/spanien/barcelona/forum/8304.aspx/spanien/barcelona/forum/8304.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BarcaChris
2013-05-24 15:52
vad är det med folk här?? Tito är tränaren inte Pep. Snackar om att han våga prova unga. Ja det gjorde han på viktiga matcher dessutom. Och då var dom här unga helt värdelösa. Inte nog med att han envisades me 3 backar som altid misslyckades plus nästan varenda köp han gjorde var misslyckat. Han peppa laget som en kung däremot. Och för det kommer jag alltid komma ihåg honom. Det finns för och nackdelar med alla tränare. Nu har vi Tito så skit i vad Pep gjorde han sprang vid första motgång
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-05-24 15:34
Vamos Blaugrana

Om Neymar kommer till Barca så har vi nog 100% av hans kontrakt. Då har hans farsa ingenting att säga om "officiellt", men behind the scenes så kan han ju alltid påverka honom
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-05-24 15:05
Man kan undra vilken relation Neymar har med sin farsa, av vad jag har läst känns det som farsan ser Neymar som en produkt. Jag kan vara helt fel ute men det är bara en tanke.

Om Neymar kommer till Barca hoppas jag att hans pappa inte är en ny Raiola
Barcelona Barca o Mort!
2013-05-24 15:02
Supernova

Gulboll? ;)

Nja han är verkligen en stor talang men jag gillar inte när folk överhypar honom. Visst han kan mycket väl bli världens bästa spelare men före han kommit och levererat ska man inte säga för mycket i förväg.

Jag hoppas bara den här soppan tar slut snart, inte för att jag läser tidningarna ens mera. Tidigare har jag gillat SS mycket när man får spekulera men på senaste åren efter flera månaders rykten så blir man bara tokig. Först Alves affären och för något år sen Fabregas affären, nu Neymar.
Nej jag borde gå och gömma mig under en sten tills det är officielt.
Barcelona elbraco - CP5
2013-05-24 14:51
Läste igår/förrgår att en källa påstod attJames Rodriguez och Moutinho idag skulle bli presenterade för Monaco och att Falcao även han skulle presenteras senare.

Nu har Moutinho och Rodriguez blivit klara, då talar väl allt för att Falcao också blir det de kommande dagarna...
Barcelona Barca King -
2013-05-24 14:47
Barca borde inte dra ut på det här nu och betala santos innan los fagalas blandar sig. För att Madrid är betalar mer än gärna vad som helst. Modric 40 - coentrao 30 och Mourinho 15 för att lösa ut honom från Inter. Spanska statskassan töms ju aödrig på skattebetalarnas pengar.


Om Raul återvänder kan det inte betyda något bra för framtiden.

Barcelona Hugo - Culé hasta la muerte
2013-05-24 14:28
Jag är nästan helt säker på att Real Madrid inte är speciellt ute efter att värva Neymar, om nu inte Ronaldo tänker lämna i sommar. Det känns som om han inte kommer ha en speciell roll i deras elva. Vem ska han ersätta? Ronaldo på vänsterkanten? Kommer aldrig att hända, och man nu har planer på att värva honom för att spela på högerkanten så kommer det bli hans fall. Visst Neymar må vara en allroundspelare i anfallet men han får endast ut sitt maximala på vänsterkanten.

Om Neymar tar vänsterkanten i deras lag och om Ronaldo läggs i mitten så vore det heller inte det smartaste, om man nu inte planerar på att bara köra kontringsfotboll. Ronaldo behöver ytor, i mitten skulle han aldrig kunna prestera lika bra som han gör på kanten.

Perez & Co. är säkert bara där för att jävlas eller för att få Santos att inte sälja honom till oss.
Barcelona supernova
2013-05-24 14:14
Värvningen av neymar har stor betydelse för dom komande 10 åren om real lyckas sno honom mitt framför barcelona när allt ser ut att vara klart skulle det vara vara för jävligt ,neymar kommer vara gulboll kandidat nästa år kommer för modlingen vinna den om nåra år när messi börjar blir lite sämre.
hoppas barcelona inte snålar nu
Barcelona Barca King -
2013-05-24 13:35
Tito har tillskillnad från Pep redan visat att han föredrar en elva som spelar vecka in och vecka ut. Han litar inte heller på ungtupparna i truppen. När detta krisar kastar han de i helvetet men hur skulle ni känna om tränaren visar noll förtroende även i de fattigaste matcherna och spelar inte ens dig som mittback eller mittfältare.

Det sprider missnöje. Pep utan Messi hade vunnit ligan och champions League. Tito utan Messi hade fått sparken innan halva säsongen. Ser ingen karisma eller vision i den mannen. Men han får en sista chans om han är the real deal eller inte.
Barcelona NoGo™
2013-05-24 13:34
Barcelona negotiator Sanllehi has, contrary to reports last night, not returned. In the end he stays in Brazil for further Neymar talks [md]

Sanllehi kvar i Brasilien alltså.
Barcelonistas
2013-05-24 13:30
AS har gått ut med det där vilket knappast är en pålitlig källa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca älskare124
2013-05-24 13:22
@BrazilStats: Neymar has told R.Madrid representatives he would sign if C.Ronaldo stays, which is the reason why they will make a big bid. [Le10Sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barieta
2013-05-24 13:19
Jag tycker det känns som Tito är feg och enbart vill köpa och använda de spelare som anses vara bäst.

Han vågar inte använda ungdomarna speciellt mycket och det verkar inte som han vill ha spelare som har en framtid för sig och kan utvecklas ännu mer( hummels). Han vill ha färdiga stjärnor ( Silva ).

Det här med att han inte spelar Thiago och Bartra tror jag har och göra med reals poängrekord som han vill tangera, som kompensation av förlusten mot Bayern med 0-7. Då kan han ju iaf säga att denna säsongen måste varit en av de bättre eftersom ett poängrekord sattes.

Vilket är irrelevant i mitt tycke, då spelet mot de bättre lagen inte fungerat under i stort sett hela säsongen. Tito är fel person för att leda Barcelona tror jag, vore bäst om han tog hand om sig själv istället.
Barcelona Rambla~
2013-05-24 13:17
Efter fiaskot i semifinalen mot Bayern var jag övertygad att nu äntligen skulle Tito, Zubi och ledningen inse att de måste göra något åt försvaret och förstärka där framför allt. Det har vi fans tyckt behövas under 3 säsonger nu. Nu äntligen skulle det vara slut på plan B-lösningar och andra konstiga lösningar till försvarspelet. Innan ens transferfönstret har öppnat började det lovande med rykten om Hummels. Då ska så klart Tito spräcka den bubblan med att insistera på T Silva. Det är omöjligt att ej imponeras av brassen, han är verkligen världens bästa mittback när han är fit. Ok, lyckas Zubi och Rosell värva honom är det knappast fy skam, han kommer ju lätt att styra upp vårt försvar tänkte man. Även om en värvning av Hummels hade sett bättre ut för framtiden. Dock blir man fan mörkrädd när man får läsa om Titos tankar. Får han inte T Silva så är Adriano någon slags plan B som mittback. Vad fan, inte ens han kan vara så jävla dum? Det måste vara ett skitrykte som Sport sprider? Alla är vi överens om nu är det verkligen på tiden att fixa till våra försvarsproblem och då passar ju så klart världens bästa mittback bra in. Då blir man flera klasser bättre kan man tycka men vad fan tror Tito att man kommer bli med Adriano istället? Skulle det vara världens nästa bästa alternativ då eller? Det är ju inte ens en fix av försvaret. Då blundar man för de stora problem man har och hoppas på turen att ingen ska bli skadad och samtidigt höja sig flera nivåer och helt plötsligt bli ett försvar i världsklass. Det är samma jävla experimenterande med backlinjen som vi har fått utstå under två säsonger nu. Vad fan är problemet? Får du inte världens bästa mittback kan du väl nöja dig med någon som är klasser bättre än de mittbackar vi har? Jag vägrar tro att det Sport skriver är sant, ja vägrar tro att Tito är så jävla korkad.
Barcelona Canaletes
2013-05-24 12:58
@Zibarca:


Han ska bli pappa! Nä, men vet inte...

Angående Neymar. Det bara mindgames fårn Santos, hans pappa o resten tror jag. Alltså majmånad är inte ens slut än! Fattar ni hur mycket av SS det är kvar? Alltså det kommer hålla på så här varje dag. Visst, det är sjukt tröttsamt med det är SS, bara att acceptera!
Barcelona Barcadinho.
2013-05-24 12:25
Jag är övertygad om att Neymar kommer den här sommaren och tom rätt snart.
Det finns knappt återvändo - förhandlingarna är i fullgång redan nu i maj innan transferfönstret ens är öppet. Det finns väldigt mycket tid för att hinna komma överens.
Santos är i en knippa och har knappt utrymme att förhandla bort affären - de kan inte vänta ett år till då grabben går gratis.

Santos försökte med en kalkyl som visade att klubben kommer tjäna på att Neymar stannar en säsong till pga reklam, sponsorer och publikintäkter. Men jag har svårt att tro att en enda extra säsong kan innebära en så stor summa som typ 20-30 milj euro. Så mycket kan de inte tjäna från reklam/sponsorer för en enda spelare under en säsong. Det är ändå Brasilien - prisnivåerna därborta är betydligt lägre.

Barca kommer finansiera övergången m h a försäljningar av någon/några av Villa/Alexis/Thiago/Cesc.

Men hur attraktivt än anfallsspelet kommer bli så återstår och bygga försvaret.
Adriano som går sönder varannan match är väldigt ostabil plan-b.Barcelona Zibarca
2013-05-24 11:57
Läste på Barcastuff, att Alexis ska hålla presskonferans före dagens träning som är kl 18:00. Någon som vet varför?
Barcelona ElRaval
2013-05-24 11:51
@Katalano:


Jaha, ok. Då är jag med.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-05-24 11:49
Ett annat problem kommer att vara att Thiago kommer att vara i Israel med Spaniens u21. Flera klubbar kan scouta honom där och få tid att sätta sig ner med honom.
Barcelonistas
2013-05-24 11:46
grejen är att vi vet inte ett skit vad som pågår bakom kulisserna, jag tror allt är klart och han kommer komna till Barca för elr senare. En sak man kan fråga sig är vrf Neymars farsa har fått 15M?.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-05-24 11:46
Hugo.

Håller med dig till 100 %. Kunde inte skriva det bättre själv.
Barcelonistas
2013-05-24 11:43
Inte trodde ni väll att Neymar skulle bli klar efter bara några dagar?:). Neymar är redan klar och han kommer komma nu i sommar. Ha lite tålamod snälla...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2013-05-24 11:38
ElRaval

Det handlar om en klausul i Thiagos kontrakt som gör att Barca inte har något att säga till om ifall något lag bjuder denna summa. Endast Thiago beslutar då vart han vill spela. Givetvis kan Barca erbjuda ett nytt kontrakt som gör att denna klausul inte gäller, men de har ingen makt att neka bud i rätt storlek.
Barcelona ElRaval
2013-05-24 11:23
Säljer man Thiago så har man satt sig i en värdelös jävla sits och jag kan inte beskriva med ord hur besviken jag vore på ledningen och Tito!

Kan han inte lånas ut i värsta fall och komma tillbaka nästa säsong? Xavi har inte långt kvar av sin karriär och Iniesta och Fabregas kan inte spela varenda match.
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-24 10:59
The Reporter Haha jag påverkas nästan mer än någonsin, tycker det har saknats så mycket hos oss denna säsongen. Är otroligt glad och stolt över ligatiteln, vi har gjort en fantastiska ligasäsong poängmässigt. Men är besviken över bristande idéer i anfallsspelet, försvarsspelet generellt då Alba är den enda i backlinjen har levererat på världsklassnivå. Men något som jag tycker har varit en sjukt stor skillnad mot tidigare år (har att göra med försvarsspelet) är vårt presspel. Det som har hyllats världen över i flera säsonger känna nästan helt bortblåst? Det är oroväckande. Hungern och taggningen har inte funnits i matcherna. Några säsonger tillbaka har det brunnit i ögonen på spelarna nästan varje match. Det är nästan bara Milanmatchen man verkligen här känt fan vad vi är på gång! Så spelarrykriteringen i sommar blir otroligt viktig tror jag. Men samtidigt får vi inte glömma att vi endast är inne i majmånad. Det är låååångt kvar till 31 augusti. Visca Barca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter
2013-05-24 10:41
Jag tror såhär, Vi fans vet knappt någonting om affären. Han kan mycket väl vara klar bakom kulisserna, samtidigt som man redan sedan tidigare gjort klart att han inte lämnar i sommar.

Idag kommer vi få se 3-5 nya "Breakings" om Neymar. Först kommer det ge oss hopp, sedan kommer någon gå ut och säga att det inte stämmer osv. Fram och tillbaka hela tiden. Ifall det nu skulle vara klart med övergången tror jag att vi får vänta ett bra tag till det blir officiellt.

Men ja, det är kul och följa silly season, och ni kan inte säga att ni inte påverkas av alla Breakings, oavsett om det är till Barcas favör, eller inte. :)
Barcelona DM1982
2013-05-24 10:37
@FCBlaugrana:


Att klubben tänker i sunda ekonomiska banor?

Kommer Neymar nästa säsong så får han mer i sin ficka så han blir inte ledsen. Tror inte att Santos vill missa chansen att få något öht men även att det finns en risk för att Neymar blir grinig. Aldrig bra för klubben.
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-24 10:32
Jag undrar bara lite vad det sänder för signaler till Neymar, våran kanske nästa stora ikon? Att man inte vill betala för honom denna sommaren utan hellre väntar ett år för att slippa betala.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2013-05-24 10:28
@AndreMario:


Hehe tack!
Barcelona Bàckis
2013-05-24 10:19
Ser nu på hemsidan att det är samma design på våra siffror som på förra årets tröjor, brukar vi inte byta det också?
Annons: