/spanien/barcelona/forum/8375.aspx/spanien/barcelona/forum/8375.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2013-05-21 17:07
@Deulofeu:


Det får han inte med nuvarande a-lagskontrakt. Det får bli läktaren och han får själv betala för biljetten. :P
Barcelona Deulofeu
2013-05-21 17:04
Rambla~

Samma Monaco som ryktas ha köpt Falcao för 650 miljoner samt Porto duon Rodrigueq samt Moutinho för 700 miljoner alltså redan uppe i 1.5 miljarder och vi är i mitten av Maj ha ha.

Gratis Valdes hellre får han spela i Barca b!
Barcelona Diar Shekha
2013-05-21 16:57
Taher Tack för "Måndag hela veckan". Var fantastisk speciellt nu när det handla om tolken. Porque?Porque? Porque? VISCA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-05-21 16:57
Ha ha rätt åt Valdes när vi har ett all star lag på gång med nyförvärv som T.Silva/Hummels /Kompany eller Marquinhos samt Neymar nästa år blir det som Arsenals säsong när Henry hade sin prime nämligen obesegrade ; )

Speciellt med en ny målvakt i Ter Stegen!

Någon som sätter emot?
Barcelona Canaletes
2013-05-21 16:41
Champions League finalen 2006 med svenska kommentatorer.
Länkades på deras Facebook-sida :)
Barcelona Busquen
2013-05-21 16:28
@Bästelona:


Var har du läst om det här? Min spontana reaktion är NEJ. Visst, Camp Nou är inte den mest fantastiska av arenor, men är knappast heller fallfärdig. Och så himla perifert ligger den ju inte heller? De flesta storlags arenor ligger ju en bit ifrån centrum (enligt min erfarenhet iallafall). Men det största skälet till att jag känner NEJ är att det blir fruktansvärt dyrt. Visst, det kanske lönar sig på sikt - jag är ingen ekonom - men jag vill ogärna se att det blir en Emirates-Arsenal-historia, att man måste ligga lågt med värvningar i 10 år framöver innan klubben återhämtat sig ekonomiskt efter arenabygget.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-05-21 16:26
När det gäller Valdés tror jag inte så mycket på det EMD skriver, men däremot kan jag tänka mig att ber klubben begära en rimlig summa för honom.

Det har ju spekulerats i att klubben inte vill värva en ny målvakt för mer pengar än man får in. Skulle Barcelona då vilja ha in två målvakter kan det så klart innebära en kostnad på dryga €15 miljoner, t ex om man går för Reina och ter Stegen.

Men annars håller jag med - har Victor begärt fri transfer kan han kamma sig. Det är ingen välgörenhet vi sysslar med när det gäller startspelare under kontrakt. En annan sak med talanger som varit utlånade etc, även om det så klart inte alla gånger heller känns bra.
Barcelona Rambla~
2013-05-21 16:04
Det blir ju bara mer komiskt om det stämmer att det blir Monaco han hamnar i. Ska vi släppa vår viktiga målvakt till en av dessa nyrika oljeklubbar helt gratis? Skrattretande för fan. Här gäller det att suga ut så mycket pengar som möjligt från den klubben. :P
Barcelona Gabriel
2013-05-21 16:00
Haha vad fan har Valdes rökt på? Vadå lämna gratis? Vem fan tror han att han är? Okej du vill lämna, fine stick då, bara att tacka för dina fina tjänster under dessa år, men tro inte att vi inte ska få in någon form av ekonomisk kompensation för dig. Det gäller faktiskt att få in pengar för att kunna använda dem till en ny målvakt. Men nej, Valdes vill att klubbarna ska använda transferpengarna till del av hans nya och än fetare lön istället, haha, snacka om girig. Så äckligt att jag nästan spyr om det stämmer.

Usch, hoppas inte det här stämmer för då förlorar jag precis all respekt som jag har för Valdes.
Barcelona Bästelona
2013-05-21 15:51
Det har ryktats om storslagna planer från Sandro Rosell och hans styrelse. Och nu står det tveklöst klart att det inte bara var rykten. FC Barcelona med Sandro Rosell i spetsen planerar för ett nytt Camp Nou. Var står inte 100 % klart, men planerna är så långt gångna att ett slutgiltigt besked väntas inom 2 veckor. Det har varit mycket tal om att bygga om och renovera Camp Nou. Dock menar styrelsen att det blir för dyrt att modernisera den drygt 50-åriga byggnaden. Den går att i mångt och mycket modernisera för besökaren/publiken. Men att i övrigt modernisera Camp Nou upp till dagens krav är för dyrt, det lönar sig helt enkelt inte.

Det ska noteras att ingen renovering eller ombyggnad i dag pågår vad det gäller Camp Nou. Alla planerade investeringar ligger på is. Sedan är det ett faktum att Camp Nou inte lönar sig enligt sittande styrelse. Infrastrukturen har under Camp Nous dryga 50 år förändrats mycket radikalt.

Styrelsen vill ha en ny arena, som är mer än hypermodern. Den ska ligga på rätt plats, i rätt område. Vara mycket lätt att komma till och från. Gärna nära stort köpcentrum, där mycket folk är i rörelse på ett naturligt sätt. Till Camp Nou måste man i dag resa. Nya Camp Nou ska ligga mer centralt.
Barcelona Deulofeu
2013-05-21 15:49
: 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal klart att Pedro går före alla dagar i veckan enligt Tito det borde han inte göra enligt mig.

Sanchez är den klart mest formstarka spelaren just nu.

Pedro var dock riktigt bra sist vilket gladde mig lika mycket som det gjorde mig besviken att Sanchez inte fick en enda minut.
Barcelona Deulofeu
2013-05-21 15:46
Barcelonistas

Det blir samma för mig men en med G.deulofeu med nummer 7 och en med Neymar nr 11.

Folk kan säga vad de vill men jag har sprungit omkring med en Deulofeu tröja i tre år och han närmar sig a-laget ha ha.Förra året stämde ju tröjan för Barca-b

Jag skulle gärna se Neymar med tröja 11 trots att Thiago har den för se hur det blir.

Mycket möjligt att Neymar tar 7:an efter Villa men jag hoppas på Deulofeu ; )

Det är ju sällan spelare byter nummer men vill minnas att tex Milito släppte sin tröja.

Tröja 20 är ju ledig kanske något för Thiago han lär ju kanske få 10: an efter Messi.

Jag skulle tippa på att Tello är sugen på tröja 7 också men kan han bära upp den?

Sorry tycker det är kul att spekulera...
Barcelona Katalano
2013-05-21 15:43
Rambla~

Glöm inte heller att han gav sitt beslut mitt under denna säsong, vilket inte direkt är bussigt mot klubben som TVINGAS hitta ny målvakt detta transferfönster. Om Valdés dessutom skulle få lämna gratis genereras inga nya pengar till denna målvakt. Logiken brister ordentligt. Hoppas verkligen inte att ryktet stämmer!
Barcelonistas
2013-05-21 15:28
Måste säga att borta tröjan för nästa säsong är ruggigt snygg. Funderar på att köpa en med Iniesta, fan älskar färgerna på den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-21 15:24
@Mäktiga Messi:När det stod klart att vi skulle ha Qatar Airways på tröjorna nästa säsong blev det även klart att klubben sade upp sitt samarbete med Turkish Airlines.
Barcelona Taher (Barça-Red)
2013-05-21 15:21
Veckans Måndag hela veckan ligger uppe. Atleti, Mou och Neymar diskuteras.

Visca!!

La decima... :)))))))))
Barcelona Mäktiga Messi
2013-05-21 15:21
hur ställer sig båda flygbolagen till att vi nu har två sponsorer som är flygbolag och dom är ju naturligtvis konkurrenter ? jag hade tänkt o köpa bortatröjan men det står fucking Qatar på den då blir det inget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-05-21 15:21
Nu ska man ju inte tro på allt dynga EMD sprider men skulle det stämma att Valdes har bett om att få lämna på fri transfer så är iaf mitt tålamod slut med honom. Då framstår han som lite väl girig för min smak. Enligt tidningen så tycker Valdes att klubben borde ge honom den gesten då han gjort så mycket för klubben. Visst, han har gjort mycket för klubben men någon jävla måtta får det ändå vara. Har han redan glömt den tiden då han gjorde sina tabbar och nästan kastade in bollar i eget mål? Då stod klubben vid hans sida, han fick både Rijkaards och Peps fulla förtroende.

Vad fan är han så jävla bitter för? Bara för att Zubi klantade sig vid de kommande kontraktsförhandlingarna, att klubben inte gav honom den målvaktstränaren han krävde, ska han fan inte låta detta gå ut över hela klubben. Han borde fatta att de behöver pengarna för hans transfer till nya värvningar. Han har tjänat tillräckligt bra med pengar under ett par säsonger nu.

Som sagt, om det nu stämmer som EMD skriver.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-05-21 15:11
Bara för att man kör en lugn ledarstil behöver inte spelarna bli mindre motiverade. Kolla bara på Del Bosque, han rör knappt en min i 90 minuter men har ändå fixat en EM-titel och en VM-titel i ett lag som mycket väl kunde drabbats av motivationsbrist. Han har gjort en del konstiga uttagningar och varit seg med byten (läs Bayern-mötet) men man måste också tänka att hans debutsäsong har till viss del spolierats av återfall från cancern. Sen har vissa spelare underpresterat och många backar har varit skadade när de behövts. Trots det är vi nu på väg mot 100p och når semi i de andra cuperna. Tito förtjänar absolut minst en säsong till, men om det blir för ohållbart med cancern är det dags att kolla efter andra alternativ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-21 15:09
Deulofeu Pfft, sanchez kommer aldrig gå före pedro sålänge Tito sitter vid rodret ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis
2013-05-21 14:49
Good progress is being made on the transfer of Borussia Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (21) to Barcelona this summer. [as]

Skönt, får hoppas att det stämmer.
Barcelona Pep #4
2013-05-21 14:27
Tito har ingen karaktär och det är de jag inte gillar med honom. Han sitter på bänken precis som en assisterande tränare. Ingen match tränare heller och kan inte förändra match bilden. Dålig på motivera spelarna verkar det som.

Nej!!! byt tränare direkt. Jag är tacksam för ligatiteln han vunnit till oss men spelet är inget märkvärdigt. Alla lag har läst exakt hur vårt spel fungerar och med honom kvar på bänken så kommer det leda till en titellös säsong.

Han spelar med Xavi istället för Thiago när vi redan vunnit ligan. LOL!!!! Adriano spelar på fel position istället för en Bartra som är ung behöver speltid när vi inte ens har något att spela för. 100 p? snälla det där är bara en bonus.

Jag vet inte vem vi ska ta in. Men Bielsa eller Enrique hade båda gjort bättre ifrån sig. Om inga titlar så hade båda kunna tillföra något nytt. Det är det jag vill se och inte leva på något Pep har byggt likt Tito.

Ursäkta ifall det låter som att jag hatar Tito men så är det inte. Jag tänker på klubbens bästa bara och detta är vad jag tror skulle gynna oss bäst. Tito är en fantastisk person och kommer alltid vara tacksam för det han bidragit med. Men ser ingen framtid med tränaren.
Barcelona Deulofeu
2013-05-21 14:27
Galaelvan nästa år håll i hatten... -------------Neymar-----------Messi-----------Sanchez -----------------------Iniesta--------------Xavi------------- ---------------------------------Busquets------------------- Alba-------------T.Silva-----------------Pique-----Alves -------------------------------Ter Stegen------------------- En perfekt mix av gammalt och ungt sedan en skön bänk med bla Tello, Deulofeu Pedro Thiago Fabregas Song Adriano Puyol Bartra Montoya Pinto
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-21 14:19
Valdes för helvete, skärp dig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 13:58
Santos pres. thinks Neymar is the best player in their history after Pelé and wants the farewell match to be special.

Neymar: "Dad's responsible to club talks, but I won't fulfill my contract at Santos..Unless they want me to leave for free in 2014 *laughs*"
Barcelona Diar Shekha
2013-05-21 13:55
@barcastuff: Valdes wants to leave for free this summer, but Barcelona don't want to set a precedent. The goalkeeper's main option is Monaco. [sport] Skojar han eller? Har han glömt alla sina tabbar samtidigt som klubben blundade för de och gav honom ändå chansen? Sälj honom bara, jag är trött på hans gråtande. Killen vågar inte ens säga varför han ska lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2013-05-21 13:43
snyggaste tröjan är 03/04 allt annat är lögn :)) den med dinho på, blir ej bättre.
Barcelona Diar Shekha
2013-05-21 13:13
@barcastuff: Eric Abidal will meet today with Barcelona president Rosell to discuss his future. An announcement could be made later today #fcblive [cope]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-21 13:09
1.70/ Nja, kan inte se Tito ta steget ner till B-laget. Men som sagt, det enda jag hoppas på är att styrelsen hanterar detta med diskretion och elegans om nu Tito inte klarar av att fortsätta som huvudtränare. Vill absolut inte se Tito lämna via bakdörren.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-21 13:01
Nej förvisso inte, men som du säger, detta är ett lite speciellt fall. Men Tito har ju varit fast besluten att fortsätta så det känns väl knappt lönt att spekulera. Men jag hade gärna sett enrique som sagt... Och nu spekulerar jag lite ändå. Vad sägs om att trappa med Tito till Barca B, som inte är lika påfrestande att coacha, och låta Lucho ta över a-laget? Det skulle nog aldrig Tito acceptera iofs.. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: