/spanien/barcelona/forum/8153.aspx/spanien/barcelona/forum/8153.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Frodo
2013-06-20 16:51
Det är löjligt att folk anklagar Thiago för att inte gilla Barcelona tillräckligt mycket som övriga katalaner. Samtidigt finns det vissa på forumet som till varje pris ska skydda Cesc och Pique. Två spelare som lämnade för pengar och speltid vid en mycket lägre ålder. Två spelare vars prestationer varit mediokra trots att de tillhör bland de bäst betalda i klubben. Men låt oss förbise det, de är ju bra katalanska gossar.
Barcelona Frodo
2013-06-20 16:41
Det är lustigt hur folk snackar skit om Thiago. Han är 22 år gammal och har tackat nej till feta sedelbuntar från europeiska klubbar sen han var 15 år gammal. Han är den största mittfältstalangen i Europa sen Iniesta.

Om man inte vet är det väl bättre att inte uttala sig? Man jämför Thiagos situation med Xavi och Iniestas för att trycka ned Thiago. När Iniesta var 21 (skulle fylla 22 det året) dominerade han CL-semin mot Milan med Pirlo i spetsen. Sedan fick han hoppa in och vända CL-finalen. När Thiago var 21 (skulle fylla 22 det året, dvs i år) var han uppskickad till läktaren mot Milan i CL, fick inte spela en död CL-retur mot Bayern i semifinal och fick inte spela i ligan när den var över.

Folk som jämför Thiagos situation med Xavi och Iniestas snackar i nattmössan. De fick spela fler matcher och minuter jämfört med Thiago i samma ålder. Iniesta borde dessutom ha startat CL-finalen istället för träbenet van Bommel men det gick bra till slut.

Vi har en inkompetent tränare och ledning som fuckat upp rejält. De har fan en 90 miljoners euro utköpsklausul på en skadedrabbad Adriano. Wtf liksom?! Rosell använder media för att få det att låta som att Thiago är självisk som vill lämna. Thiago är inte boven i dramat.

Men de största Thiagobelackarna vill väl att guldgossen Cesc Fabregas ska få ännu mer speltid. Killen som vissa på forumet tyckte var bättre än Xavi och Iniesta när han spelade i Arsenal vilket är så efterblivet att man får huvudvärk.
Barcelona Explict
2013-06-20 16:30
@Corazon:
Hur ofta åker kändisar i fängelse? Fan, hade t.ex Snoop Dogg varit en vanlig individ hade han bott på kåken. Det enda som är irriterande är att detta kan störa Messi inför säsongsstarten men det är väl bara att gilla läget. Något fängelse är det inte frågan om.
Barcelona Deulofeu
2013-06-20 16:29
Snacka om att tappa stjärnor under detta u-21 em var det två spelare som lös lite mer än de andra för ett par år sedan hade det inte varit något snack den ena skulle varit kvar i Barca för han är fostrad där och den andra skulle Madrid köpa som de alltid gör.

Vinden har vänt nu vill inte stortalangerna per automatik flytta till Real eller stanna hos Barcelona.

Riktigt tungt detta att pl dammsuger La Liga totalt vad ska vi göra?

Inte minst att de kidnappar alla som inte hunnit få proffskontrakt de köper allt som rör sig...Det är klart situationen med Thiago hade aldrig uppstått någon annan stans än hos oss...
Coach Pep,
2013-06-20 16:12
Måste bara flika in med några kommentarer om Neymars prestationer igår som gav rejäla njutningar när man föreställde sig honom i blårött i höst. Jag hade sett Neymar tillräckligt i Santos för att förstå att han är "the real deal" men nu när han är blaugrana har jag följt honom ännu närmre vilket bara cementerar intrycket jag först hade av honom.

Det första som slog mig är Neymars naturliga råtalang. Allt han gör kommer instinktivt även fast han gör mycket intrikata finter. Medan en spelare som Cristiano sitter hemma och hittar på egna tricks, tränar in dem och sedan måste tänka innan han utför dem på plan så faller i sin tur allt ut naturligt från Neymar vilket gör att han kan komma förbi där det inte ska gå med finter som inte ens existerar.

Det finns dock mer som verkligen skiljer honom från att bara vara en "ny Robinho". Det andra som slog mig är hans passningsspel som var bra förut med som har utvecklats ytterligare. Han är kapabel att slå passningar som Pedro/Alexis inte är i närheten av vilket ytterligare bekräftar hans Messi-lika talang och fotbollshjärna.

Den tredje beståndsdelen i hans spel som lämnat avtryck har varit hans utomordentliga lagspel och förmåga att synka med lagkamraterna på väldigt hög nivå vilket bara bådar gott för Barca.

Kort och gott så är Neymar en blandning av Ronaldinho och Ronaldo R9 fast med gener och fysik som överglänser bådas samtidigt. Han utgår från Ronaldinhos position och uppvisar samma målfarlighet som Ronaldo R9.

Kan bara återigen skratta åt folk som kallat honom för överskattad och baserat sina övertygelser på luft samt en grov nervärdering av brasiliansk fotboll. Vad vore fotboll utan Sydamerika ens? Minns den där tyska tönten som satt i Eurotalk och kallade Neymar för bluff. Okej, han har mycket kvar att bevisa i Europa men att sitta och förneka hans talang och potential bara för han är klar för Barca är helt retarded. Brassarna kan sin fotboll och han är inte gud där nere för ingenting.
Barcelona Corazon
2013-06-20 16:11
grabbar inte nog med thiago vi måste köpa ytterligare en forward messi riskerar 6 års fängelse för skatttebrott hahahahah
Barcelona LeoMessi
2013-06-20 16:02
Jag tror att anledningen till att många i detta forum kokar, inklusive jag, är för att vi egentligen älskar thiago och vi vill se honom lyckas i Barca eftersom han är den mest spännande talangen på många år och att han har alla egenskaper som krävs för att dominera. Vi är bara besvikna för att han kanske drar och lyckas någon annanstans:/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2013-06-20 15:59
Vem fan behöver fiender med fans som er?!
Barcelona petersays
2013-06-20 15:58
" Att folk inte har förtroende för Thiago har säkert att göra med hans beteende inte det fotbollsmässiga. Han pratar för mycket ch han saknar den där ödmjuka sättet som spelare som har uppfostrats i klubben ofta har. "

"MEN en bitterf***a som Thiago ska bara sitta ner och hållakäften och spela dem minuterna han får i 1-2 säsonger till framöver"

"Kasta thiago i min åsikt har han inte visat tillräckligt för att indikera han är redo för högsta nivån, så han borde håla käften och vänta tills hans tid är inne"

Det verkar ju ha brunnit i huvudet på nästan varenda jävel här inne..perspektiv för fan!!
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-06-20 15:49
Neymars son Luca i Barca-tröjan. Varför ska han alltid ta ut tungan haha? :) 18M från United och då tycker jag att man antingen köper Isco eller Gundogan. Hmm, kanske Keita? :P
Barcelona Deulofeu
2013-06-20 15:45
Vi ska väl inte klaga ihjäl oss ännu denna silly vi har värvat Neymar och vad har tex Madrid gjort?

Visserligen har de blivit av med Mourinhoe det är väl sommarens bästa transfer för alla utom oss...

Men jag tänker de har tagit hem Carvajal som var reserv till våran reserv i u-21 em...de har lyft upp Casemeiro från b-laget håller han primera klass tro?

Bale ser ut att stanna hos Tottenham,Isco väljer Man City Cavani då möjligtvis kommer till Real men kommer han någonsin få bollen av Ronaldo?

De har ju inte ens en tränare så alla deras affärer är låsta desto längre den soppan tar desto bättre...
Barcelona Deulofeu
2013-06-20 15:41
Om det nu blir så som mycket tyder på att Thiago tror hans chanser till vm spel ökar med ökad speltid så drar han nog.

Det behöver inte bara vara negativt även om det känns så.Jag försöker hitta några aspekter som är positiva även fast jag inget hellre vill än att han stannar.

Om han lämnar ska vi inte värva någon ny.S:Roberto är redo att spela en del som fjärdeval och Fabregas,Song Mascherno vill alla spela mer på mittfältet.

Ingen ny behöver värvas och framför allt inte Pjanic.Samper hoppas jag få känna på spel i a-laget redan nästa år och att han blir en viktig kugge i b-laget för att snart peta bort och sälja Song.

Samper är mer en defensiv mittfältare än en offensiv men Xavi rollen funkar han nog väl på och även Busquets roll.

Vem som kliver fram som omc får tiden utvisa men jag tror det mycket väl kan bli hans bror... som förmodligen lirar nästa år i Celta.
Barcelona BarcaChris
2013-06-20 15:21
Kasta thiago i min åsikt har han inte visat tillräckligt för att indikera han är redo för högsta nivån, så han borde håla käften och vänta tills hans tid är inne. Låt han gå och misslyckas i England. Vi behöver inte en liten gnällig bitch som inte förstår vem Xavi är och vad han har betytt för Barca senaste 8 9 åren.
Barcelona Rambla~
2013-06-20 15:17
För en tid sen så uttalade sig Cruyff om Messis påstådda skattebrott och sa följande: Messi vet lika mycket om skatter som jag, det vill sägs 0%. Jag skulle gissa att det är så det ligger till. Han har fullt med advokater och ekonomer som har hand om hans ekonomi. Han är så ofantligt rik vid det här laget och har säkert också ett par egna företag som sköter om hans rättigheter och image. Inte fan skulle han personligen sätta sig ner med alla hundratals pärmar (om det räcker) och försöka hitta ett sätt att skattefuska på. För det första har han inte kunnandet för det och för det andra skulle han knappast riskera allt han uppnått för gömma undan några futtiga miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona albanian4lifebarca
2013-06-20 15:15
NEYMAR da silva, vilken styler ! skön typ.
Barcelona Hetfield
2013-06-20 15:11
Man kan nog räkna Thiago som klar för Man U. Det skrivs att Barcelona är ute efter Pjanic, då båda är liknande typer av spelare så är det nog som ersättare.
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2013-06-20 15:03
Står som EXTRA-nyhet på Aftonbladet nu att Messi riskerar fängelse. Skulle inte förvåna mig om det enbart handlar om att de i rätten vill få en glimt av Messi på nära håll, för att sen frikänna honom. Kändiskåta...
Barcelona Hetfield
2013-06-20 14:37
Barcaholic Om jag favoriserade Cesc så hade jag inte reagerat så kraftigt på att han ska lämna, då hade jag väl hejat på honom. Jag vill INTE att Thiago ska försvinna, därav min kraftiga reaktion. And for your information så har Thiago alltid varit min favorit bland ungdomarna.
Barcelona Barca o Mort!
2013-06-20 14:36
Peshmerge Killen är en av de mest eftertraktade talangerna i världen men ska bara sitta ner och hålla käft på bänken när han inte får speltid? Även om jag älskar barca, om jag skulle få så där lite speltid och sopan Cesc går före hela tiden hade jag också lämnat om jag vore han. Killlen är redan 22 år och han ska sitta sina guldår på bänken för att kanske bli en startspelare en dag? Sedan har han väl typ dubbelt mindre lön än Cesc också? Den kan också ha betydelse om han vill lämna. Eller lämna och bli startspelare direkt i något annat bra lag? Karriärmässigt ser jag nog vilket som verkar bättre..
Barcelona B-Guden
2013-06-20 14:21
@Diar Shekha:


dom va 17/18 år också... dålig jämförelse.
Hoppas Thiago lämnar så alla här kan gråta när Cesc ska ta över efter Xavi.
Barcelona Vampíro
2013-06-20 14:20
Jag fattar inte hur man kan göra Thiago till boven i det hela. Det är inte samma situation som med Giovani som fick hybris som 18 åring utan det handlar om en 22 årig spelare, som håller väldigt väldigt hög klass. Han är inte någon talang längre i mina ögon utan det är en spelare som hade slagit sig in i de allra flesta lagen i Europa.

Jag kan på något sätt förstå att han vill lämna. Han har inte samma förtroende från Tito som ständigt fegar och går efter namn i sina laguttagningar och när sedan sopkvasten Fábregas alltid går före oavsett form eller prestationer så blir det knappast bättre. Ingenting pekar heller på att det ska ändras, oerhört tråkigt tycker jag. Guardiola vågade starta med Thiago i två olika el clasico matcher förra säsongen, i år fick han knappt spela när ligan var avgjord.

Ingenting är klart än och man hoppas fortfarande att han stannar men det ser ganska mörkt ut. Ledningen men även Tito har gjort bort sig grovt i den här soppan, jag har väldigt lite förtroende för det här styret efter alla tabbar. Nu är det Valdés, Abidal och kanske även Thiago men frågan är om det inte lär bli ännu värre framöver, nästa smäll lär kosta oss mer.
Barcelona LeoMessi
2013-06-20 14:14
Mitt inlägg var menat till Diar Shekha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-06-20 14:02
Blaugrana91 (Barcelona) Jag tror inte att det är några problem för Messi att betala tbx dom pengarna dom säger att han inte har deklarerat. Om något så har väl hans konsulter strulat till det ordentligt, tror knappast att han och hans pappa har hand om ekonomin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-06-20 14:01
Barcaholic Jag utgick i från det här: @barcastuff: In his first two seasons with the first team, Thiago played 81 Barcelona games. Xavi played 58 in his first two seasons, Iniesta 26 [via as]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-06-20 13:58
@FCBChick: Messi and his father are being charged with tax fraud. Court day: September 17th. Är det någon vet lite angående det här? Man börjar ju fan bli orolig..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2013-06-20 13:58
el Flaco -

Jag tycker att du återigen drar för stora slutsatser från några enstaka fall.
Du tycker alltså att Abi, Valdes samt Thiagos fall är ett tecken på ett större problem mellan spelarna och ledningen. Vet inte, du har kanske rätt, men jag personligt tror inte alls på den här kopplingen.
Jag skulle nästan kalla det för fantasi konspirationer ärligt talat.

Det finns kanske mycket enklare förklaringar i resp fall.
Abi - för gammal o dyr att ha på bänken när också Puyol är ungefär på samma sits. Abi fått dessutom erbjudande att jobba inom klubben men ej som spelare. Det är ett tecken på att man inom ledningen uppskattar hans personlighet.

Valdes - har sagt många gånger att han vill prova nytt. Det gjorde Guardiola med. Vi får tro på det. Det låter ändå mer rimligt än en förklaring att han har konflikter med Rosell/Zubi eller andra spelare.
Barcelona DM1982
2013-06-20 13:50
Messi kommer åtalas för skattebrott enligt Eurosport. Ska bli intressant att se vad det här landar.
Jeffson
2013-06-20 13:49
Ett tips till de flesta här inne måste vara att lugna ner sig lite tills man får reda på lite mer fakta. Att sitta och bli förbannad på en av våra spelare efter något som en journalist på tex md har knåpat ihop för att få fler klick till sin tidning kan inte vara hälsosamt. Jag tänker i första hand på hela Thiago-grejen, men även rykten om övriga transfers. Ingen idé att gå igång så mycket sålänge det inte kommer någon konkret fakta.
Barcelona Peshmerge
2013-06-20 13:30
SÅ länge Iniesta och Xavi finns i kubben och kan spela fotboll på Camp Nous gräsmatta så kan fan inte någon ens tänka tanken att gå före dem. Jag skulle inte ens byta dem om jag fick spelare som Cristiano, Reus, Bale, Cavani istället.

MEN en bitterf***a som Thiago ska bara sitta ner och hållakäften och spela dem minuterna han får i 1-2 säsonger till framöver tills Xavi säger stopp för mig. DÅ spelar man in Thiago sakta men säkert i elvan OM han gör bra ifrån sig. Annars finns massa mittfälltare som skulle dö för att ersätta Xavi.

Massa spelare har gått och kommit i Barca. Det har aldrig funnits någon som har varit större än klubben. Thiago är inte den som ska bli. Om inte Ibra lyckades få bestämma 1% då lyckas ingen. Vi är Mes Que Un Club!

Rosell och Tito. SNÄLLA AVGÅ BÅDA TVÅ! #VamosBarca
Barcelona Barcaholic
2013-06-20 13:27
Hetfield

Vad har Thiago gjort dig, minns inte sist du skrev något positivt om killen.
Kan det vara så att du är orolig att han petar din favorit Fabregas, samma Fabregas som är helt värdelös i Barcelona?


Diar Shekha

''när det gäller Iniesta så har jag sett mycket. Iniesta fick inte spela 30 matcher när han var 22 år trots att han gjorde mer för klubben då än vad Thiago gör nu.''

Förstår inte varför man kommer med felaktig fakta bara för att kunna hoppa på Thiago. När Iniesta var i Thiagos ålder så gjorde han 49 apps för Barcelona, vilket är mer än Thiagos 36.
Annons: