/spanien/barcelona/forum/8135.aspx/spanien/barcelona/forum/8135.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 23:04
Ronaldinho " fotbolls guden" (Barcelona) Det gör han verkligen inte han hade ett så dubbelt så bra bud från både Real och Barca! Kom igen lite påläst måste du ju vara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho " fotbolls guden"
2013-07-04 23:00
Vi är inte den enda klubben i världen som alla vill dra till. Real Madrid och Bayern har lika stor dragningskraft som oss. Pga deras historia och spelarna som spelat där. Och för att man alltid varit stora klubbar. Världens bästa fotbolls klubb är vi verkligen inte så det är inte så smart att sväva på moln efter förra säsongs förnedringar. Visst kommer inte spelare att tacka nej men vi ska inte vara för kaxiga, den riktigt stora eran var när Pep var tränare och Pep är inte det längre.

Neymar tjänar mer här än vad han hade gjort i Real, han spelar även på en position här som inte finns i Real (Ronaldo har den) och sen tror jag att Perez var ute efter att jävlas bara.

Spelar ingen roll vilket bud vi lägger på Thiago. Psg kommer fortfarande inte att sälja.
Barcelona Gabriel
2013-07-04 22:58
Rooonney___ Nu har detta absolut inget med saken o göra men jag vill ändå att du ska veta att det absolut inte är något bad blood från min del när det kommer till Manchester United. United är faktiskt den klubb som jag personligen hyser mest respekt för i Europa. Hade jag inte varit culé så hade jag förmodligen hållt på United. Jag är ett stort fan av spelare som Scholes och beundrar SAF mer än någon annan tränare, även mer än vår egna älskade Pep - det säger a lot. Sen är man självklart bitter pga att Thiago kommer att lämna så som det ser ut nu. Han var alltid den jag räknade med skulle ta över efter Xavi och då skulle vi ha vårt framtida mittfält redo och klart i flera år framöver. Nu känner man sig plötsligt orolig inför framtiden. Cesc har inte gjort någon glad, mig sist av alla och jag sa redan från dag 1 att detta kan komma att knasa för Thiago, nu har kanske Cesc inte lirat på Thiagos position främst men ändå. Hade det varit upp till mig hade jag sålt både Cesc och Song. Samtidigt signar Real Madrid Isco, en spelare som jag mer än gärna hade velat se oss köpa in som Iniestas ersättare, och nu pratas det om Illaramendi, man blir orolig. Det är bitterheten i sig och oron som gör att man blir lite otrevlig i tonen emellanåt - för det ber jag om ursäkt. Men jag står fortfarande fast vid vad jag har sagt. Jag kan inte förstå Thiago, varför han skulle vilja lämna när han har allt klart för sig i Barcelona. Och om han lämnar önskar jag han ebart olycka och en dålig karriär. Du kanske kan känna igen dig i situationen med Pogba? Däremot tror jag knappast att det lär bli så, Thiago har på tok för mycket talang för att misslyckas. Det är därför det svider om han nu lämnar.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-07-04 22:53
Rooonney Jag håller med dig, Thiago behöver fortfarande ett par år på sig. Jag ser faktiskt inte Cesc som Xavis arvtagare då de varken har samma roll eller spelstil. Jag ser Thiago närmare en startplats i det fallet. Det är alltid kul att ha en ren diskussion utan några kränkningar. Jag ber om ursäkt å andras vägnar. Tror att det är lite upprörda känslor angående Thiagos situation och jag hoppas att du inte tar åt dig något och förstår vad de flesta cules går igenom just nu. Tack för ikväll, kommer inte skriva mer här ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona YYEA
2013-07-04 22:49
Mats Hummels innan skadan, ta en titt på det här.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-04 22:47
Börjar bli tröttsamt att se hela den här Thiago A. diskussionen seriöst vem fan bryr sig om han drar?. Killen är en svikare efter allt Barca gjort för ungen så är det så här han tackar Barca, genom att spotta dom direkt i ansiktet.


Bort med svikaren, så vi kan fokusera oss på viktigare saker.
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 22:43
Capitan Puyol

Agenter är ett stort problem idag, de ser ju mer än gärna att spelare byter klubbar.

Jag håller med dig. OM han nu ens vill röra på sig så är det konstigt att han väljer det nu när xavi är på nedgång (tyvärr). Av det jag sett thiago i år har han inte heller varit redo att ta på sig hela ansvaret. Fortfarande för ung och ojämn i sitt spel för att ge samma flyt i spelet som xavi gör/har gjort senaste åren. Jag tror cesc kan vara anledningen att han skulle kunna tänka sig lämna. Troligtvis han som går före i kön. Även om det inte är samma spelstil eftersom cesc inte är i närheten av xavis kvickhet och rörelse.
Min känsla är att om man verkligen är ute efter thiago så vill man nog försöka kopiera barcelonas trianglar i mitten. Helt enkelt låta han och kagawa gå loss i mitten med carrick som städgumma.

Kul att man kan diskutera med dig och Gabriel! Tycker det va lite väl mycket sandlåda tidigare...
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-07-04 22:29
Rooonney___ (Barcelona) Jag förstår vad du menar, men du har tydligen inte haft lika mycket erfarenhet av Thiagos far tillika agent Mazinho. Han är en sådan far som försöker suga ut så mycket pengar som helst ur sina artist söner. Klubben fick ett liknande problem när Thiago skulle förlänga kontraktet. Vi säger inte att det alltid är så att våra spelare lämnar Barca enbart för pengar, men Thiagos situation är annorlunda då han har fått behövlig speltid, laget tror på honom som en framtida nyckelspelare och han trivs väldigt bra i klubben och staden med sina närmsta vänner och familj. Jag tycker att han har blivit väldigt bortskämd av Barca och fått för bra behandling. Hans lön tredubblas också i Manchester det lockar också. Egentligen borde det inte finnas någon annan anledning till att lämna förutom pengarna, då han har en reserverad nyckelroll i klubben om 1-2 år då Xavi har gått ned sig en del. han ses som den ideala ersättaren till XAVI HERNANDEZ... räcker inte det för en La Masia spelare? Jag har aldrig tyckt att han byter ner sig på något sätt genom att välja United, det är faktiskt ett ganska logiskt val även om han skulle fått den nuvarande lönen som han har i Barca. Dock tycker jag att hans beslut är ganska respektlöst, då allt verkar vara i hans händer. Han kunde åtminstone gett det något år för att se hur det hela utvecklar sig för att sedan lämna för United om det förblir detsamma.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-07-04 22:26
Jag vill verkligen inte peka ut någon specifikt nu men varför är det här forumet ens öppet för folk som inte ens håller på klubben? Har det någonsin bidragit till något positivt här inne?
Barcelona Gabriel
2013-07-04 22:25
Rooonney___

Bra, det var allt jag ville höra. Lämnar Thiago för ManUtd tror jag personligen inte att det bara handlar om pengar, men visst spelar det en jävla stor roll.
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 22:19
@Gabriel:


Inte du som har påstått det men blev helt enkelt att jag drogs in i en diskussion med dig. Jag håller med dig i allt du skriver fram till sista raden, läs första raden på föregående inlägg.

"Och jag tror inte heller att thiago älskar manchester. Jag tog det som ett exempel bara"

blaugrana ~~

Kom igen, tidningarna. Dom snackar så mkt skit nu kring silly season att det är löjligt. Men jag är helt övertygad om att thiago KOMMER höja sin lön. Men att det skulle vara det enda alternativet köper jag inte. Då hade han ju kunnat spela i ryssland eller qatar om pengar va enda orsaken. Utmana om ligan? Ett av de största lagen i europa?
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 22:14
@La liga es blaugrana!:


Läs istället vad jag skrivit. Visa mig var jag smutskastat någon ? Och förolämpningarna kommer från ert håll inte från mig. Jag har heller aldrig sagt att United är ett bättre lag just nu än barcelona. Läser du ens vad jag skrivit eller vill du bara tjafsa ? Du kan helt enkelt bara scrolla vidare om det inte passar dig och om du inte tänkt argumentera ordentligt.
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 22:14
Rooonney___ (Barcelona) Men herregud kan du inte läsa artiklarna i dom mest pålitligaste tidningarna i världen? Det står klart och tydligt att Thiago tredubblar sin lön och nu kan du ju inte påstå att Thiago väljer United för sin kärlek till klubben eller för speltid fast det kommer du ju ändå att göra för att du är en i mängden av dom blinda United supportrarna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-07-04 22:10
Rooonney___

Vem har påstått att spelare vi köper älskar våran klubb? Inte jag iaf. Däremot är det mer än pengar som är dragningskraften när det gäller att spela för klubb. Bortsett från det faktum att vi fortfarande, ja, fortfarande ses som referensen inom sporten fotboll världen över och har dominerat i flera år nu så har vi de bästa spelarna i världen i vårat lag, spelare som nästan alla vill spela tillsammans med. I de flesta spelares fall som vi köpt har de haft andra alternativ att gå till, andra storklubbar som dessutom betalat mer pengar än vad vi valt att erbjuda dem - men de har ändå valt att spela för oss. Varför? Inte har det att göra med att de älskar klubben att göra, det påstår jag inte. Men det är åstminstone inte pengar som är det vitala.

Thiago är uppfostrad i Barcelona och i La Masia. Om du på fullaste allvar tror att han älskar Manchester United så är du jävligt dum.
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 22:10
Capitan Puyol & Barcelonistas

Jag håller med dig. Och jag tror inte heller att thiago älskar manchester. Jag tog det som ett exempel bara :) Hela min poäng, eller det jag försöker få folk att förstå är att spelare kan välja bort barcelona för andra saker än pengar. Att spelare vill spela för Barcelona för att det är storlag och stjärnspelare ja till och med skryta om att man spelat med messi förstår jag. Tycker inte det är något konstigt med det. Det jag reagerar på är att om man då väljer ett annat lag istället så är man bara ute efter pengar. Och den bilden delar jag inte alls. Och om han nu ens lämnar barcelona, vilket jag inte ens tror att han gör. Så går han ju inte direkt till ett skit lag utan det är englands största lag.

Statusmässigt om man klumpar ihop alla de största lagen, så är det i princip ett steg åt sidan. Medan många här skriver som om det är helt otroligt att han skulle välja manchester istället för barca, det är helt otänkbart och måste enbart handla om pengar. Förstår du vad jag försöker få fram :P ?
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 22:10
Rooonney___ (Barcelona) Det verkar som att du blir blind av att inte hålla på ett överlägset lag, du kommer in på ett annat lags forum och försöker smutskasta allt från oss själva till vår styrelse och våra spelare, jag vet att det är svårt att acceptera men Barca är helt enkelt bättre håller du inte med kan du hålla din smutskastning på ett egna forum.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-07-04 22:09
westinho - Sergio #16 (Barcelona) Jag håller med dig. Det är det som är så jävla dåligt med spanska förbundet eller FIFA, vem det nu är som ska sköta det. Men klubbarna är ändå tvungna att göra sig av med spelarna, då känns det bättre att de större lagen som Atl. Barca och Real kan köpa spelarna så de åtminstone kan stanna i ligan. Jag avskyr när alla PL fantaster kan skryta om deras fantastiska liga när den kanske innehåller 3 brittiska storstjärnor. Man ser ju hur det går för det. engelska landslaget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Taher (Barça-Red)
2013-07-04 22:05
DM1982

Tack för länken för matchen. Såg den igen igår kväll. Läste även Kalle Karlssons artikel om matchen, helt ok. Var tvungen och skriva en artikel.

Visca!
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-07-04 22:00
@Capitan Puyol - El Corazón:


Nja visst är det skönt att de engelska lagen inte snor spelarna, men jag har aldrig gillat att Barca/Real tar de bästa spelarna från andra lag i Spanien. Det blir bara större och större avstånd mellan de två stora och de övriga lagen.

Fördela tv pengarna jämt till alla lagen i ligan, så kommer den spanska ligan vara överlägsen. La liga är redan nu rankad 1:a, trots att klubbarna har så dålig ekonomi.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-04 22:00
Roooooneeeey - snälla öpnna ögonen Barcelona är den klubben som alla drömmer om att få spela för. Neymar blev erbjuden det dubbla i Madrid men han valde Barcelona, ett klubblag som har dominerat världsfotbollen i flera år, som har flera spelare som några utav tidernas bästa. Vi har Lionel Messi, bara att säga att man spelar i samma lag är stort.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-07-04 21:53
Även om jag hatar Real Madrid av hela mitt hjärta och att detta inte gynnar Barca på något vis, är det ändå skönt att se dem köpa spanska talanger istället för att skitligan från England ska sno dem. Detta är förstås bra för den spanska fotbollen ur alla aspekter, att man behåller de stora talangerna och ikonerna i Spanien. EDIT Roooonney Gabriel sa aldrig att Thiago var förälskad i Barca, dock förnekar han att Thiago på något sätt älskar United, vilket jag tror att de flesta cules skulle hålla med om. Vi känner trots allt inte Thiago men det skulle vara väldigt märkligt om han tycker om United mer än Barca då Barca har gjort nästan allt för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 21:53
@Gabriel:


Varför skulle det vara så konstigt? Varför är alltid era nyförvärv förälskade i eran klubb? Duger det som argument för att neymar valde er så kan väl samma argument anpassas på spelare som lämnar för ett annat lag? Eller gäller inte samma regler då? Varför ska det oftast från er sida tas till en högre nivå än bara fotboll? Det räcker inte med att neymar kommer för han vill spela i ett av de bästa lagen i världen men massor av stjärnor. Utan det sak hela tiden lyftas till någon fantastisk förkärlek till klubben, la masia, staden och människorna. Vissa spelar fotboll för att dom är bra på det och kan tjäna pengar. Thiago kanske är en sådan? (Eftersom många här verkar vara övertygade om att just pengar är orsaken.)

Sergio~
Höj dig ett snäpp.

Rambla~

Är klausulen bekräftad av någon trovärdig källa att den existerar? Och gäller den över hela sommaren eller är det ett fast datum? Att han skulle vilja ha en liknande klausul i united tycker jag är märkligt. Tar han inte plats på mittfältet i dagens united så kommer han kanske inte bli så bra iaf...
Dock så undrar jag om inte spelsystemet måste förändras för att thiago ska komma in ordentligt. För att agera en av 2 mittfältare enbart i ett 442 tror jag inte kommer passa honom utan känslan är att han måste flyttas upp ett steg i banan. Och ja klausulen han försöker förhandla sig till kan mycket väl vara en typ av försäkring:)

Barcelona Barcelonistas
2013-07-04 21:52
Vi har alltså inte ens kontaktat någon än och folk snackar om att det är helt omöjligt. Lägg in ett bud se vad PSG säger, sen efter det får vi ochså se hur Thiago själv reagerar när han ser att vi är intresserade.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-04 21:50
Thiago Silva (PSG): "Do I want to play at Barça? Playing at Barcelona is a dream for every player, but at the moment I'm also happy at PSG."


Thiago Silva (PSG): "Last year there were talks with Barça but unfortunately it didn't go through. This year I didn't hear anything." [ge]


Thiago Silva (PSG): "I always tell my agent to only talk to me when there's something concrete. And he didn't yet talk to me, so..." [ge]
Barcelona Smogen
2013-07-04 21:43
Rambla~ (Barcelona) Glöm inte att Real måste köpa spelare för att fylla ut Getafes mittfält också ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-07-04 21:40
Hahahahaha, ignoranta united fans. Thiago älskar Manchester?

Nu har jag hört allt. Ridå!
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-07-04 21:35
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 21:33
@La liga es blaugrana!:


Då älskar kanske thiago manchester? Eller måste alla era spelare som kommer från la masia vara föräldkade i klubben? Är du så naiv?
Barcelona Rambla~
2013-07-04 21:30
@Gabriel:


Vid den tidpunkten har vi förhoppningsvis en helt annan ledning då.

Fan alltså, Illarramendi har Barca haft under uppsikt och studerat under flera år men hela tiden så har det varit uppenbart att vi har Thiago i våra led som prioriterats högre. Snacka om ödets ironi nu när vi ser ut att förlora Thiago och marängerna går efter Illara. Seriöst, hur många mittfältare hade de tänkt ha i sin trupp? Snacka om att vara köpgalen den där Perez. Alonso, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Kaka och nu Isco. Behöver de verkligen fler?

En annan sak. Ska vi verkligen ersätta Thiago? Då står vi där med samma problem igen, en spelare som inte lär få tillräckligt med speltid precis som förra säsongen för Thiago. Vi värvar till oss exakt samma problem.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-07-04 21:25
Thiago lämnar pga 3 anledningar: pengar, uppmärksamhet och speltid. Men det förstnämnda väger nog mest även om man slår ihop de två sista. Den sista anledningen väger nog minst då han har fått relativt mycket speltid med tanke på hans (och Titos) frånvaro. United fansen får tro vad de vill, men sanningen är att Thiago stortrivs i både staden och klubben Barcelona. Hans far har bara drabbats av någon sorts storhetsvansinne, låt oss hoppas att det inte blir samma visa med Rafinha. Det är bara att inse att Thiago är förlorad och jag önskar honom någon sorts lycka i United. Nu kan istället Barca skicka sina bästa scouter till huvudstaden och ta en titt på Atleticos Oliver Torres. Han besitter väldigt mycket potential och i U-20 VM har han imponerat grovt som spelmotor. Han är väldigt lik Xavi i sin spelstil och visar trots sina 18 år en enorm mogenhet och koncentration.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: