/spanien/barcelona/forum/8423.aspx/spanien/barcelona/forum/8423.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2013-05-17 14:58
När man tänker efter på alla Madrids ekonomiska satsningar sen sommaren 2009 kan man inte annat än att sätta en stor fiasko stämpel om det hela. De har värvat för att vinna minst 2 CL titlar sen 2009 men endast mäktat med 1 ligatitel, 1 CdR titel (2 ikväll) och 1 spansk supercup. De har tagit in världens mest kontroversiella tränare och gett han en skyhög lön. Han har bråkat med styrelsemedlemmar, lagkaptener, tränare från ungdomsledare, fått alla medier och all press i Spanien att hata honom, han har bråkat med andra lags tränare, petat folk i ögonen, passat på att komma med konspirationsteorier om Barcelona och UEFA, han har uppmanat madridfansen till att bua ut honom på bestämd tid och han har smutsat ner Real Madrid som klubb så mycket man bara kan - och allt detta skulle vara värt det, OM, Real Madrid lyckades vinna Champions League. Florentino Pérez och Mourinhos misslyckanden är ett faktum.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King -
2013-05-17 14:55
Neymar kommer komma till Barca allt annat vore konstigt. Man får inte glömma att tidningarna spekulerar och säger mycket som inte stämmer också. De vet inte ens vad som har pågått under mötena. Sen om Madrid blandar sig i är det inget jag gråter över. Om de vill sno Neymar under bordet på oss kommer de få betala dyrt för det LOL :P
Barcelona Barca King -
2013-05-17 14:53
Här får smutsen Perez i ansiktet en visca el Barca HAHAHAHA
Barcelonistas
2013-05-17 14:44
1.70 - ligan - Neymar har redan sagt att Madrid kan fara till helvetet så vi behöver knappast vara oroliga. Vad ska det fula fanskapet Perez göra? Tror han att han kan köpa till sig allt eller?. Neymar är en klok spelare han vet vad han gör, att gå till Barcelona vore det klokaste. Här kommer han vinna Cl titlar och även liga titlar, lägg därtill att han som spelare kommer utvecklas och bli bättre. Mycket möjligt att det är Ter Stegen han syftade på men jag hoppas ändå att det är Hummels. Ett köp av Ter Stegen-Hummels -Neymar hade säkrat en hel del inför framtiden. Lika bra att göra det iom dom nya reglerna då kan man inte pumpa ut deg till höger och vänster, ska bli otroligt skönt faktiskt. Minns hur Perez förstörde hela marknaden 2009 där han la ner 3 miljarder på spelar köp seriöst vem fan gör det?. Anledningen till dom är bisara priserna är tack vare den otroligt fula jäveln Perez.
Barcelonistas
2013-05-17 14:37
el Flaco - det här med Neymars farsa tror jag inte är något problem alls, Barca ska träffa han idag igen. Lägg därtill att Neymar har varit tydlig i vart han vill spela och det är Barcelona han har redan sagt (fuck you) till Madrid.

Barcelona will this afternoon again meet with Neymar's father in Brazil. Barcelona now first want to finalize the personal deal. [sport]


Santos president går även ut och säger att något är på gång mellan Barcelona och Neymar men att affären inte är avslutat än.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-17 14:33
Odilio (vice president Santos): "Madrid also wants Neymar. The player will decide his future. Bayern told us they don't want to sign him." Orka att real ska på allt och nafsa. --------------------- Barcelonistas Tror mer och mer att det är stegen Rosell syftade på !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-05-17 14:20
L.A.M - ledningen har redan gått ut och sagt att Barcelona kommer ha bästa möjliga lag inför nästa säsong. Det är en Tysk spelare som Rosell är kåt i frågan är vem det är?. Jag hoppas att det är Hummels i sådana fall men jag tror att MB kommer köpas in sist.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-17 14:17
Barcelonistas/

Varje dag får man höra olika rykten. Ena dagen vill Neymar komma till Barça redan nu, nästa dag vill han inte lämna Brasilien förrän efter VM. Ena dagen har man en bra feeling med pappan och nu senast får man läsa att det är han som komplicerar saker och ting. Som sagt, utdraget.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-05-17 14:16
Förstår faktiskt inte rykten om Gundogan. Om det är någon lagdel där vi inte behöver nyförvärv är det mittfältet. Vi har Thiago som har potential att bli minst lika bra som Gundogan som kan ta över Xavi. I den andra mittfältspositionen har vi Iniesta och Cesc finns på bänken. Pivoterollen har vi det bra på med fantastiske Sergio och Song som väldigt duktig back up.
Barcelona Explict
2013-05-17 14:16
@H.C Xavier:


OAB är värdelöst.
Receptionisten pratar inte ens engelska när man besöker OAB.
De har folk som pratar engelska där inne men man måste anmäla sig hos receptionisten och hon kunde inte engelska? FC Barcelona i ett nötskal....

Det är mycket som jag inte gillar med att vara medlem som "utlänning".
Ett exempel är att det är omöjligt att "köpa" (gratis för medlemmar) biljetter till Barca B - Real Madrid B då dessa inte säljs online utan man måste köpa över disk där borta. Måste alltså vara i Barcelona 2 veckor före matchen ungefär och köpa.

I vissa enstaka fall kan det även strula med upphämtning av biljetter till A-lagets bortamatcher. De brukar ordna så man kan hämta dessa på något hotell i den staden Barcelona spelar i men ibland erbjuder dom inte det och i vissa fall bara under 2 timmar, exempel biljetter måste hämtas upp mellan 12 och 14 och har man då flyg som ankommer 13.45 blir det svårt.

Nej, dom är verkligen rätt "insnöade" på sitt Katalonien där borta och vi utlänningar får finna oss i att vara lite utanför och bli lite bortglömda då och då.. ;-)

Nåväl, tyckte också denna process verkade dryg så jag tog en resa istället så slapp jag göra något.
Var bara att gå dit, ta en bild och säga lite uppgifter.
Barcelonistas
2013-05-17 14:14
Du Ronaldo, ring mig när du har gjort mål på det här sättet!.


Glömmer aldrig det här målet.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-05-17 14:13
Dessa agenter som alltid ska komplicera det. Jag säger det igen, jag tror Neymar kan bli ett bra tillskott men vi ska fan inte betala några jävla 50m eller betala en skyhög lön till honom. Tror han kan förstärka anfallet men inte till vilket pris som helst, då finns det andra billigare alternativ.
Barcelonistas
2013-05-17 14:09
el Flaco - utdragen? Neymar är så gott som klar det är bara små detaljer som måste lösas.

Vi är nu även ute efter Ilkay Gündogan, haha vilken sommar vi har att se fra emot. Tidigt men jag ska knäcka en kall och fira!.
Barcelona H.C Xavier
2013-05-17 13:47
Explict

Har ingen lust att betala x antal tusen kr bara för att åka till Barcelona och uppdatera lite uppgifter som de redan fått en gång i tiden. Förstår faktiskt inte syftet med det här förutom att de försöker att försvåra det för oss utländska medlemmar.
Barcelona H.C Xavier
2013-05-17 13:42
Mojito - Culé (un estilo de vida)

Fick också det brevet. Grejen är att jag skulle behöva ändra på vissa uppgifter jag fyllt i. Har skickat mail till oab men de svarar inte. Tack ändå!
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-17 13:41
!.70-ligan/

Jag har medvetet valt att inte följa hela såpan kring Neymar för jag blir bara förvirrad av det. Rambla eller någon annan här inne har säkert bättre koll på det.

Men kollade på gårdagens Punto Pelota och där sa de att Neymars pappa var långt ifrån nöjd med hur förhandlingarna gick till väga och lämnade kontoret i Brasilien där representanter från Santos och Barça befann sig.
Barcelona Explict
2013-05-17 13:34
@H.C Xavier:
Gjorde det för ett tag sen när jag var i Barcelona. Smidigt och enkelt var det i alla fall.
Barcelona Diar Shekha
2013-05-17 13:28
Kära Cules glöm inte att man kan värva spelare tills 31 augusti så lugn, säsongen är inte ens slut:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-17 13:28
El flaco Har varit borta hela dagen. Kan du ge mig en kort summering, har förhandlingarna med Neymar stagnerat? Deulofeu Äh, Reina skulle isåfall bara agera jakthare åt stegen under en säsong eller så ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-05-17 13:25
el Flaco - Me, Myself and I

Det värsta är ju att det låser alla andra affärer då vi inte vart vad kalaset kommer landa på.

Vad som än sker så måste vi köpa en ny målvakt eftersom Valdes lämnar och en ny mittback klarar vi oss inte utan.Gundogan i all ära men han får nog vänta tills Xavi är helt slut och vid den tiden är nog Samper redo...
Barcelona Deulofeu
2013-05-17 13:23
Att vi ens pratar om Reina är för mig en gåta.Kanske som andremålis efter Pintos urträde nästa år.

Ter Stegen är nutidens målvakt och framtidens youtube ljuger aldrig he he.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-17 13:21
Det börjar kännas som att denna Neymar-såpan kommer bli lika utdragen och plågsam som hela upptåget med Cesc.
Barcelona The Reporter
2013-05-17 13:19
Haha helt galet :D
Barcelonistas
2013-05-17 13:17
Barcelona will this afternoon again meet with Neymar's father in Brazil. Barcelona now first want to finalize the personal deal. [sport]
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-05-17 13:07
@H.C Xavier:Jag fick nyss ett nytt brev där det tydligen nu var okej att få sin identitet strykt av sin bank.

Jag kommer dock att uppdatera uppgifterna i Barcelona när jag är där om ett par veckor.
Barcelona Rambla~
2013-05-17 12:38
el Flaco

Haha, ja nu när du säger det så - it makes sense. :)
Barcelonistas
2013-05-17 12:35
AndreMario - så otroligt vidrig filmning av Eboue. Skönt att rättvisan segrade tillslut och att vi vann Cl där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-17 12:31
Rambla/

Det är kanske just därför som Rosell är så besatt av Cruyff idag. Tänk dig om din barndomsidol inte hade visat dig samma typ av kärlek och som dessutom inte delar din syn på fotboll. Det måste vara knäckande. Det är lite ungeför som den låten Eminem gjorde, Stan. :P
Barcelona Rambla~
2013-05-17 12:27
el Flaco

En sak har jag alltid undrat över. Varför hyser Sandro ett sådant agg mot Cruyff? Det är ju närmast maniskt. Jag har för mig att Cruyff som spelare var Rosells stora barndomsidol.
AndreMario
2013-05-17 12:23
Exakt sju år sedan vi vann CL i Paris idag. Vilka jävla minnen
Annons: