/spanien/barcelona/forum/8408.aspx/spanien/barcelona/forum/8408.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Judge Holden
2013-05-08 15:23
@FCB_Messi:
Det hade de säkert gjort. Det går dock inte att jämföra dåtidens och dagens serie A. På 80-talet var italienska ligan ojämförligt bäst, nästan fotbollens svar på NHL.
Barcelona Mäktiga Messi
2013-05-08 15:23
då va de klart David Moyes ny tränare för man United
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2013-05-08 15:20
Jag har alltid tänkt på en sak . Maradona gick till Napoli och tog dom till ligaguld . Om Messi i dagsläget hade gått till Napoli , tror ni inte dom hade vunnit ligan ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Judge Holden
2013-05-08 15:18
Angående Pep vs Ferguson kan man inte bara stirra sig blind på titlar. Barcelona var en toppklubb innan Pep och kommer vara en toppklubb efter Pep också. United var däremot ordentligt på dekis när Ferguson kom dit, de hade inte vunnit en titel sedan 60-talet. Att United idag räknas som en av världens största klubbar är helt och hållet Sir Alexs förtjänst, utan honom kunde de lika gärna varit Aston Villa idag. Sen hade kanske Pep de mest framgångsrika tre åren någon tränare haft, men han har inte byggt klubben.
Barcelona DM1982
2013-05-08 14:57
Det är skillnad på Pep och Ferguson, jämför inte dem. Pep har mer eller mindre precis startat sin tränarkarriär, SAF avslutar sin. Om 25 år kan man ge sin dom över Pep som tränare, att göra det nu är helt meningslöst. Det kommer kännas skumt att se ManU utan SAF, han har alltid funnits där så länge jag kan komma ihåg. Tänk om Pellegini får sista ordet mot Mourinho ikväll och vinner eller kryssar, ligan är vår då. Skulle vara rätt så kul faktiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-05-08 14:38
Ni kan inte jämföra det laget Pep tränade samt dom olika upplagorna som SAF tränade. Barcelona från 2008-2012 är tidernas bästa klubblag, medans lagen SAF tränade var grymma lag varken mer eller mindre. Lägg därtill att Pep även hade kanske den bästa spelaren genom tiderna i Messi. Så jämförelsen är inte rättvist som ni drar. SAF hade aldrig något spektakulärt lag, man var framgångsrika tack vare sitt kollektiv som var kanske det bästa.
Barcelona Barca o Mort!
2013-05-08 14:18
Låt oss säga att Pep har inte varit med i spelet lika länge som SAF men hans år som han varit med har varit mer framgångsrika än de SAF haft.(Menar då titlar och att många anser att vi var tidernas bästa lag) Just nu är SAF större men fortsätter Pep på denna väg kan han väldigt lätt ta om SAF. Tror dock inte han väljer att coacha så länge. Så större är SAF definitivt men bättre? Nja, man kan ju inte se efter HUR LÄNGE man coachat för att se vem som är bättre.
Barcelona Gabriel
2013-05-08 14:15
peligroso ska inte tas på allvar, han har ett annat namn "los blancos" så det är rätt så uppenbart att han är madridista. Troll med andra ord. Att Pep var feg och gick för att Real började knappa in på Barcelona är det dummaste jag hört. Snacka om att vara oinsatt.
peligroso
2013-05-08 13:53
Kom tillbaka när pep hållet samma höga nivå i en längre tid , pep var ju riktig feg när han lämna våran klubb så fort han märkte att real började knappa in på oss
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2013-05-08 13:47
Jag skriver från telefonen så ursäkta om jag skrev som en mongolid...
Barcelona koeman92
2013-05-08 13:47
Jag skriver från telefonen så ursäkta om jag skrev som en mongolid...
Barcelona koeman92
2013-05-08 13:45
Peligroso

Det är snarare du som är ute och cyklar. Pep har under sin korta tid i Barça vunnit exakt lika många CL titlar som Fergie och båda var mot Fergie dessutom. Fergie har aldrig lyckats vinna 15 titlar på bara 4 år med United och hade inte ens samma snitt på titlar som Pep som dessutom kom till ett redan förkrossat lag och vann trippeln redan sitt första år. Dessutom har Fergies United aldrig setts som det bästa laget genom tiderna och han har själv sagt att peps Barça var det bästa laget han någonsin mött. All respekt till Fergie, men det Pep gjorde under sina 4 år har överskuggat det Fergie gjorde under sina 25 år.
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-08 13:44
Jag hoppas verkligen inte att vi tar in Reina från Liverpool. Han är lika ojämn som Valdés. Courtois eller Ter Stegen känns helt rätt. Casillas känns inte omöjligt men ändå så gör det det. Så någon av de två supertalangerna borde vi köpa. Ter Stegens marknadsvärde har uppskattats till "bara" 10 miljoner EURO.
Barcelona Gabriel
2013-05-08 13:38
Man är nog duktigt färgad om man anser att Pep är större än Sir Alex. Det är bara att kolla på vad Ferguson uträttad. Tänk att Liverpool var det ledande laget i England när han anlände som coach, han hade ett mål och det var att gå förbi dem i ligatitlar, något ingen trodde skulle vara möjligt. Idag kan han pensionera sig medvetandes att han lyckades med sitt mål. Det är sjukt stort. För att inte nämna att han haft flera olika genarationer av Manchester United lag och gång efter gång lyckats att förnya sitt lag och skapa nya generationer som lyckts vinna titlar. Det krävs en speciell karaktär, en vilja och hunger för att lyckas vara motiverad så länge som han har varit. Han har inte bara vunnit, han har ändrat klubbens struktur, han tog ett fotbollslag och gjorde dem till en fotbollsklubb mer eller mindre. Det finns inte tillräckligt med ord för att göra hans bedrift rättvis.

Pep är vår klubbs bästa tränare genom tiderna, och det finns inte många som kan mäkta med det han har gjort. Men Ferguson står på en helt egen pedestal. När Pep valt att pensionera sig från tränaryrket, först då kan man säga om han lyckats passera Sir Alex. Men att han skulle vara större idag? Sluta för det blir bara pinsamt. En viss måtta på hur färgad man kan vara måste det ändå finnas.
vifa
2013-05-08 13:37
Att sälja/ låna ut Sergi Roberto till Tottenham vore det bästa för klubben och spelaren, han kommer inte få spela i A-laget inte en chans, sen är det lite konstigt att han är bättre när han gör inhopp med A- laget än att spela med B, laget.. Han har inte direkt gjort en stark säsong i segundan iår
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-05-08 13:28
@peligroso:


jag kollade i barcas officiella hemsida o trodde det skulle vara den pålitligaste källan som finns haha, glömde totalt bort zlatan o di maria haha my bad
peligroso
2013-05-08 13:22
Mäktiga Messi // Med all respekt för guardiola men säg aldrig att han är den mest framgångsrikaste tränaren någonsin , han höll nivån i 2 år , sir Alex höll jämn nivå i 25 år , skäm inte ut vårat forum nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2013-05-08 13:12
Abidals agent: "Abidal is starting to get disillusioned with how long it takes for Barcelona to make a decision about his future," Venditelli told RAC1.

"It is not so much whether Barca want to continue with him or not, but the uncertainty is getting increasingly difficult for Eric. Barcelona are under no obligation to offer him a new deal."
peligroso
2013-05-08 13:10
RonaldinhoGaucho! //

haha hur kan iniesta ligga på 17 assist när zlatan leder assist ligan på 7 därefter dimaria på 6 ?
Barcelona Mäktiga Messi
2013-05-08 12:53
men den mest framgångsrika tränaren genom tiderna är utan tvekan pep guardiola . de han gjorde på så kort tid kan ingen mäkta sig med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-05-08 12:43
Tycker det är intressant att nästan 85% av alla som röstar på aftonblaskan tycker att Ferguson är den främsta tränaren genom tiderna (jag håller med).
MEN, när man har omröstningar om vem som är tidernas främsta spelare så är Messi aldrig i närheten av de siffrorna, det kanske inte är så konstigt då konkurrensen är galet hård.
Det konstiga är att det gemensamma argumentet för alla som inte tycker han är bäst är för att han BARA spelat i Barcelona och aldrig prövat på en annan klubb eller liga.
Hmm....någon som ser ett ologiskt sammanhang i Alex och Leo omröstningarna ? :)
Barcelona Mäktiga Messi
2013-05-08 12:35
värsta hysterin om Ferguson avgång. folk påstår att han är världens bästa tränare genom tiderna. Men jag tycker att Pep är världens bästa tränare genom tiderna med tanke på vad gjort under så kort tid som tränare medans Ferguson har varit tränare i 25 år och vunnit bara 2 CL titlar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-05-08 12:31
Jag tror inte Mourinho kommer få jobbet. Vi ska inte glömma bort att Ferguson kommer ha en roll hos ledningen så han kommer ha mycket och säga till om. Jag tror inte att han vill hämta in Mourinho efter allt sen har Mourinho tre år kvar på sitt kontrakt, det känns inte som att de är redo och pröjsa. Moyes vore ett bra val, en grym tränare och gjort det fantastisk i Everton under alla dessa år med små medel. Moyes kontrakt går ut efter säsongen så det är mycket som talar för att det blir just han..

Kan inte alla ta och rösta på Casillias på omörsningen här`Come On!
Barcelona Rambla~
2013-05-08 12:26
Tror ni verkligen Uniteds ledning vill ha en sån tränare som Mourinho? De är måna om sitt rykte, de har stil och klass. De vill under inga omständigheter ta in en tränare som helt saknar klass (i uppförande) och med alla sina kontroverser gentemot allt och alla. Finns inte en chans att de väljer Mourinho oavsett hur mycket han smörar.
Barcelona Stoichkov~
2013-05-08 12:09
@Acrobat:

Det tror jag inte. Det blir nog Evertons nuvarande tränare som efterträder Sir Alex. United har klass. Något Mourinho saknar.
Barcelona Acrobat
2013-05-08 11:57
Ferguson slutar som tränare i United. Det känns som Mourinho kommer ta över och ta med sig Ronaldo...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2013-05-08 11:57
Galliani (ceo AC Milan): "Puyol is a friend of Milan, but there's no interest in signing him, nor are there negotiations ongoing." [md] Galliani: "Would we be interested if Puyol offers himself? Don't like to talk about hypotheses. Milan loves Puyol, but the rest is fantasy." Nu väntar man bara på att Abidal får nytt kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-05-08 11:55
Pedro är landslagets bästa målskytt och hans plats i spanska landslaget känns stensäker just nu. Tycker det är Vilanova som har misslyckats med att få ut det bästa av Pedro, Villa och Alexis. Hitta deras rätta roll och ge dem den yta och frihet de behöver för att prestera.

Vilanova måste våga ge fler ansvaret för vårt spel, det är vårt största problem.
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-05-08 11:49
@Barca o Mort!:


hahahah shiiiit .. akward, är de pinto som har hand om sidan eller. jävla pajaser som inte har koll på sin egen klubb. aja. jag står fast vid att pedro är värdelös just nu o bör bänkas o inte komma ut därifrån.
Barcelona Barca o Mort!
2013-05-08 11:45
RonaldinhoGaucho!

Måste tyvärr säga att det där inte alls stämmer.

Jag kollade bara dessa 4

Thiago: 16 Assist i LaLiga
Messi: 39 Assist i LaLiga
Alexis: 32 Assist i LaLiga
Iniesta: 37 Assista i Laliga

På endast 4 spelare kom jag upp i mer assist än vad vi gjort mål iår :P
Annons: