/spanien/barcelona/forum/8591.aspx/spanien/barcelona/forum/8591.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca o Mort!
2013-04-23 01:34
Lion24

"Det påverkar ju inte han personligt. Shakira däremot påverkar han för DE LEVER TILLSAMMANS, ÄTER VARANDRAS MAT, SOVER TILLSAMMANS o.s.v."

Seriöst är man inte så proffesionell som fotbollsspelare i Barcelona att man inte går och tänker på gårdagens köttbullar man åt med sin tjej eller att Shakira tog den där bättre kudden igårnatt hör man inte hemma på den här nivån. Sånt där ska inte komma i huvudet i en 1on1 situation på en fotbollsplan med 90k åskådare.

Sen att Guardiola ville sälja honom finns det nog inget bevis på.
Barcelona grande jw
2013-04-23 01:28
Suarez GIF

Hahahaha fantastisk!
Barcelona Messi_theONE
2013-04-23 01:18
LeoMessi@.... jag hoppas du har rätt! men skadan kan inte försvinna så lätt! en fel glidtackling kan räcka!
Barcelona Lion24
2013-04-23 01:05
Jeffson

Så är det. Alla har sina teorier :).

God natt!
Barcelona LeoMessi
2013-04-23 01:02
Heywood Jablome - Andrés (Barcelona) Om vi värvar rätt till sommaren så kommer ingen klubb rå på oss. Skulle det bli att vi värvar Neymar och hummels eller någon annan bra mittback så tror jag vi skulle vara ostoppbara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-04-23 01:00
Messi_theONE (Barcelona) Jag tror faktiskt att Messi är 100 % frisk om jag ska vara ärlig.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-04-23 00:57
Lion 24

Ok, vi tänker olika. Det är helt ok. Tack för att du tog dej tid att utveckla ditt resonemang.
Själv tror jag att den stora anledningen är att han har blivit för bekväm eftersom han inte direkt har någon mördande konkurrens. Jag vet inte, men för mig känns det bara konstigt att skylla på någon annan än spelare och tränare för någons prestationer på en fotbollsplan.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-04-23 00:54
Guardiolas första värvning i Bayern München blir alltså Mario Götze.

Ärligt, kommer någon klubb att kunna rå på Bayern nästa säsong?

Guardiola som vi vet jobbar dag och natt för att uppnå perfektion.
Barcelona Messi_theONE
2013-04-23 00:40
Tror fan dom kommer gå jävligt tufft mot Messi eftersom dom vet att han är små skadad! Fan att hans skada kommer nu i slutskedet, inte bara hans utan hela backlinjen nästan också! tänk om vi hade haft dom viktigaste spelarna tillgänliga, lovar hade inte varit lika orolig som jag är nu!! just nu är jag redan hur nervös som helst.. tänk när matchen börjar då! hur som helst så tror jag på det här laget.. handlar om mycket och tro på sitt lag! Visca BARCA!! Mot WEMBLEY!!!!!!!!!!
Barcelona Lion24
2013-04-23 00:40
Jeffson

Det är konstigt hur det kan komma av sig självt, bara sådär. En spelare som tjänar miljoner, han tjänar mer på en vecka än vad jag gör på 2 år. Sen helt plötsligt så blir han bara dålig. Shakira är en mycket större världsstjärna än vad Piqué är, det vet alla. Shakira har gjort Piqué ännu större i och med att dom just är tillsammans. Ingen annan spelare i dagens Barcelona har tappat så mycket som Piqué om man kollar hur bra dom var innan. Killen har Barca i hjärtat, har växt upp i klubben, hela hans släkt är Barca fan men ändå så har han dippat så mycket. Konstigt att det bara kom av sig självt, just vid den tidpunkten då han började dejta Äcklet.

Jag blir ej glad när jag skriver detta då jag höll Piqué väldigt väldigt högt förut men jag går ej från gamla prestationer.
Jeffson
2013-04-23 00:31
Lion24

Nej jag var inte allvarlig om varken Messi eller Jeffren. Jag skrev "Då kan man likaväl säga" eftersom jag tycker att det låter bull att Shakira skulle vara orsaken. Lika bull är det att det skulle bero på Messi eller Jeffren. Hade det varit en spelare i division 1 södra såom hade blivit ihop med Shakira så hade jag kunnat förstå det en del. Men Pique är själv en världsstjärna, han har själv haft media på sig och rykten om sej, så inget av detta är nytt för honom även om det har blivit mer av allt detta.

Men men, jag skiter egentligen i anledningen. Jag kan bara konstatera att han har blivit sämre sedan ett par år tillbaka och att jag tror inte att det beror på Shakira. Däremot tror jag det beror på Pique själv.
Barcelona LeoMessi
2013-04-23 00:26
Längtar till matchen imorgon men samtidigt är jag galet nervös! Hoppas att Alves är på tårna och hänger med när Simple Jack (Ribery) kommer rusandes på kanten. Utöver Bayerns kantspel så är dom fasta situationerna som gör mig nervös. Dom är minst lika bra som real på fasta situationer så det är bäst att vi är på tårna då. Alba och Alves måste slita rejält imorgon! Deras kondition är inte det jag oroar mig över, dom har galet bra lungor. Men dom måste vara extremt försiktiga för Bayerns yttrar är extremt bra och snabba. Är Messi på galet bra humör imorgon så är halva vunnet. Jag anser att Messis blotta närvaro stärker vår "defensiv" eftersom motståndarna är då försiktigare och vågar inte lämna lika stora ytor som han kan rusa in på. Får hoppas på lite Messi och iniestamagi imorgon:-) Eller rättare sagt idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-04-23 00:23
Piques talang är gudomlig, men han inställning och karaktär suger. Allt jag har att säga. Godnatt
Barcelona Lion24
2013-04-23 00:17
Jeffson

Jag börjar med haha. Var du allvarlig när du jämförde det där med att sen Messi började göra 50 mål i ligan så har Piqué blivit dålig? Det påverkar ju inte han personligt. Shakira däremot påverkar han för DE LEVER TILLSAMMANS, ÄTER VARANDRAS MAT, SOVER TILLSAMMANS o.s.v. Shakira påverkar hans huve så att Piqué ej blir lika fokuserad på fotboll som han var förut. Varken han vill eller inte! Nu är det mer paparazzi utanför dörren, ständiga rykten om dom. Alltså, tror du inte att om man tillsammans eller t.o.m har barn med en världsstjärna och då menar jag VÄRLDSSTJÄRNA så påverkar det ens huve mentalt jävligt mycket? Kom igen, detta är logik. Som jag skrev tidigare, om Guardiola som känner Piqué ut och in, som arbetade med honom nästan varje dag i 4 år märker att det är något som är fel, hur kan DU då tro att allt är som det ska? FÖR NÅNTING ÄR FEL!
Jeffson
2013-04-23 00:10
Haha snälla bara lägg ner tugget om Shakira! Hör ni inte hur det låter?

Då kan man likaväl säga att "Sedan Messi började göra uppemot 50 mål i ligan så har Pique blivit dålig." Eller att "Han har gått ner sej sedan klubben sålde Jeffren"

Men ni som är övertygade, förklara gärna för mig på vilket sätt Shakira har påverkat Pique som spelare. För jag förstår verkligen inte.
Barcelona Andreas-
2013-04-23 00:06
Ju närmre vi komemr matchen, ju mer känns det här som vår match. En seger imorn hade varit jävla blytung och den skönaste på ex antal år.
Barcelona Lion24
2013-04-22 23:47
*hjärta* Valdes flint Hur påverkar hans kollegor honom när han är kass i man-mot-man spelet? Du fattar inte. Det sitter i huvet. Sen han blev med Shakira har hans form gått rakt ner undantag några enstaka matcher. Det kom t.o.m ett rykte om att Guardiola ville sälja honom, och inte undra på att agenter har följt honom. När en smart världstränare ser att det är ett problem med Piqué så helt ärligt vad har kollegor med saken att göra? Piqué hade aldrig såna stora problem i man-mot-man situationer innan Shakira, nu skiter jag och han på mig/sig så fort det är en duell. Öppna ögonen och se mönster! Jag tror också att Piqué påverkar Cesc mycket, alla vet att de är bästa vänner. Försvinner Piqué så tror jag att Cesc höjer sig mycket mer. Allvarligt, en förbättring måste hända inom väldigt kort, fast jag har svårt att se det. Annars är det bara pick o pack. Spelar inge roll om han är katalan eller från akademin!
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-04-22 22:55
@Shanghai - SHOOT ME $12:


Bra där att hoppa på madrid-vagnen och skylla på Shakira! Helt rätt! Sen att Pique haft 4-5 olika kollegor breve sig senaste åren ska ju inte spela någon roll, eller hur?
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-04-22 22:53
@Barcaholic:


Ojojoj, tuffa förortskillen ju. Försök få tag på lite Ambien o ladda om energicellerna. Det är klart att Pique inte kan gå ut och säga, "Jo Batra är mycket bättre än våra skadade spelare så det är lugnt". Han måste ju vara lika diplomatisk mot alla men antar att sådant logiskt tänkande kommer med åren :)
Barcelonistas
2013-04-22 22:48
Vi mötte Bayern 06/07 i Joan Gamper cupen och slog dom med 4-0, säsongen 07/08 mötte vi Bayern igen i en tränings match där vi slog dom med 0-1 på Allianz efter ett sent mål av Messi. Sen möttes vi i Audio Cup 2010 där vi slog Bayern igen på Allianz, denna gången med 0-2.

Säsongen 08/09 mötte vi Bayern i Cl kvarten och slog dom först med 4-0 på CN, och på borta plan fick vi ett 1-1 resultat.

Nu är detta bara lite statistik osv men ändå intressant, detta är knappast någon slump att vi har så otroligt bra statistik mot Tyska lag. Senaste förlusten mot ett tyskt lag kom 2001 mot Bayer Leverkusen, ändå sedan den säsongen har vi mött Tyskt motstånd i Cl 16-18 gånger utan förlust. Lägg därtill landslaget som körde över Tyskland i EM finalen 08, samt i semifinalen VM 2010.


Kommer bli otroligt tufft, men jag tror på Barca,
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-22 22:23
Barcaholic

Visst, kan hålla med dig. Han känner sig säker och trygg när det inte finns någon konkurrens i klubben. Kommer Hummels och en till billig mittback, så tror jag att han skulle höja sig. Killen har liksom alltid haft potentialen, men vi får skylla allt på Shakira. Hon har förstört honom. :)
Barcelona Barcaholic
2013-04-22 22:16
Shanghai - SHOOT ME $12

När Pique spelar som bäst då är han i absolut världsklass, men hur ofta händer det nu för tiden? Sen undrar jag om du själv tror på att han kommer förbättra det till nästa säsong, med tanke på hans loja inställning så tvekar jag på att killen kommer bli bättre på något. Snarare bara sämre.

Tränarna måste våga visa att bara för han heter Pique så görs det inga undantag, utan han ska få smaka på bänken om han inte presterar.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-22 22:13
Piqué är faktiskt fortfarande en världsklass mittback. Jag tror folk stirrar sig blint på hans brister i man-mot-man situationer. När han värvades från Manchester United, så var han extremt bra i den fronten, men nu har han tappat den attributen rejält. Utöver det är han en magnifik mittback som behärskar spelet fint och jag kan lova att det inte finns en ända mittback i världen som Piqué när det gäller intelligens och teknik. Att vara så lång och ha den tekniken är bara otroligt. Till nästa säsong skall han förändra sig och bli bättre på...

* Man-mot-man

* Huvudspelet

Då, kommer vi att han en komplett mittback.
Barcelona Barcaholic
2013-04-22 22:12
Dill - Busquets!!

Även om de går före så kunde han åtminstone låtit bli att nämna det, knappast det Bartra behöver inför matchen mot Bayern.
Kan mycket väl vara så att vi (speciellt jag) analyserar det här för mycket, men säger återigen Bartra behöver få all stöd han kan få inför en sån här stor match, inte motsatsen.

Att Pique sagt det där om tränarna verkar jag ha missat helt, men det är ju ännu värre än detta. Killen behöver smaka på bänken ett bra tag, då kanske gamla hungriga Pique kommer tillbaka, för den Pique jag sett 2013 är ingen mittback Barcelona behöver. Trött på att spelare som underpresterar får spela endast p.g.a deras namn/status.
MOD
2013-04-22 22:08
Okej, nu lägger vi ner de personliga påhoppen. Skärpning!
Ytterligare regelbrott kommer leda till omedelbar spärr.

//MOD.
Barcelona Dill - Busquets!!
2013-04-22 22:07
Barcaholic

Håller inte med dig, ser inget fel med hans uttalande, puyol och masch går självklart före bartra om alla tre är friska så på det sättet så känns meningen normal. Okej nu känns det som att vi analyserar det här alldeles för mycket.

Allt du skrivit påminde mig dock om ett annat uttalande från piqué den här säsongen, där han sa att "Barcelona inte behöver någon tränare". Det DÄR reagerade i alla fall jag på, kändes inte sådär jätteschysst mot de tränarna vi haft senaste åren. Han kanske borde omformulerat sig lite.
Barcelona Barcaholic
2013-04-22 21:56
Dill - Busquets!! (Barcelona) Förstår inte på vilket sätt han visar förtroende för Bartra? Han nämner ju tre andra spelare som han hade föredragit före Bartra, inte bästa sättet att visa förtroende för en spelare, eller? Förstår om han hade sagt "Det är synd vi har så många skador i backlinjen men jag är säker på att Bartra/Abidal kommer göra det lika bra" eller något i den stilen. Men han avslutar med en riktig lame mening som "Bartra är redo". Sen stör det mig att han känner sig så säker på sin plats, det är ju just hans loja inställning som har fått honom att prestera såhär dåligt senaste tiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dill - Busquets!!
2013-04-22 21:48
@Barcaholic:


Du fokuserar på fel saker i meningen kompis, Piqué hyllar ju puyi, masch och adriano samtidigt som han visar förtroende för bartra, allt i en mening! "Synd att masch puyol och adriano inte kan spela (antagligen för att han tycker de är grymma?) men marc är redo!"
Så, säg mig vad exakt var problemet?

Någon här som sa att hjärtat sa 1-2 medan hjärnan sa 2-2. Jag är inne på precis samma spår, 2 bortamål tackar man och tar emot. Ett sådant resultat hade vi kunnat ta oss vidare ifrån.

Nä, vad ere jag säger. 1-3, två mål av messi och en från abidal i minut 90 på hörna :)
Barcelona Barca o Mort!
2013-04-22 21:45
Någon som har bättre koll på denna målvakten? Brukar inte se mer än 3-4 PL matcher per helg och det brukar inte bli Aston Villas allt för ofta :) EDIT: Var tydligen fel tillfälle att fråga då hela forumet bråkar över ett uttalande där Piqué hyllar våra spelare. Ja Barcaholic har tolkat det där fel men behövs nog inte 10 folk att hoppa på tåget att skriva samma saker för att reda ut det.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-04-22 21:41
Barcaholic Snälla, sluta bara du ger oss huvudvärk...
Annons: