/spanien/barcelona/forum/8569.aspx/spanien/barcelona/forum/8569.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-07-20 00:49
En gammal favorit i Barca som passar perfekt in i klubben är Cocu, men tyvärr blev han precis tränare för PSV. Han förstår sig på klubbens historia, är den utländska spelaren med flest matcher i Barca och en riktig gentleman som fortfarande har bra kontakt med såväl spelarna som ledningen. Synd att det inte är aktuellt. Hiddink är en fantastisk tränare men gud vet hur mycket Anzhi betalar honom. Bielsa kan iaf motivera spelarna! Men nu har man möjligheten att ta en tränare som kan ta med sig ett par bra spelare, det är lite Van Gaal över Bielsa, han kan lika gärna hata på en nyckelspelare. Klopp gillar Barcelona rätt rejält, det märker man av hans kommentarer om Barca och vissa negativa kommentarer om Real. Han hade varit ultimata tränaren för Barca i dagsläget. Synd att Tito inte fick en frisk säsong med hans första riktiga nyförvärv och nystart efter den hårda säsongen han hade i fjol. Bara han klarar sig så får han en ny chans i framtiden, det kan man vara rätt så säker på.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 00:45
Med tanke på att Titos hälsa länge varit föremål för diskussion är det ju inte helt otänkbart att klubben redan tidigare hade en plan B, vis av både situationen i december men också då Pep annonserade sitt uttåg och man uppenbarligen inte hade någon shortlist på efterträdare.

Känner jag Rosell rätt är inte Rubi den plan B som ledningen har, utan snarare ett mer etablerat kort.
Barcelona SupremeMan
2013-07-20 00:43
Getafe
Spartak Moskva
Mallorca
Swansea City

hoppas Michael Laudrup tar över Barca
kolla på lagen han har tränat o vad han gjorde med laget + han har spelat i Barca !
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-07-20 00:32
Vilanova heard yesterday about relapse. Wanted to stay in charge for few more days, but announcement brought forward due to rumours. [rac1] Så igår fick Tito beskedet som fick han att ta beslutet att avgå. Idag så blev det officiellt att han avgår. Så från den stunden han förklarade för Rossell att han inte kan fortsätta till presskonferensen idag så kan det högst ha gått lite mer än 24h. Som vi alla fick höra så ska en ny tränare presenteras på måndag eller tidigt nästa vecka. Det betyder (antar jag) att Rossell redan vet vem vår nästa tränare kommer att bli. Men på grund av respekt så vill man inte presentera den nya tränaren samtidigt som man ger Titos tråkiga nyheter. Om Rossell redan vet vem nästa tränare är och citatet högst upp stämmer så kan man ganska enkelt anta att nästa tränare är någon inom klubben. Låter det rimligt att Rossel och Zubi har en av dessa tränare (Heynckes, Bielsa,Luis Enrique, Rijkaard, Laudrup eller någon annan) klara redan inom 24h. Nej, kanske Luis Enrique men Nej. Så jag antar att det är Rubi som blir vår nästa tränare, då till och med spelarna klaga när Roura fick gå in som huvudtränare förra säsongen. Om detta stämmer och Rubi blir vår coach för nästa säsong så måste jag ställa frågan. Anta rent hypotetiskt att Rubi inte var i vår coaching staff, tänk att han fortfarande var Gironas tränare och vi hamnar i den situationen vi är i nu. Hade någon ens övervägt att hämta honom som huvud coach? Han var helt under min radar om jag ska vara ärlig. Jag kan knappt hitta en Wikipedia artikel (på ett språk jag förstår) om snubben. Att en Segunda tränare ska ta över vårt lag oroar mig faktiskt. Nu kanske vissa tänker "Guardiola tränade B-laget som inte var i högsta ligan och han lyckades som tränare hos oss" men den stora skillnaden där är att Pep var en av oss. Han kan Barca ut och in redan som spelare. Rubi kommer lite från ingenstans till skillnad från Pep som har varit i Barca hela sitt liv. Att anställa någon inom laget som huvudtränare är ett beslut som jag förstår. Med tanke på det speciella sättet vi spelar och att vi vill behålla vår filosofi. Så jag förstår beslutet att hämta in Pep och efter Tito. Men när (och om) man lägger hämtar Rubi så bryts det mönstret då han inte har någon erfarenhet med laget. Men aja, om klubben litar på Rubi så gör jag också det... Om han ens blir vår nästa Coach.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-07-20 00:31
Luften gick bokstavligt talat ur en när man fick höra om nyheten med Tito. Jävla cancer! Hoppas bara att han återhämtar sig så fort som möjligt. Animns Tito!

Är för deprimerad att tänka på hypotetiska ersättare. Oroar mig för det imorgon.
Barcelona Rambla~
2013-07-20 00:14
Lucho har precis skrivit på eyy treårskontrakt med Celta så han kan vi utesluta. Blir nog flr dyr att lösa. Stämmer det med AVBs klausul går han också bort, tyvärr. Oscar Garcia har allt för mycket Cruyff i sig för Rosells smak. Han går också bort. En lovande tränare Det blir någon som inte kostar allt för mycket att lösa från nuvarande klubb eller som inte står under kontakt. Hummels är Zubis favorit så kanske kan det ryktet återupplivas igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-07-20 00:05
Ray Hudson tweetade just precis detta:

@RayHudson: For Tito..."If he shall die,Take him and cut him out in little stars,And he will make the face of heaven so fine." by William Shakespeare
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2013-07-20 00:00
Tur i oturen att detta upptäcktes nu och inte mitt i säsongen som förra gången.

Anims Tito!

Synd att Oscar Garcia Skrev på för Brighton nyss, Lite av ett Wildcard men jag tror att han och Rubi hade funkat bra ihop.
Bielsa känns sådär, En sida av mig hade velat se vad han hade kunnat åstadkomma med dessa spelare...Men han är Kanske for "Loco", Luis Enrique känns som ett bra val och även Laudrup. Men Tror inte Enrique dissar Celta i det här skedet.

Om man bortser från situationerna för tränarna så hade jag valt, Oscar Garcia och Rubi/Roura som Assisterande..Men men Oscar tillhör väl Cruyff "Falangen"
Barcelona Zamboza
2013-07-20 00:00
@Blaugrana91:


Haha, jag vet, men det var någon som nämnde honom som en eventuell tränare. Jag har aldrig trott att han skulle utses som ny tränare, bara för att klargöra.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-19 23:58
@Rambla~:
Heh, kommer du ihåg att Zubi hade en fin liten middag tillsammans med just Bielsa för ett tag sen. Kommer inte ihåg vad media spekulerade i att det handlade om mer än att det var av "vänskaplig art" och inte business. EDIT: Det handlade visst om någon dokumentär om San Mames, Athletics gamla arena som nu är riven.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-19 23:54
Rambla~

Tito är också bra vän med Pep och Rosell valde honom.

I det fallet tror jag inte politiken styr. Lägg till det faktum att det inte finns speciellt många med komptens på marknaden, samt att Bielsa som sagt inte är under kontrakt.

Tror Rosell lägger det åt sidan.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-19 23:51
AVB har en utköpsklausul på €11,7 miljoner enligt uppgifter från engelsk media.

Visst var det så att han flirtade lite med Barcelona innan han gick till Chelsea?
Barcelona Rambla~
2013-07-19 23:50
Bielsa = bra vän med Pep. Slutsats, Rosell tar inte in Bielsa som ny tränare för Barcelona så länge han är president. Next
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-07-19 23:50
Zamboza

Zubi som kandidat?? Haha
Han är med i ledningsgruppen, knappast aktuellt med han som någon ersättare på tränarposten.
Barcelona Zamboza
2013-07-19 23:45
barcastuff ?@barcastuff 2h Barcelona's new coach will not be one of the two assistant coaches, but come from outside the club. Barcelona had plan B prepared. [rac1] Då behöver vi inte vara oroliga över Zubi, Eusebio eller någon assisterande tränare ska ta över. Jag hoppas på Bielsa faktiskt, då hans fotboll påminner om hur vi spelade under Peps första säsong. Han kommer definitivt få med sig respekt från alla spelare i laget. Det är jag övertygad om. Dessutom borde han vara lätt att plocka in, då han är kontraktlös. AVB hade också varit ett bra alternativ, men frågan är om Tottenham släpper honom.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-19 23:42
Sport är spekulerar lite i att det kan bli Rubi som tar över ändå. Men fan, då flyttar man ju bara på problemet. Rubi känns klockren i den roll han har idag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Glaubrana
2013-07-19 23:40
Ny tränare = Mats hummels då det var Tito som tyckte han var för lik pique:) Drömma går ju Tack för den här tiden Tito, stay strong
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-07-19 23:39
Jag antar att Svennis blir ny tränare, vem annars? Han måste nog bara cleara att Hasse Backe hänger med som assisterande innan dom kan göra det officiellt. :)
Atlético addeh
2013-07-19 23:36
Den är ofrånkomligt att bara låta tiden gå utan att diskutera eller spekulera i Titos efterträdare. Jag ser det snarare som nödvändigt än respektlöst. Det handlar inte om att nedvärdera någon eller glömma/förtränga vad som har hänt, utan att inse hur bitter verkligheten är och därifrån fortsätta göra det bästa av situationen. Nu hoppas vi att allting löser sig för Tito så han kan fortsätta leva ett normalt liv i framtiden. Om han kan träna ett lag igen, fine, jag hade inte blivit gladare, men hans välmående går i första hand. Det är skönt att han själv insåg att det blev för mycket nu.

Angående efterträdaren. Själv har jag mest Rubi i tankarna, men det kanske för att jag personligen gillade sättet han tog Girona till toppen av Segundan på. Det är en helt annan grej att träna FC Barcelona, och rollen som assisterande tränare bör fungera utmärkt just nu. Han är nog trots allt inte redo för uppdraget som huvudtränare.

Där tror jag André Villas-Boas går in, och det är helt på magkänsla. Marcelo Bielsa känns något för riskabel, om än så pass galen att det lika gärna hade kunnat bli optimalt, medan såväl Luis Enrique och Michael Laudrup känns något färska.
Barcelona Smogen
2013-07-19 23:35
Frågan om kvinnlig tränare kanske inte är relevant just idag, men annars håller jag med om att det vore relevant att ställa den någon gång. Varför är det (tyvärr) helt vansinnigt att anställa en kvinnlig tränare? Det finns ju många manliga tränare inom damfotbollen så varför finns det inte kvalificerade kvinnor som är tränare för elitklubbar inom herrfotbollen?

sorry för offtopic, framförallt just ikväll, men någon tog ju upp det, även om det troligen var ett skämt.
Barcelona zick9
2013-07-19 23:30
@westinho - ¡Sandrusco vete ya!:Hur kan man vilja ha Koeman? Han åkte nästan ut ur högstaligan med Valencia som hade ett av Spaniens bästa lag på pappret med spelare som Silva, Albiol, Villa, Marchena osv... Då har man ingen framtid som tränare i Barca tyvärr.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-19 23:29
Casinou1 Han har gjort det bra med Feyenoord och är en legend inom klubben. Tycker inte han vore ett dåligt alternativ, sett till vad vi har att välja mellan. Men visst, han är inte förstavalet direkt, vid närmare åtanke.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-19 23:27
Vilanova heard yesterday about relapse. Wanted to stay in charge for few more days, but announcement brought forward due to rumours. [rac1] Kanske ville man ha gjort klart med en ersättare först
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona casinou1
2013-07-19 23:26
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal

koeman? skämtar du?
utan att driva, jag tar hellre pia sundhage
Barcelona Gabriel
2013-07-19 23:24
Angående valet som Titos efterträdare så har jag som första alternativ Heynckes. Jag vet inte riktigt vart han "står" angående sin tränarkarriär, har han pensionerat sig eller inte? För jag har hört olika från olika folk. Vissa påstår att han valt att sluta, andra påstår att han har börjat få second thoughts angående att pensionera sig. Däremot tror jag att det är lockande för vilken tränare som helst att ta över som huvudansvarig i FC Barcelona, man kan säkert locka till sig Heynckes i sånna fall. Däremot tror jag att valet tillslut hamnar på Bielsa. Hur jag ställer mig till en sådant beslut vet jag inte, om det då skulle bli Bielsa. Han känns lite för galen för min smak, hur taktiskt slipad är han egentligen? Jag är inte helt insatt i han måste jag erkänna. Däremot gillar jag att han får alla sina spelare att springa som djur, något som behövs införas på nytt i våra spelare. Personligen vet jag inte vem jag skulle vilja se, förutsatt att Heynckes faktiskt har retired. Luis Enrique ligger mig närmast hjärtat, han var alltid en personlig favorit och jag hade älskat att se han ta över som tränare i Barcelona, däremot vet jag inte om han har vad som krävs. Hans sejour i Roma var väl inte sådär jätte lyckad, men det kanske säger mer om Roma som lag än om honom som tränare? I don't know. Tänkte komma med en liten outsider, som jag vet kommer att avvisas av 95% här inne, och som jag dessutom är övertygad inte ens är ett alternativ för ledningen. Jag tänker på Capello. Ja, ja, jag vet. Han är defensivt belagd. Men, låt oss bara leka med tanken att han skulle bli tränare för oss, han skulle aldrig spela defensivt med oss, det hade helt enkelt inte gått. Däremot hade han förmodligen fixat till vårat försvarsspel rejält. Jag har alltid gillat Capello som tränare. Han är en perfektionist som kräver maximal diciplin av sina spelare, han är dessutom en riktig vinnare. Däremot erkänner jag att han kanske inte är optimal för oss med tanke på den fotboll vi spelar. Det var bara mer en liten tanke, hade varit intressant att se hur ni andra här inne ser på den möjligheten - även om jag redan tror jag vet. Dessutom är han redan "taken" som tränare för Ryssland, men men. Vill dock minnas att han en gång i tiden var riktigt nära på att bli tränare för oss inför säsongen 02-03, när man istället valde att satsa på Van Gaal igen. Capello ville göra sig av med i princip halva laget, de flesta holländarna, Kluivert bland annat, och ville ta in Nedved, Emerson och Del Piero - därför valde man att ta in Van Gaal istället. Någon annan som minns det här? Vad jag känner mest och starkast hur som helst är att man tar in en riktig tränare utifrån. Jag tror inte på de assisterande tränarna. Jag vill ha in ett proffs med erfarenhet och rutin som vet vad som gäller för att skapa ett vinnande lag (även om vi redan är det och har varit det under en längre period). Angående Klopp så hade han varit underbar att få in men han kommer inte att lämna Dortmund så han är bara att glömma, tyvärr.
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
2013-07-19 23:21
Vilka tråkiga nyheter om Tito. Krya på dig, må du vara tillbaka starkare någonsin!

Skulle vilja se Bielsa som huvudcoach, hoppas Rosell vågar ta in han.
Barcelona påfågeln
2013-07-19 23:05
Rubi ser cool ut iaf.

Anims Tito!
Barcelona westinho - ¡Sandrusco vete ya!
2013-07-19 23:02
@1.70-ligan - Remontada épica de Abidal:


Haha jag minns hans säsong som tränare för Valencia. Usch..nej tack.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-19 23:00
@Vampíro:


BREAKING- FC Barcelona announce Pia Sundhage (53) as new first team coach. [sport]
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-19 22:58
Personligen hade jag gärna sett Koeman
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: