/spanien/barcelona/forum/8373.aspx/spanien/barcelona/forum/8373.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Alvés - Por Que?
2013-05-31 11:08
Idiot ledning.. Jag håller med att Valdes är en stor del utav vår historia men man bör sälja honom för att tjäna in lite pengar.. Han vill lämna gratis nästa år.... Idiot ledning helt klart
Barcelona Barcaholic
2013-05-31 11:07
@barcastuff: Official: Victor Valdes stays at Barcelona until the end of his contract in June 2014 #fcblive Så otroligt dumt att inte casha in redan nu och lösa målvakts problemet redan iår!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messidinho_10
2013-05-31 11:06
JAAAAAA HAN STANNAR!! @barcastuff: Official: Victor Valdes stays at Barcelona until the end of his contract in June 2014 #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2013-05-31 11:06
Official: Victor Valdes stays at Barcelona until the end of his contract in June 2014 #fcblive

.......................................................... Så vi ska alltså inte få casha in bara för att han vill lämna.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2013-05-31 10:58
Fais

Kan du klandra honom när han spelar i långboll ligan?
Nä men skämt åt sidan, Kompany var teknisk i sina unga dagar, men är nu byggd som en robot där passning och teknik inte är prio ett vilket gör att han är perfekt för PL.

:)
Barcelona Messidinho_10
2013-05-31 10:55
Valdes håller pk strax fyfan om han lämnar oxå!! @barcastuff: At 11:00, press conference Valdes. At 17:00, press conference Puyol. At 17:00, training. After training, pre-match press conference Vilanova
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2013-05-31 10:53
Valdes presskonferens hittar ni här. Det verkar dock inte finnas en engelsk tyvärr så man får hoppas @barcastuff kan hjälpa till med översättningen.
Barcelona Katalano
2013-05-31 10:25
Läst på flera inlägg nu där man lägger skulden på Titi/Ledningen/ Roura. Min fråga till er är: Skulden för vad exakt?

Att man åkte ur CdR i semifinal? Vi har faktiskt vunnit ligan och Tito var tillbaka till uttåget av Champions league. Ligavinst, semi i CdR och Semi i CL är defenitivt en mer än godkänd säsong resultatmässigt. Vi kan dessutom uppnå 100 poäng i ligan. Detta trots vidriga sjukdomar på både tito och Abidal samt massor med skador i backlinjen.

Lite perspektiv tack.

Enda jag har att klaga på är att jag önskat se mer av våra unga talanger samt att spelet under hela våren inte nådde upp till den standard jag söker, untantag andra matchen mot Milan.
Barcelona perdixbird
2013-05-31 10:23
Vilken kanal kommer att visa U21 EM?
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-31 10:19
Det sägs att Barca hade en överenskommelse med Liverpool om Agger förra sommaren men att Tito stoppade affären då han ansåg att den skulle stå i vägen för bartras utveckling. En fin tanke, men sen lät han ju ändå Adriano gå före... Då hade jag hellre haft dansken. Vad ni än säger, är det en riktigt bra mittback !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-05-31 10:01
Apropå nya mittbackar måste bara säga det att ni som så matcen mot Espanyol vilken bolldistribution av Mascherano alltså han blandar och ger långa uppspel korta uppspel.

Han hade ett perfekt passningsspel enligt mig tycker det var en suverän match av honom synd att han är så kort och har lite problem med positionsspelet.

Ska någon back värvas måste det vara någon riktigt bra som har egenskaper vi saknar.

Jag har kollat mer matcher med Roma eftersom det nu inte är så mycket fotboll på tv och jag blir mer och mer förtjust i Marquinhos. Han är så otroligt följdsam.

Enligt mig borde vi verkligen göra ett försök att få honom han skulle lätt täppa till luckor som skapas eftersom vi har så offensiva ytterbackar.

Han verkar dessutom ha huvudet på skaft och är lösningen på två positioner i en inte helt fel.
vifa
2013-05-31 09:53
Abidal, - " I respect the decision but I dont deal it. My goal was to comeback Strong and retire here, at Barca, and I come back.. but the club saw it in diffrent way"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2013-05-31 09:33
Bara inse nästa säsongs mittbackar kommer bestå av puyol pique masherano adriano och Batra på läktarn Alla dom 4 går före batra att det gör även busquet Inkompetent ledning!! Säkert song också Roura ska inte ha nå skit alls, han fick sköta träningarna men inte maycherna det var tito som tog ut laget när han va i new york gjorde taktiken osv Det är ledningens fel dom skulle get Roura ansvaret till 100% eller plockat in en ny tränare, man kan inte låta en tränare som inte är med i laget ta ut truppen och göra taktiken, sen skylla på han som är där men inte bestämmer
Barcelona Ton
2013-05-31 08:45
Det går inte att skylla på Roura för resultatet efter att Tito åkt till sin behandling. Roura förtjänar respekt för att han vågade ta på sig den rollen. Om det är någon som förtjänar kritik för det så är det Rosell, då man så här i efterhand kan tycka att en vikarie i form av Pep, Rijkaard eller liknande vore mer lämpligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-05-31 07:53
RonaldinhoGaucho! (Barcelona) Man kan ju diskutera hur mycket Titos frånvaro från laget har påverkat det resultatmässigt men det är ju helt säkert att det gick sämre efter cancerbeskedet. Lite statistik från säsongen: Innan cancerbeskedet: 25 spelade- 22 vunna - 2 oavgjorda - 1 förlust Efter cancerbeskedet: 28 spelade- 15 vunna - 7 oavgjorda - 6 förluster Detta ska inte skyllas på Tito jag anser att Jordi Roura står ansvarig för detta. Tänk själva hur mycket orkar ni göra efter en förkylning och det är bara en förkylning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-31 07:12
Mitt blåröda hjärta går sönder när jag tittar på denna bilden.... Vilken människa han är Abidal. Helt fantastisk. En riktig förebild!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hugo - Culé hasta la muerte
2013-05-31 02:46
Vill dela med mig av en känslosam bild då Abidal tar farväl. Tyvärr kommer endast de som har twitter kunna se bilden.

PS: Vet någon här inne hur man laddar upp en bild som en bilaga här på kommentarsfältet? Bilden ska hamna till vänster om matchtröjan som finns vid varje kommentar. Har sett att många gör det men själv lyckas jag inte.

Fais
2013-05-31 01:36
Den här artikeln förklarar hur vi alla Cules i världen känner för Abidals sorgliga separation från oss! Vi är i 2 olika läger om Abidal-frågan. Låt oss hålla med om att vi inte håller med varandra. Vi behöver inte gå till personangrepp så fort vi inte gillar den andras åsikt. Anyways, läs den här artikel. Den är klockren.. Det enda som kan trösta oss/(eller mig iallafall) som har tagit hårt om Abidal-frågan är om Rosell och Company värvar 2 bra mittbackar. En mittback kommer inte räcka. Jag hoppas och ber att Abidal hittar lyckan och tron på fotbollen igen fast i en annan klubb. Om vi känner Abidal rätt så kommer han just göra det. Han kommer få förtroende för en annat lag och där mina herrar och damer kommer han visa att förlusten inte var hans utan Rosell Tito och Zubi's.. Jag är ingen stor fan av Tito men jag måste fråga. Hur resonerar ni när ni säger att om Abidal ska bort p.g.a. sin sjukdom borde Tito gå också? Jag vet att det är mycket känslor men ni måste komma ihåg att Tito spelar inte som mittback. Jag har sagt det här innan. Den här kommande Silly-season/säsongen kommer visa kompetensen på vår ledning och tränare. Jag är villig att ge det en chans. Många av oss att glömmer att sjukdomen och dåliga besluten att värva Song stället för bra mittback har varit den största faktorn för våra sämre resultat mot de stora lagen de 2 senaste säsongerna. Efter den här säsongen kommer det inte vara några ursäkter.
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-05-31 01:25
Blaugrana91

sluta skyll på hans cancer, ska vi tycka synd om tito för att hade/har cancer?
om han gör ett så jävla dåligt arbete som han gör, går de o bortförklara det för att han har cancer? NEJ!? han är inkompitent just pga han tänker bara kortsiktit.. asså match för match, han tänker inte att tex ta ut dom unga killarna nu när ligan ändå är över och nu ska dom ordinarie spelarna få sitta på bänk för att ge plats åt de unga..

abidal ska inte få stanna för att han bekämpa cancer.. Abidal ska stanna för att han är en krigare på och utanför plan.. han är en ledarfigur och ett lejon! DF ska han stanna.. alla saknade tito för att under första halvan av säsongen så gick allt frid o fröjd.. vi utklassade alla lag.. sen kom han tillbaka o dom svåra matcherna kom.. man vet att en tränare är bra när ditt lag är under press.

kan tränaren vända matchen med sina byten elle taktiska byten.. när vi låg under sket tito på sig o satt förlamad i bänken o man såg hur mkt han ville ta upp sin lur o ringa guardiola.. driv inte.. tito är fan ingen tränare kolla hur han genomför byten eller vilka spelare han vill starta i helt betydelselösa matcher, vi har unga o lovande spelare som vill visa sig men fucking tito ger dom ingen chans
Barcelona Frodo
2013-05-31 00:56
Om man ser till de sportsliga grunderna så finns det en anledning till varför folk vill att Tito ska lämna och Abidal stanna. Abidal var en vänster- och mittback av världsklass. Med tanke på vilken nivå han höll efter sin första återkomst är det inte helt orimligt att förvänta sig att han åtminstone kan hålla en god nivå som backup nu. Tito har aldrig varit världsklass och kommer troligen aldrig att bli det. Ingenting indikerar på att han tänker på klubbens framtid vilket också är tråkigt.

Jag vet självklart inte vad Abidal hade för lönekrav men jag har för mig att han tjänade 3 miljoner euro per år förut. Självklart är det svårt att ta ställning till huruvida han borde vara kvar med tanke på att vi inte vet vilka summor det rör sig om. Men när Pique och Cesc drar in 6 miljoner euro, Tito drar in 7 miljoner euro och en sån som Zubi fortfarande har ett jobb och får betalt från klubben så sätter det saker och ting i perspektiv.
Barcelona Blaugrana91
2013-05-31 00:29
Jag har varit på jobbet så har inte hunnit kommentera "dagens ämne", dvs detta om att Abidal lämnar. MEN jag har läst igenom forumet lite smått under dagen och det enda jag kan säga är att många här inne bör SKÄMMAS!

Jag kan bara instämma om att det är otroligt tråkigt att en sån fantastisk människa som Abidal som gått igenom så mycket hemskt får lämna klubben.

Men samtidigt tycker jag att det är rent utsagt vidrigt att se hur många av er här inne som sitter och kastar skit på Tito, precis som Hetfield nämnde så har Tito gått igenom samma sak som Abidal, men där tycks folk här inne inte bry sig överhuvudtaget, istället sitter man match efter match och skriver allmänt elaka kommentarer om honom samt önskar att han ska få sparken.
Vid vartenda rykte, (RYKTE alltså) som har med Silly Season att göra och som inte motsvarar vissas "önskemål" här så är Tito en idiot och ska lämna klubben. Återigen visar man noll för honom trots att han som Abidal gått igenom något tufft och lyckats komma tillbaka.

Jag minns under tiden Tito inte var på plats och vi hade Roura vid rodret då satt folk och pratade om hur mycket man saknade Tito, men när han väl lyckas kämpa sig tillbaka och resultaten börjar gå emot oss då är han usel, inkompetent och ska sparkas.
Patetiskt hyckleri på högsta nivå....

Jag hoppas verkligen ni som känner er träffade av denna kommentar verkligen tar till er och tänker igenom vad ni faktiskt skriver. Vissa kommentarer här inne får ju en att undra om det är små 5 åringar som sitter och skriver.
Man skriver om hur tufft Abidal har haft det och att det är synd om honom (med all rätt givetvis) men i nästa stycke så kastar man mängder med skit och vill ha bort Tito som gått igenom samma sak.

Skamligt som sagt och hoppas verkligen vissa tänker igenom VAD dem skriver nästa gång.

Jag tycker också att det är skit tråkigt att Abidal får lämna, han är en levande legend och förtjänar allt gott. Men man måste också se det ur ett realistiskt perspektiv. Abidal vill ha speltid, om Barcelona köper in en till mittback som håller hög klass, samt att man redan har både Pique, Puyol och Bartra så finns det inte plats. Det är inte schysst heller mot Abidal att han ska vara kvar bara för att sitta på bänken eller läktaren, är det då inte bättre att han får lämna och chansen att verkligen få gå till en klubb där han får spela?
Jag personligen tycker det och jag är säker på att ledningen gör samma sak.

Jag kommer sakna Abidal, han är och kommer alltid vara en ikon i klubben och jag önskar honom all lycka! Men han lär komma tillbaka i någon annan roll i klubben i framtiden.

Det blir allt för mig ikväll.
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-31 00:08
Hugo - Cué hasta la muerte

Transfern känns så klockren! På alla sätt och vis tycker jag. Har suttit och kollat på en video där alla Neymars 138 mål för Santos visas. Det är många olika typer av mål. Det är straffar, frisparkar, nickar, dribblingsräder, "strikermål", långskott. Ja alla sorters mål vilket är otroligt bra för Barca. Inte minst kanske att få in någon som både kan och vågar ta skott utanför straffområdet. Kommer vara guldvärt.

Kan ju inte vara kul att försvara sig mot Barca iår. Neymar har bollen på vänsterkanten, MÅSTE få minst två försvarare på sig, Alba forsar på kanten och är med på överlapp, en försvarare måste ta Alba, Messi har ju MINST två spelare på sig, och om Alexis fortsätter på samma spår som han spelar fotboll på nu och utvecklas ännu mer. + Alves på utsidan på högerkanten. Och en Iniesta med en fri roll att löpa offensivt också... Gåshud säger jag bara. Om de får in Neymar i laget och i spelidén som de vill (och jag vill haha) så kommer anfallsspelet kunna vara hur bra som helst nästa säsong!

Vill ha in en snabb mittback bara. Thiago Silva hade varit drömmen men känns tyvärr inte så realistisk i dagsläget. Marquinhos och David Luiz ser jag som bra alternativ. Hade varit mycket intressant med Marquinhos, har dock endast sett 5 hela matcher med honom. Mot Inter dock var han en gud. Han har en speed jag aldrig sett på en mittback förut. Han är född 1994?! Och spelar såpass bra i Serie A. Det är otroligt. Han kan fås "billigt" också. Hade gärna sett Mangala från Porto också, men han lär ju gå till Chelsea om Mourinho vill ha han dit.
Fais
2013-05-31 00:06
Ride_The_Big_One(6)

Hheheheh :-).... Alla vi vet att en spelare har sån tur ibland med dribblingar. Hitta några bra passar han slår i Man City.. heheheheh..
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2013-05-30 23:57
Fais

Sicken träben :P
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-30 23:57
Längtar så otroligt till att nästa säsong ska sätta igång och hoppas att vi får se en HEL del sånt här. Det kommer bli show iår, hoppas vi får in några bra defensiva spelare bara så blir det fantastiskt.
Barcelona Riiio!!
2013-05-30 23:56
Monaco tydligen INTE intresserade av Valdés. Undra vart han går om uppgifterna stämmer? England tippar jag på
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hugo - Culé hasta la muerte
2013-05-30 23:55
FCBlaugrana

Håller med dig. Neymar transfern är riktigt j*vla stor! Hela världen pratar om den och Neymar och Barcelona finner sig fortfarande på framsidorna. Media är fortfarande överhypat kring denna transfer speciellt då Neymar valt mindre summor för att gå till Barca men tyvärr så är svensk media riktat alldeles för mycket på Premier League. Folk inser inte riktigt hur stort det är att Neymar kommer till oss. Jag skulle nog vilja klassa det som nästan (!) lika stort som att Ronaldo drog till Real Madrid.

Spanska ligan såväl som tyska ligan får alldeles för lite uppmärksamhet. Det är därför folk blir förvånade över hur bra lagen gör ifrån sig i Champions League. Vem hade trott att det blev en hel tysk final? Vem hade trott att Malaga skulle komma så långt? Vem hade trott (förutom vi som är insatta i la liga) vilka succe värvningar de engelska klubbarna skulle göra när de värvade in Michu, Cazorla mfl.... Väldigt få!

Folk säger att Neymar är överskattad och kommer floppa medan experter, fotbollsspelare och legender som Ronaldo, Pele, Maradona mfl som känner till Neymar på ett bra sätt, tror att han kommer inom kort bli världens bäste.
Fais
2013-05-30 23:48
fiskfot

Chansa på Pique ett åt till. Neej tack. Nu har han glidit på bananskal i 2 år för att han är katalan. Min förhoppning var att Abidal skulle få en säsong till så att han kan eventuellt konkurrera ut Pique's lama väsende men nu Abi ska bort så tycker jag enligt mig att vi behöver 2 mittbackar där den ena ska var Marquinhos. Varför Marquinhos? Ju för att han kan spela som högerback med. Han kommer kunna konkurrera på 2 olika positioner. Om det inte sätter fart på Pique eller Alves då vet jag inte vad.

Kompany till Barca?

Kaptenen i Man City,tycker inte att han har övertygat alls den här säsongen. Lägg till också att han är träben med. D.Luis skrämmer mig med. Kom igen Thiago Silva!!

Vet någon av er vilka mer som kommer säljas förutom D. Villa och Valdes?
Hur är det med alla spelare som är utlånade?? Har vi get bort dem alla som vi så fint brukar göra?
Barcelona NoGo™
2013-05-30 23:45
Barcelona had last year a deal with Liverpool defender Agger, but Vilanova rejected it because it could block the progress of Bartra. [md] Han utvecklas säkert mer på läktaren.. Herregud!
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-30 23:34
About 70000 fans expected to be at Camp Nou for Neymar's presentation next Monday: Highest in Barça history. [ESPN Brasil]

Det är vad jag kallar intresse. Helt sjukt. Men vad glad jag blir, hyfsad självförtroende-boost för Neymar att få det stödet direkt!
Annons: