/spanien/barcelona/forum/8320.aspx/spanien/barcelona/forum/8320.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Taher (Barça-Red)
2013-05-21 15:21
Veckans Måndag hela veckan ligger uppe. Atleti, Mou och Neymar diskuteras.

Visca!!

La decima... :)))))))))
Barcelona Mäktiga Messi
2013-05-21 15:21
hur ställer sig båda flygbolagen till att vi nu har två sponsorer som är flygbolag och dom är ju naturligtvis konkurrenter ? jag hade tänkt o köpa bortatröjan men det står fucking Qatar på den då blir det inget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-05-21 15:21
Nu ska man ju inte tro på allt dynga EMD sprider men skulle det stämma att Valdes har bett om att få lämna på fri transfer så är iaf mitt tålamod slut med honom. Då framstår han som lite väl girig för min smak. Enligt tidningen så tycker Valdes att klubben borde ge honom den gesten då han gjort så mycket för klubben. Visst, han har gjort mycket för klubben men någon jävla måtta får det ändå vara. Har han redan glömt den tiden då han gjorde sina tabbar och nästan kastade in bollar i eget mål? Då stod klubben vid hans sida, han fick både Rijkaards och Peps fulla förtroende.

Vad fan är han så jävla bitter för? Bara för att Zubi klantade sig vid de kommande kontraktsförhandlingarna, att klubben inte gav honom den målvaktstränaren han krävde, ska han fan inte låta detta gå ut över hela klubben. Han borde fatta att de behöver pengarna för hans transfer till nya värvningar. Han har tjänat tillräckligt bra med pengar under ett par säsonger nu.

Som sagt, om det nu stämmer som EMD skriver.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-05-21 15:11
Bara för att man kör en lugn ledarstil behöver inte spelarna bli mindre motiverade. Kolla bara på Del Bosque, han rör knappt en min i 90 minuter men har ändå fixat en EM-titel och en VM-titel i ett lag som mycket väl kunde drabbats av motivationsbrist. Han har gjort en del konstiga uttagningar och varit seg med byten (läs Bayern-mötet) men man måste också tänka att hans debutsäsong har till viss del spolierats av återfall från cancern. Sen har vissa spelare underpresterat och många backar har varit skadade när de behövts. Trots det är vi nu på väg mot 100p och når semi i de andra cuperna. Tito förtjänar absolut minst en säsong till, men om det blir för ohållbart med cancern är det dags att kolla efter andra alternativ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-21 15:09
Deulofeu Pfft, sanchez kommer aldrig gå före pedro sålänge Tito sitter vid rodret ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis
2013-05-21 14:49
Good progress is being made on the transfer of Borussia Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (21) to Barcelona this summer. [as]

Skönt, får hoppas att det stämmer.
Barcelona Pep #4
2013-05-21 14:27
Tito har ingen karaktär och det är de jag inte gillar med honom. Han sitter på bänken precis som en assisterande tränare. Ingen match tränare heller och kan inte förändra match bilden. Dålig på motivera spelarna verkar det som.

Nej!!! byt tränare direkt. Jag är tacksam för ligatiteln han vunnit till oss men spelet är inget märkvärdigt. Alla lag har läst exakt hur vårt spel fungerar och med honom kvar på bänken så kommer det leda till en titellös säsong.

Han spelar med Xavi istället för Thiago när vi redan vunnit ligan. LOL!!!! Adriano spelar på fel position istället för en Bartra som är ung behöver speltid när vi inte ens har något att spela för. 100 p? snälla det där är bara en bonus.

Jag vet inte vem vi ska ta in. Men Bielsa eller Enrique hade båda gjort bättre ifrån sig. Om inga titlar så hade båda kunna tillföra något nytt. Det är det jag vill se och inte leva på något Pep har byggt likt Tito.

Ursäkta ifall det låter som att jag hatar Tito men så är det inte. Jag tänker på klubbens bästa bara och detta är vad jag tror skulle gynna oss bäst. Tito är en fantastisk person och kommer alltid vara tacksam för det han bidragit med. Men ser ingen framtid med tränaren.
Barcelona Deulofeu
2013-05-21 14:27
Galaelvan nästa år håll i hatten... -------------Neymar-----------Messi-----------Sanchez -----------------------Iniesta--------------Xavi------------- ---------------------------------Busquets------------------- Alba-------------T.Silva-----------------Pique-----Alves -------------------------------Ter Stegen------------------- En perfekt mix av gammalt och ungt sedan en skön bänk med bla Tello, Deulofeu Pedro Thiago Fabregas Song Adriano Puyol Bartra Montoya Pinto
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-21 14:19
Valdes för helvete, skärp dig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 13:58
Santos pres. thinks Neymar is the best player in their history after Pelé and wants the farewell match to be special.

Neymar: "Dad's responsible to club talks, but I won't fulfill my contract at Santos..Unless they want me to leave for free in 2014 *laughs*"
Barcelona Diar Shekha
2013-05-21 13:55
@barcastuff: Valdes wants to leave for free this summer, but Barcelona don't want to set a precedent. The goalkeeper's main option is Monaco. [sport] Skojar han eller? Har han glömt alla sina tabbar samtidigt som klubben blundade för de och gav honom ändå chansen? Sälj honom bara, jag är trött på hans gråtande. Killen vågar inte ens säga varför han ska lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2013-05-21 13:43
snyggaste tröjan är 03/04 allt annat är lögn :)) den med dinho på, blir ej bättre.
Barcelona Diar Shekha
2013-05-21 13:13
@barcastuff: Eric Abidal will meet today with Barcelona president Rosell to discuss his future. An announcement could be made later today #fcblive [cope]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-21 13:09
1.70/ Nja, kan inte se Tito ta steget ner till B-laget. Men som sagt, det enda jag hoppas på är att styrelsen hanterar detta med diskretion och elegans om nu Tito inte klarar av att fortsätta som huvudtränare. Vill absolut inte se Tito lämna via bakdörren.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-21 13:01
Nej förvisso inte, men som du säger, detta är ett lite speciellt fall. Men Tito har ju varit fast besluten att fortsätta så det känns väl knappt lönt att spekulera. Men jag hade gärna sett enrique som sagt... Och nu spekulerar jag lite ändå. Vad sägs om att trappa med Tito till Barca B, som inte är lika påfrestande att coacha, och låta Lucho ta över a-laget? Det skulle nog aldrig Tito acceptera iofs.. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-21 12:34
1.70/

Hjärta är ingen egenskap som jag associerar med den nuvarande styrelsen. Skulle inte alls förvåna mig om de hade valt att sparka Tito. Med det sagt måste man ha i åtanke att vi befinner oss i en unik situation i negativ och tragisk bemärkselse när det gäller Tito och hans sjukdom. Hans rehabilitering bör vara hans prioritering, inget annat. Men man vill samtidigt att Rosell & Co sköter detta med elegans och smidighet, något de inte visat upp hittills.

Diar Shekha/

Just det, hade glömt bort om den middagen Zubi och Bielsa hade i Bilbao med Valdano och journalisten Segurola. Ja det kanske finns feeling där mellan de två förstnämnda, men jag kan ändå inte se Biesla sitta på vår tränarbänk, Hans speciella tränarmetoder och maniska behov av att ha kontroll över allt och alla hade knappast fungerat i dagsläget.

Guardiola hade förvisso ungefär ett liknande sätt att arbeta, men han var den han var, en legend inom klubben och fick friare tyglar att jobba. Bielsa har ju den tyngden på Camp Nou, av logiska anledningar.
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 12:33
Saxat från Puertan..

"Vi är bättre än Barcelona och nu när den nya tränare tar över så har han ett litet övertag på dom."

We will see.
Barcelona Diar Shekha
2013-05-21 12:23
El Flaco Haha. Jag tänkte mer att han var "vän" med Zubi då de käkade middag för några månader sen i Bilbao. Grejen är att även Luis H är vän med Guardiola. Det finns bara en som ogillar Guardiola och det är Mourinho. Tolken saknar oss och han vann trots allt mer titlar i Barca än i Real. :P nej Skämt åsido.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-21 12:23
El flaco Enrique vore en bra lösning tycker jag. Skulle nästan hellre se honom än Tito nästa säsong med tanke på omständigheterna. Frågan är bara om det VERKLIGEN är ett alternativ. Jag tror inte man har hjärta att ta bort Tito om han inte själv ger upp
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-21 12:17
Diar Shekha/

Jag gillar Bielsa och som halvchilenare är jag oerhört tacksam för det han gav la Roja, men han är nog för speciell och loco för att sitta på Barcelonas tränarbänk. Kan inte se hur någon som är så pass old school som Bielsa ska kunna komma överens med en stel affärsman som Rosell i mer än fem minuter. Och tror inte att Bielsas vänskap med Pep hade varit till hans fördel med tanke på Guardiolas relation med den nuvarande styrelsen. :P
Barcelona Diar Shekha
2013-05-21 12:07
El Flaco Kloka ord från en klok man. Vad tror du om Bielsa? Jag tycker att hans fiolosofi passar klubben utmärkt och Guardiola har berömt honom flera gånger. Sen om han skulle lyckas/misslyckas är en annan fråga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Myrran
2013-05-21 12:06
Hetfield

Det du just beskrev stämmer mycket väl, på europeiska fotboll. Sen att spela i Barca är något helt annat i den aspekten. Det är små små små tajta ytor, helst 9-10 man bakom boll för försvarande lag. Det är det som oroar mig mest med offensiva värvningar, hur dem klarar av denna kompakta försvarsmur. Spelar ingen roll om du har all teknik i världen och kan dribbla om du inte hittar ytorna och löpningarna.

Har inte sett Neymar göra det riktigt, hitta dem små ytorna och ta smarta löpningar (utan att behöva dribbla igenom 2-3 pers innan). Det var dessa två aspekter som gjorde Larsson så stor i Barcelona (tillsammans med arbetskapacitet och mer).

Om Neymar väl kommer så ser jag det gå på tre sätt:
- Zlatan-fenomenet: Grym start, motiverat och vill göra allt för att lyckas, sen tappas motivation pga. av något, lämnar för att göra bättre ifrån sig någon annanstans
- Robinho-fenomenet: Slår inte riktigt ut, försöker och försöker, man tror på honom men det går bara inte att komma hela vägen.
- Ronaldinho-fenomenet: Magi, trollkarl, passar perfekt in i laget och vi får ett trehuvdad monster längst fram igen istället för en grym loppa och två huvudlösa höns runt omkring.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-21 11:59
Ryktas om att Luis Enrique skulle vara ett alternativ till Barças tränarbänk om Tito inte skulle orka med att skötta sitt jobb samtidigt som han kämpar mot cancern. Hans anhöriga ska dessutom ha rått honom att fokusera mer på sin sjukdom och enligt ryktet ska även Rosell ställa sig tveksam till om Vilanova är den rätta tränaren för FC Barcelona.

Jag har alltid försvarat Tito och hade velat se honom få ytterligare en säsong på sig där han enbart kan koncentrera sig på fotbollen, men att behöva pendla mellan Barcelona och New York är inte direkt den ideala situationen. Lucho Enrique är ett intressant alternativ, även om sejouren i Roma inte var lyckad. Han är ju en respekterad och älskad profil inom Barça och var känd för sin järnhand när han tränade B-laget. Laget hade behövt det om Tito lämnar.

Barcelona Hetfield
2013-05-21 11:54
Jag har försvarat Neymar och en värvning av honom, men man måste komma ihåg ett par saker när det gäller Neymar.

Titta på den brasilianska ligan. Presspel och taktik finns knappt, om man tittar på samtliga youtube klipp på Neymar i brasilianska ligan så står försvararna still medan Neymar kommer i fart. Det blir helt annorlunda i europa där försvararna går upp i press och täcker ytor, där får han inte samma tid och utrymme att löpa och springa förbi försvarare. Men med det sagt så kan man inte bortse från att det är en enorm talang och får han ut det i Barcelona så kanske han kan bli en pusselbit i Barcelonas spel.
Barcelona Corazon
2013-05-21 11:52
måste säga att jag absolut inte gillar lewandowski ryktet till real han är galen
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 11:34
Haha Sergi Gomez har shooooooow!
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 11:29
Här har vi Neymars 10 snyggaste mål från denna säsongen. Njut.
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 11:23
Måste säga att jag har svårt att se hur Neymar ska kunna bli en flopp i Barca. Han har fantastisk bollbehandling och fantasi som alla vet, han har ju också målsinnet och kylan som våra forwards saknar i nuläget (nej inte Messi hehe). Hans acceleration är magisk också. I länktipset ser ni alla hans mål under 2012. Bara målen.
BB-Barceloneta
2013-05-21 11:00
Får väl bara stämma in i hyllningskören till det nya stället. Fantastiska! Man har verkligen längtat efter ett bortaställ som nästan är en kopia av senyeran.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-05-21 10:53
Fy fan vad läckra de nya tröjorna är. Bortatröjan ska handlas in med antingen Neymar eller Busquets på. Abidals tröja ska man ha på hemmatröjan för de är klassiska. Snyggaste tröjorna: 1.2008/2009 2.2005/2006 3.2010/2011
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: