/spanien/barcelona/forum/84.aspx/spanien/barcelona/forum/84.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Infinit8Don
2018-10-17 22:15
”Neymar is desperate to leave PSG: his most likely destinations are FC Barcelona or Real Madrid. He prefers FC Barcelona” Detta bekräftar nu även den ultra pålitliga Marcelo Bechler. Utan att säga min åsikt om detta, spelar egentligen ingen roll. Men HUR tror barto och co att man ska kunna värva tillbaka honom från den kriminella Nasser? Jag utgår ifrån att uppgifterna om att ledningen vill värva tbx honom stämmer. Och dessutom, segura... han som inte värvar tillbaka spelare som lämnat. Läs Thiago. Omöjlig operation säger jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-10-17 21:23
Vågar man hoppas på att Alena är uttagen i helgen? Bort med denis o munir. In med Alena och Malcom. Är satans pepp på att få se Alena.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-10-17 21:14
Gerard Pique trained with Barcelona in the morning but was in Madrid in the afternoon to give a presentation on the new Davis Cup format that he has constructed through his company Kosmos. [sport] Jag är glad för hans skull men tycker samtidigt det kanske är dags att han satsar helt på det och låter klubben satsa vidare på någon annan mittback för uppenbarligen påverkar detta hans prestationer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-10-17 19:37
och på tal om annat, viktig sak för mig.
Tidskriften Offside har tagit beslut att sluta med spelreklam.
Hoppas men tror knappt att SF följer efter.
Den här sidan har blivit så smutsigt från reklam att jag flera ggr var på väg att ta bort mitt konto.
Men jag gillar för mycket att komma hit till LR.
Resten av SF skiter jag faktisk i.
Tänk om vi kunde flytta allihop till en reklamfri miljö, det skulle vara nåt.
Barcelona Barcadinho.
2018-10-17 19:32
Frågade runt bordet för själv vet jag inte.
Jag fick direkt ja.
Den ena sa, han är för bra spelare för att tacka nej till.
Den andra sa, han har alltid varit den mest underhållande spelare i dagens fotboll efter Messi.
Och jag kan tänka mig att hålla med, Barca är utöver kraven på hjärta, Katalonien, MQUC mm så är det symbolen för offensivt o vackert spel. Neymar passar i det sista.
Synd att han fick en "impuls" att lämna, han skulle göra hemläxan innan, Ligue 1
är inte en så stor medial liga och PsG har knappt konkurrenter.

Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-10-17 19:29
Japp in med neymar och låt han förstöra för Alba igen och coutinho nu. Ge hans pappa sportchef rollen med :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-10-17 19:22
@Katalano:Jag håller med om att det va onödigt att yttra mig så . Jag kunde fått fram poängen utan att gå så hårt fram. Så jag j ag har nu i efterhand korrigerat texten till det bättre. Väll mött.
Barcelona Katalano
2018-10-17 18:55
Rivaldo=Gud

Synd att ett sånt bra inlägg ska överskuggas av att du inte kan respektera andras åsikter. Att andra som inte håller med inte har ngn aniong om vad de babblar om och att de är butthurt fans. Jag håller inte med om något du skriver, men inlägget är i övrigt bra för forumet och diskussionen. Nästa gång får du en varning!

Barcelona Meneysuarez91011
2018-10-17 18:51
Neymar till Barca? Haha killen hade sin chans, är det någon man ska hämta från PSG är det Mhappe.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-10-17 18:38
@DM1982:
Psg är inte våran "granne" och jag ser dom inte som en konkurent på något plan. Ni som jämför Neymar med figo och säger att han svikit barca kan knapppast ha levt när svinet figo gick över till råttorna i huvudstaden. Neymar tog ett brslut som han trodde skulle färbättra hans karriär. Det kan man aldrig klandra en spelare för. Ocy vosar snarare att han har sportsliga ambitioner för sig själv som spelare än något annat. Det visade sig dock vara ett felbeslut och Om neymar nu vill tillbaka till barca talar det mycket om hur mycket han älakar denna klubben och vilken fantastisk relation han måste ha med spelarna här. Utan tvekan hade han kunnat gå till united, City eller Real som alla hade tagit emot honom med öppna armar. Där han blivit den stora superstjärnan direkt och kunna sätta sin egna lön. Men han är alltså istället beredd att gå ner i lön för att få återvända hit under Messis skugga. Väljer han att med svansen mellan benen komma tillbaka. Gå ner i lön och be om ursäkt till ledningen osv och återigen inställa sig under Messis skugga. Visar det som sagt bara att det är här och ingen annanstanns han hör hemma. Neymar är en av världens 5 bästa spelare och messi och resten av truppen har en fantastisk relation till honom. Det är det som är huvudsaken. Inte vad en massa fans tycker om honom som förväxlar den lilla plastklubben psg där borta i frankrike för några stora rivaler till oss.... Lägg där till att han är barndomsvän med Coutinho också. Neymar till barca är ett ja. 100grr ja! Släpp Dembele åt andra hållet isf.
Barcelona DM1982
2018-10-17 17:22
Att ta tillbaka Neymar är som att gråtandes av glädje låta exet som var otrogen med din granne flytta hem igen. För min del är det 100 % nej, han kan stanna kvar i Paris eller flytta till Real. I Barcelona har han inget att hämta längre. Killen tjänar grova pengar men ser inte ut att kliva upp på högsta nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2018-10-17 17:15
Hellre att vi kör med Suarez tills han är 40 än att ta tillbaka Neymar för halva priset han såldes för. Jag tänker inte glömma spelet han körde, bråket mot Semedo, hans pappa osv. Han kan gott ruttna bort i Mbappes skugga. Eller än en gång visa vilken orm han är genom att gå till Real.
Barcelona Xavi #6
2018-10-17 17:06
Neymar gick aldrig till vår värsta rivaler och glöm inte bort att Neymar valde Barca före Real. Att han nu gick till PSG kan jag inte klandra honom för, klubben satte en låg utköpsklausul samt att han ville lämna Messis skugga och tävla om guldbollen. Löjligt att jämföra Neymar med Figo.
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-10-17 16:34
Oavsett hur dåligt Neymar betedde sig så skulle jag ändå ta tillbaka honom, han är fortfarande ung och är enligt mig top 3 i världen när han är i form.

Hellre att han kommer tillbaka till oss än att han går till Madrid och dominerar mot oss när Leo har lagt av. Om real lyckas få Mbappe och Neymar i framtiden så kommer det vara en mörk tid för vår klubb i framtiden.

Dembele är tyvärr långt ifrån att vara på samma nivå som Mbappe och Neymar i nuläget. Bänkas i både Frankrike och i klubblaget.
Barcelona petersays
2018-10-17 15:58
Ta tillbaka Neymar? Ni måste skoja?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-10-17 15:15
Japp, låt oss ta tillbaka Neymar! Samtidigt kan vi passa på att utse Figo till president och Saviola till assisterande tränare!
Barcelona Xavi #6
2018-10-17 15:05
Neymar regrets his move to PSG and continues to message his ex-teammates about a possible return to Barça. He’s not motivated by the competition in France and he misses Barcelona, the Camp Nou, his ex-teammates, especially Messi. Barça’s top management is open to his return. [md]

Neymar moved to Paris with the idea of winning the UCL and Ballon d’Or but has fallen short and now feels overshadowed by Mbappe who is a world champion and a hero in France. Barça know the deal will be difficult, but not impossible. [md]

Neymar is ready to cut his salary to be able to return to Barcelona. [goal]

Hade inte sagt nej till en återkomst av Neymar.
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-10-17 14:29
Priset började delas ut först säsongen 13/14 kanske därför han inte vann några under Pep eran men håller med om att han bör ha fler. Griezmann har 5(!) styckna och killen har aldrig vunnit ligan ens....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-10-17 14:23
katalano

tänkte faktiskt på det med. komiskt. tror han har totalt 4 av dessa awards under hela karriären varav den första kom 2016. alltså ingen när han var i sin peak rent offensivt under pep. Ett skämt egentligen.
Barcelona Katalano
2018-10-17 14:01
@Infinit8Don:
Så sjukt att han vinner månadens spelare just denna gång av alla. När han radat in 3 hattricks i rad på en månad, då vinner någon annan. Men nu när barca har spelat dåligt senaste matcherna, ja då vinner han priset. Känns fel att skriva att Messi inte förtjänar priset just denna månad när han borde ha vunnit priset typ varje månad senaste 10 åren...
Barcelona Infinit8Don
2018-10-17 12:22
Messi fortsätter kamma hem awards.
Barcelona II Barça II
2018-10-17 11:14
Shortly after winning the Ballon d'Or, Ronaldinho was asked he thought he was the best in the world.. His answer: "The best in the world? I'm not even the best at Barcelona!" He was speaking about a 19-year-old Leo Messi. — Vilken legend! Saknaden är enorm!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-10-17 08:27
tydligen vill man värva tillbaka Neymar. Och det är inte vilken källa som helst, det är ju MDs mest trovärdiga journalist. Men hur tror ledningen man ska lösa det? Nästintill omöjligt i mina ögon. Sen vetifan om jag ens vill se snubben i vår tröja igen, grym spelare. Men once a snake, always a snake... eller?
Barcelona Mess1
2018-10-17 07:35
@Mess1:
Barcelona Barca4life98
2018-10-16 23:58
[QUOTE=ardan]Lion24 Brukar aldrig skriva här men WOW. Tråkigt inlägg [/QUOTE] Med all respekt för din åsikt, Lion24's inlägg må vara tråkigt men korrekt. Pique borde fokusera mer på sin fotboll än att hålla på med Davis Cup, dokumentärer om Griezmann, intervjuer med spelare etc. Detsamma gäller Suarez men i hans fall har det med vikten att göra. Han går ut i media och snackar om att laget inte ska vara beroende av en spelare (Messi). Okej men jobba för att komma i form, bli av 3-4. Killen tjänar miljoner i veckan, det ska vara en självklarhet att vara i bra fysisk form. I grund och botten är problemet med laguttagningar att det är för mycket hierarki/status som avgör vilka som får förtroendet. Pique, Rakitic och Suarez är tydliga exempel på detta. Det tydligaste exemplet för mig var i början på förra säsongen när Semedo fick starta säsongen som högerback och enligt många var lysande. Helt plötsligt blir han bänkad och får spela matcher var tredje vecka. Då blir det väldigt svårt för nya spelare att ta för sig, att prova svårare grejer på planen, våga göra misstag. Tror ni exempelvis att Sergi Roberto och Messi eller Dani Alves och Messi hade ett bra samspel från dag 1? Detsamma gäller Coutinho, hans roll ändras från vecka till vecka. Han får inte lära sig en position fullt ut och spelas in på den positionen. Många på forumet, jag inkluderad, vill satsa på talangerna i akademin etc. Att spela in talanger tar tid oavsett om de är från La-masia eller köps in. Problemet är att många inte vill ge nyförvärven tid att komma in i laget. Har någon av nyförvärven en dålig match så ska den bänkas eller pekas ut som en floppvärvning. Abidal, Henry, Neymar, Suarez, Ter Stegen hade exempelvis inga jättebra första säsonger hos oss men med speltid och förtroende kom spelarna igång. Man måste våga ge spelare som har en högre höjd och en högre potential chansen att spela in sig i laget någon gång. Blir tjatigt med Semedo-Roberto men Roberto kanske anses vara bättre idag däremot tycker jag att Semedos höjd/utvecklingspotential är högre som högerback. Då måste han få chansen och förtroendet att visa den potentialen. Hur många härinne var emot att sälja Claudio Bravo och satsa på Ter Stegen? Vi hade en målvakt som var topp 10-15 (Bravo) och har nu en målvakt som är topp 3 (Ter Stegen).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-10-16 23:29
Jag älskar Pique! Hans kärlek för Barca, hans vinnarinstinkt, hans teknik och spelsinne + pluss hans genuina sett att alltid spela en Barca fotboll, ingeting annat.
Barcelona Infinit8Don
2018-10-16 22:22
Domarn....... Griezmann..... killens hybris kommer nå nya höjder.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-10-16 22:17
Tar ut sane före Werner? Löv har ju sniffat nu igen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-10-16 22:08
Argentina utan Messi är NADA. Utan honom hade Argentina inte ens varit på kartan dem senaste åren. Och fyfan så respektlösa folk är mot Messi som bär hela jävla nationen på sina axlar. Ibland önskar jag att han slutade för gott 2016, då hade alla sett vilket skitlag det är då dem hade missat VM med stor marginal. Och dessa 3 raka finaler? Utan Messi hade dem inte ens tagit sig ur gruppen i någon av turneringarna. PUNKT.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-10-16 21:06
Kontrar*
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: