/spanien/barcelona/forum/8212.aspx/spanien/barcelona/forum/8212.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Diar Shekha
2013-06-20 11:53
Thiago har fått spela mer än 30 matcher denna säsong, han har varit skadad i nästan två månader och han har knappt presterat när han har väl lirat utan har mest yrat runt och stannat i utvecklingen. När en 22 åring får så mycket av en klubb som tävlar om tre pokaler då ska han hålla käft (!) och inte ställa krav till klubben! Jag har följt Barcelona sen 2004 (tack vare Ronaldinho), jag vet inte hur det var när Xavi började komma in i A-laget men när det gäller Iniesta så har jag sett mycket. Iniesta fick inte spela 30 matcher när han var 22 år trots att han gjorde mer för klubben då än vad Thiago gör nu. Iniesta gnällde aldrig och presterade oftast när han fick chansen. Han höll käft, bet ihop och kämpade som en "man".

´Thiago måste komma ner på jorden, för att han är verkligen inte lika bra som han och hans farsa tror. Han har ju endå fått 30 matcher denna säsong och jag har inte sett förbättringar och han har ju kunnat prestera men har ej gjort det. Han har två av världens bästa mittfältare framför sig och han kan inte respektera det.. För Iniesta "grät" ju verkligen när han hade Xavi och Deco framför sig..

Jag gillar inte spelare som ska spela på grund av sina agenter eller för att de är snälla. Man ska spela för att man är BRA och ingenting annat, där har vi inte sett så mycket av Thiago denna säsong. Kom inte och skyll på Tito eller styrelsen (även om jag ogillar de av hela mitt hjärta) nu bara för att Thiago ska lämna. Hur många 22 åringar får spela 30 matcher som reserv i ett topplag som Barcelona? Graham Hunter sa att klubben har haft ett möte med Thiago och de har berättat för honom att de vill ha KVAR HONOM och de värderar honom högt, men de kan inte lova honom startplats. Så vad ska klubben göra mer egentligen? Det är väl självklart att de inte kan lova honom en startplats, han heter inte Messi eller Iniesta direkt..

Han får gärna dra, för mig gör det absolut inget. Barcelona kommer inte gå under för att lilla Thiago ska lämna , de finns talanger i La Masia och utanför klubben som skulle kunna spotta blod för att spela med Barca. Kan inte en 22 åring acceptera att han har Xavi och Iniesta framför sig samtidigt som han får 30 matcher så ska han inte vara kvar! Det är iallafall min åsikt.

Det roliga är att han vill spela mer men han ska alltså till United.. Ironi på hög nivå. Vem ska han peta där? De har redan Phil Jones och Tom Cleverly som spelar på hans position och som är rätt unga. Sen har de ju andra spelare som är bra på hans position som tex Carrick och Kagawa.. Han kommer ju knappast bli startspelare nästa säsong då är frågan om det är verkligen så smart och gå till en annan bänk.. Det går rykten om att en av anledningar till att han lämnar är för VM, tja, för Spanien behöver ju verkligen mittfältare. Spelare som Silva,Cazorla,Martinez och Mata sitter på bänken.. Well, Lycka till!
Barcelona Shanghai - Karbala 680
2013-06-20 11:52
Vår akademi är full av talangfulla mittfältare som har potential att ersätta Xavi. Bland de finns Sergi Samper. Han påminner mig mycket om Pirlo och skulle mycket väl kunna ta en plats i elvan, men först måste han minst spela 1 säsong i B-laget.

Är inte Thiago nöjd, får han då skriva på för vilket lag som helst utan att vår ledning hindrar honom. Vi förlorar inget på det, utan snarare självaste Thiago som förlorar på det. Han kan läsa på om hans goda vän Giovanni Dos Santos.
Barcelona Barcadinho.
2013-06-20 11:52
Ledningen har kanske haft planer på att använda de 18 milj på Thiago för att värva en meriterad mittback.
Det är kanske lite därför reaktionerna från huvudmännen var rätt svalna.
Det är inte varje sommar man kan få in 18 milj för en bänkspelare, även om det är ett dunder underpris i det här fallet.
18 milj för Thiago.
Runt typ 12-15 på Villa är också möjligt. Hoppas verkligen att klubben hittar en lösning för Villa. han är utan tvekan en överflöd nu när vi har så många kantspelare (Ney, Alexis, Pedro, Tello och tom Iniesta).
Barcelona Rambla~
2013-06-20 11:50
Det verkar som om Inter gör allt för att försöka få till förhandlingar om Handanovic. De är alltså mer angelägna än vad Barca verkar vara. Åter igen skickar de en delegation till Barcelona för att försöka få till förhandlingar, samtidigt som de säkert är intresserade av Alexis, Cesc, Montoya och Bartra. Kan de inte fatta? Barca är inte intresserade. De kan behålla sin målvakt, speciellt med tanke på att de begär nästan dubbla marknadsvärdet för honom. När det gäller Thiago kan jag endast vara förbannad på klubben. Vill en spelare lämna ska man inte tvinga honom kvar, den devisen brukar också Barca alltid följa. Fast då ska det självklart vara på deras villkor där man åtminstone kan förhandla om en transfersumma. Det ska inte gå att klanta bort det med en så låg utköpsklausul som man nu lyckats göra. Det är helt otroligt och saknar nästan motstycke inom proffsfotbollen.
Barcelona Barcelona10Messi
2013-06-20 11:50
Jahapp verkar som att Neymar Jr får sitt nummer 11 trots allt. Kom igen ledningen värva in ISCO nu istället! Då kan jag glömma bort Thiago. Lämnar han, kan han dra åt helvete. Allt som Barca har gjort för honom.. Judas.

Thiago ----- Götze
Barcelona Barca King -
2013-06-20 11:34
Barca är ett lag som alltid har handlat om den fria, magiska, fantasifulla fotbollen utan begränsningar som håller dig tillbaka. Men sedan pepa ankomst till klubben har spelarna känts mer fasta och låsta i sina roller. Thiago är en mittfältare men varför använder man inte en sådan spelare i flera olika positioner han har talangen för det. Detsamma med Alexis även Pedro eller Yaya som vi blint stirra på som defensiv mittfältar istället för att se potentialen i honom som City njuter av. När klubben impulsköpte Fabregas var det som en lavett i Thiagos face. Ibland undrar jag om Thiago var en äkta katalan, hur skulle då hans framtid i Barca utspela sig. Han ersattes av en äkta katalan iaf, cesc.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelona10Messi
2013-06-20 11:30
Jag vill inte bry mig om Thiagos övergång men... Ända sedan jag såg honom första gången mot City i Joan Gamper visste jag att det där var Barcas stora framtid... Helvete Thiago! Varför??!! :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2013-06-20 11:28
Känns som om vägen är spikrak till a-laget för Sergi Samper nu. Två säsonger i B-laget och sedan upp och tar över Xavis plats efter en säsong. Perfekt. Det finns alternativ till Thiago, det är bara låta honom gå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King -
2013-06-20 11:25
Att Thiago lämnar känns surt och dumt men felet ligger hos båda parterna. Thiago vill slå genom internationellt och klubben med Shaggy aka tito visade inte honom tillräcklig kärlek och omtanke. Som man gör med Pedro, Messi, Busquets, xavi, iniesta, cesc och alla andra som någonsin har haft sin fot i la masia. Thiago är inte jeffren eller dos santos han är en super talang så jag är helt chockad över att man anser att han kan dra. Jag är besviken på Thiago men jag är mer arg på Shaggy och ledningens agerande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-06-20 11:15
Gud, vad alla attackerar Thiago här inne. Det handlar väl i slutändan om att klausulen som aktiverades och som skrevs in i hans kontrakt under förra kontraktsförlängningen skulle ge en indikation på hur mycket Barcelona satsade på honom.

Om inte Zubi eller Vilanova kände till klausulen så är det katastrofalt. Jag förstår honom ifall han vill lämna. Barcelona hade spelat med honom så att klausulen inte hade aktiverats i sommar och ingen klubb hade jagat honom.

Vi har oss själva att skylla. Jämför inte Xavi och Iniesta med Thiago. Xavi var startspelare under ung ålder. Iniesta startade CL-semifinalerna mot Milan 2006. Thiago kom inte in i förlustmatchen mot Milan, och satt på läktaren i returmötet.

Tito visade tydligt när han bytte ut Xavi mot Thiago i returmötet mot Bayern för att vila Xavi mot Betis... i en liga som nästintill var avgjord.
Barcelona Messidinho_10
2013-06-20 10:57
Grabbar vem bryr sig om Thiago om han lämnar eller inte?? När vi har världens bästa spelare hos oss för evigt!!

Kolla o njut!!
Barcelona Pep - El Míster
2013-06-20 10:51
Mer och mer Thiagos beslut verkar det som då klubben inte vekar bry sig nämvärt. Vad fan ser han där borta?

Uppmärksamhet och pengar är de enda anledningarna. Hans VM-plats chans ökar inte det minsta.

Off u go little bitch,
Barcelona Gabriel
2013-06-20 10:47
Personligen hade jag inte kunnat bry mig mindre om Thiagos karriär ifall han lämnar för Manchester United. Drar han, försvinner alla mina sympatier samtidigt. Det är inte så att jag kommer att önska han olycka i karriären, men absolut inte så att ja önskar han lycka till heller. Varför skulle jag det? Vi pratar om en spelare som fått chansen och möjligheten och bildas som fotbollsspelare i världens största och bästa klubb och i världens bästa talangskola, om det här är sättet att tacka klubben på så skiter jag fullständigt i honom. Det var en helt annan sak med Eto'o och Abidal, spelare som krigade för att få stanna i klubben och hade bevisat att de platsade, de blev utsparkade från klubben. Dem älskar man fortfarande. Thiago beslutar sig för det här helt själv. Nä. Jag förstår Thiago ändå till en viss mån att han tycker att han förtjänar mer speltid, det gör han, framför allt när man tänker på hur både Xavi men framför allt Fabregas har underpresterat. Jag förstår också att han vill skaffa sig speltid inför VM. Men om han tror att bra prestationer i Manchester United kommer att få honom att peta Xavi ur landslaget så kan han glömma det. Först var jag ledsen över att Thiago verkade lämna, men nu när det verkar vara som mer eller mindre klart så skiter jag helt ärligt i honom. Vill han dra så fine, vi klarar oss. Han är en talang ut över det vanliga och det kommer att svida att förlora honom, men jag vill inte ha spelare i laget som inte brinner för att få vara en del av Barcelona. Så off you go och ha så kul med att bo i jätte roliga och charmiga Manchester. Hur kommer han att trivas där? Jo men super, en brasilianare älskare ju industri område med regn och molnigt väder. Sen e Sir Alex gone också, den enda vettiga anledningen jag hade kunnat se till att ens överväga att lämna för ManUtd. Men men, han gör som han vill. Börjar hur som helst ledsna ordentligt på Thiagos beteende.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2013-06-20 10:42
Hade Thiago stannat i Barcelona så hade han haft alla möjligheter att bli topp 10 i världen. Han utvecklas för varje dag och kan redan deras spelsystem innan och utan. Att då helt plötsligt byta klubb till United behöver inte alls innebära att han blommar ut. Det kan bli omvänd effekt där omställningen blir för stor. Nu tror jag visserligen att Thiago är tillräckligt talangfull och skicklig för att lyckas var han än väljer att spela... men hade jag varit United- fan så hade jag nog inte förväntat mig succé direkt. Thiago har gjort en del plattmatcher i Barca...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2013-06-20 10:40
DM1982/

Jo, något är det som inte stämmer. Rent fotbollsmässigt kan han ju inte ha det bättre än i Barca. Hela Thiago andas typisk brasse med lite attityd. Som spelare är han dock väldigt mogen på planene, mestadels.

Jag tror också hans farsa ligger bakom mycket. Sånt märker man bara.
Han vill väl helt enkelt inte ligga bakom Neymi, Messi och Iniesta(flera därtill). Då kan han lika gärna dra om det inte passar att spela med dom.
Barcelona DM1982
2013-06-20 10:30
Pep - El Míster Samtidigt kan jag förstå Tito. Thiago är en bra spelare men han är ung och han slarvar mycket. Tycker inte att han har utvecklats så mycket sedan förra säsongen och han har inte visst att han är en startspelare i svåra matcher. Visst är han bra men jag måste säga att många överdriver nu om Thiago. Det är inte en ung Messi som drar, snarare en dos Santos. Jag är rätt säker på att han gör ett misstag och allt snack om speltid känns som bs, tror mer på att det handlar om pengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2013-06-20 10:25
Men visst, Thiago tillhör ju den där brasilianska gruppen i Barca som helt enkelt inte är lika kär i Barca som dom riktiga katalanerna.
Hans pappa är säkert en riktig pusher också som vill se sin son briljera. Men man tycker ju det finns tydliga exempel på spelare som lämnat och "dött" ute i europa och spelare som stannat kvar med lite tålamod och som blommat till några av världhistoriens bästa spelare(Messi, Xavi, Iniesta).
Barcelona Pep - El Míster
2013-06-20 10:22
Förövrig får jag känslan av att något inte riktigt står helt rätt till i laget/klubben.
Är verkligen Tito överäns med alla spelare? Finns det något som vi inte vet här ute i supportervärlden?

En slump att Valdes helt plötsligt vill flytta istället för att stanna kvar och bli en legend á Puyol/Xavi osv?
Nu Thiago. Han var framtiden på mittfältet, inga indikationer tidigare att han skulle flytta men nu helt plötsligt? Han fick sitta på läktaren mot Milan hemma, han har inte fått något förtroende i dom stora matcherna. Jag förstår honom lite.

Jag får bara en magkänsla som säger att Tito har en envishet som Pep och det skapar tydligen problem.
Barcelona DM1982
2013-06-20 10:19
Deulofeu Det ser ut som en annan bild av vår kära Thiago träder fram, en rätt trist bild. Som sagt, tror att hans pappa stressar allt och ligger bakom mycket nu. En vettig fotbollsspelare säger inte nej till att få spela med Messi, Neymar, Iniesta och andra magiker. Thiago kommer heller inte komma närmare landslaget så länge Xavi spelar och han kunde bli hans arvtagare. Luktar väldigt mycket en jakt på pengar och då kan han lika gärna dra, inga problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2013-06-20 10:16
Thiago är nu looooong gone. Underbart. NOT.

Blir så trött på detta. Hur fan tänker man? Skandal att tappa honom. Blir så jävla förbannad. Tito det jävla stolpskottet har gjort det fullt möjligt genom att envisas hela jävla säsongen med att ge Thiago för lite speltid.

SKANDAL
Barcelona Deulofeu
2013-06-20 10:15
DM1982 Han har ju redan vunnit de mesta titlarna hos Barcelona på klubblagsnivå tur är väl det för nu kommer det bli torka sanna mina ord.

United kommer inte vinna ett dugg utan Ferguson.Thiago kommer ångra sig om ett år eller två när han ser hu Fabregas fullkomligt blommar ut och tar över efter Xavi.

Trist för man kommer inte kunna se en enda av Uniteds matcher det kommer göra för ont att se vår artist leda deras mittfält.

Jag fattar inte att de aldrig lär sig kolla senast Dos Santos vad hände med honom när han lämnade när han trodde han var bäst efter en säsong i a-laget.

Han borde visa tålamod för vi har visat att vi både satsar och tror på honom.
Barcelona Deulofeu
2013-06-20 10:11
Bästelona det sjuka är ju att han fick en löneförhöjning förra året där klausulen sänktes smart förhandlat av agenten.

Barcelona ville vara snälla och ge honom den löneökningen har förtjänade men samtidigt sänkte hans klausul livsfarligt...
Barcelona DM1982
2013-06-20 10:10
Barcelona midfielder Thiago (22) is close to joining Man United. His father and agent Mazinho already met with the English club. [md] Det är väl bara att önska honom lycka till i det nya laget. Får en känsla av att det är pappan som stressar allt, skulle inte förvåna mig. Tror även att Thiago gör ett misstag, Barcelona har några riktigt fina år framför sig och han kunde vara en del av det. Barcelona klarar sig fint utan Thiago.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-06-20 10:05
Läste nyss att Thiagos konrakt förhandlades om förra året och att han fick lönehöjning och klausulen sänktes om han inte nådde minst 60%

Blir detta tacken nu?

Han har fått en fantastisk utbildning och när det närmar sig att han ska få sin plats så drar han... Är det tacken till hans lönehöjning förra året? Hans agent Peps bror såg till att detta skedde han visste nog att Pep var på väg bort och ville hjälpa honom lite på traven...Agenter är riktiga ormar.

Det känns så trist det som håller på att ske tur att Neymar ger lite plåster på såren genom sin inledning på confederations cup...
Barcelona Bästelona
2013-06-20 10:02
Thiago ser ut att lämna... Jag förstår honom men jag blir tokig när jag tänker på summan som UTD kommer få honom för, 150mkr!!!!!! Hahahaha asså rosell och co.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-06-20 09:52
grande jw Mr Krkic är ju helt körd i Barca för all framtid Framför sig har han Messi och Neymar han kan inte spela till höger.

Att han inte inser sina begränsningar och går till en klubb som ligger straxt under cl spel han har ju fått erbjudanden från Tyskland och där skulle han nog passa fint.

Sin Italienska karriär är bara att glömma och flytta till en enklare liga får han inte en vettig säsong i kroppen snart är han slut dessvärre.

Bojan är ju en spelare som likt Raul inte är bäst på något men bra på mycket.

Han är ju dessutom liten och relativt klen så en vänsterytter position skulle passa honom fint.Lycka till Bojan din framtid ligger dessvärre inte hos oss.
Barcelona grande jw
2013-06-20 04:12
Förövrigt skriver Mundo Deportivo idag att Bojan hoppas att han kan stanna kvar i Barcelona. Vad är grejen med alla spelare som vägrar fatta att det inte finns någon framtid för dom i Barca. Vad tror Bojan egentligen? Vi har värvat Neymar för typ 57 mille som gör dundersuccé och har knappt några planer på att sälja en enda forward förutom Villa. Är han så dum att han på allvar tror att han kan vara med o slåss om en startplats här när varken Roma eller Milan vill ha honom? Eller nöjer han sig med att vara vattenkille och få vara med på träningarna med sina "idoler"? Hleb, Jonathan Dos Santos, och nu Bojan. Herregud... Kanske ledningen snart börjar inse att man ska skita i att låna ut spelare med köpoption framöver och försöka få sålt spelarna istället.
Barcelona grande jw
2013-06-20 04:01
Kagawa är väl för sjutton bänknötare i United? Thiago som inte ens får plats på vårt mittfält hade gått rätt in i startelvan hos United, medans Kagawa endast mäktade med att komma med i startelvan 3 futtiga gånger förra säsongen.

När man tänker i de banorna så förstår man hur mycket skillnad det är i kvalite mellan Iniesta och Kagawa. Sen så har väl inte Kagawa vart i närheten av att avgöra en VM-final eller en CL-semi. Det närmsta han kommer är väl en bänkplats när man blev utkickade mot Real eller Basel.
Barcelona LeoMessi
2013-06-20 02:42
Blaugrana91 (Barcelona) Alltså det där kan fan vara det dummaste jag har läst Hahaha! Kagawa lika bra som iniesta? Haha omg! Sätt iniesta i United så får vi se hur mycket bättre han gör dom! Kagawa är inte lik iniesta någonstans, haha fy fan! Kagawa är en duktig spelare men inte fan kan man få för sig att han är lika bra som iniesta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer
2013-06-20 02:33
KPB Du som är milanisti är nog den sista som ska snacka om domare. Kolla bara hur ni fick den sista CL platsen, alla straffar ni har fått med er och hur ni fuskade 2006. Så snälla håll käft o "njut" av era mediokra spelare som Kevin Prince Boateng.
Annons: