/spanien/barcelona/forum/8401.aspx/spanien/barcelona/forum/8401.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Pep #4
2013-05-18 18:08
enkos

Fabregas har så mycket större potential än Sanchez. Ett lag med Cesc som startspelare samt Neymar och Messi på kanterna kommer vara mycket rakare. Det är exakt det vi behöver. Alla har redan läst vårt spel och vi behöver nått nytt att erövra europa med.
Coach Pep,
2013-05-18 18:06
En sak som man borde ha absolut klart för sig om klubben verkligen går efter T.Silva är att han är världens absolut bästa mittback. Den enda som kommer i närheten är förmodligen Kompany i City. Vi pratar om en spelare som endast fick 2 gula kort under hela sin tid i Milan vilket är smått sinnesjuk statistik och vittnar ju om vilken resolut bollvinnare han är. Jämför det med Pique som prenumerar på gula kort varje vecka. :P

Hur som, känner man till Thiago Silva ordentligt inser man snabbt hur löjligt väl han skulle passa in i Barca och med stor sannolikhet lösa alla våra försvarsproblem ensam. Hyfsat lång, stark i luftrummet, snabb, underbara fötter, ja allt som vi behöver just nu. Han skulle döda en stor andel av våra motståndares kontringar med sin aggresiva snabbhet och positionssäkerhet. Jag kan förstå om Tito stirrat sig blind på honom och om man nu siktar på att skaffa den mest optimala truppen till nästa säsong är det självklart att T.Silva finns med där i beräkningarna. Även om han så fyller 29 år så kan jag personligen inte förmå att tacka nej till en sådan briljant försvarare och kan bara hoppas att ryktena stämmer. Hummels är ett långsiktigt bättre alternativ men personligen är jag svag för Dortmund och vill helst inte rycka en fjäder ifrån dem. Isåfall hellre T.Silva för att rädda honom från PSG och slå Milan på näsan. Dessutom kan jag hålla med om att Hummels är lite väl hypad precis som alla tyska spelare just nu och jag kan förstå varför Tito har sina tvivel. Thiago Silva hade kompletterat alla Piques tillkortakommanden.

Vårt lag här och nu är fortfarande unikt och förtjänar att prioriteras och tas om hand på bästa sätt för att förlänga dess livscykel och möjlighet att fortsätta dominera. Thiago Silva hade levererat direkt, ochom Neymar nu är klar så är åtminstone en pusselbit lagd. Jag kan inte för hela mitt Barcahjärta förstå hur man som culé skulle vara skeptisk till en sådan värvning med tanke på vår tradition med brasilianska anfallare och i synnerhet Ronaldinho. Om Barca har lärt sig av Ronaldinhos lösaktighet och tyglar Neymar så är ju chansen stor att Barcafans återigen får njuta av ett brasilianskt fenomen med en peak som håller i sig betydligt längre än Ronaldinhos. Fanskapet Perez får hålla sig borta.
Barcelona enkos
2013-05-18 18:06
Pep #4 av de tre du nämner skulle jag först sälja Fabregas, sen Sanchez och sist Pedro.. Jag har varit trött på Pedro i år och hans underprestation men jag tror och hoppas han kommer tillbaka ..
Barcelonistas
2013-05-18 18:04
Det faktum att Neymar varit tydligt och sagt att han bara vill till Barcelona och nobbat Real Madrid totalt gör mig otroligt glad. Bara en tids-fråga nu innan Neymi är klar för Barcelona.

Detta visar ju bara vilken kraft vi är i världen, finns klubbar som är tom villiga att betala mer men Neymar väljer Barcelona ändå. Vi är högst upp på tronen, det är alla spelares dröm att få ta på sig Barca tröjan.
Barcelona Pep #4
2013-05-18 18:02
Pedro är en grym truppspelare. Kan göra inhopp som kan förändra matchbilden och rotera ständigt med våra yttrar. Men att Pedro ska starta i ett lag som Barca med den formkurvan han visat senaste säsongerna är inte tillräckligt. Med mer konkurrens kommer han utvecklas och kämpa mer för en startplats i laget.

Tello är en personlig favorit som skulle vara en perfekt ersättare till Neymar när han behöver vila. Räknar med att Neymar är klar :) Så jag är väldigt nöjd med Titos uttalande angående Pedro.

En fråga till er i forumet. Vem tycker ni vi ska sälja om ni måste välja någon. Alexis, Cesc eller Pedro?
Barcelona enkos
2013-05-18 18:02
Rivaldo_gudarnas gud

Ja, det menar jag. En skadefri Puyol och Mascherano kan fortfarande.. och felet ligger inte hos dem utan spelsystemet där vi endast har en defensiv mittfältare samtidigt som Alves och Alba är för mycket offensiva.. Därför får våra mittbackar oförtjänt mycket kritik..
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2013-05-18 17:55
enkos //

"Bara Puyol och Mascherano blir kvitta sina skador, samt Pique klarar sig från skador och Barta utvecklas något så är jag inte orolig för backlinje nästa säsong"

Va menar du? att vi klarar oss med den back upp sättningen nästa säsong också? Drömmer du isf? Masch är en medelmåttig mittback och kommer alltid att vara. Puyol är gammal nu och otroligt skadebenägen, Batra är inte ens i närheten av att ha kvalite nog att starta i ett lag som Barca än. Mittbacks possitionen är akut! Och inget annat. Sen vrf ska vi ändra t 2 defensiva mfs? Ska vi peta Xavi och starta med Song då eller va tänkte du?
Barcelonistas
2013-05-18 17:50
Reports of Neymar's dad being 'obstacle' for transfer to Barça are apparently false. Deal was agreed only after getting his dad's greenlight


BREAKING: Most probably, Neymar to Barcelona will be official on May 22nd or 23rd and he'll be presented at Camp Nou on July first-week.

BREAKING: Folha de São Paulo breaking the news that Barça president Rosell has told 2 Brazilian interlocutors that he's 'signed' Neymar

Only thing left for Neymar to Barça is Committee approval. Monday: Sanllehí meets Santos directors. Wednesday: Committe meets again.


Neymar har varit tydlig i att han inte vill joina Madrid, utan det är bara Barcelona som gäller!.
Barcelonistas
2013-05-18 17:49
Barcelonistas
2013-05-18 17:49
Barcelonistas
2013-05-18 17:49
Barcelonistas
2013-05-18 17:49
Barcelonistas
2013-05-18 17:48
Barcelona enkos
2013-05-18 17:47
Bara Puyol och Mascherano blir kvitta sina skador, samt Pique klarar sig från skador och Barta utvecklas något så är jag inte orolig för backlinje nästa säsong.. Ändrar vi från ett till två defensiva mittfältare och mer fokus i defensiven så kommer det se ännu bättre ut i försvaret.. I anfallet underpresterade Pedro och andra men jag tror att det kommer bli bättre även där nästa säsong och att de spelarna kommer göra bättre ifrån sig..
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2013-05-18 17:46
enkos // Jag har också mina tvivel över Hummels. Dock inte för att han skulle vara osäker. Utan för att han är rätt långsam och alldelles för lik Pique i spelstilen. Nä gå för thiago Silva säger jag. Världens bästa back alla kategorier och har vart det i några år nu. Oöverträffad i positions spelet, och i närkamper, ett fysiskt monster som är blixt snabb och har bra teknik. Han har inga svagheter. tränad till perfektion i milan under ledstjärnor av den moderna fotbollens 2 bästa backar i Nesta och Maldini, och vid 29 års ålder har han säkert minst 4 säsonger kvar i sitt absoluta esse. Med honom ser vilken backlinje som helst ut som ett ointagligt fort http://www.youtube.com/watch?v=S2_fycQktSo
Barcelona Gabriel
2013-05-18 17:44
enkos

Okej, vill gärna bedöma honom i CL finalen. Det där ska bli intressant. Bayern är skrämmande starka så vill gärna se hur han gör ifrån sig där. Men men, som jag sa, han kommer ej att köpas.
Barcelona enkos
2013-05-18 17:42
Gabriel Hummels totalt missbedömde avståndet till bollen och motspelaren och ganska naivt fällde honom...Direkt efteråt tog han sig för huvudet och insåg stora misstaget.. Tränaren var inte nöjd heller och direkt efter byte ut honom..
Barcelona Gabriel
2013-05-18 17:41
enkos Jag såg inte den sekvensen med Hummels då jag kollade på Gladbach - Bayern, skulle du kunna förklara vad som hände där exakt? Annars är det väl just nonchalansen som är Hummels akilleshäl, han blir ibland lite för säker på sig själv för sitt egna bästa. Det såg man även i den första semin mot Real. Men att han skulle vara överskattad och inte vara tillräckligt bra för oss håller jag absolut inte med om. Kolla på hans andra match mot Real, han var fullständigt dominant och fick man of the match om jag inte minns fel? Hur som helst så finns det inte en enda spelare eller försvarare som inte står för grodor emellanåt, alla gör det eftersom man är mänsklig. Det viktiga är vad en spelare i fråga kan erbjuda till ett lag med sitt egna spel. I Hummels hade vi fått en spelande mittback med ett strålande positionsspel och utmärkts huvudspel. Och för alla som får det att låta som att Barcelona släpper in så mycket mål på kontringar så håller jag inte med. Våran största akilleshäl är inte omställningarna, det är fasta situationer och där hade Hummels varit en diamant. Sen får man inte glömma att han faktiskt bara är 24 år gammal vilket inte är någon ålder för en mittback, han kommer att bli bättre och bättre bara. Men men, han kommer ändå inte att köpas så den här diskussionen är egentligen helt oväsentligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona filosofen21
2013-05-18 17:36
Pedro var inte officiell kontrakterad A-lag spelare under trippelsäsongen. Men deltog likväl i en hel del matcher, han gjorde ju mål i samtliga 6 titlar, vilket gjorde honom historisk. Men fick ett A-lags kontrakt säsongen 09/10 om jag minns rätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2013-05-18 17:29
Är det bara jag som tycker att Hummels är något överskattad för Barcelona? Jag har sett Dormund i en del matcher och Hummels ser ganska osäker, idag stod han återigen för en stor groda när han orsakade en straff och strax därefter blev utbytt..
Barcelona Rambla~
2013-05-18 17:26
S Roberto fortfarande skadad? Synd med L Roberto för han har ju en del talang men vi behöver inte honom för han är väl knappast så bra att han kan utkonkurrera spelare som Thiago, Cesc eller S Roberto, eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-05-18 17:24
B-Guden

hahah driver du? han har varit osynlig i alla jävla matcher va snackar du om?
Barcelona enkos
2013-05-18 17:24
@enkos:

Och drama fortsatte i slutet också, Dortmund gör mål och den assisterande domaren vinkar för mål, efter stora protester ändrar sig huvuddomaren som anser att Lewandovski stod i offside.. om målet godkändes hade Hoffenhaim åkt ur högsta ligan, om målet underkänns är dem kvar,, och matchen slutar 1-2..
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-05-18 17:23
@Jonas - tots units fem força:


pedro var med trippeln säsongen vad yrar du om , så de e du som ska knipa igen o inte spela smart o försöka tysta andra.. han medverkade i alla tuneringar när vi tog trippeln
Barcelona Rambla~
2013-05-18 17:23
Ni ger mig inget val. :P @barcastuff: Vilanova: "Pedro exit rumours? He has my total support, I believe in him and I know what he can add to the team." #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-05-18 17:22
Barcelona B tar emot topplaget Alcorcon hemma på Mini Estadi klockan 18. Eusebio har valt följande startelva; Masip Patric, S. Gomez, Muniesa, Edgar Ie, Espinosa, Gustavo, Rafinha Kiko, Araujo, Deulofeu Luis Alberto börjar återigen på bänken vilket vittnar om att han inte kommer köpas loss från Sevilla. Stream i länktips
Barcelona Rambla~
2013-05-18 17:20
Vi ska behålla både Pedro och Alexis så chilla. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2013-05-18 17:19
@RonaldinhoGaucho!:


Nästan alla ?
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-05-18 17:18
Hetfield

i vilka matcher har pedro visat att han är bättre än sanchez?
Barcelona Rambla~
2013-05-18 17:17
Störande när folk vill ha bort spelare bara för att de haft en svag säsong. Lite mer tålamod bör man ändå ha. De duger ofta som truppspelare. Nu kung Loa Falkman!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: