/spanien/barcelona/forum/8142.aspx/spanien/barcelona/forum/8142.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Leo y Cesc
2013-07-05 00:42
: Ronaldinho " fotbolls guden"

Du måste antingen vara en skojare eller så håller du på verkligen på fel lag !!!

Du tar upp hur vi blir förnedrade va? jämför dom senaste 10 åren i Europa och antalet titlar och kom snacka sen okej, ingen här är blåst nog att gå på ditt skitsnack.

Och en sak till FC BARCELONA har världens största spelare genom tiderna och det är inte vad jag eller du tycker som avgör det utan det avgör dom bland de största spelarna i världen och tränarna.

Och på tal om förnedring så fråga dig själv hur det kändes att åka på däng av sopor i 8.dels final i CL i 8 år och självaste FC BARCELONA och MESSIS solomål på Bernabeu i CL-semi 2011.

Sist det skede sådana mål var när Maradona och Pelé sparkade boll.

Så fortsätt trolla nu...
Barcelona EL Corazon
2013-07-05 00:39
Barcelonistas Tycker du verkligen på allvar att vi har varit världens bästa lag, låt säga de två senaste åren. Ska världens bästa lag i så fall kunna bli manglat med 7-0?!! Att överhuvudtaget påstå att våran era är världens bästa lag genom tiderna är befängt då du antagligen inte har en aning om hur bra de andra äldre lagen som Milan, Liverpool etc var. Eller har jag fel? Har du kollat på tillräckligt med matcher med tex dessa lag för att kunna påstå att Barca eran är den bästa? Samma sak med Messi. Hur många matcher har du kollat med Maradona och Pele för att kunna påstå att Messi är den bästa? Säger inte att jag har kollat på alla dessa lag och spelare eller är tillräckligt påläst om dem, men skulle därför heller aldrig få för mig att påstå något sådant. Disskutera huruvida det laget eller det andra är det bästa eller vilken spelare som är bäst är en sak. Att ta för givet att ett lag eller spelare är bäst genom tiderna som om det vore en självklarhet en helt annan. Sorry för långt inlägg, stavning och grammatik men är trött nu och ska sova. God natt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho " fotbolls guden"
2013-07-05 00:37
Är "grande Jw" också madridista för han inte delar samma Barca glasögon?
Barcelona Ronaldinho " fotbolls guden"
2013-07-05 00:35
Leo Om moderatorerna är vakna så förtjänar du en spärr. Ska inte lägga mer energi på dig. Jag är på rätt forum, dock är jag inte lika enögd som vissa. Och verkligen inte efter tidernas största förnedring i en CL semifinal. Edit: Jag måste skaffa mitt konto någon gång. Du var också ny här en gång i tiden. Blaugrana Och i nuet är vi en klubb med stora problem. På tränar sidan, i ledningen, på försvars sidan och mittfältet. Även själva spelet har lämnat mycket att önska.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-05 00:26
Gällande det här med Thiago Silva, hans agent har sagt att spelaren vill gå till Barca. Han själv är ganska "diplomatisk" i sina uttalanden. Han säger det inte rätt ut men om man läser mellan raderna så...

Att PSG säger som dem gör, dvs att han inte kommer säljas är ganska logiskt. Man går ju såklart inte ut och säger att han säljs i det här stadiet.

Om Silva vill gå till Barca så kan ju inte PSG tvinga honom att vara kvar, eller jo man kan iom att han är under kontrakt, men det gynnar knappast deras lag.

Då kan PSG även använda det som ursäkt sen, dvs att det var spelaren som önskade att få lämna. Men det hänger på Silva, han måste säga till PSG att han vill gå till Barca.
Då är vi redo med maximalt €45M.
Barcelona Leo y Cesc
2013-07-05 00:24
: Ronaldinho " fotbolls guden" När har man sett dig skriva här inne? Gå trolla i ditt forum la puta !! Sist Madrid vann CL gick du fortfarande i blöja stick härifrån. PS. ännu roligare blir det när man ser att du skaffat ditt konto för 2 dagar sedan, hur i helvete orkar man med denna propaganda? Trodde du på fullaste allvar att folk skulle tro på ditt j'vla skitsnack eller? Märks att någon sugit av Mourinhoe hårt.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-05 00:18
Kan ni lägga ner med er tjafs...
Jösses.

Fakta visar dock att Barcelona idag är den klubb som är mest populär IDAG. Man är störst IDAG. Om sen andra klubbar dominerat och varit attraktiva förr ja det stämmer. Men vi lever i nuet, right?
Barcelona Ronaldinho " fotbolls guden"
2013-07-05 00:05
Barcelonistas

Bara lägg ner ärligt talat. Som andra påpekat så är du för enögd. Real Madrid har vunnit 9 Champions och 32 liga titlar vilket dom är överlägsna med, när Ronaldo stack dit så sa han "när du kommer till Real Madrid kan du inte nå högre" och han spelade för Barcelona, Figo gick dit som kapten. Shevschenko gick nyss ut och sa att man inte kan komma högre än att spela för Real, när Bayern, Milan och Real Madrid dominerade fotbollen som mest så var vi ingenstans. Och nej man förfogar verkligen inte över tidernas bästa lag just nu, vi har gått ner oss flera snäpp senaste två åren och det är just därför Bayern och Real förnedrat oss och det hade nog Dortmund gjort också. Vi är inte det enda laget som spelat fotboll från en annan dimension, det går i omgångar. En gång var det Milan, andra gången Real, tredje gången Bayern osv. Vi VAR bäst vi är långt ifrån att vara det NU. Har du redan glömt bort vilket spel vi visade för några månader sen och vad som verkligen hände?

Vi är inte heller det enda laget i världen som har haft tidernas bästa spelare.

Så verkligheten ser ut? Nja din verklighet.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-04 23:48
Kanske inte 9/10 då, men en majoritet hade valt Barcelona garanterat, jag är knappast enögd här skulle vilja säga att det är fakta.


Barcelona är så stort just nu, man förfogar över tidernas bästa lag ( under Guardiola) man har tidernas bästa spelare, man har spelat en fotboll från en annan dimension.. jag är knappast enögd utan det är så verkligheten ser ut.
Barcelona grande jw
2013-07-04 23:40
Barcelonistas Sluta vara så otroligt enögd. Jag skulle vilja säga att kanske 8 av 10 sydamerikanska spelare skulle välja Barca just för Messi och Barcelonas historia med Brasilianska spelare. Men inte alla spelare över hela världen. Tror du på det själv? Real, United och Bayern har väl i princip lika många fans som oss, men du tror fortfarande att 9 av 10 fotbollspelare hade valt just Barca. Så löjligt när man är så enögd :-) Ungefär som när Madridistas tycker att Cristiano är hästlängder bättre än Messi och borde vunnit 5 Ballon D'or. Svårt att ta på allvar om man nu påstår sig kunna det minsta om fotboll överhuvudtaget. Får känslan av att du började följa fotboll och specifikt Barcelona under våran storhetstid (2009-2012) och därmed tror du att Barcelona är världens största klubb och alla andra är små pytteklubbar utan historia. Varför tror du t.ex Pep avgudade Bayern och drömde om att få ta över som tränare?
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-04 23:24
Tycker ni ger er på Roonney lite väl mycket. Visst vi delar kanske inte samma åsikter som honom men han håller väl en någorlunda vettig nivå och argumenterar och slänger inte ut sig skit. Nej han har inte smutskastat vår klubb vad jag vet, han har bara sagt att en spelare kan lämna oss utan att det måste vara för pengar.

Och skriv inte åt alla ManU fans som kommer in hit och håller en bra nivå att sticka till eget forum, varför skulle de inte få skriva här om de inte trollar osv?

Att de säger att vår ledning har agerat fel, ja vafan tycker ni själva? Jag håller verkligen med på den biten.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-04 23:21
Real och Bayern har inte lika stor dragningskraft som Barcelona, jag kan lova dig att 9/10 spelare väljer Barcelona.


Att Neymar drar till Barcelona trots att Chelsea och Real kommer med bud som är dubbelt så mycket säger la allt.
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 23:07
Ronaldinho " fotbolls guden" (Barcelona) Real och Chelsea ska det vara haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 23:06
Rooonney___ (Barcelona Fast nej det är inte många unga lovande spelare som drar och lirar i Quatar så nej det hade inte varit nån möjlighet om han hade velat ha pengar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 23:04
Ronaldinho " fotbolls guden" (Barcelona) Det gör han verkligen inte han hade ett så dubbelt så bra bud från både Real och Barca! Kom igen lite påläst måste du ju vara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho " fotbolls guden"
2013-07-04 23:00
Vi är inte den enda klubben i världen som alla vill dra till. Real Madrid och Bayern har lika stor dragningskraft som oss. Pga deras historia och spelarna som spelat där. Och för att man alltid varit stora klubbar. Världens bästa fotbolls klubb är vi verkligen inte så det är inte så smart att sväva på moln efter förra säsongs förnedringar. Visst kommer inte spelare att tacka nej men vi ska inte vara för kaxiga, den riktigt stora eran var när Pep var tränare och Pep är inte det längre.

Neymar tjänar mer här än vad han hade gjort i Real, han spelar även på en position här som inte finns i Real (Ronaldo har den) och sen tror jag att Perez var ute efter att jävlas bara.

Spelar ingen roll vilket bud vi lägger på Thiago. Psg kommer fortfarande inte att sälja.
Barcelona Gabriel
2013-07-04 22:58
Rooonney___ Nu har detta absolut inget med saken o göra men jag vill ändå att du ska veta att det absolut inte är något bad blood från min del när det kommer till Manchester United. United är faktiskt den klubb som jag personligen hyser mest respekt för i Europa. Hade jag inte varit culé så hade jag förmodligen hållt på United. Jag är ett stort fan av spelare som Scholes och beundrar SAF mer än någon annan tränare, även mer än vår egna älskade Pep - det säger a lot. Sen är man självklart bitter pga att Thiago kommer att lämna så som det ser ut nu. Han var alltid den jag räknade med skulle ta över efter Xavi och då skulle vi ha vårt framtida mittfält redo och klart i flera år framöver. Nu känner man sig plötsligt orolig inför framtiden. Cesc har inte gjort någon glad, mig sist av alla och jag sa redan från dag 1 att detta kan komma att knasa för Thiago, nu har kanske Cesc inte lirat på Thiagos position främst men ändå. Hade det varit upp till mig hade jag sålt både Cesc och Song. Samtidigt signar Real Madrid Isco, en spelare som jag mer än gärna hade velat se oss köpa in som Iniestas ersättare, och nu pratas det om Illaramendi, man blir orolig. Det är bitterheten i sig och oron som gör att man blir lite otrevlig i tonen emellanåt - för det ber jag om ursäkt. Men jag står fortfarande fast vid vad jag har sagt. Jag kan inte förstå Thiago, varför han skulle vilja lämna när han har allt klart för sig i Barcelona. Och om han lämnar önskar jag han ebart olycka och en dålig karriär. Du kanske kan känna igen dig i situationen med Pogba? Däremot tror jag knappast att det lär bli så, Thiago har på tok för mycket talang för att misslyckas. Det är därför det svider om han nu lämnar.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-07-04 22:53
Rooonney Jag håller med dig, Thiago behöver fortfarande ett par år på sig. Jag ser faktiskt inte Cesc som Xavis arvtagare då de varken har samma roll eller spelstil. Jag ser Thiago närmare en startplats i det fallet. Det är alltid kul att ha en ren diskussion utan några kränkningar. Jag ber om ursäkt å andras vägnar. Tror att det är lite upprörda känslor angående Thiagos situation och jag hoppas att du inte tar åt dig något och förstår vad de flesta cules går igenom just nu. Tack för ikväll, kommer inte skriva mer här ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona YYEA
2013-07-04 22:49
Mats Hummels innan skadan, ta en titt på det här.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-04 22:47
Börjar bli tröttsamt att se hela den här Thiago A. diskussionen seriöst vem fan bryr sig om han drar?. Killen är en svikare efter allt Barca gjort för ungen så är det så här han tackar Barca, genom att spotta dom direkt i ansiktet.


Bort med svikaren, så vi kan fokusera oss på viktigare saker.
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 22:43
Capitan Puyol

Agenter är ett stort problem idag, de ser ju mer än gärna att spelare byter klubbar.

Jag håller med dig. OM han nu ens vill röra på sig så är det konstigt att han väljer det nu när xavi är på nedgång (tyvärr). Av det jag sett thiago i år har han inte heller varit redo att ta på sig hela ansvaret. Fortfarande för ung och ojämn i sitt spel för att ge samma flyt i spelet som xavi gör/har gjort senaste åren. Jag tror cesc kan vara anledningen att han skulle kunna tänka sig lämna. Troligtvis han som går före i kön. Även om det inte är samma spelstil eftersom cesc inte är i närheten av xavis kvickhet och rörelse.
Min känsla är att om man verkligen är ute efter thiago så vill man nog försöka kopiera barcelonas trianglar i mitten. Helt enkelt låta han och kagawa gå loss i mitten med carrick som städgumma.

Kul att man kan diskutera med dig och Gabriel! Tycker det va lite väl mycket sandlåda tidigare...
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-07-04 22:29
Rooonney___ (Barcelona) Jag förstår vad du menar, men du har tydligen inte haft lika mycket erfarenhet av Thiagos far tillika agent Mazinho. Han är en sådan far som försöker suga ut så mycket pengar som helst ur sina artist söner. Klubben fick ett liknande problem när Thiago skulle förlänga kontraktet. Vi säger inte att det alltid är så att våra spelare lämnar Barca enbart för pengar, men Thiagos situation är annorlunda då han har fått behövlig speltid, laget tror på honom som en framtida nyckelspelare och han trivs väldigt bra i klubben och staden med sina närmsta vänner och familj. Jag tycker att han har blivit väldigt bortskämd av Barca och fått för bra behandling. Hans lön tredubblas också i Manchester det lockar också. Egentligen borde det inte finnas någon annan anledning till att lämna förutom pengarna, då han har en reserverad nyckelroll i klubben om 1-2 år då Xavi har gått ned sig en del. han ses som den ideala ersättaren till XAVI HERNANDEZ... räcker inte det för en La Masia spelare? Jag har aldrig tyckt att han byter ner sig på något sätt genom att välja United, det är faktiskt ett ganska logiskt val även om han skulle fått den nuvarande lönen som han har i Barca. Dock tycker jag att hans beslut är ganska respektlöst, då allt verkar vara i hans händer. Han kunde åtminstone gett det något år för att se hur det hela utvecklar sig för att sedan lämna för United om det förblir detsamma.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-07-04 22:26
Jag vill verkligen inte peka ut någon specifikt nu men varför är det här forumet ens öppet för folk som inte ens håller på klubben? Har det någonsin bidragit till något positivt här inne?
Barcelona Gabriel
2013-07-04 22:25
Rooonney___

Bra, det var allt jag ville höra. Lämnar Thiago för ManUtd tror jag personligen inte att det bara handlar om pengar, men visst spelar det en jävla stor roll.
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 22:19
@Gabriel:


Inte du som har påstått det men blev helt enkelt att jag drogs in i en diskussion med dig. Jag håller med dig i allt du skriver fram till sista raden, läs första raden på föregående inlägg.

"Och jag tror inte heller att thiago älskar manchester. Jag tog det som ett exempel bara"

blaugrana ~~

Kom igen, tidningarna. Dom snackar så mkt skit nu kring silly season att det är löjligt. Men jag är helt övertygad om att thiago KOMMER höja sin lön. Men att det skulle vara det enda alternativet köper jag inte. Då hade han ju kunnat spela i ryssland eller qatar om pengar va enda orsaken. Utmana om ligan? Ett av de största lagen i europa?
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 22:14
@La liga es blaugrana!:


Läs istället vad jag skrivit. Visa mig var jag smutskastat någon ? Och förolämpningarna kommer från ert håll inte från mig. Jag har heller aldrig sagt att United är ett bättre lag just nu än barcelona. Läser du ens vad jag skrivit eller vill du bara tjafsa ? Du kan helt enkelt bara scrolla vidare om det inte passar dig och om du inte tänkt argumentera ordentligt.
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 22:14
Rooonney___ (Barcelona) Men herregud kan du inte läsa artiklarna i dom mest pålitligaste tidningarna i världen? Det står klart och tydligt att Thiago tredubblar sin lön och nu kan du ju inte påstå att Thiago väljer United för sin kärlek till klubben eller för speltid fast det kommer du ju ändå att göra för att du är en i mängden av dom blinda United supportrarna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-07-04 22:10
Rooonney___

Vem har påstått att spelare vi köper älskar våran klubb? Inte jag iaf. Däremot är det mer än pengar som är dragningskraften när det gäller att spela för klubb. Bortsett från det faktum att vi fortfarande, ja, fortfarande ses som referensen inom sporten fotboll världen över och har dominerat i flera år nu så har vi de bästa spelarna i världen i vårat lag, spelare som nästan alla vill spela tillsammans med. I de flesta spelares fall som vi köpt har de haft andra alternativ att gå till, andra storklubbar som dessutom betalat mer pengar än vad vi valt att erbjuda dem - men de har ändå valt att spela för oss. Varför? Inte har det att göra med att de älskar klubben att göra, det påstår jag inte. Men det är åstminstone inte pengar som är det vitala.

Thiago är uppfostrad i Barcelona och i La Masia. Om du på fullaste allvar tror att han älskar Manchester United så är du jävligt dum.
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 22:10
Capitan Puyol & Barcelonistas

Jag håller med dig. Och jag tror inte heller att thiago älskar manchester. Jag tog det som ett exempel bara :) Hela min poäng, eller det jag försöker få folk att förstå är att spelare kan välja bort barcelona för andra saker än pengar. Att spelare vill spela för Barcelona för att det är storlag och stjärnspelare ja till och med skryta om att man spelat med messi förstår jag. Tycker inte det är något konstigt med det. Det jag reagerar på är att om man då väljer ett annat lag istället så är man bara ute efter pengar. Och den bilden delar jag inte alls. Och om han nu ens lämnar barcelona, vilket jag inte ens tror att han gör. Så går han ju inte direkt till ett skit lag utan det är englands största lag.

Statusmässigt om man klumpar ihop alla de största lagen, så är det i princip ett steg åt sidan. Medan många här skriver som om det är helt otroligt att han skulle välja manchester istället för barca, det är helt otänkbart och måste enbart handla om pengar. Förstår du vad jag försöker få fram :P ?
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 22:10
Rooonney___ (Barcelona) Det verkar som att du blir blind av att inte hålla på ett överlägset lag, du kommer in på ett annat lags forum och försöker smutskasta allt från oss själva till vår styrelse och våra spelare, jag vet att det är svårt att acceptera men Barca är helt enkelt bättre håller du inte med kan du hålla din smutskastning på ett egna forum.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: