/spanien/barcelona/forum/8292.aspx/spanien/barcelona/forum/8292.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-06-02 16:14
Skönt att Alonso inte åker med till Confederations cup, nu kan man antingen se Barca-mittfältet eller Busquets - Xavi tillsammans med Cesc, Martinez, Cazorla eller någon annan spelare i form.

Känner man Del Bosque rätt så kör han med Busi, Martinez, Xavi och Iniesta, Pedro och Cesc på topp. Det ser rätt trevligt ut faktiskt! :)
Barcelona Gonzalez_Barca
2013-06-02 16:12
Abirey

Du vill att festkungen Ronaldinho ska tipsa Neymar om livet i Barcelona?!

Dags att boka in Neymar i ett rehabcenter då lagom till vintern då..

Nä men med all respekt för Ronaldinho så fattar jag inte riktigt poängen med det. Som B-Guden säger, hellre Dani Alves, eller Edmilson som sagt att han kommer hjälpa till neymar.
Barcelona B-Guden
2013-06-02 15:32
@Abirey:


Varför just Ronaldinho ? För dom har liknande spel stil ?
Bättre han pratar med Alves, som varit med från första början med Pep och Tito
Barcelona Abirey
2013-06-02 15:23
Jag tycker Neymar borde möta upp Ronaldinho i augusti och få lite tips om livet i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-06-02 14:53
elbraco/

Att Zubi inte hade koll på situationen med Valdés råder det inte tvivel om. Uppenbarligen fanns det inte mycket feeling där och sa inte Valdés att han ville att klubben skulle gå ut med en kommuniké när han meddelade de att han inte tänkte förlänga och de nekade hans önskan? Har för mig att jag läste något i stil med det när i samband med hans presskonferens för någon dag sen.
Barcelona Blaugrana91
2013-06-02 14:52
Barcelona bjuder på en video teaser inför Neymars presentation på Camp Nou imorgon. (Länktips) Läste även detta: Barcelona have rejected an offer for Neymar to land with a helicopter on the pitch ahead of his presentation at the Camp Nou on Monday. [md] Kanske hade blivit lite för mycket, men ändå fatta vad coolt det hade varit! Det väntas komma mellan 50-70 tusen imorgon till Camp Nou för att se Neymar! Zlatans publikrekord lär slås. Hade dock gärna velat att man hade presentationen på en helg istället, kommer med all sannolikhet att missa det då jag jobbar...:/
Barcelona Peshmerge
2013-06-02 14:38
Neymar spelar kväll kl 21:00 med sitt Brasilien mot England i Rio de Janeiro. Efter matchen reser han till Barcelona och presenteras imorgon som Barcelona spelare! Källa: [ MundoDeportivo ] Välkommen Neymar Jr.
Barcelona elbraco - CP5
2013-06-02 14:37
el Flaco fast ledningen kan inte beskyllas för att Valdes inte vill förlänga, eller? Han har sina egna privata anledningar till att vilja flytta och det är inte den ekonomiska biten - eller någon annan faktor som ledningen kan påverka - som är anledningen till det right?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-06-02 14:34
Någon som vet vilken tid Neymar presenteras på Måndag? Tacksam för svar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-06-02 14:32
Finna det Highlights med Hudson? :-) Jag lyckas aldrig hitta :-(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-06-02 14:19
@zick9:


Jajamensan!
Barcelona zick9
2013-06-02 14:17
@1.70-ligan - Remontada épica de Abidal:


Vilka spelar? Lirar Neymar och Dani?
Barcelona LeoMessi
2013-06-02 13:58
Cedqvist (Barcelona) Det är jag beredd att hålla med dig om. Hade han varit lika duktig på att tackla som Pique så hade han fått rött varje match haha. Men det var tackling igår när han sprang i hög fart bakom motspelaren och la en riktigt fin tackling, men med lite sämre tajming så hade han blivit utvisad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-06-02 13:45
@basaric - "el guaje":


Men snälla transferfönstret har inte ens öppnat ännu, jag vet inte om folk inte förstår det? men vi har värvat Neymar, en av fotbollsvärldens största namn och man har gjort det innan transferfönstret ens öppnat som sagt.

Det finns gott om tid kvar att värva, för tillfället är ingen här inne i någon position att gnälla på värvningar.
Barcelona Cedqvist
2013-06-02 13:20
@LeoMessi:


Som vanligt på gränsen mellan världsklass och livsfarliga. Problemet med Masken är att han som mittback ofta kommer sent in i duellerna och automatiskt lite bakifrån istället för som defensiv mittfältare där han hade kommit mer från sidan och inte riskerat lika mycket. Hans brytningar är otroligt fina, men när han missar eller kommer sent är det snudd på rött kort varje gång...
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-06-02 13:15
Känslomässigt avsked av Abidal igår. Gör alltid lika ont att se en klubblegend ge sig av och ännu mer när det är på det här sättet. I mitt tycke har ledningen svikit honom och kastat ut honom ur klubben. Lika bra att inte säga vad jag tycker om Rosell och resten av hans lakejer för om jag gör det hade jag gjort mig förtjänt av en livstidsavstängning. I december sa vicepresidenten Bartomeu klart och tydligt att om Abi spelar en match efter sin återhämtning kommer man i princip automatisk förlänga hans kontrakt. Och för några månader sen kunde man höra Abidal säga att han intention var att fortsätta i Barcelona men att ingen från styrelsen hade sagt något till honom för att meddela hur hans framtid skulle bli. Skamligt. Tycker att beslutet att inte förlänga Abidal är fel utifrån alla möjliga perspektiv. Bortsett så klart från den humana aspekten anser jag att det mest rättvisa hade varit att ge Abidal en hel försäsong på sig att komma i form och visa om han hade kunnat prestera en hel säsong. Det han har visat upp de senaste veckorna tycker jag är nog för att ha gett honom den möjligheten. Sen är det nog ingen, och Abidal hade varit den första, som tror eller hade begärt att han skulle lira från start och spela 60 matcher under en säsong. Han hade nog nöjt sig med en trupplats. Om nu styrelsen tar det här beslutet av sportsliga anledningar begår man ett misstag för att det finns andra spelare som inte har motsvarat förväntningar och nått upp till sin kapacitet och de fortsätter i klubben, medan en spelare som har en vilja som kan flytta berg, kapabel att besegra cancer två gånger om och gör allt för att återvända till fotbollsplanen knuffas ut. Sen undrar jag vad Titos roll är det i hela den här beklagliga historien. Om han viker ner sig för Rosells beslut är det en svaghetstecken och om han är överens med beslutet är det en enorm besvikelse. Det faktumet att klubbens största problem verkar vara de som styr och ställer gör mig väldigt orolig inför framtiden. Och det hade varit intressant att veta vad spelarna tycker om detta, de kan ju inte vara glada över att se Abidal lämna efter dessa förutsättningar. Man har även hört att Iniesta blev besviken och irriterad på klubbledningen över att Valdés, hans bästa vän i omklädningsrummet, inte kommer förlänga. Jag fruktar att Abidals sorti kan leda till ännu större fraktioner mellan kostymnissarna och spelarna.
Barcelona Peshmerge
2013-06-02 13:15
Barcelona will bid €50 million for Chelsea defenders David Luiz and Branislav Ivanovic.
Barcelona LeoMessi
2013-06-02 13:11
Måste säga att masch och Pique var stabila igår. Mascheranos glidtacklingar var världsklass.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-06-02 12:54
Att Brasilien-England sänds på tv10 gjorde min kväll!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-06-02 12:50
Jag tycker att Alexis har varit grym den senaste tiden! Han verkar ha mycket bättre självförtroende. Det kan också bero på att han måste ta större ansvar när Messi inte spelar och då vågar han kliva fram lite mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mr Culé
2013-06-02 12:50
20.55 idag på tv 10 så får man äntligen se lite av vårt senaste nyförvärv. Ser fram emot matchen :)
BARCA-més que un club
2013-06-02 12:20
Fan vad man saknar och se MESSI på plan, känns som han inte spelat på evigheter.

Hoppas han är tillbaka nästa säsong fullt frisk och i super form, så han
och Neymar och Alexis kan slakta allt och alla :)
Barcelona Alvés - Por Que?
2013-06-02 12:16
Vår största prioritet bör vara en klassmittback
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-06-02 12:13
Barcelona måste värva minst 2-3 toppspelare denna sommar, annars blir jag väldigt besviken. Det räcker inte med Neymar.
Barcelona Andresito
2013-06-02 11:40
Pep #4

Grejen med den uppställningen är att det blir ett anfall + mittfält endast med spelare som vill ha boll på fötterna. Det behövs en som kan löpa och skapa oreda i motståndarnas backlinje. Pedro, Tello, Alexis, Villa är alla exempel på en sån spelare. Spelar vi med Neymar-Cesc-Messi måste någon av dem offras och inte få lika mycket boll, och samtidigt skapa ytor åt sina medspelare. Alexis var ju en sån "uppoffring" och det tog ju sin lilla tid för honom att prestera ordentligt.
Barcelona FCBlaugrana
2013-06-02 10:54
Klockan 9 ikväll spelar Brasilien mot England på VM-arenan. En rolig match och ett utmärkt tillfälle att titta på vårt senaste nyförvärv Neymar. Bara så ni vet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitán - El tiburón
2013-06-02 10:14
Cesc har ju fått chans att spela som falsk 9:a flertalet gånger den här säsongen. De gångerna när det verkligen gällt att han ska prestera har han vikt ner sig.
Jag tror att många spelare presterar bättre nu (Alexis och Cesc, etc) då de kan spela med mindre press på sig.
Ligan är avgjord och motståndet är inte lika ivrigt att slå oss..
Barcelona Pep #4
2013-06-02 04:00
Fattar egentligen varför inte vi satsar på att spela in Cesc som falsk 9:a. Detta skulle leda till att Messi från en friare roll till höger och inte lika stor markering. Samtidigt som Neymar finns på andra kanten så tror jag målen hade blivit fördelade mycket mer i laget vilket är viktigast för att vinna titlar.

Thiago får då konkurrera med Xavi om den sista mittfältsplatsen bredvid Iniesta och Busquets.

Valdes
Alves Pique ???? Alba
Thiago/Xavi Busquets Iniesta
Messi Cesc Neymar

Vad säger ni om en liknande uppställning?
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-06-02 01:52
vifa.

Med såna uttalanden så får du gärna länka källa.
Barcelona Maykii
2013-06-02 01:25
Vet någon om hur mycket den officiella summan på Neymar blev?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: