriver?
Barcelona Gabriel
2013-04-18 10:35
Dessa skamerbjudanden börjar irritera mig något enormt. Alla vet att vår ledning är ett skämt, därmed dessa löjlig bud till spelare vi betalat enormt mycket för. Juve vill alltså låna Alexis i ett år med en köpoption på 20 miljoner euro. Seriöst, hade jag varit Rosell hade jag gett dem fingret rakt av och sagt lick my hiney.

Vad i helvete tjänar vi på att låna ut Alexis i ett år för att sedan sälja honom för den skämtsumman? Blir seriöst irriterad.
Barcelona Deulofeu
2013-04-18 10:32
9 poäng för att säkra upp ligan känns fantastiskt vem trodde det när säsongen inleddes?

Madrid gjorde en grym säsong förra året och var rejält på gång men ändå leder vi ligan stort nu trots diverse problem i laget med både spelare och skador och detta mina vänner är dessutom post Pep.

Om någon hade sagt att vi skulle vara i semifinal i cl och leda ligan så stort som vi gör hade jag tagit det alla gånger i veckan.

Ligan kan vi knappast förlora och den ska vinnas så snart som möjligt.

Det är 6 matcher kvar Bartra ska spela dem alla. Thiago,Tello samt Montoya ska också få rejält med speltid.

Vi har en unik chans att se om Bartra håller som backkollega till Pique eller om han ens ska vara tredjealtenativ men han måste få en rejäl chans.

Thiago ska spela och Xavi ska vilas.Helt enkelt för Thiago är rejält på gång nu och Xavi behöver vara fräsch till de tuffa matcherna.

Även Deulofeu ska få känna rejält på a-laget han ska ju snart tillhöra det och tiden han får redan i år kommer göra honom gott.S.Roberto samt Rafinha måste också få fler chanser.

Dessutom så vore det på sin plats att Villa de övriga spelarna som befarats bli sålda får sina sista chanser i slutet av ligan.

Unikt tillfälle och oerhört värdefullt för b-spelarna att spela nästan utan press i så pass många matcher det brukar annars vara en eller två matcher men nu är det flera.Hemma mot Levante i helgen jag vill se hela 91 generationen starta och kanske ett inhopp av Deulo?
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-04-18 10:20
Valdes De är säkert objektiva i mångt o mycket, men i det här fallet tror jag man har försökt göra en rättvis och korrekt analys. Varför skulle man annars ta upp styrkor OCH svagheter?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2013-04-18 10:08
nr10messi Nej det var kanske en orättvis jämförelse :D Aja vi får helt enkelt vara oense om Piqués passningspel då vi tycker olika, men tror fortfarande att Hummels inte hade öppnat upp så mycket i ett lag som spelar som oss. EDIT: På tal om något helt annat så behöver vi 9pts till för att säkra ligatiteln!
Barcelona nr10messi
2013-04-18 10:04
Haha nu gjorde du inte det lätt för Hummels om hans passningar ska jämföras med Pirlos ! Marq passningsspel var gudomligt det kan jag köpa. Men Piques passningsspel är bedrövligt, går så långsamt innan han bestämmer sig för något, och alltid den enkla, som allt för ofta inte leder till något. Hummels däremot öppnar upp hela spelet med sina passningar, och slår oftast andrahands assist och är mer varierande. Säkert 70 % av Dortmunds mål beror på att Hummels skötte uppspelen !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2013-04-18 10:03
Deulofeu

Fast man kan inte dömma av statistiken heller, Dortmund spelar ett rakare spel än oss. Det är naturligt att deras mittback får mera assist än våra.
Sen vet man inte vem som slagit den målgivande passningen heller genom assist.
Förra året hade inte Iniesta många assister men ack så många mål berodde på hans passningar.

Tror inte heller Hummels crossegenskaper hade utnytjats fill fullo i ett lag som Barcelona som sällan får dessa kontringsytor, och får de det så är det alltid någon i motståndarlaget som är bättre i luftrummet än våra anfallare och där var det :P
För att utnyttja dem till fullo känner jag att vi hade varit tvugna att ändra sättet vi spelar på.
Barcelona Deulofeu
2013-04-18 09:57
Valdés

Alldeles för många spelare har endast haft snabbheten som egenskap inte många är som Messi som har allt ; )

Kolla Lavezzi en av de absolut snabbaste anfallarna med boll har mäktat med 3 mål i ligan

Hummels har i bundesliga stått för 4 assists bla lika många som Lewandowski! Pique har 0...ny dimension tro mig.
Barcelona Barca o Mort!
2013-04-18 09:49
nr10messi

Säger inte att han är dålig passningsspelare, säger bara att jag inte tycker Piqué är sämre. Piqué är ofta den som börjar våra uppspelningar men tyvärr så blir det inte alltid de fina crossbollarna han slår då vi ofta vill börja med positionsspel på mittfältet.
All ära till Hummels passningsfot men gudalik är den inte som Marquez, Pirlo eller Beckhams crossbollar :P

Jo han är en riktigt hård försvarare men det räcker inte när man är mitt uppe i en löpduell med snabba spelare precis som en mittback i barca är i princip varje match eftersom det är så stora ytor som öppnas neråt när vi anfaller. Ibland räcker inte positionsspelet heller då :P Det har vi sett!
Barcelona nr10messi
2013-04-18 09:42
Barca o Mort! Du får nog ta och kolla upp några Dortmund matcher. För Hummels gör en hel del assist som mittback. Varierar med långa och korta, och öppnar upp spelet. Riktigt hård nästan brutal när han försvarar, inga fingrar emellan. Aldrig fult men alltid hårt, läser spelet, står oftast rätt och stressar aldrig. Låter som en ideal värvning för Barcelona
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-04-18 09:42
Pontus Jansson till Barcelona?
Ja han är jättebra, i allsvenskan. På samma sätt som Tobias Hysén är bland dom snabbaste i allsvenskan. Men vi såg ju hur det gick mot bland annat Argentina.
Barcelona Valdés
2013-04-18 09:38
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal; Så skribenterna på SF är objektiva och nyanserade?

Deulofeu; Tror inte alls att man kan vara för snabb om man kombinerar snabbhet med god teknik och klokt beslutsfattande (spelförståelse).
Annons: