/spanien/barcelona/forum/8276.aspx/spanien/barcelona/forum/8276.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca o Mort!
2013-05-25 11:51
RedemptionMn

Såklart han kanske tvekar lite om Real bjuder DUBBELLÖN. Det betyder inte att han kommer brinna för klubben för det. Visst en culé kanske inte hade tvekat men helt ärligt förstår jag honom, det är inga småsummor vi snackar om. Jag tror han sista slutligen väljer oss, men det är ett rätt stort beslut för honom att ta, lägg till att han är ung också och hela hans karriär kommer typ avgöras vilken klubb han väljer nu.
Barcelona Blaugrana91
2013-05-25 11:51
Här trodde man att det skulle vara helt klart när man vaknar, men så visar det sig att det hela ska bli ännu mer utdraget... Visst var ju typ sen kväll i Brasilien när det stod klart Santos accepterat och man får väl förstå att Neymar vill se över det hela i lugn och ro, det hade han nog även velat om det bara hade varit Barcas bud som låg på bordet. Det är ju trots allt ganska viktigt med kontrakt, mycket som ska läsas igenom. Vi snackar ju inte FIFA eller FM nu. :P Jag är relativt säker på att han väljer Barcelona, har varit en dröm för honom att spela med Messi, Xavi, Iniesta mfl. och nu får han chansen att göra det. Han kommer dessutom tjäna mer i Barca iom att klubben inte gör som Real och tar en viss % av spelarens reklamintäkter. Att Barca som klubb dessutom är både bättre och större baserat på dem senaste åren bör ju inte heller gör valet svårare. :) Men som sagt blir lite smått nervöst när man ska dra ut på det. För övrigt är det kul att se hur Realfansen i puertan helt plötsligt tycker Neymar är bra nu, vi får se vad dem tycker när han sen blir helt klar för Barca, då är han överskattad och kommer bli en flopp gissar jag.
Barcelona Peshmerge
2013-05-25 11:51
Jag fattar inte varför Neymar ska gå hem sitta och fundera över bud från både Barca och Madrid. Vart fan kom Madrid in i bilden? Vill Neymar till Barca och Santos ska ha accepterat deras bud så är det bara upp till Neymar att säga JA! äntligen är allt klart! Det var svårt att komma överens med Santos, men nu helt plötsligt så väntar man på Neymars svar. Varför då? Ska Santos skriva på för Barca eller Neymar? Det hela är väldigt komplicerat. Väldigt konstigt! Ska Neymar komma ska han komma med stolthet och inte ska Barca behöva vänta på om han ska välja mellan Barca eller Madrid, som det sägs i nuläget. Jag vet inte om det bara är för att driva med tiden men det känns inte rätt och göra så. Bland annat efter ett uttalande från självaste Neymar igår, "Det kan ta 5 min eller 3 dagar" jag ska sitta med familjen och bestämma. Vad är det han ska bestämma? vilket hus han ska köpa och vart han ska bo eller? Han ska bara vara glad och säga jag är klar för Barca med stolthet. inte gå och bestämma nått och döda tiden. Ingenting är klart ännu och det kommer ta några dagar/veckor till. Så som det ser ut och hur svårfångade dem här Brassarna leker. Mes Que Un Club. Vamos Barca!
Barcelona >The Reporter<
2013-05-25 11:48
Malaquias, vet inte vilken roll denne person har. Tror han är en sorts agent, men han har med affären o göra iaf. Han la upp två bilder på instagram för 2 timmar sedan ihop med Neymar bland annat, där det stod att de skulle ta beslutet nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.C Xavier
2013-05-25 11:48
Från Guillem Balagues twitter

- so, as @revistadelaliga explained in exclusive more than a year ago, Neymar will be a Barcelona player. Cost, 25m euros and two friendlies

-So much fun! Santos says they have accepted two offers. Real Madrid being the other one (more money to club). But FCB has deal with player

-Neymar case: Santos admits offer from Madrid (more money to club) and FCB and that player has to decide. FCB has a deal with him already

-It's important for Neymar to leave well the club, making it look is a struggle to leave/decide.

Barcelona Zamboza
2013-05-25 11:46
barcastuff?@barcastuff 6h
Neymar (during phone call to Barcelona president): "President Rosell, here I come!" [sport]

Vet inte sanningshalten i det, men skulle kännas mycket märkligt om han helt plötsligt skulle välja real. Tom R Carlos och Ronaldo har ju sagt att dem tror att han går till barca. Det känns som en rökridå, det som pågår just nu. I slutändan blir han nog klar för oss.
Barcelona MQUC
2013-05-25 11:34
: Capitan Puyol - El Corazón

Jag förstår vad du menar med världens största talang och bästa klubb, det stämmer, men tror du på riktigt att en övergång skulle sätta världens näst största match i skuggan? ok att vi inte spelar final i år kompis men du behöver inte överdriva :)
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-25 11:30
Man får inte glömma att om klubbarna inte vill göra det officiellt än så är det absolut lättaste att säga att det finns ett annat bud med i spelet. Om de hade sagt tex: inga kommentarer, eller tex ni får vänta vi vill inte berätta. Eller något i den stilen anses det som mindre proffsigt. Så de valde en enkel utväg.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-05-25 11:29
@MQUC:
Media skulle inte rikta sina blickar lika mycket till vinnarna nu när världens största talang har signat för världens bästa klubb. Vinnarna av CL brukar vara det största inom fotbolls (och annan) media, men när de precis gjort Neymars övergång officiell då blir det två stora nyheter på samma gång. Då kan övergången sno lite uppmärksamhet från vinnarna och lite andra intäkter som kommer med all denna uppmärksamhet.
Barcelona Barca King -
2013-05-25 11:28
I alla intervjuer har Neymar bara pratat om Barca och hur bra Messi och kompani är, haha. Om han drar till Madrid nu blir det ett jävla liv haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MQUC
2013-05-25 11:21
Capitan Puyol - El Corazón

Hur menar du nu? att Brassarna vill mjölka ut så mycket pengar det går förstår väll de flesta, speciellt när det är 32942 olika delägare som ska ha sin del, men varför skulle detta påverka cl-vinnarna något märkbart?
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-25 11:19
Jag tror(och hoppas) att Neymar är klar för Barca. Men jag tror att båda klubbarna eller i alla fall en av klubbarna vill att de ska avvakta med att göra det officiellt. Santos förmodligen för att de har ligapremiär och har sålt ut arenan på över 60 000 biljetter. Jag vet egentligen inte varför Barca skulle vilja vänta, men det kanske finns någon anledning. De kanske låter han spela matchen för Santos och sen flyger honom till Spanien för den medicinska undersökningen och som alla tidigare nyförvärv skriver på kontraktet i Barcelona. Det kom ju ut uppgifter tidigt under förhandlingarna att klubbarna ville göra det officiellt första veckan i juni innan Confederations cup. Samtidigt som det är många faktorer som pekar på Barca. Som många har skrivit på forumet, hade han velat gå till Madrid hade han fått göra det för längesedan i och med att de betalar vad som helst. Men han har velat vänta på Barca hela tiden. Och igår när Santos äntligen accepterade budet så såg han riktigt lycklig ut på bilderna från arenan. Han sa även att det var hans lyckligaste dag i livet. Har läst massa små anledningar till varför han skulle vilja till Barca istället. För att han är bra polare med Alves, han tyckte det lät fantastiskt om vi skulle värva Brasiliens lagkapten (Thiago Silva), hans idol är Leo, till och med lite konstigare anledningar att han vill bo vid havet i och med att han har barn. Så det blir nog officiellt om en vecka skulle jag tro. Senast. Bienvenido Neymar säger jag redan nu. Visca Barca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Abbe.
2013-05-25 11:10
Edit: Mitt inlägg strulade till sig.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-05-25 11:09
Fattar ni inte att de drar ut på detta för att sno uppmärksamheten ifrån CL-vinnarna så att de får mer pengar? Det är väl ganska tydligt vad de håller på med.
Barcelona koeman92
2013-05-25 11:08
Någon som kan portugisiska och kan översätta det de säger på sport.es? De har lagt ut en exklusiv video där man intervjuade Neymar och hans pappa efter mötet
RedemptionMn
2013-05-25 11:05
Om Neymar tar sin tid att besluta om sin framtid, dvs. om det blir Barca eller Real, så tycker jag inte att det är värt att ha honom i laget. Jag vill se spelare som stolt kan bära världens vackraste fotbollslogo på sin bröst, FC BARCELONA! Visca el Barca!
Barcelona MQUC
2013-05-25 11:04
@Rambla~:


Känns som ? :) klart de mjölkar ut både pengar och uppmärksamhet mer än det normala i det här fallet.

Jag vill ha Neymar, tror att han kan bli en av världens bästa, inte förbi Leo, men det kommer ingen.

Men om det ska bli en dyr, uttragen historia så får det va, vi ska inte hunda efter Santos eller behöva betala extra för att smutsmadrid lägger sig i, vi har fantastiska spelare i anfallet och kan isf lägga energin och pengarna på en ny målvakt och ny mittback.

Vi kan lägga ett sista bud, men sen får Santos och Neymar bestämma sig, han har förklarat att han personligen vill till Barca, ska han nu överväga att gå till marängerna så tycker jag att vi lämnar hela affären direkt.

MÉS QUE UN CLUB.
Barcelona Rambla~
2013-05-25 10:57
Jag fattar inte hur det hela kunde utvecklas till det här. Igår satt vi och våndades över att DIS satte käppar i hjulet. Raul Sanllehi var på väg till Barcelona and so on. Det nämndes inte det minsta om Real Madrid. Helt plötsligt vände allt, de hade börjat övertala DIS att ge med sig, Barca hade höjt sitt bud lite och allt var äntligen på väg mot ett slut. Inte ens då nämndes något om Real Madrid. När rapporterna kom att Neymar Sr kom ut från mötet, Santos advokater dök upp och allt skulle bli offentligt. Då kom bomben att Santos hade accepterat två bud. Vad fan liksom, varför fick inte världen ens veta att Madrid lagt ett bud och att det var officiellt? Mycket märkligt alltså, tror aldrig jag varit med om något liknande.

Det hela känns som om de försöker mjölka ur så mycket uppmärksamhet det bara går ur det hela. Någon lär säkert tjäna extra bra med pengar på det.
Barcelona MQUC
2013-05-25 10:49
Rambla

Hur de vågar? de enkelt. de kan ha helt fel men endå komma undan med det, samt att det är media vi snackar om där många saknar både moral och ära i det de gör, det handlar för många att bara försöka va först med en nyhet även om den inte stämmer helt.
Barcelona Riiio!!
2013-05-25 10:47
Culé hasta la muerteHåller med. Har man nu fått spelare relativt billigt + att man kommer göra sig av med troligen 2st stora löneposter i Valdes och Villa så borde man erbjuda Neymar en högre lön. Killen kommer dra in mycket pengar.

Själv har man en 50/50 känsla. Kommer han så är det fine. Kommer han inte så kommer vi säkert värva en annan bra ytter/anfallare.

Fokus ska ju ändå vara i att hitta en nice mittback samt en målis!
Barcelona Rambla~
2013-05-25 10:44
Sen förstår jag inte hur både Sport och EMD vågar gå ut med att han redan skrivit på (för det har han ju inte, det görs först i juli på Rosells kontor) utan att varken Santos eller Barcelona gått ut med något officielt. Hur vågar de gå ut med nyheten när de inte kan vara säkra? Har de fått inside information någonstans hos Barca eller vad handlar det om? Jag hade som ansvarig redaktör verkligen aktat mig för att gå ut med att han är klar för Barcelona utan att ha kött på benen.
Barcelona Rambla~
2013-05-25 10:39
Neymar Sr har bestämt att det inte ska bli officiellt ännu. Jag vet inte om det beror på att han har en match kvar med Santos eller har att göra med Confederations Cup. Jag köper inte att de vill studera de två buden. Neymar har inte ens suttit i förhandlingar med Real Madrid tidigare. Det är Florentino Perez som i ett desperat försök i sista stund har slängt in ett bud bara för att tvinga Barca höja sitt bud eller att fördröja det hela operationen.
Barcelona supernova
2013-05-25 10:35
jag tror som neymar sa det kan ta 5 min eller 3 dagar kanske får vi vänta i veckor inan han säger vilket klubb han valt neymar och hans far överdriver lite ochså
jag tror neymar vet 100 procent vart han ska spela nästa sesong men den här sopan är bara bra för tidningarna och dålig för oss suportrar som måste vänta och kolla nyheter från olika hemsidor konstant,
en annan spelare som är mikt viktig är thiago alcantara vad tror ni blir han kvar eller lämnar han?
Barcelona jost15
2013-05-25 10:34
enligt elmundo skrevs det på igår redan, vilket jag tror stämmer. Precis som jag skrev tidigare och som rambla var inne på, skulle den senaste tidens händelseförlopp var helt onödigt om han ville till real. Det enda jag skulle se som anledning till att detta inte stämmer är ifall han är en drama queen utan dess like och vill få barca att se ut som nötter.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-25 10:24
Koeman92 För att inget står på klubbarnas officiella hemsidor och det enda som är bekräftat är att Santos accepterat ett bud varder från real och Barca. Nu är det upp till Neymar att bestämma sig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-05-25 10:24
Koeman92 " ska det stå på förra inlägget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-05-25 10:23
1.70 ligan Sport är ute och cyklar, för han är absolut inte klar..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barieta
2013-05-25 10:22
Det kommer bli sjukt jobbigt om Neymar helt plötsligt väljer Real istället, har ju varit inställd på att han ska komma till barca den senaste tiden.
Barcelona koeman92
2013-05-25 10:22
1.70 ligan

Det står ju på diariosports första sida "Neymar, fichado!" och på på mundo deportivos första sida står det "Neymar,OK!". Hur kan han inte vara klar officiellt?
Barcelona HugoBoss #9
2013-05-25 10:21
Allt detta med Neymar är en stor soppa. Herregud.
Annons: