/spanien/barcelona/forum/8151.aspx/spanien/barcelona/forum/8151.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2013-07-04 21:52
Vi har alltså inte ens kontaktat någon än och folk snackar om att det är helt omöjligt. Lägg in ett bud se vad PSG säger, sen efter det får vi ochså se hur Thiago själv reagerar när han ser att vi är intresserade.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-04 21:50
Thiago Silva (PSG): "Do I want to play at Barça? Playing at Barcelona is a dream for every player, but at the moment I'm also happy at PSG."


Thiago Silva (PSG): "Last year there were talks with Barça but unfortunately it didn't go through. This year I didn't hear anything." [ge]


Thiago Silva (PSG): "I always tell my agent to only talk to me when there's something concrete. And he didn't yet talk to me, so..." [ge]
Barcelona Smogen
2013-07-04 21:43
Rambla~ (Barcelona) Glöm inte att Real måste köpa spelare för att fylla ut Getafes mittfält också ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-07-04 21:40
Hahahahaha, ignoranta united fans. Thiago älskar Manchester?

Nu har jag hört allt. Ridå!
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-07-04 21:35
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 21:33
@La liga es blaugrana!:


Då älskar kanske thiago manchester? Eller måste alla era spelare som kommer från la masia vara föräldkade i klubben? Är du så naiv?
Barcelona Rambla~
2013-07-04 21:30
@Gabriel:


Vid den tidpunkten har vi förhoppningsvis en helt annan ledning då.

Fan alltså, Illarramendi har Barca haft under uppsikt och studerat under flera år men hela tiden så har det varit uppenbart att vi har Thiago i våra led som prioriterats högre. Snacka om ödets ironi nu när vi ser ut att förlora Thiago och marängerna går efter Illara. Seriöst, hur många mittfältare hade de tänkt ha i sin trupp? Snacka om att vara köpgalen den där Perez. Alonso, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Kaka och nu Isco. Behöver de verkligen fler?

En annan sak. Ska vi verkligen ersätta Thiago? Då står vi där med samma problem igen, en spelare som inte lär få tillräckligt med speltid precis som förra säsongen för Thiago. Vi värvar till oss exakt samma problem.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-07-04 21:25
Thiago lämnar pga 3 anledningar: pengar, uppmärksamhet och speltid. Men det förstnämnda väger nog mest även om man slår ihop de två sista. Den sista anledningen väger nog minst då han har fått relativt mycket speltid med tanke på hans (och Titos) frånvaro. United fansen får tro vad de vill, men sanningen är att Thiago stortrivs i både staden och klubben Barcelona. Hans far har bara drabbats av någon sorts storhetsvansinne, låt oss hoppas att det inte blir samma visa med Rafinha. Det är bara att inse att Thiago är förlorad och jag önskar honom någon sorts lycka i United. Nu kan istället Barca skicka sina bästa scouter till huvudstaden och ta en titt på Atleticos Oliver Torres. Han besitter väldigt mycket potential och i U-20 VM har han imponerat grovt som spelmotor. Han är väldigt lik Xavi i sin spelstil och visar trots sina 18 år en enorm mogenhet och koncentration.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-07-04 21:23
Rambla Verkligen inte. Men du vet nog själv om hur vi fungerar vid det här laget. Säg om du sådär 3 år, då börjar Thiago culebron. Samma långa utdragna visa som med Cesc. It's inevitable!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-04 21:20
Håller med Gabriel, drar han till United kan han också stanna. Jag vill inte ha tillbaka honom senare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-07-04 21:15
Det är det United bör göra sig beredda på ifall de väljer att köpa Thiago. Risken är stor att han återvänder. Vad jag tycker om den saken är en helt annan historia. Men faktum är, vill Barcelona köpa tillbaka en talang, när talangen utvecklats, ska det mycket till för att den talangen ska stanna kvar.

Så ifall han nu blommar ut och blir mönsterstor i United, då kan de antagligen räkna med att vi kommer knackandes på dörren och vill köpa tillbaka honom. Klarar de sen av att hålla fast i honom, tveksamt då.
Barcelona Rambla~
2013-07-04 21:09
Varför skriver ni skit till Feel Like a Sir, Alex? Var hans inlägg respektlöst? Trollade han? Nej knappast utan han skrev ett vettigt och sansat inlägg där han uttryckte sin åsikt om varför han trodde att Thiago kanske lämnar. Är det något att bli irriterade över? Nej verkligen inte och ni borde skämmas. Ni borde be om ursäkt. Feel Like a Sir, Alex En korkad klausul i kontraktet ja men det är tydligt att du inte känner till hans far Mazinho särskilt väl. Fast det lär du snart bli varse om det skulle visa sig att den första tiden i United inte blev någon dans på rosor för Thiago med utebliven speltid. Förresten så ryktas det ju att Thiago vill ha in samma klausul i kontraktet med United. Får han inte tillräckligt med speltid ska han kunna lämna till ett fastslaget lägre pris. Kan det vara så att han vill försäkra sig om att Barça ska kunna värva tillbaka honom i framtiden? Våra talanger brukar få en viss hemlängtan efter ett tag. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-07-04 21:04
Sergio busquets

Snälla skräpa inte ner forumet med sånt skit, bara ignorera om du inte håller med honom
Barcelona Ronaldinho " fotbolls guden"
2013-07-04 21:03
Barca Det är framförallt Thiagos teknik som gör honom extra speciell som inner mittfältare. Egentligen kan bägge bli lika stora men jag känner på mig att Thiago kommer bli en av dom största. Han sticker ut från dom andra mittfältarna enligt mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-07-04 21:02
Rooonney___ (Barcelona)

——————/´ ¯/)

—————--/—-/

—————-/—-/

———--/´¯/'--'/´¯`•_

———-/'/--/—-/—--/¨¯\

——--('(———- ¯~/'--')

———\————-'—--/

———-'\'————_-•´

————\———-
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-07-04 20:56
Ronaldinho Gundogan är bara ett år äldre än Thiago, så han har tid att utvecklas han med och kan bli som du säger en av världens bästa mittfältare. Förstår inte varför du tycker Thiago har bättre förutsättningar att utvecklas än gundogan
Barcelona Ronaldinho " fotbolls guden"
2013-07-04 20:50
Barca

Visst är Gundogan bättre än Thiago (vilket han bevisade i CL och i matcherna mot Real Madrid) där han var fantastisk. Finns många mittfältare som är bättre än Thiago JUST NU, men Thiago kan bli en av världens absolut bästa mittfältare/fotbolls spelare då han har en enorm talang och potential. Det är helt sjukt att han kommer att försvinna och att vi kommer få se han dominera i PL medans vi har ett träben som Fabregas kvar i laget.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-07-04 20:45
@!Sergio_ Busquets!:
Det är helt upp till spelaren om han kommer tillbaka eller inte, alla de spelarna du nämnde har underpresterat eller visat sig inte vara barcamaterial när de varit utlånade. Så det finns ingen anledning att ta tillbaka dom, jag är helt övertygad att deulofeu kommer briljera vart han än går, så det är smartast att låna ut honom.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-07-04 20:40
Otrolig bollkontroll, spelsinne, passningsspel, gundogan hade varit perfekt för oss
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-07-04 20:36
Angående utlåningar av våra talanger. Har vi någonsin lånat ut en spelare som lyckats och sedan hämtat tillbaka honom. Har det någonsin hänt oss? Är det någon som kan ge ett exempel. När vi lånar ut spelare får vi aldrig se dom igen. Bojan, Afellay, Botia, Henrique och Keirrison. Säkert Cuenca också. Med det i tankarna, borde vi verkligen låna ut Deulofeu?
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-07-04 20:30
Om jag ska vara ärlig så tycker jag att Gundogan är en bättre spelare än Thiago, eller han hade passat i vårt lag bättre rättare sagt.. Han påminner mig om Xavi när han var yngre. Så om vi får in honom så kommer jag inte gråta blod direkt om Thiago lämnar
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 20:30
Feel Like a Sir, Alex (Barcelona) Du kan fortsätta med att inte skriva på andra lags forum det är bättre att gå till ert egna forum och diskutera eran Rooney kris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 20:25
Rooonney___ (Barcelona) Varför är du ens på detta forum om du försöker smutskasta barca så mycket som möjligt? Neymar bytte inte klubb för pengarnas skull han bytte för att han älskar barcas sätt att spela, folket i klubben och att han ville komma ut i europa han hade inte behövt byta klubb om han ville ha mer pengar för att ahn var en av dom bäst betalda i världen i Santos för att han fick enorma summor av sponsorer dessutom hade han erbjudanden från Madrid och Chelsea som skulle ge honom betydligt mycket mer pengar än i Barca. Så snälla sluta blanda dig i en klubb som du inte ens håller på diskussioner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2013-07-04 20:20
Nu verkar det som att Deulofeu går till antingen Spurs eller Everton på lån. Alltså hur tröga är de här grabbarna egentligen? Varför i helvete tror han att han kommer få speltid och växa i de klubbarna? 

Låna ut honom till ett lag där han garanterat får göra 25-30 matcher annars kan han lika gärna stanna på vår bänk/läktare. Är så fruktansvärt trött på dumma utlåningar som inte resulterar i något.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-07-04 20:15
Feel lika a Sir Alex. Oroa dig för Ryan Giggs som låg med sin brorsas fru i åtta år och låt oss diskutera Thiago bäst vi vill.
Barcelona DM1982
2013-07-04 20:15
Feel Like a Sir, Alex (Barcelona) Thiago måste inte lämna men han vill det. Det går inte att säga att det är någons fel. Killen har ett kontrakt som han ska ära, varför skulle klubben göra om kontrakt nu? Thiago är ute efter mer pengar och Man U kan ge det, så enkelt är det. Det är inger dramatiskt, Thiago är inte den första eller sista spelaren som lockas av mer pengar i en annan klubb. Sådan är fotbollen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho " fotbolls guden"
2013-07-04 20:10
1.70

Gundogan är fantastisk och han hade passat in som handen i handsken. Illaramendi är också en spelare som vi hade kunnat plocka in, den nya "Alonso" fast lite rörligare och en mycket bättre teknik.

Jag tror inte att vi plockar in någon alls dock. Vi har ju Song/Fabregas och några andra småskitar som säkert kommer plockas men som precis som Cuenca/Bojan m.fl ändå inte kommer hålla. Messi, Xavi och Iniesta växer inte på träd.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-04 20:02
Gundogan är typ den enda spelare som hade ersatt Thiago utan att det skulle bli en försämring. Men han kommer tyvärr aldrig lämna Dortmund i sommar
Postat via SvenskaFans-appen
Feel Like a Sir, Alex
2013-07-04 19:54
Brukar inte skriva på andra lags forum men ville bara passa på med ett par ord.

Det kommer endast att vara erat Barcelonas fel om Thiago lämnar. Det är inte Thiagos, Manchester Uniteds eller hans pappas fel om han lämnar. Det är eran styrelses fel som, med STOR förvåning, inte kan ta vara på en sådan mittfältstalang. Det är klubbens fel att de inte kan lova Thiago mer speltid, och då blir det även deras fel om han lämnar.

Ska eran klubb vara "stolt" och klappa sig på bröstet för att man inte viker sig ner mot en 22-åring? Vad betyder det ens? Vore det inte mer utav en stolthet om eran klubb kunde komma överrens med en 22-åring istället? Det sitter män i 40+ åldern i eran styrelse, och man skulle kunna tro att dom precis fyllt 16 sett utifrån denna situation. Vem skriver eller kommer på ett sånt kontrakt med den klausulen?

Nej, det kommer enbart vara ert fel om en av era största talanger lämnar laget pga speltid. Precis som vi missade med Pogba, vi var för "stolta" för att vika oss mot honom, och skit fick vi för det, välförtjänt också.
Barcelona Smogen
2013-07-04 19:52
!Sergio_ Busquets! Fast grejen är att vad jag uppfattar det som så är det ingen som säger till Thiago att han kommer få ta över efter Xavi. Ska man referera till ett vanlig jobb så har ju företaget värvat in en annan kille (Fabregas) som får din plats på kontoret (tröjnummer) och som känns som den som går före Thiago i kön. Sen säger man, "oroa dig inte, du kommer nog också få din chans, var bara tålmodig". Men det som kanske kan locka är att han jobbar med världens skickligaste lagkamrater. Ps "Fuck you Smogen om du lämnar"...good one :)
Annons: